Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Marco Borsato
Na een knus, gemoedelijk, lekker, gezellig en heel fijn etentje met de fanclub, Marco en de moderators gebeurde er iets heel moois.

Het was nog licht dus besloten we buiten, op het parkeerterrein, nog wat foto's te maken. Marco kan nog best relaxed rondlopen door Nederland. Uiteraard wordt hij wel herkend en soms ook aangesproken. Zo ook toen wij op dat parkeerterrein stonden.

Een zeer bescheiden man met een grote baard stond ineens bij ons. Hij wachtte netjes omdat wij druk met de shoot bezig waren. Hij gaf aan Marco Borsato graag persoonlijk iets te willen zeggen. 

Het was zo bijzonder toen hij Marco aansprak. "Marco Borsato, ik wil u graag een hand geven en bedanken! Ik kom uit Afghanistan en heb in Guatanamo vastgezeten. Uw liedjes waren zo'n steun, ze hebben mij zo geholpen in die moeilijke tijd. En weet u? Als er meer mensen zoals u zouden bestaan, dan zou de wereld er zoveel mooier uitzien. Fantastisch wat u allemaal doet!"

En weg was hij. Marco, maar ook ons achterlatende met deze prachtige woorden en emotie.

Ik moest een traantje wegpinken, stond daar zo ontzettend trots te wezen, op Marco, op wat hij zojuist gehoord had. Wat die man zei klopt helemaal. Ik voel en zie ook wat Marco met en voor mensen doet. Ik ben zo enorm dankbaar en blij één van die mensen te mogen zijn! 

Er is er één jarig!

Van harte gefeliciteerd cariño 

"Alles wat groot is begon ooit klein
Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn"