Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Avontuur in Zeeland!
Een ritje van 1 uur en†45 minuten†gaf mijn TomTom aan. Ik vind autorijden fijn en met een mooi vooruitzicht daarbij voelt het al als een kleine vakantie. Van Isa kreeg ik een sms dat ze wat later vertrokken waren vanuit Gent.†Totaal geen probleem,†ik†zou alvast een drankje gaan doen op het terras van het hotel, het was namelijk prachtig weer.

Eenmaal aangekomen bij het hotel checkte ik in en kreeg 2 sleutels. Liep naar boven en nam de eerste kamer maar ging ook even een kijkje nemen in de tweede, ze waren identiek alleen in spiegelbeeld. Prachtige grote kamers met een complete grote badkamer, tweepersoons bed, grote kast, bureau en bank met een tafeltje daarbij. Helemaal prima dus!
††††

Het was behoorlijk warm, heb geen airco in de auto dus ben lekker onder de douche gestapt, daarna ben ik beneden een drankje gaan nemen op het terras. Een heel mooi rustig terras met uitzicht op een prachtig landschap waar we zweefvliegtuigen op konden zien stijgen. Niet heel veel later kwamen Isabel,†Nathalie en Gwenny aan. Isa pikte me van het terras af, we bestelden een taxi bij de receptie en we zijn naar de kamers gegaan. De dames fristen zich ook even op en daarna hebben we beneden op het terras genoten van lekkere zalmsalades, broodjes, frietjes met kroketten. We moesten natuurlijk even een bodempje leggen.
Groen licht!
Vrijdagmorgen hadden we een afspraak in het ziekenhuis. Controle en een APD (botbeschermingsmiddel wat via infuus wordt toegediend). Best een spannend bezoek want het was inmiddels een maand geleden.

Ramon voelt zich naar omstandigheden goed. Hij heeft wel veel last van zijn rug en houdt in de onderbenen en voeten regelmatig veel vocht vast. Neemt nog elke dag goed zijn rust maar meer dan dit is het momenteel niet en dat is heel positief!

De arts neemt echter alles heel serieus. Zijn rug, toch maar weer foto's maken? Misschien trombose? Bloed, bloeddruk en temperatuur waren allemaal perfect, de uitslag van de M proteÔne (waaraan de ziekte gemeten kan worden) horen we volgende week, als het goed is moet die ook wat gezakt zijn. De arts gaf aan contact†op te nemen†met de orthopeed en de neuroloog, misschien†kan de pijnpoli weer iets kan betekenen? Fysiotherapie was ook een tip om weer mee te beginnen.

Verder alles heel positief, de bloedwaarde is zo goed als normaal dus weerstand heeft hij in een prachtige korte tijd weer op kunnen bouwen. Wil niet zeggen dat zijn hele immuunsysteem weer normaal is maar Ramon mag zich weer tussen de mensen begeven en mag ook weer alles eten. Uiteraard moeten we wel voorzichtig blijven.

We hebben het over een eventuele vakantie gehad en daar kregen we dus groen licht voor! Eigenlijk moesten we binnen 2 weken terugkomen voor controle maar die vakantie was ook zeer belangrijk om te nemen gaf de arts aan, de afspraak staat nu over 3 weken.

Hoe, wanneer, hoelang en waar we heen gaan†weten we nog niet maar wat we wel weten is dat we het ervan gaan nemen. Hele positieve berichten toch allemaal!? We mogen even bijtanken, we mogen op vakantie!!

Nog maar 1 nachtje!!!!
En ik hoop een korter nachtje dan de afgelopen nacht. Ik lag redelijk vroeg op bed maar heb zowat elk uur op de klok gezien, bah! Vanmorgen kon ik er uiteraard niet uit...

Maar we gaan er weer iets moois van maken vandaag. Werken, boodschappen doen, spulletjes bij elkaar leggen en voorstuiteren voor Concert at Sea!

Morgenvroeg eerst naar het ziekenhuis met Ramon, spannend!!! We zijn reuze benieuwd naar de bloedwaarden en uiteraard ook of we groen licht krijgen om er even tussenuit te piepen tijdens mijn vakantie!

Daarna richting Zeeland, naar Marco!!! Gezellig met Isa, Nath en Gwenny een hotelletje geboekt en we†gaan†daar natuurlijk nog veel meer lieve en leuke bekenden zien!††Het gaat een heerlijk weekendje worden, we gaan los, heb er zin in!

You can hire him!

Tatadata, tadada, tatatata tatatatataaaa.....

Mr. Rrrrrrrr
150.000

Had het zelf niet eens door maar Kitty was wel zo alert en net op het juiste moment online. De 150.000ste klik heb ik op mijn logje mogen ontvangen. Wauw, dat is toch wel een heleboel!

Mijlpaal dus,†vooral leuk in een rode maand als†deze! Log enorm graag, vind het leuk dat het ook zo gewaardeerd wordt, heb veel stille lezers waar ik live nog wel eens†feedback van krijg.

Dank je wel lieve lezers voor jullie gezellige aanwezigheid†op mijn logje!

Hou ervan...
Hou ontzettend van bloemetjes, binnen zowel buiten, alles wat groeit en bloeit. Kan er uren naar staren en echt van genieten!

We hebben niet zo'n hele grote tuin en eigenlijk wil ik er ook veel te veel in kwijt. Het maakt me niet uit, vaste plantjes, veel met bloemen, de waterlelie vind ik zo bijzonder maar hou ook veel van veldbloemen.

Een tijdje terug kocht ik een zakje zaadjes†met veldbloemetjes in een supermarkt. We hadden nog een klein plekje vrij, het was de tijd van het jaar ze†uit te strooien ook. Ik lees dan ook wel, zie ook dat het voor 20 m2 is maar ja, het strooit zo lekker! Ook op 2 m2....

En ja hoor, het groeit en het bloeit! Het ziet er niet uit, veel teveel en op het zakje stonden ook geen zonnebloemen maar daar bulkt het van! Die moeten nog uitkomen overigens.†De katten vinden het geweldig, het is een heerlijk plekje om je te verstoppen en op de loer te gaan liggen voor de vliegen, vogels en buurpoezen.

Ik zal het nooit meer zo doen maar hou er wel van!!

Marco, wauw!

Volg je al jaren en†wat ik nu graag wil zeggen is†bijna niet te omschrijven. De klik die ik toen al voelde, vanaf dat allereerste begin... Jij mensenmens en nooit jezelf op een voetstuk plaatsen, altijd weer bescheiden maar er wel zijn voor die mensen die het kunnen gebruiken, die er kracht uit kunnen putten. Je voelt het zo bijzonder goed aan!

Een heel groot hart heb jij Marco, en die zit zo verdomde goed op de juiste plaats!

Vanmorgen vroeg las ik op twitter dat je iets ging doen waar je enorm veel zin in had, het was nog gissen want ja, je fans volgen je hoor hahaha! Dit was jouw ding, samen met Nathalie ging je op pad en de missie is weer zo geslaagd. Wat heb jij toch weer heel veel mensen blij kunnen maken. Hoe goed kun jij je ook verwoorden. Natuurlijk put jij er ook kracht uit maar menigeen die er voor wegloopt. JIJ staat midden in het leven, voelt wat mensen voelen,†voelt het aan als het even wat minder gaat!

Heb zoveel respect voor jou Marco en ben zo blij dat ik jou ken!

Zie hier -> www.borsato.nl/nieuws/2456/brandwondencentrum-groningen-digitaal-geopend%21.html
Very, very, very nice!!!

Zie je het ook!?

Geslaagd feestje
We zaten donderdag met z'n drietjes in volle spanning bij de telefoon te wachten. Een kaarsje brandde, het gelukssteentje van Marco lag erbij, wat Raquel bij elk examen ook meegenomen had. Het werd 15.00 uur, we waren op van de zenuwen, vanaf nu kon er gebeld worden. Plots ging die telefoon om 15.10 uur, we keken elkaar aan, Raquel maakte een vreemd geluid, graaide de telefoon van de standaard en liep ermee weg. Ik had me voorgenomen het te filmen maar merkte al gauw dat ze even alleen wilde zijn dus zette direct de camera uit maar bleef wel wat in de buurt om haar reactie af te wachten. Ze huilde en ineens riep ze; 'ECHT!?' Wat er toen gebeurde kan ik nauwelijks omschrijven, zo trots, zo blij, zo opgelucht, heel veel spanning kwam er dan ook bij ons alledrie uit.

Raquel had niet hoeven slagen, dat zou heel begrijpelijk zijn in onze situatie. Haar mentor had ook aangegeven zo trots op haar te zijn! Druk hebben we haar ook nooit opgelegd maar zelf wilde ze het en het is haar gelukt ook! Zo bijzonder knap!!
Whaaaaaaaaa!!!
Een bijzonder emotioneel moment, wat hebben we gejankt met z'n drieŽn en wat zijn we trots op onze meid! Later meer, we gaan nu aan het gebak maar wilde het hier ook even van de daken schreeuwen....

RAQUEL IS GESLAAGD!!!

"Door jou
Zijn alle nacht licht"