Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Dotjes!

Verwende knuffelkonten zijn het! Het lijkt of ze met de dag liever worden. Komen lekker bij je liggen en vinden het leven één groot avontuur.

   

Fotograferen zie ik als ontspanning, heb onze 'dotjes' vanmiddag even vastgelegd. Wat zijn ze toch gegroeid!

Campeones!!!
Is het niet geweldig!?

We keken ernaar uit, hadden zin in een mooie wedstrijd, wilden zege vieren en het is gelukt!

Spanje kampioen na zoveel jaar!

Ramon ging per ongeluk 2x bijna zitten, ik heb een flinke krab op mijn been staan van een poes die heerlijk lag te slapen en schrok van ons gegil.

Bijzondere avond, super! Proost!!
Een huis vol...
... bloemen, kaartjes, chocolade, tekeningen en nog meer van die superlieve dingen! Aan visite, telefoontjes, sms-jes, e-cards, lieve reacties op msn, hyves, logjes en mailtjes ontbreekt het hier ook niet. Wat een liefde, warmte en medeleven voelen we toch, heel erg fijn!!

Silke, het dochtertje van
Edwin en Nicole vindt de zwarte poes liever dan de rooie want die bromt heel erg! (En Chispa maar spinnen van genot) Heerlijk!
Lieve Ramon, Ik hoop dat je snel beter word ik weet dat je in het ziekenhuis hebt gelegen. Groetje Silke Ik vind het heel zielig voor je Ramon. Groetjes Silke
Zometeen komen Hans, Marina, Rian en Simon hier de finale kijken. De bubbels liggen koud, wij zijn er klaar voor! Hup Spanje Hup!


Home sweet home!
Vanmorgen stond ik om 8 uur alweer naast Ramon zijn bed omdat de dokter vanaf dat uur zijn rondje zou doen. Om half 10 moest ik bij de huisarts zijn en om 9.15 uur was ie er nog steeds niet. Geen dokter dus maar ach, ik was dan gewoon lekker vroeg mijn bedje uit. Ramon zijn korset zat helemaal niet lekker dus hebben ze de instrumentenman zoals ze dat noemen opgeroepen vanuit Den Bosch om er nog eens naar te komen kijken. Ook dit liet weer even op zich wachten en ik had een afspraak staan bij de schoonheidsspecialiste. Als het niet anders kon zou ik die afzeggen maar omdat die man er nog niet was gaf ik brutaalweg aan dat ik pas vanaf half 2 thuis zou zijn dus dat de ambulance niet eerder kon komen. Ik kon wel even een lekkere behandeling gebruiken en heb me dan ook extra laten verwennen. We waren net klaar toen Ramon belde dat hij na ongeveer een half uurtje gebracht zou worden.
Laatste nieuws
Ramon blijft nog een nachtje in het ziekenhuis. Vanmorgen is de arts erbij geweest en hij moet plat blijven liggen. Vanmiddag is zijn korset gebracht en aangemeten. Hiermee kan en mag hij wel even op zijn zij liggen, zo moet hij ook eten etc.

Morgen komt Ramon met de ambulance naar huis. Zijn bedje staat hier in de huiskamer alweer gespreid. Volgende week wordt hij weer opgehaald voor nog wat onderzoeken bij de internist en verder is het afwachten. Vanaf morgen ben ik zuster Ine. Ga mijn mannetje gewoon heel goed verzorgen, moet hem ook iedere dag een prikje geven tegen trombose.
OK
Niet oké dus...

Op dit moment ligt Ramon op de OK voor wederom een biopsie. Afgelopen week is er een CT scan gemaakt en gisterenmorgen kregen we een verontrustend telefoontje van de orthopeed. We dachten dat de boel stabiel was echter is het allemaal veel erger geworden. 's Middags konden we langskomen, allerlei onderzoeken zijn er gedaan en volgen nog want de oorzaak moet snel gevonden worden. De uitslag van de biopsie zal weer 10 dagen op zich laten wachten, dat is het proces en kan niet versneld worden.

Wij zijn er stil van en kunnen het eigenlijk nog niet zo goed bevatten. Het ging zo goed...

---------

Dank jullie wel voor al deze lieve reacties, dat doet ons echt heel goed!

Ramon blijft vannacht in het ziekenhuis, niet omdat er wat mis is maar morgen krijgt hij een korset aangemeten voor versteviging van zijn rug. Hij voelde zich goed en ging lekker voetbal kijken. Heeft een leuke overbuurman die een aardig woordje Spaans kan, de verpleegster mag ook gezien worden.... ;-)Theater en werk

Het is tijd voor.... de Rabobank!Misschien weten jullie het nog. Vorig jaar was ik vrijwilliger tijdens een informele avond voor de klanten en leden van onze bank. Ik scoorde toen een foto met Humberto Tan die de presentatie die avond deed. Reden van deze bijeenkomst was vanuit onze coöperatie om maatschappelijke betrokkenheid te tonen en dus de relatie te versterken binnen het werkgebied.

Een paar weken geleden kregen we te horen dat er weer zo'n avond aan zat te komen en we konden ons weer opgeven als vrijwilliger. Uiteraard twijfelde ik geen moment en gaf me op. Het was wederom een geweldig programma en ik had een leuke taak gekregen. Samen met een paar collega's mochten we de stemmen gaan tellen van de leden. Verschillende stichtingen en instanties mogen elk jaar een donatie vragen voor projecten. Dit keer was dat bijvoorbeeld een rijdend keukenblok in een verzorgingstehuis, een speciale schommel voor kinderen die in een rolstoel zitten, AED's etc. Leden mochten dus stemmen en in totaal kwamen er 8 winnaars uit de bus.

Olé!
Spanje is door!!

Wat een wedstrijd zeg! Ontzettend jammer dat het door penalty's bepaald moest worden maar laten we eerlijk zijn Spanje verdiende de zege! In huize Bosch Kocken is de EK 2008 nog niet afgelopen.

Woensdag de halve finale; Duitsland - Turkije. Ik verwacht dat Duitsland zal winnen en donderdag speelt Rusland - Spanje en dan hoop ik uiteraard dat Spanje gaat winnen. Spannende dagen dus nog!

Voor wie ga jij nu Nederland en Italië eruit liggen of boeit het je nu helemaal niet meer?

Dingskes!
Heb een zware week achter de rug en dat komt omdat ik geen dag vrij was, met lijnen begonnen ben, vreselijke koppijn heb gehad wat bij mij zo zijn reden heeft.. en nogal wat in mijn agenda had staan. Het weekend was gelukkig wat minder druk. Heb vrijdagavond lekker op de bank gehangen en samen met Ramon een film gekeken, gisteren veel te veel geld uitgegeven in het centrum. Heerlijke geurtjes gekocht, Raquel verwend met een nieuwe spijkerbroek en meer van dat soort dingen.

Gisterenavond hadden we een verjaardag van ons nichtje waar we tevens ook voetbal zouden kijken. Ik kijk niet vaak maar als ik kijk zit ik zo in dat spel, echt niet goed voor mijn hart hoor! Ik had nog even hoop maar helaas, Nederland lag eruit... Tja, wij hebben vanavond natuurlijk nog een belangrijke wedstrijd, velen zullen voor Italië zijn maar ik heb hier een heerlijke Catalaanse vent rondlopen die na Nederland toch ook echt voor Spanje is. En ik deel dat uiteraard! Dus sorry Marco, ik ben het eigenlijk altijd met je eens maar vanavond staan we tegenover elkaar ben ik bang...

Vandaag een lekker relaxed  zondagje gehad, genoten van het prachtige doch zeer wisselde weer. Lekker laat wakker geworden, in de tuin ontbeten met mijn 'Linda' en genoten van die prachtige bloemenzee in de tuin. Het is ondertussen ook zomer hè, ik ben dol op de zomer! Heb zin om vreselijk mooi bruin te worden en weer strak in mijn bikini te gaan, ben benieuwd of het allemaal lukt.

Als afsluiter een foto van onze Chispa en Montserrat. Het zijn werkelijk dotjes, ze groeien als kool, hebben het vreselijk naar hun zin en halen soms heerlijke kattenkwaad uit. Ze zijn er graag bij en slapen op de meest 'logische' plekken....

Eindresultaat 'Raquel als model'
"Zeg me wat je voelt
De muur waar ik op stuit"