Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Iemand dé gouden tip?
Kuiltje.... Oops....
Dit was onze verrassing vanmorgen weer in de tuin.... Ik weet het, Westies doen dit graag maar wij zijn er echt niet zo gelukkig mee! Nu kunnen we de hele boel wel af gaan zetten maar misschien is hier iemand die weet hoe je dat zo'n hondje (nog) kunt afleren. Als we naar de kuil wijzen duikt ze al ineen, ze weet verdomd goed dat ze iets gedaan heeft waar we niet blij mee zijn.
En toch blijf ik lachen...
Sinds een tijdje kamp ik met een zeurende pijn in mijn arm wat doortrekt naar mijn schouder, nek en hoofd. Ik sprak er met verschillende mensen over en sommige herkenden het als RSI. Nu, als ik ergens niet op zit te wachten is het dat wel!
 
Op mijn werk zit ik de hele dag achter de pc en thuis maak ik ook de nodige uurtjes. Thuis helemaal stoppen is geen optie, hier ligt echt een stuk van mijn sociale leventje maar ben wel behoorlijk gaan minderen. Mijn muis ligt nu links en ik probeer zoveel mogelijk met het toetsenbord te werken.
 
Ben bij de huisarts geweest welke ook het woord RSI liet vallen, hij heeft me doorverwezen naar een fysiotherapeut. Helaas was daar een wachtlijst maar ze hopen me begin volgende week te bellen voor een intake-gesprek. Vanuit mijn werk hebben ze me verzocht een afspraak te maken bij de Arbo-arts. Ook daar was een wachtlijst en kan ik 7 juni pas terecht. Deze arts gaat me begeleiden en zal mijn werkplek(ken) maar ook mijn houding nalopen. Het enige wat ik nu kan doen is zo min mogelijk achter de pc zitten en op mijn werk veel pauzes inlassen.
 
Als je dan minder achter de pc zit ga je dus andere dingen zoeken, zo heb ik gisteren samen met Ramon de felste kleuren verf uitgezocht om onze wc beneden eens op te gaan knappen. Uiteraard kan ik nu niet verven dus heb ik Ramon aan het werk gezet ;-) Het wordt echt verschrikkelijk... hahaha! Als het klaar is zal ik hier een foto plaatsen.
 
Via mijn werk kan ik met voorrang kaartjes krijgen voor het theater, ben nu allerlei leuke voorstellingen aan het uitzoeken. Oh, wat een leuke dingen zitten er tussen! Paul de Leeuw en Simone Kleinsma in 'Aan het einde van de regenboog', Karin Bloemen in 'Steel Magnolias', Ruth Jacott, Musical Grease, Doe Maar-De Musical etc. etc., ik kan niet kiezen!!! 
 
Ik ga weer eens verder bladeren en kijken hoe het Ramon vergaat met het verven...
Een veel te grote bos met 150 rode rozen! Update!!!
Net als alle fans ben ik super enthousiast!
Marco met een veel te grote bos met 150 rode rozen
 
Heel graag gedaan Marco, je hebt het meer dan verdiend!
 
XXX
Live38 on tour in Utrecht
Wat een avond, intiem, zo intiem!!!
Marco bij Live38
 
We stonden maar zo'n 30 cm van Marco vandaan! Vier liedjes heeft hij gezongen waaronder At this moment. Kippenvel, zo mooi! Ik moest echt een paar keer flink slikken...
 
Tijdens zijn optreden hadden we allemaal zoveel contact, op een gegeven moment maakte ik een video-opname en Marco stond erin te zingen alsof het een heuse camera was, echt zo geweldig!
 
Na afloop zijn we even blijven hangen met de hoop om Marco nog te zien. Het leek erop dat hij al weg was. En dat klopte ook want in het centrum liepen we hem tegen het lijf! Dit had zo moeten zijn blijkbaar....
 
Na een heerlijke knuffel, gezellig praatje en een mms om nog even naar de site te sturen moest hij er weer gauw vandoor want morgen is het een hele spannende dag, de kaartverkoop gaat van start!
 
Mijn avond is compleet, zit hier helemaal gelukkig te zijn. Wat is het toch een heerlijke, lieve, warme en geweldige man!
Knuffel in het centrum van Utrecht!
Snapshots van de clip 'Rood'

Hoe vaker ik de clip zie hoe mooier ik hem ga vinden, hij is super!!!
Rood, rood, rood en.... rood!
Het is echt heel erg met me, alles draait om rood. Alles wat rood is valt op. Zie ik een rode auto rijden dan denk ik; Rood! Vorige week was het zelfs zo erg dat ik twee rode auto's zag rijden en er tussen ging rijden, maar ik reed wel tussen; Rood! 's Nachts word ik wakker en in mijn hoofd zit het liedje; Rood. Moest gewoon aan iets anders denken om het maar even uit mijn hoofd te kunnen krijgen. Bedoel, ik hoor het nummer echt heel graag maar wil ik ook graag van mijn nachtrust genieten...
 
En we zijn er nog niet, dit gaat nog heel lang duren! Vorige week de single gekocht en gisteren alvast van de voorpret kunnen genieten want de kaartjes voor de concerten in oktober zijn besteld!!! Sinds gisteren staat het nummer Rood op de eerste plaats, voor Marco is dit de 10e nummer 1 hit!!! Trots, supertrots ben ik op hem!
 
Jaaaaaaaaaaa, ik ben helemaal door het rode!
 
Weekendje Alkmaar
Foto's zeggen genoeg toch...
Kel d'r bedjeBedjes van Marijke en IneOns uitzicht
Is dit gezellig, of is dit gezellig!Het is hier erg gezellig!Kanjersssss!!!
Ook veel rood gezien....Uitwaaien op het strandDroge mond?
... ben helemaal afgebrand maar heb een super weekend gehad met héle lieve meiden! Echt voor herhaling vatbaar!!!
Bloemetjes
Zo, tijd voor iets anders... Ik ga dit weekend samen met Kelly, Tessa en Marijke lekker de bloemetjes buiten zetten!
 
Alkmaar, kroegen, restaurantjes, zee, strand en wat nog meer op ons pad komt, here we come!!!
 
Fijn weekend allemaal!
Hartje
Op donderdag heb ik altijd mijn vrije dag en vandeweek heb ik besloten om er maar eens een dagje aan vast te plakken, met andere woorden heb ik dus al weekend!
 
Vandaag had ik eerst een afspraak bij Sibel voor de neuromassage. Ik kon het goed gebruiken, vooral bij mijn rechter schouder zat het behoorlijk vast. Sibel was zo lief om er een half uurtje massage aan vast te plakken, het was "helaas" echt nodig...
 
Na anderhalf uur op dat bed gelegen te hebben kon ik bijna niet overeind komen. Had er zo in slaap kunnen vallen maar helaas mocht dat niet zo zijn, ik had namelijk met Raquel afgesproken om 's middags met haar te gaan shoppen.
 
Bij thuiskomst een heerlijke warme douche genomen en daarna richting Den Bosch gereden. Vroeger zette ik de auto altijd midden in het centrum maar sinds we het Transferium hebben ontdekt maken we daar gretig gebruik van. Het scheelt nogal wat euro's, geen gedonder met volle parkeergarages, en het werkt ook nog eens perfect!
 
In Den Bosch zijn we na wat winkeltjes een terrasje op gaan zoeken. We hadden nog geen middageten op en mijn zinnen waren gezet op een lekkere maaltijdsalade. Echter was deze niet meer te bestellen en toen heb ik maar een Hawai tosti genomen, ook lekker hoor! Wat een genot in dat zonnetje, oh wat hebben we dat verdiend hè na al die donkere dagen!
 
Zonnebrilletje weer op de neus, tas weer over de schouder en hup, op zoek naar leuke winkeltjes en kleding. Bij de H&M ben ik helemaal uit mijn dak gegaan. Ik scoorde het ene leuke ding na het andere. Ook wel heerlijk dat ik nu toch 3 kilo kwijt ben, het staat gewoon weer even wat leuker. Ik heb dus 1 broek, 1 rokje, en maar liefst 4 shirtjes gekocht waarvan 2 de kleur..... jaaaaa ROOD! Ik kon het niet laten hoor. Heb ook nog even met een rode zonnebril op mijn neus gestaan en er hing ook zo'n schattig rood jurkje, daarna een hele wand met rode lingerie bewonderd, maar goed die hebben we niet nodig hè, we bodypainten de borstjes wel weg, toch ;-)
 
Raquel was ook goed geslaagd met 2 broeken een shirt en een hele gave riem. Schoenen zijn helaas niet gelukt maar goed, hebben we weer een mooi excuus om binnenkort weer eens een dagje te gaan shoppen.
 
Bij de bijouterie hing een schattig kettinkje, ik kon het echt niet laten hangen. Vond het zo typerend voor de single Rood dat lieve kleine rode hartje!
 
Morgen wordt het weer een mooie dag, eerst natuurlijk de single kopen, daarna het huis een beetje poetsen en verder had ik gepland om gewoon lekker te gaan genieten!
 
Echt waar!
Raquel vroeg me een paar dagen geleden via msn of ik het nummer Rood naar haar wilde sturen. Ik was helemaal verbaasd want alles wat ik mooi vind is in haar ogen 'stom'...
 
Eventjes later hoorde ik dat ze het draaide maar ik zei niets. Kijk, ik moet dat tactvol aanpakken hè en er niet meteen opduiken met de woorden van: "Oh, gaaf hè schat!" Nee, dit bouw je rustig op!
 
Gisterenavond zat Raquel weer achter haar pc en hoorde ik Rood weer voorbij komen. Heel zachtjes hoorde ik haar ook meezingen. Goh, wat kende ze de tekst al goed zeg! Mij kost het echt veel moeite, of eigenlijk, misschien heb ik nog niet echt de moeite genomen om het uit mijn hoofd te leren... (Jahaa, ik weet het, ik weet het *bloos*!)
 
Na een tijdje hoorde ik Rood nog een keer! Uiteraard werd ik hier steeds vrolijker van en zat vanuit mijn kamertje al helemaal blij mee te playbacken want wilde haar zangtalent natuurlijk niet verstoren. Op een gegeven moment sloop ik zachtjes naar haar kamer en gluurde om het hoekje. En ja hoor, de tekst was erbij opgezocht en MIJN dochter was zowaar het nummer Rood aan het oefenen!
"Want het kan geen toeval zijn dat je naast me ligt
Met je armen om me heen en je ogen dicht"