Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Weekend!!
Eindelijk is het weer zover, ik heb weekend!!!

De afgelopen weekenden zaten bomvol, aankomend weekend is dat minder maar vielen er helaas 2 dingen samen. Eigenlijk wilde ik zondag naar de verjaardag van
Luuk maar mijn familie stak er een stokje voor.. In die zin dat mijn oudste broer en zijn vrouw een barbeque wilden organiseren voor alle broers en zussen, aanhang en onze moeder. Iedereen kon, behalve ik... Gelukkig begreep Marijke het en Luuk zal me op zo'n drukke dag echt niet missen. De kaart komt immers, als TNT meewerkt, op tijd aan en er komt nog een ander leuk kadootje zijn kant op. In de kaart heb ik aangegeven dat hij daar nog eventjes op zal moeten wachten maar het zal zeker z'n geduld waard zijn.
Zomaar...Eigenlijk mag ik het niet 'zomaar' noemen, we zien en horen hier wereldsterren prachtge nummers zingen. Mooi slaapmutsje en zeker ook weer heerlijk om mee op te staan. Ik geniet hiervan, droom er zelfs bij weg! Het is toch een droom om zo'n prachtige stem te mogen bezitten! Bij het eerste filmpje stel ik me al voor; Ine aan de piano (blonde krullen), Céline is Kelly (ik zie het al helemaal voor me hihi), maar de rest van de zangeressen, wie zouden dat dan kunnen zijn? Ik zoek een kwartetje, er moet geoefend worden hoor!!

Bedtijd.. Ja, ik ga al!

Vertederd!
Net zoals waarschijnlijk velen van jullie denk ik met heel veel regelmaat aan Marco, vooral nu hij daar heel ver van ons vandaan in Zuid Afrika zit. Hij is nu al een paar maanden van huis, bezig zijn droom te verwezenlijken. Ver van huis, zijn gezin, familie, vrienden, fans en mooie Nederland. Hij kan natuurlijk niet wachten iedereen te laten zien wat hij daar gedaan heeft, net zoals wij niet kunnen wachten hem als Eduard Zuiderwijk op het grote scherm te zien.

Werkelijk, die gedachten alleen al geven me kippenvel en brengen emoties bij me naar boven. Ik zit eigenlijk nu alweer trots te zijn op Marco!

Dan zie ik die
update op zijn site waar hij zo geniet van het vissen op tonijn. Die laatste foto, ik herken hem daar als die jongen die de soundmixshow won. Kijk nou toch eens!
 

Mag ik zeggen; 'Onze Marco, hij is het nog steeds, de schat!!'

What did you think I would do at this moment...


Nog een paar weekjes...
Borsato-vriendinnen-weekendje!
Kaartjes van Isa en NathVrijdagavond rond half 8 reed ik parkeergarage 'De Prins' in Breda binnen. Toen ik mijn auto geparkeerd had en naar de uitgang liep zag ik 2 stralende gezichten op me afkomen, Isa en Nath! 

Na elkaar lekker geknuffeld te hebben zijn we het centrum ingelopen op zoek naar een gezellig restaurantje. We keurden de menukaarten en de sfeer en uiteindelijk kozen we voor 'Het Kabinet' aan de Grote Markt. We namen binnen plaats omdat het best wel frisjes was en stortten ons op de menukaart.
Leuke uitvindingen!
Bijna weer weekend!
Samen met Tonny foto's aan het kijken van vroeger. Gespot door paparazzi Ramon ;-)Jaja, dan kom ik weer tot leven hè hihi! Nee hoor, geintje! Op een heerlijke beestenboel na is er niet zo heel veel gebeurd de afgelopen dagen. Vandaag visite gehad van Tonny die ik van vroeger ken van de IJslandse paarden. We hebben urenlang in de tuin gezeten en herinneringen opgehaald maar uiteraard ook gesproken over het heden. Het was bijzonder gezellig!
Zoveel te vertellen....
... maar ik doe het toch maar hoofdzakelijk met foto's én een paar leuke filmpjes!

Vrijdag:

Ramon zijn verjaardag, we vierden dit in Alkmaar en overnachtten op de prachtige zeilboot Johanna Hendrika!

We overnachtten op de Johanna Hendrika 
Felicitats Ramon!

Hiep, hiep, hoera, hoera, hoera!!

Er is er één jarig en dat is Ramon!

Van harte gefeliciteerd lieve schat

Wow, wauw, yes!!

Vandaag begon de presale voor de concertreeks van Wit Licht. Net als iedereen had ik ook mijn 'dingetjes'. Ondertussen had ik al op weblogjes begrepen dat de link rond 18.00 uur in de mailbox te verwachten was. Ik wist dat ik niet thuis zou zijn, had namelijk een vergadering... Tijdens de presentatie die ik gaf ging mijn nieuwe trillende telefoon af. Ik kon niet meteen kijken maar even later las ik een berichtje van Marijke die aangaf een kaartje gescoord te hebben. Tijdens de vergadering heeft mijn telefoon nog een paar keer getrild. Ja, heerlijk dat wel maar ik zat toch een beetje op hete kolen natuurlijk!

Toen ik rond kwart voor zeven thuiskwam, de tafel gedekt zag en het eten klaar stond ben ik netjes aangeschoven. Normaal gesproken eet ik heel langzaam echter ging het vandaag ietsie sneller. Ik verontschuldigde me toen mijn bordje leeg was. Gelukkig begrepen ze het.... Ine wilde heel graag kaartjes voor Wit Licht!!

En het is gelukt!! Ben erbij, ben superblij en niet alleen voor mezelf maar ook voor iedereen die ook kan gaan. Laten we de mensen van de fanclub niet vergeten die megaveel werk verzet hebben en nog verzetten en last but zeker not least heel trots zijn voor, en op Marco want de kaartverkoop gaat nu al geweldig!

Kom maar op met die nieuwe concertdatums, daar zijn we toch klaar voor!?

Feesten en luieren
Het is een drukke week geweest op mijn werk maar we hebben het weer overleefd. Vrijdagavond ging ik met 3 collega's op kraamvisite bij een collega die 5 weken geleden een prachtige zoon op de wereld had gezet. Het was prachtig weer dus we hadden afgesproken om met de fiets te gaan. Het was wel een heel ritje maar met dit weer is dat alleen maar lekker. Na de kraamvisite zouden we nog even een terrasje gaan pikken in de stad. Daar aangekomen zag het zwart van de mensen. Iedereen had blijkbaar hetzelfde idee. We vonden toch een mooi plekje en vroegen of ze ook Sangria hadden, het stond niet op de kaart maar ze konden dat wel voor ons maken. 

Het fruit wat erin zat vond ik heerlijk maar ik merkte wel dat ie aansloeg dus ben het toch maar heel langzaam op gaan drinken. Na 2 kannen Sangria en veel gezellig geklets vonden we het tijd om naar huis te gaan. Het was een heerlijk avondje!
"Wat is mijn naam
Ben ik iets, ben ik niets, ben ik iemand of niemand meer"