Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Filmpje en nog meer foto's!

Deze foto's en dit geweldige filmpje mogen gewoon niet ontbreken op mijn weblogje....


Met dank aan Esther


Met dank aan Saskia


Met dank aan Nathalie


Met dank aan Nienke (filmpje heb ik ingekort)

Heerlijk mens!
We gaan samen regelmatig naar het theater. Ook voor het komende seizoen hebben we weer heel wat leuke dingen uitgezocht.

Afgelopen woensdag gingen we naar Veldhuis & Kemper. Rian woont op loopafstand van de Lievekamp, meestal ga ik met de fiets, die parkeer ik dan bij haar. We houden allebei van een lekker rood wijntje en die is me daar toch lekker!! Dit keer ging ik met de auto, het was nat, ik was moe, dan maar een wijntje minder!

Maar wat ik zeggen wilde. Ik ging haar dus ophalen en toen zei ze; 'Ja, ik denk ik doe maar een leuk jurkje aan! Dacht, dat heeft ons Ien beslist ook! Eigenlijk draag ik er altijd een topje onder maar ja, jij laat ze ook lekker zien! Zeg, is mijn rok te lang, moet er nu niet ook een legging onder?'

Vond het weer zo echt lekker ons Rian! Tijdens Veldhuis & Kemper heb ik regelmatig met een big smile naar haar decolletée zitten kijken.

Heerlijk mens mijn grote lieve zus!

Commercial met Marco!

Wat een dag, wat een ervaring!! Super vet cool gaaf om dit mee te mogen maken! Vandaag werd er een commercial geschoten in de Amsterdamse Bossen, van Univé en mét Marco! Samen met 49 andere fans mocht ik eraan deelnemen!

Linda vond het wel een strak plan om te carpoolen, met Judith had ze al afgesproken en uiteindelijk carpoolde Teuntje ook gezellig mee. Tegen 7.00 uur waren de meiden hier en we gingen direct door. Je weet maar nooit met de files. Files!? Niks, geen files, in één keer konden we doorrijden, om 9.00 uur werden we verwacht maar om 8.10 uur waren we op de plaats van bestemming!

Er stonden al meer figuranten, we genoten van elkaar, het zonnetje, de voorbijgangers met ochtendhumeur op de fiets, het was toen gewoon al leuk!!

Niet veel later werden we toegesproken door iemand van de crew, we mochten meelopen naar het veld waar het ons allemaal stond te gebeuren. Echte luxe hoor, tenten met banken en tafels, allerlei drankjes, broodjes, toileten, we werden als VIP behandeld!!!

We werden in groepen gedeeld en op een gegeven moment mochten we meelopen naar de plaats waar de opnames gedaan zouden worden. Ik liep er netjes achteraan en werd aan mijn arm vastgepakt, jij graag hier, je bent mooi zwart gekleed, oké dan! Even later kwam ik erachter dat ik precies achter dé mensen stond waar de hele commercial om draaide, wauw!

Na het oefenen met een nep Marco mochten we het op de enige echte super lieve lekkere Marco uitoefenen. We moesten hysterische fans uithangen, wilden die handtekening en moesten met niemand rekening houden. Ikke, ikke, ikke!!

Voor mij stond het kleine meisje waar het allemaal om ging. Ik merkte dat ik haar toch bespaarde met het duwen maar dat mocht niet, kreeg ook nog van Marco de instructie om toch écht te duwen. Schreeuwde ook mijn longen uit mijn lijf, MARCO, MARCO, MARCO!!!! Oh, wat had ik die naam al vaak gezegd in mijn leven maar na vandaag heb ik wel een superrecord gevestigd geloof ik! Volgens mij zijn mijn tieten blauw hahaha maar heb het met alle liefde en plezier gedaan. Tijdens het wachten voor een nieuwe take, babbelde Marco wat met de fans, enthousiasmeerde de boel, plaatste echte handtekeningen in plaats van de snelle slordige krabbels. Er hing een heerlijk sfeertje!

We hebben gepauzeerd, mochten allemaal samen met Marco op de foto. Ik liep op een gegeven moment met mijn camera naar de plaats waar de scenes werden opgenomen, wilde dat vastleggen en het leek vanuit het niets maar Marco liep achter me. We babbelden even wat, was een heerlijk momentje!

Bij de tweede scene werden sommige fans werden gevraagd te figureren en de rest ging het lekker op een afstandje bekijken. Op een gegeven moment werd ik samen met 6 andere figuranten gevraagd om nog iets te doen. Dit keer moest ik samen met een andere figurant vanuit de tent, de paraplu opsteken, doen of het enorm hard regende en richting het hele gebeuren lopen. Ook dit is wel tig keer overgedaan maar ik genoot ervan, super om mee te mogen doen en dit mee te mogen maken!

En toen was het klaar, ze waren tevreden met de opnames, helaas zijn we niet nat geworden, helemaal nat dan hihi. Marco riep iedereen bij elkaar, bedankte ons voor de geweldige inzet en kregen een uitnodiging om naar het concert van Guus Meeuwis te komen waar hij ook aanwezig zal zijn. Hoe lief toch weer, volgende week gewoon weer een uitje!!!

Welke scene er uiteindelijk gebruikt gaat worden, hoe het precies gaat worden, het is voor iedereen nog een grote verrassing. Wat het ook wordt, ik heb genoten, super genoten van deze dag. Echt bijzonder om dit mee te mogen maken!

Het was afgelopen... tijd om naar huis te gaan,  we namen afscheid van iedereen en liepen naar de auto. We kwamen de snelweg op en... file, file, en nog eens file. Even een tussenstop gedaan bij de grote bekende M en daarna gewoon weer die file in. Alles bij elkaar hebben we daar 3 uur over gedaan! We hadden zeker wel lol onderweg daar lag het niet aan maar die zon was heet en ik had eigenlijk nog een bruiloft van een collega. Dit ging ik niet meer redden, de bus waarin ik zou zitten ging ik niet meer halen. Sowieso zou ik het niet meer gaan halen tot 1.30 uur..

Thuis de meiden nog even kennis laten maken met Ramon en de poezen, Raquel was niet thuis helaas, we hebben nog een drankje met een chipshapje genomen en uiteraard nog wat foto's gemaakt!

Het was een heerlijke dag, bijzonder om dit mee te mogen maken, heb op en top genoten, onvergetelijk weer! Dank je wel Marco, Nathalie, Linda, Judith, Teuntje en iedereen die ik vandaag gezien heb!

Nu maar wachten op het uiteindelijke resultaat, spannend!!!

Al mijn foto's?
KLIK

Ik ben naar bed, verder dromen.....

Ps. Loop mega achter met de logjes.. maar ik kom nog langs hoor, heb een lekker lang weekend!!
Barça, Veldhuis & Kemper
     (c)NUsport/Bjorn Clobus


     Visca el Barça, visca Catalunya!!!


    
     Remco Veldhuis, Ine Kocken, Phaedra Kwant, Wieke Garcia en Richard Kemper

Prachtige avond was het!

Whaa, whaaa, en whaaaaaaa!!
Het was een spannende dag vandaag. Een afspraak in het ziekenhuis waar we ook resultaten te horen zouden krijgen en we hadden ook best wel veel vragen.

Heb tot 13.45 uur gewerkt en daarna zijn we naar het Radboud gereden. Ramon kreeg een APD (botbeschermingsmiddel), bloed werd afgenomen en de arts kwam langs. We mogen niet klagen, in die zin dat Ramon zich naar omstandigheden en de 'normale' bijwerkingen goed voelt en dat het goed gaat! Neemt niet weg dat we het best wel zwaar hebben, vooral emotioneel gezien maar na vandaag staat er toch wel weer een grote glimlach op ons gezicht!

De bloedwaarde is gestegen dat is GOED en de M proteïne is gezakt en dat is nog BETER!!! Deze stond voor de transplantatie op 4,4 en nu op 3,7. Toen we dit hoorden schrokken we eigenlijk een beetje, we hadden verwacht dat de transplantatie harder aan zou pakken maar de arts was tevreden, volgens hem zou het nu moeten blijven dalen. Elk bezoek blijft dus spannend!! Hij was zo tevreden dat Ramon zich over 4 weken pas weer hoeft te melden!!

We deden navraag over een eventuele vakantie, begin juli heb ik 2 weken en we zijn er ook best wel aan toe. Nederland is totaal geen probleem, landen rondom ook niet maar bijvoorbeeld Turkije, Egypte etc. moeten we zeker vermijden. Ramon, zo geinig als hij is; 'Dokter, Mexico dus ook maar niet!?' Hahaha...

Tot 3 maanden na de transplantatie is het gewoon beter om met zo min mogelijk mensen in aanraking te komen. Totaal andere eetgewoontes, warmte etc. Een bacterie neemt Ramon in deze tijd nu eenmaal makkelijk over en dat moeten we dus echt niet hebben. Samen met de arts hebben we besloten om het gewoon de komende weken nog eens aan te kijken en tegen de tijd dat mijn vakantie begint zouden we alsnog een last minute kunnen boeken. Yes!

Net voordat we naar de apotheek liepen haalde ik mijn mail via mijn telefoon op. Er zat ook een mail van Nathalie tussen. Jaaaa, ik ben erbij!!! A.s. vrijdag mag ik me ergens in de buurt van Amsterdam waarschijnlijk melden om mee te doen aan een commercial met Marco!!! Whaaaaaaaaa!!! Ik las het, kon het gewoon niet geloven, had ik het wel goed gelezen allemaal... Stond al stuiterend te wachten op de medicijnen. Ramon moest zo lachen!

Eenmaal thuis mijn mail nog eens goed gelezen en ja hoor, het is echt zo! Voelde me even een paar dagen niet zo maar nu stuiter ik weer, wat een bijzonder leuk vooruitzicht! Ben zo blij als een kind!!

Morgen finale Champions League, Edwin komt het hier samen met Ramon kijken en Rian en ik gaan naar Veldhuis & Kemper. Ik zie de zon weer even schijnen!

Die Franse dame ziet het ook!

Ik hou van Marco!

Het begon bij de soundmixshow, toen ging er al iets door me heen, heel bijzonder. Ik woonde in Spanje, de periode van de Italiaanse nummers heb ik niet meegekregen, later toen Dromen zijn bedrog een hit werd kwam dat ook in Spanje door. Op verzoek stuurde mijn moeder een cassettebandje en ik was verkocht!

We kwamen weer in Nederland wonen, via internet vond ik zijn site, de chat, het prikbord, ging concerten bezoeken, leerde steeds meer mensen kennen, stond ineens vooraan, volgde Marco en op een gegeven moment was daar mijn eerste ontmoeting én onze foto samen.

In de loop van de jaren mag ik misschien wel zeggen dat ik een beetje opgegroeid ben met Marco, volg hem op de voet, wil voor zover dat gaat er helemaal niks van missen!

Onze eerste foto (Onderweg, Nijmegen 2002)Dat ik trots op hem ben hoef ik denk ik niet meer te zeggen, heb gewoon zoveel respect voor deze man. Zijn inzet, doorzettingsvermogen, passie, energie, ideeën, spontaniteit, liefde en niet te vergeten het bijzondere talent wat hij bezit. Hij raakt me, hij raakt ons, van zo'n man ga je wel houden!

Ik las zojuist een artikel (klik op die mooie foto bovenin). Ik begrijp die Franse dame helemaal, of Marco er wat mee gaat doen, ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik voor de volle 100% achter hem sta en hem blijf volgen!

Ik hou van Marco!


 

Marco!
We zijn zo bijzonder trots op je Marco! Van harte gefeliciteerd met het succes in Cannes! Liefs, Ramon & Ine
ZO'Ndag...

Bijbabbelen
Woensdagavond was het dan zover, Manja en Jonathan waren overdag getrouwd en 's avonds was ik met nog een hele grote groep andere bekenden uit de Borsatowereld uitgenodigd. Een prachtige locatie in een prachtige omgeving hadden ze uitgezocht om hun bruiloft te gaan vieren. Bij binnenkomst kreeg iedereen een witte ballon, later toen het bruidspaar binnenkwam was dat dan ook een geweldig gezicht. Wat zag Manja er prachtig uit, echt een prinsesje!! Jonathan overigens ook hoor, een prachtig bruidspaar!
Sauna en een gelukssteen
Een aantal maanden geleden hadden Nathalie en ik een afspraakje staan om eens een dagje samen door te brengen. Beiden houden we enorm van de sauna, dat zou dus een perfecte combinatie zijn. Helaas was Asmara ziek en stelden we het uit. Een paar weken terug prikten we opnieuw een datum en gisteren was het zover! 

Rond 14.00 uur hadden we hier thuis afgesproken. Even Ramon knuffelen en daarna zouden we lekker gaan bubbelen, zweten, scrubben, eten, kletsen en relaxen!
"Rood is al lang het rood niet meer
Het rood van rode rozen"