Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Filmpje Schokland
Straks meer over Schokland maar eerst een leuk wild filmpje!


Humberto Tan en ik!
Vanavond hadden wij een ledenvergadering van de Rabobank. Een tijdje terug werden er medewerkers gevraagd om een handje te helpen en dat leek me erg leuk. Vroeger ging dat behoorlijk stijfjes om zo maar te zeggen. Het werd gehouden in een zaaltje en daar kon dan gestemd worden en werden de cijfers bekend gemaakt. Vandaag de dag pakken we dat anders aan. Onze leden kregen een uitnodiging om naar het theater hier in Oss te komen waar 'Het Moment van Dividend' gepresenteerd werd.
Een beetje jarig!
Vandaag is mijn naamdag! Hier in Nederland vieren we dat niet, velen kennen het niet eens, ik had er vroeger ook nog nooit van gehoord, totdat ik Ramon leerde kennen, zomaar had ik er nog een verjaardag bij! Ben verwend, heb namelijk een heuse hoes en een extra batterij voor mijn fotocamera kado gekregen en mijn schoonmoeder heeft me vanavond speciaal gebeld vanuit Spanje om me te feliciteren.

Wil je ook een extra verjaardag en weten wanneer jouw naamdag is ( je voornaam of 1ste doopnaam) en de herkomst ervan weten?  
Klik dan hier.
Canalones
Het was alweer een hele tijd geleden dat we canalones gemaakt hadden, zaterdag kregen we het idee en zondag hebben we het uitgevoerd. Het is best veel werk maar daarna heb je ook werkelijk iets heerlijks op tafel staan. Ramon en ik maken dit altijd samen, we hebben allebei onze taken en genieten dan samen onder het genot van een lekker glas Martini van het koken.
Boerengolf en Promconcert!
Bertha, Betsie, Ine, Truus en AnnieVanmorgen heerlijk uitgeslapen en gezellig de nieuwe 'Linda' in bed gelezen. Daarna het huis een beetje gepoetst en boodschappen gedaan.

Om half 4 hadden Ramon en ik een uitstapje van de bank, we zijn gaan boerengolfen. Het regende behoorlijk hard maar met een paraplu en laarzen kom je natuurlijk al een heel eind. Het was een hele kleine groep die eraan meedeed maar de gezelligste mensen waren aanwezig.
Filmpjes Paardrijden
Uiteraard zijn er naast de foto's ook filmpjes gemaakt van ons paardrij-avontuur van gisterenmorgen. Of we er allemaal gelukkig mee moeten zijn weet ik niet, toch vind ik dat we het met jullie moeten delen...

Sommige filmpjes heb ik gedraaid genomen, stom, stom, ja ik weet het maar ik stond er niet bij stil. Hoofdje schuin dan maar zo af en toe.

Veel kijkplezier!
Hoera!!
We kunnen het wel van de daken schreeuwen, wat een opluchting, Raquel is over!! Vanmorgen zou ze de punten krijgen en het was allemaal heel twijfelachtig. Voor de proefwerkweek had ze heel erg haar best gedaan maar of ze de punten nog omhoog kon halen...

Vanmorgen belde Raquel op, ze had de proefwerken goed gemaakt en uiteindelijk zou ze 2 onvoldoendes op haar rapport krijgen dus zou je denken dat ze over gaat maar ze had 3 profielpunten te weinig, dus werd het besproken. Maandag zou ze meer horen maar vanavond ging de telefoon, het was haar mentor en vroeg of Raquel thuis was.

Ik gaf haar de telefoon en keek in spanning naar haar gezicht, ik zag een bedenkelijk koppie, een glimlachje, hoorde een hoop jaatjes en neetjes, weer een glimlachje en hoorde haar toen zeggen dat ze heel blij was. Toen ze ophing kwam alles eruit, wat een spanning maar het is haar gelukt, volgend jaar naar HAVO 4! Het profiel Economie en Maatschappij wordt nu Cultuur en Maatschappij. Wij zijn heel blij en opgelucht. Het is je toch gelukt liefie, we zijn trots op je!
Bok paardje bok!
The horsegirls
Het regende pijpenstelen hier in Oss, had mijn regenjas meegenomen maar omdat ik positief ingesteld ben ook mijn zonnebril, ik laat me echt niet weerhouden door een paar druppels. Wij gingen wel paardrijden hè!!

Onderweg werd het steeds mooier en mooier weer, natuurlijk hadden we dat ook besteld en ja hoor het zonnetje straalde aan de hemel, het was zelfs ontzettend warm maar dat kan ook van de opwinding geweest zijn hoor!
Hop paardje hop....
Na maanden plannen gehad te hebben en eindelijk dan een datum geprikt te hebben, een manege gevonden te hebben wat een beetje centraal in Nederland ligt én buitenritten doet is het morgen dan eindelijk zover!

Samen met een paar hele gezellige meiden ga ik paardrijden. De voorpret alleen al, ik zie het al helemaal gebeuren hahaha! Laatste keer dat ik (eindelijk) op een paard zat, zat ik achter het zadel, probeer dan maar eens gauw op het zadel te komen als het paard al begint te lopen....

Tot morgen
Daniëlle, Annemarie, Nathalie en Kelly, vroeg naar bed, niet te stakke broek aan en vergeet je fototoestelletje niet!!

Had ik al gezegd dat ik er zin in heb!?
Zonder woorden...
"Ik ben de verliezer
Verliezer in een ongelijk gevecht"