Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Minivakantie Antwerpen
De laatste dagen van mijn heerlijke vakantie heb ik samen met Sonja in het prachtige Antwerpen doorgebracht. We hadden een superaanbieding bij hotel Ramada Plaza, 4 dagen en 3 nachten zouden wij ons daar gaan vermaken. Maar daar niet alleen natuurlijk!

Hoe we deze heerlijke dagen hebben beleefd, lees je hier....
The Power of Words
Vanavond, tijdens een training, kregen we dit filmpje te zien. Ik kende het nog niet, vind het zo mooi, wil het ook heel graag met je delen.

Surprise!
Ramon wilde zijn 50ste verjaardag niet vieren, wilde wel een hapje uit eten en verder klaar. Raquel en ik hadden aangegeven deze keuze te respecteren dus zouden we wel mee uit eten gaan. We hadden er alleen niet bij gezegd dat er nog wat meer mensen mee zouden gaan.

Ik nam contact op met het restaurant voor de mogelijkheden en mailde familie en vrienden met de plannen. Hier werd heel erg enthousiast op gereageerd en ik mocht al gauw heel veel mensen op het lijstje zetten.
GelreDROMEN
Een tentje, slapen bij Marco en dan midden in het Gelredome. Ik had daar zeker al die weken al van gedroomd maar het wilde maar niet lukken. Ik zat in Spanje toen er weer een actie zou komen via Edwin Evers, die heel erg vroeg op staat. Ik versliep me gewoon, verrassend hè hahaha!

Het moment dat ik wakker schrik, pak ik mijn telefoon, vraag Mariëtta of ik nog op tijd ben voor de actie maar krijg geen reactie terug. Ik ga op Twitter en vraag het daar ook nog een keer en heel even later zie ik daar dat Jet gewonnen heeft. Logisch dat ze niet reageerde, die had het met Edwin over haar sokken en zo!

Later die dag kreeg ik een lief berichtje op mijn telefoon, ze was inmiddels ietwat bijgestuiterd en vroeg of ik misschien zin had om samen in het Gelredome een tentje te delen. Je begrijpt, toen begon mijn gestuiter! Ik mocht mee, ik zou erbij zijn, we gingen GelreDROMEN!
Samen naar Marco

Vorige week dinsdag landde ons vliegtuig om 8.45 uur in Weeze bij Düsseldorf en waren we rond 10.30 uur weer thuis. Raquel ging na even wat spullen bij elkaar gezocht hebben naar school en Ramon en ik doken voor een paar uurtjes ons bed in want 's middags zouden we weer afreizen naar het Gelredome voor een concert van Marco.

Ramon 50 jaar!


Je wilt het niet vieren maar we gaan er toch een mooi feestje van maken.

T'estimo

Sitges
Een aantal maanden geleden kregen we het hele leuke bericht dat ons nichtje Helena en haar Jorge op Koninginnedag in het huwelijksbootje gingen stappen. Uiteraard wilden wij hierbij aanwezig zijn en zo plande ik mijn vakantie er omheen. Het was alweer vier jaar geleden dat ik niet meer in Sitges geweest ben, dus wel tijd om mijn tweede thuis, familie en vrienden maar weer eens op te gaan zoeken.

Simon kon helaas niet omdat hij hard moet studeren voor zijn examens en Raquel kon wel een paar dagen missen op school, minimaal uiteraard maar vanwege de voorjaarsvakantie konden we er toch mooi 12 dagen van maken.
Gezegend!Allemaal genoten van de paasdagen? Oh oh, gewoon geen tijd gehad om te loggen maar het gaat hier meer dan fantastisch!

We hebben een fijne vakantie gehad in Sitges, de bruiloft van ons nichtje was ook zo prachtig, Raquel mocht getuigen, zo bijzonder, daarover binnenkort veel meer.


De laatste dagen waren mijn gedachten echter wat meer in Nederland, Marco Borsato, Gelredome, vriendjes en vriendinnetjes. Volgens Ramon was ik soms niet te genieten, oeps.... Maar werd verwend met hele leuke foto's, geluidsopnames, filmpjes etc. vanuit het Gelredome. Zo was ik er toch een beetje bij.

De allermooiste voicenote echter was die van Jet, zij bracht me het bericht dat ze een tentje had gewonnen en dat ik mee mocht!!! Straks is het zover, gaan we richting het Gelredome waar we gaan 'slapen' en het allemaal mee gaan maken. Moet al mijn spullen nog pakken maar dat komt goed!Dinsdag met Ramon naar het concert geweest, superplekken, reuze genoten, prachtige show, zo trots op Marco en zo blij!!!


Oh heb zoveel te vertellen maar dat komt allemaal nog!

Mooie afsluiter is wel deze foto, en waar hebben ze het over? Voetbal natuurlijk, heerlijk!!!


Tot heel gauw!

"Wees maar jezelf
Schaam je maar niet"