Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Weekend Vlieland
Voor mij begon het weekend donderdagavond al toen ik richting Almere vertrok voor een overnachting bij Nathalie zodat ik de volgende ochtend niet zo belachelijk vroeg op hoefde. Daar aangekomen zag ik haar vader en Marlies aan tafel zitten. Had er totaal niet aan gedacht dat het hun tweewekelijkse spelletjesavond was.

Werd heel hartelijk ontvangen, zo lief en leuk! Nathalie glunderde toen ze mijn nieuwe jurk zag en zei; 'Die heb ik ook!' Ze had nog getwijfeld deze mee te nemen naar Vlieland maar nu wist ze het zeker. De jurk moest mee, al was het alleen al voor de foto's.

Ik deelde wat snoepgoed uit, van Asmara kreeg ik een hele lieve knuffel. Aron was boven en kwam me beneden ook bedanken. Ze vroegen met volle mond aan hun moeder of ze al aan het snoepgoed mochten beginnen hihi. Heerlijke kids! Arno schoof ook gezellig aan tafel en Marlies zocht de spelletjes uit. We speelden uiteindelijk Triviant. Heb het heel lang geleden wel ooit gespeeld maar moest er weer even inkomen. In het begin dacht ik dat het een makkie was, makkelijke vragen maar uiteraard werd ik die avond flink ingemaakt.

Het zou een kort nachtje worden dus besloten we niet al te laat te gaan slapen. Kreeg een heerlijk bedje toegewezen en al redelijk gauw was ik in dromenland. Voordat Nathalie me kwam wekken was ik al wakker, luisterde naar het prachtige gezang van de vogeltjes en hoewel het een kort nachtje was stond er een hele grote glimlach op mijn gezicht. We gaan naar Vlieland!!

Gedeeld geluk
De dochter van Renske kwam in het blad 'Kidsweek Junior' onderstaand interview met Marco tegen. Ik zou erin vernoemd worden. Wist van niets maar bij het lezen begreep ik wel wat ze bedoelde. Ons steentje...Prachtig om te lezen dat deze steen net zo bijzonder is voor Marco als voor Ramon en mij.


 

Uitwaaien

Mijn collega had zo'n mooi bol buikje, daar kon alleen maar een héél mooi kindje in zitten. Op 23 april jl. werd hun derde kind, een zoontje geboren.

Een paar weken geleden kwam ze haar prachtig zoontje showen en beschuit met muisjes brengen. Ik vroeg haar of ze al kraamvisite van de collega's kon ontvangen. We spraken af dat ze me wat datums door zou e-mailen en die ik ontving ik dan ook vorige week. Ik stuurde de datums door aan mijn collega's en kreeg daar veel reacties op. We konden uit vier datums kiezen, nu bleek er dat er op 2 dagen maar heel weinig mensen konden dus belde ik haar om te overleggen wat ze het fijnste vond.

We spraken af om van de vier datums er twee te maken en ik zou dan nog even doorgeven welke het zouden worden. Nu was ik afgelopen vrijdag vrij, pinksteren zat er nog tussen, en omdat het best wel kort dag was vroeg ik een andere collega het even verder te inventariseren. Kreeg netjes ook e-mail thuis over wat het geworden was. We kwamen uit op woensdag 26 mei en woensdag 2 juni. Prima, mooi, geregeld!

Heb een behoorlijk bewogen weekend achter de rug, dinsdag was het weer werken geblazen en heb die dag en vandaag nog wat collega's gesproken over het kraambezoek. Ik zal het kado ook regelen, neem dat 2 juni mee als ik zelf ga.

Na mijn werk ben ik wat inkopen gaan doen. Morgenavond vertrek naar Almere, blijf bij Nathalie slapen om vrijdagmorgen niet al te vroeg op te hoeven staan en gezellig met haar, Kelly en Daan een super-heerlijk-uitwaai-paarden-spelletjes-en-lekker eten-weekendje Vlieland te gaan beleven.

Raquel belde om me eraan te herinneren dat we nog even naar de Hunkemöller vriendinnenavond moesten, daar hebben we een paar leuke 'dingetjes' gescoord. Op weg naar huis zijn we langs de Chinees gereden, geen tijd om te koken. Er moet nog gewassen worden en wat spullen bij elkaar gezocht worden. Morgen weer werken, puf puf... maar....BIJNA weekend!!

We komen thuis, vallen de Chinees aan en had de hele tijd het idee dat ik iets vergeten was. Zoveel aan mijn hoofd... Fijn gesprek gehad vanmiddag met de huisarts, kreeg een compliment, coachgesprek vanmorgen, het kan/moet beter....  Ineens krijg ik het enorm kwaad, ik wist ineens wat ik vergeten was!

Vanavond om 20.00 uur gaat het eerste groepje collega's op kraambezoek maar ben helemaal vergeten het aan de trotse en kersverse ouders door te geven! Ik zakte door de grond, werd misselijk, mijn maag draaide om, mijn hoofd tolde, ik moest huilen! Ben van tafel gerend, riep dat ik een heel belangrijk telefoontje moest plegen. 

Het was 19.10 uur, er werd gelukkig opgenomen. Ze waren met de kinderen aan het spelen, wisten van niets, waren niet voorbereid, gingen het oplossen, het was niet leuk, ik moest me niet druk maken, ze begrepen het, het zou allemaal goed komen, er werd actie ondernomen, kinderen naar bed. Ik vind dit wel zo erg, dit heb ik nog nooit meegemaakt, ik ben iemand die altijd alles onder controle heeft maar nu helaas dus heel even niet.

Lieve collega, man en kinderen, sorry, sorry, sorry! Hopelijk is het allemaal goed gekomen vanavond, hebben jullie een spontane super gezellige avond gehad. Volgende week, als ik nog mag komen, ga ik het goedmaken!

Tijd voor..... een weekendje Vlieland!

Heb er zin in, even uitwaaien


 

Verrukkelijk 2!

Wij verrukkelijken gezellig mee Kelly


Dommelsch 538 XXL

De voordeurbel ging en er stonden drie gezellige meiden op de stoep die me op kwamen halen voor een heerlijk dagje Marco. We hadden vooraf via e-mail afgesproken niet te gaan stressen dus namen we in de tuin eerst gezellig een cappuccino. Kopjes daarvoor heb ik nog steeds niet, kan niet slagen maar hij was met alle liefde door Ramon en Raquel gemaakt.

Marja vroeg Raquel wat foto's te maken en niet heel veel later kwam Ramon met onze camera, hij bleef maar foto's maken, volgens mij bevielen de dames hem enorm, met Francien en Jacqueline had hij niet eerder kennisgemaakt.

Vrouwen moeten natuurlijk nog even plassen voor vertrek, onze toilet werd bezocht en bezichtigd, er werd geschreven in het gastenboekje, onze Tommie mocht mee en werden liefdevol door Ramon uitgezwaaid.

LIEF!


Een fantastische dag gehad, heel veel energie opgedaan, genoten van héle lieve mensen om me heen, de muziek was emotie, het hoogtepunt van de avond héél bijzonder!

Marco, wat ben jij toch lief!

Weet je wat lief is?

Dat je thuiskomt en er een prachtige bos bloemen voor je op tafel staat!


Schouder aan schouder
Doe je ogen dicht en luister goed........ dit wil je toch met open ogen zien en beleven! Ben ik erg ongeduldig als ik nu weer zeg dat ik niet kan wachten deze heren aanstaande vrijdag LIVE te horen en te zien? Marco en Guus gaan dit nummer doen, ik vind het fantastisch!

Vanmiddag gehoord dat ik opgehaald en weer thuisgebracht word, de rest van het weekend kan ik bijtanken dus.... we gaan los!!!

Wat een weekend!
Vrijdag Judith's verlate kado gaan brengen. Ze was nu echt jarig en kon ik haar echt feliciteren. Op Ruud na heb ik het hele gezinnetje weer gezien en gesproken. Zulke lieve mensen, kom er heel erg graag. Ze vroegen of ik een hapje mee wilde eten maar ik had Ramon beloofd op tijd weer naar huis te komen, we hadden namelijk één en ander op de planning staan die middag. Het was kort maar superleuk weer Juud!!

's Avonds de X Factor gekeken, dit programma volg ik al vanaf de allereerste uitzending. Ik geloof niet dat ik hoef te zeggen dat dit wel een hele vreemde avond was. Onterecht dat Sumera eruit gestemd werd, ongelofelijk! Ik ben niet zo'n Jaap fan, hij doet het prima hoor, is veelzijdig maar ik voel niet zoveel bij hem. Waar ik heel veel respect voor heb is Maaike, ze is nog heel erg jong maar wat die meid zingen! Ben benieuwd aankomende vrijdag.
We hebben een jarige!


Per molts anys cariño

"In deze prachtige nacht
Daar passen 1000 en 1 uren"