Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Baden-Baden
Voorgevel FriedrichsbadVrijdag na mijn werk ben ik met mijn zus Rian en haar dochter Gaby richting Baden-Baden vertrokken voor een ontspannend en helend weekendje.
 
Onderweg, halverwege de rit zijn we bij de Moezel gestopt om onze benen te strekken en wat te nuttigen. Als ik bij de Moezel in de buurt bent moet ik als wijnliefhebber natuurlijk ook even een moezeltje drinken. Nu, hij smaakte prima! Het uitzicht was daar ook geweldig, we hadden al meteen een vakantie gevoel!
Mijn eerste log op Borsatoweblog!!!
Alles goed testen!Wat is het geweldig geworden!
Er is duidelijk weer veel aangepast, tot op heden is het allemaal zeer overzichtelijk. Er staat alleen een klein foutje, het is geen welkomstekst maar welkomsttekst.... Misschien zou het leuk zijn als we die welkomsttekst ook aan kunnen passen door er zelf een benaming voor te geven. Verder helemaal toppie!!! Ik zal alles nog op een lijstje gaan zetten en stuur het dan aan Nathalie door. Voorlopig blijf ik nog even oefenen.

Ik heb nog even alles zoals mijn log op punt eruit ziet over genomen maar binnenkort zal ik er eens wat anders tegenaan gooien.

 Ine
Goedemorgen!
5.35 uur....
 
Had ik mijn wekker niet op 10.30 uur gezet? Mocht ik vandaag niet uitslapen? Helaas, vanaf 4.00 uur lig ik al te draaien in mijn bed en kan de slaap niet meer vatten. Ben dan ook maar opgestaan, heb een kop thee gezet en een broodje met hagelslag genomen.
 
Heb al heel lang geen update meer gedaan dus dan is het nu een mooie gelegenheid om dat maar eens te gaan doen.
Weekend!
Vrijdag is Marijke komen logeren. We hadden afgesproken dat ze mee zou eten en dat we er een gezellig avondje van gingen maken. Toen ze hier aankwam moest ik haar iets mededelen. Ik had namelijk goed maar ook slecht nieuws! Marijke wilde eerst het slechte nieuws horen en dat was dat we elkaar niet de hele avond zouden gaan zien. Ze begreep er niets van totdat ik het goede nieuws bracht. Dat was namelijk dat ze rond 18.00 uur bij mijn nichtje Sibel verwacht werd voor een heerlijke neuromassage van anderhalf uur!
WC
Jaaaaaaaaaaaa, hij is klaar! Tenminste, voor zover deze wc klaar kan zijn...

Hij is gruwelijk verkeerd, maar ook gruwelijk gezellig geworden. We hebben het dan ook extra gezellig gemaakt met een verjaardagskalender waar je je naam op mag zetten én een wc-gastenboekje (voor diegene die daar behoefte aan hebben) waar je je verhaal kwijt kunt.
 
Binnenkort meer log, heb nog zoveel te vertellen!
Kinderfeestje
Feest!Afgelopen donderdag is Luuk 8 jaar geworden en gisteren mochten de familie en vrienden dit samen met hem vieren.
 
Toen ik aanbelde kwam Luuk er al aangevlogen. Zoals altijd met een heerlijke glimlach op zijn snoetje en met de nodige lieve knuffels werd ik ontvangen. Heerlijk joch is het!
Marco's gezichtsuitdrukkingen bij Jensen!


Oefeningen
Gisteren kon ik eindelijk terecht bij de fysiotherapie. Ik kreeg een intake-gesprek en gaf netjes overal antwoord op. In plaats van dat ik direct te horen kreeg dat ik zou moeten minderen achter de pc te zitten kreeg ik te horen dat we eraan gaan werken dat ik er sterker uit ga komen.
"De wolken dansen
En de zon lacht naar de maan"