Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Lekker kontje...
... speciaal voor Jannie (Bnn)...
Verrassing
Zoals beloofd hier de verrassing die ik kreeg toen ik thuiskwam uit Groningen....
 
Na even met manlief en dochterlief geknuffeld te hebben zag ik ineens een cadeau staan. Afgelopen vrijdag was het volgens de Spaanse traditie mijn naamdag. Deze dag is gekoppeld aan je naam en elk jaar vier je die in Spanje net zoals je verjaardag. Jaaaaa wij zijn bofbipsen wij hebben twee feestjes per jaar ;-) Nu hebben we het vrijdag niet gevierd omdat ik tot 's avonds 19.30 uur moest werken en de volgende dag alweer vroeg op moest om naar Groningen af te reizen. Ramon had me al gezegd dat we de schade zondag in zouden gaan halen....
 
Nou, ik zie dus dat cadeau staan en het eerste wat me gevraagd wordt is of ik weet wat er in zit.... Dat doen ze steeds en vaak raad ik het ook. Ik gokte op een vaas die bij de kussens van de bank pastte. Ramon en Raquel keken me aan en zeiden: "Pffff, we kunnen jou ook nooit verrassen...".
 
Ik mocht het flink pakketje uit gaan pakken. Het was een kartonnen wijn doos. Ik moest het voorzichtig openmaken (vanwege dat glas van die vaas dacht ik nog). Na veel krantenpapier kwam ik bij een groen A4-tje terecht. Hierop stond:
 
Verrassing......
 
Omdat je altijd raad wat er in de verpakking zit hebben we het deze keer iets moeilijker gemaakt
 
Hint
Ga naar je eigen slaapkamer en zet 3 passen naar voren, doe dan de kastdeur open en steek je arm naar boven en kijk wat er ligt...
 
.. tja daar lag weer een briefje, en daarop stond:
 
Sorry
Maar hier was niet genoeg plek om het cadeautje neer te leggen
 
Hint
Ga naar Raquel's kamer en zoek in de Oililly tas die voor het bed staat...
 
.. tja een daar lag weer een briefje, en daarop stond:
 
Hmm,
Hier is nog minder plek
 
Hint
Ga naar de logeerkamer en kijk in de 2e la aan de linkse kant van de bank en kijk wat daar is..
 
.. tja en daar lag weer een briefje, en daarop stond:
 
Hier zou het wel passen maar het is hier te warm voor het pakket
 
Hint
Ga voor de t.v. staan en doe 2 passen naar links. Buk dan en doe de rieten la open. Onder de foto van jouw schatje zit het cadeau
 
.. tja (dat schatje was een foto van Marco *zucht*) en daar lag weer een briefje, en daarop stond:
 
Neejhee,
Niet Marco Borsato maar jouw liefste schatjes
 
Muts!
 
Hint
Doe dan 4 stappen naar rechts en maak het rieten mandje open. En doe dan de foto weg van jouw schatjes en kijk wat er onder ligt....
 
Die foto van mijn schatjes was dit:
 

Lief hè!!!!
 
 
In het pakketje zat een mega super geweldige webcam die vanalles en nog wat kan!
 
 
Ik ben zo trots op deze kanjers. Ze hebben er echt werk van gemaakt. Ook hadden ze nog heerlijk gekookt en een lekkere appeltaart gebakken.
 
Ik ben echt ontzettend verwend, ik hou van jullie!!!!!!
 
 
Mama Ine
xxx
Geweldig weekend!
Wat was het een heerlijk relaxed weekend! Echt, ik heb zo genoten!
 
Gisterenmorgen moest ik al om 6.30 uur mijn bedje uit om de trein van 7.38 uur te halen. De reis liep perfect, ik was precies op tijd in Groningen. Alie en Yvonne stonden me al op te wachten bij het station. We hebben de auto geparkeerd en zijn naar de rondvaartboot gelopen.
 
Het was erg leuk om weer wat nieuwe gezichten te zien! De rondvaart hebben we eigenlijk meer gekletst dan van het uitzicht genoten maar dat lijkt me wel logisch, we hadden elkaar zoveel te vertellen.
 
We zijn lekker wat bij de Mc Donalds gaan eten en daarna zijn we de Martinitoren gaan beklimmen. Op de eerste etage kon je klokkenluiden. Mathijs en Erik hingen er heerlijk in en de klok luidde lekker. Chris wilde het ook proberen maar er was niets te horen, tot het moment dat hij zijn hoofd ontzettend stootte. Jeetje dat was even schrikken, wat bloedstralen liepen langs zijn gezicht. Achteraf viel het gelukkig allemaal mee.
 
We hebben lekker een terrasje aangedaan en hebben pannenkoeken gegeten op een boot. Er zijn heel wat foto's getrokken (getrokken is Belgisch voor genomen ;-) ) Dat hebben we weer van Jan gehoord. Ik moest het even twee keer vragen waar ik nu aan moest trekken hihihihi
 
Aan alles komt een einde. Velen namen na de pannenkoeken afscheid maar ik ben nog met Jan, Carla, Erik, Mathijs, Yvonne en Alie dat leuke terrasje op gaan zoeken bij de Martinitoren. We hebben daar lekker wat gedronken en er is ook nog wat heerlijke taart genuttigd. Rond een uurtje of 8 zijn Yvonne, Alie en ik naar Alie haar huis gereden waar ik die nacht mocht blijven slapen.
 
Oh, wat was dat gezellig, we hebben heerlijk op de bank gehangen met een lekker glaasje wijn, nootjes en lekkere worst. Uiteraard hebben we af en toe het voetballen opgezet maar de films van Marco uit de beginjaren die Alie had waren zo ontzettend leuk dat we daar echt niet over uitgekeken en uitgepraat raakten. Marco maakt nog steeds dezelfde bewegingen, echt ontzettend leuk om terug te zien!
 
Rond een uur of één hebben we afscheid genomen van Yvonne en zijn we gaan slapen. Ik was echt bekaf en sliep direct. Vanmorgen rond een uur of tien werd ik weer wakker en ben lekker bij Alie in bed gekropen, we hebben heerlijk tv gekeken en een ontbijtje op bed genomen. Alie kwam al gauw met foto's van Marco. Jeetje wat heeft zij een prachtige verzameling zeg!
 
Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige dag die we gisteren gehad hebben en in het bijzonder Alie en Yvonne voor alle gastvrijheid. Jullie zijn echte lieverds!!!

 
Vanmiddag was ik om 18.00 uur weer thuis. Er stond me een hele leuke verrassing te wachten. Binnenkort meer hierover ;-)
Groningen
Morgen is het dan zover. Om 7.38 uur pak ik de trein hier in Oss om omstreeks 10.15 uur in Groningen aan te komen. Met zo'n 20 fans van Marco gaan we de stad bezichtigen. Het thema is: Ter land, ter zee en in de lucht!
 
Dat belooft wat, ik heb er zin in!
Wat een zomer

12.10 uur                                            12.25 uur
 
Ik wil zon, buiten zitten, buiten eten, het warm hebben!!!!!
Iedereen praat over Marco in de Kuip!
Waar ik ben, waar ik ga, mensen praten erover!
 
Ben deze week een paar keer wezen winkelen en ja hoor, je hoeft maar een winkel in te lopen en daar is ie weer, heerlijk ;-) Ik heb nog nooit zo lekker gewinkeld, muziek van Marco en nog uitverkoop ook!
 
Afgelopen zaterdag was ik in een kledingzaak waar ik vaker kom en hoorde iemand vanuit een paskamer praten over het concert van Marco in de Kuip. Uiteraard hield ik mijn oren gespitst want wilde hier alles over horen. De dames van de winkel begonnen lekker mee te keuvelen:  "Oh, ja prachtig was het, wij zijn ook geweest en waar zaten jullie dan?" "Ja, wij hebben ook zo genoten, wat kan die man zingen hè, en wat een sfeer".
 
Raquel keek me aan en ik zag haar al denken: "Oh mijn moeder gaat zich hier zometeen zeker mee bemoeien".  Ja tuurlijk, ik ben zo trots als ik dat allemaal hoor. Liet even de foto van Marco en mij op mijn mobiele telefoon zien. Al die dames in die winkel waren helemaal ontdaan. Whaaaaaaaaaaa, hoe doe je dat hihihi, ken je hem?!?!
 
Nou, nee uh ja, jeetje ben fan en wacht wel eens bij de artiestenuitgang en zit bij de fanclub en ga naar de fanclubdag enzo, zit regelmatig op zijn website. Tja, volg eigenlijk wel bijna alles van hem......
 
Heeeeeeeeeeerlijk!!
Langevingerfoto ontvangen.....
Schreef ik gisteren dat ik weer fitter was..... vanmorgen werd ik om 6.30 uur wakker en dacht: "Pfff Ine, ben je nu alweer wakker, draai je nog maar een keer om hoor". Gevolg was dat ik dus zojuist om 12.00 uur wakker schoot. Schrok me echt een hoedje. Dit is al tig jaar niet meer voorgekomen. En het ergste is dat ik me nu nog lui voel ook.
 
Ramon zit lekker beneden te computeren, Raquel is uit logeren dus ben ik ook weer even lekker achter de computer gedoken. En wat zie ik, ik heb mail van Benjamin. Ja ja, de foto is binnen!
 
Gezellig Langevingeren met Benjamin ;-))
 
 
Heb mijn mailbox weer eens leeggemaakt want er stond ontzettend veel in. Ook heb ik direct wat foto's bewerkt die ik graag wilde bewaren.
 
 
 
 
Zoals deze foto.... hier hoef ik geen tekst en uitleg bij te geven, dit spreekt boekdelen!
 
Ik droom voorlopig nog heerlijk verder en blijf nagenieten van al die prachtige momenten....
 
 
*zucht*
Toch nog een klein verslag!
Kon het gisteren echt niet meer opbrengen. Maar vandaag voel ik me stukken fitter dus ga hier eens lekker mijn verslag neerzetten ;-)
 
Ramon en ik werden rond 13.30 uur door Ingrid en Paul opgehaald. We waren binnen een uur in Rotterdam en vonden een geweldige parkeerplaats bij de benzinestation tegenover de Kuip. Ingrid en Paul wilden nog wat eten bij de Mc dus zijn we daar eerst naartoe gegaan. Op de wc kwam ik Cindy tegen. Ze zei dat er al best wel veel mensen stonden te wachten bij de poorten. Nou, ik had echt geen rust in mijn kont voordat ik ook mijn plekje in de rij gevonden had.
 
Er stonden inderdaad al best wel wat mensen maar we stonden toch redelijk vooraan. Gezellig gekletst met iedereen en nog even een langevingerfoto gemaakt met Benjamin.... (foto komt nog, toch Benjamin ;-))
 

Rond 16.30 uur zijn Benjamin, Susan en ik de polsbandjes gaan halen. Job (Qball) deelde ze samen met Bennie uit. Toen ik mijn naam noemde zei Bennie direct: "ja uit Oss". Hij onthoudt het toch maar allemaal! Tuurlijk moesten Susan en ik nog even plassen maar dat duurde even want er stond me toch een rij. Uiteindelijk zijn we dik drie kwartier weggeweest. Maar was wel gezellig bijkletsen hè Suus!
 
Weer terug in de rij kwam er al gauw een eind aan het gewacht bij de poort. We mochten eindelijk naar binnen. En dan vraag je je af: Gaat het lukken??? Tuurlijk wil je een prachtige plek vooraan. En ja hoor, niet geheel aan de hekken maar we stonden op de 2e rij, echt perfect. Ik stond achter Susan en Jessica kon er dus heerlijk overheen kijken en het leek nog alsof ik vooraan stond. We stonden ook heerlijk ruim dus een reuzegroot verschil met de vorige keer!
 
Hier was het uiteraard ook nog wachten totdat het voorprogramma begon dus zijn we lekker gaan zitten. We zijn onze tijd gezellig doorgekomen. Eindelijk was het dan zover daar was Lee Towers! Heerlijk die opening. Het hele stadion ging uit hun dak. Het is ook een prachtig nummer. Scoob had wat A4-tjes met allerlei teksten uitgeprint, waaronder: lekker ding, lekker ding, lekker ding. Nou die heeft effect gehad hoor bij zowel Lee als alle andere artiesten! Ook werd hij nog even aan zijn elleboogbewegingen door Scoob en Benjamin herinnerd. Prachtig, hij zag de lol er wel van in en deed hem nog even goed voor!!!
 
Na het voorprogramma was daar dan eindelijk Marco met Band. Het was weer megageweldig schitterend fantastisch super cool gaaf! Het is hem gelukt om alle 16 keer er een daverend succes van te maken. Het is een geweldige man die zijn vak verstaat en dat is een ding wat zeker is!!! Ik heb wat afgesprongen en gezwaaid tijdens het concert, oh wat heb ik toch weer genoten. Ook de rustige nummers waren heerlijk. Helaas vloog de lentesneeuw snel over ons heen. Dat vond ik in Antwerpen zo sprookjesachtig hoe het langzaam aan naar beneden kwam. Op het eind bij: "Als alle lichten zijn gedoofd" was het weer behoorlijk slikken. Oh wat was dat emotioneel zeg... ik krijg nu weer kippenvel.... Mijn telefoon ging af tijdens dat nummer maar ik was te laat met opnemen. Sorry Bnn, je wilde nog even meegenieten...
 
En toen was het voorbij.... de lichten gingen weer aan, het was over... Wat ik wel ontzettend confronterend vond was dat toen Marco en Band weg waren direct die lui het podium begonnen af te breken. Jeetje dat hoefde ik eigenlijk niet te zien...
 
Toch nog even een keycoard en poster gekocht voor de verzameling en toen zijn we na een lekker pilsje en frietje naar huis gereden. Uiteraard onderweg naar rtl fm geluisterd om nog heerlijk na te genieten. Ook Ingrid en Paul kunnen omrijden, maar we hebben misschien toch geluk gehad want er was geen file te bekennen en we waren weer binnen een uur thuis!
Laatste concert Marco Borsato
Ben gebroken, kan niet meer, ga zometeen mijn bed opzoeken. Vandaag gewerkt en heb eigenlijk alles nog niet goed tot me door kunnen laten dringen....
 
Wat ik wel kan vertellen is dat het helemaal geweldig was gisteren. Oh wat heb ik genoten, Ramon vond het ook helemaal super! We hadden prachtige plekken en stonden bij veel lieve en gezellige fans!
 
Hier een paar foto's van gisterenavond....

 

 
De laatste..... "Als alle lichten zijn gedoofd"
Morgen laatste concert...
Yessss, morgen ga ik Marco weer ZIEN. Ik kijk er ontzettend naar uit!!!
 
Het is wel dubbel want aan de ene kant is het weer feesten maar aan de andere kant is het de laatste uit de reeks van 16 concerten in België en Nederland samen...
 
Nee, ik ga daar nog niet aan denken, ik ga morgen gewoon weer helemaal uit mijn dak!  Moet ineens denken aan Marjorie hihihi.... donderdag de 10e ging ik even (te) luidruchtig MARCO MARCO roepen en ze zei: "Ik ken haar niet hoor, ik hoor er niet bij" Whahahaha morgen mag mijn man het gaan ontgelden, ik blijf lekker toch doorgillen.
 
MARCO, MARCO, MARCO *zucht*
 
Verslag volgt.... ;-)
"In een wereld zonder woorden
Ontwijk ik de laatste dans"