Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Nog een keer.....!
Gisteren voor de vierde keer naar Antwerpen geweest. Deze keer zouden Bnn en ik saampjes het concert zittend mee gaan maken.
 
Ondertussen hadden Dcc en Erik zich ook aangemeld en hebben we gezellig weer afgesproken hoe of wat. Dcc zou meerijden en Erik ook op de terugweg. We hadden dus weer twee logees en Raquel had ook nog een vriendinnetje te logeren, dus Hostal Bosch Kocken was weer volgeboekt dit weekend ;-)
 
Op de heenweg moest Dcc nodig even naar de wc en Bnn zag de paal met de grote M staan en twijfelde geen moment. Ik had geen honger en ben margrietjes gaan plukken voor Marco. Tijdens deze tour zingt Marco o.a. het nummer 'Margrietje' en ik vond het wel leuk om hem dan een bosje cadeau te doen. Toen ik de margrietjes in mijn handen had en terugliep naar de Mc zag ik op het terras Tessa en Sandra (van de band van Marco) zitten. Heb geen moment getwijfeld en heb Tessa het bosje gegeven met de vraag of zij ze aan Marco wilde geven. Tessa vond het wel grappig, vroeg me naar mijn naam en beloofde me ze te geven.
 
Op naar het Sportpaleis. Zoals ik al zei zouden Bnn en ik gaan zitten dus hadden we de hele dag om leuke dingen te doen. We hebben lekker geshopt, een terrasje gepikt, nog meer geshopt en daarna zijn we bij een Italiaans restaurant lekker wat gaan eten. We hebben de tram weer teruggepakt naar het Sportpaleis, hebben ons even lekker wat opgefrist en zijn toen naar binnen gegaan. Deze keer dan zitplaatsten wat voor- en nadelen heeft. Voordeel is dat je lekker laat naar binnen kunt en dus niet uren in de rij hoeft te staan, een super overzicht hebt van het hele stadion, de mooie lichtshow kunt bewonderen maar nadeel vind ik is dat de sfeer beslist anders is als dat je (vooraan) staat. Maar goed, ik ga meerdere malen dus vond het ook best leuk om het van deze kant eens mee te maken.
 
De show was weer supergeweldig, enige nadeel vond ik dat er veel gepraat werd tijdens die prachtige rustige nummers.... of dat eraan ligt dat je achteraan of vooraan staat weet ik niet. Bnn en ik hebben in ieder geval toch weer super genoten!
 
Na afloop zijn we Dcc en de rest weer even op gaan zoeken en hebben we nog gezellig nagekletst. Ook zijn we nog even naar de uitgang gegaan. We mochten door maar Marco was inmiddels alweer terug naar het hotel vernam ik via een sms-je uit betrouwbare bron. Ik las dat overigens pas toen we al besloten hadden om niet langer te wachten. Toch was ik wel ontzettend benieuwd of de margrietjes afgeleverd waren door Tessa en fluisterde Mies nog even in haar oor om dat toch maar even te vragen aan Marco, mocht ze hem nog zien ;-)
 
De terugreis was weer beregezellig, Dcc is niet in slaap gevallen! Maar ja, valt ook niet mee als Bnn rijdt..... Die ziet het 's avonds allemaal niet zo, vandaar dat wij de oogjes maar goed openhielden. Nee hoor, geintje, ze geeft alleen soms heel veel gas en soms niet..... ;-)
 
Of Marco nou die margrietjes heeft gehad weet ik niet maar is ook niet zo boeiend (hoewel.....) we hebben weer een hele gezellige dag gehad. Vanmorgen was het ontbijt ook weer erg gezellig. We hebben dan maar 1 dochter maar toch zaten we weer met 6 mensen lekker buiten te smullen.
 
Volgende week nog een keertje!
 
Intens genieten!
Ja, dat is het; intens genieten! Dat is wat ik op dit moment doe! Ik geniet van die heerlijke mensen om me heen, van de uitjes en gezellige dagen die we hebben en van die overheerlijke concerten die Marco met Symphonica ons voorschotelt!!
 
Deze foto heb ik bij Annette gejat, hier zie je me nog helemaal nadromen, oh wat een tijd! Ben zelfs zo erg dat ik er nog een avondje bijgedaan heb. Yep, ikke..... ik ga 5 keer naar Antwerpen! 28 mei en 4 juni ben ik er weer! Mensen zeggen dat ik op het hoogtepunt moet stoppen, maar wanneer hebben we dat bereikt? Marco blijft toch verrassen ;-)
En nog een keer....... whaaaaaaaa!

Dit is ie dan!!!!

 
 
Wauw, wauw en nog eens wauw!!!!!
Wat een weekend! Weet bijna niet waar ik beginnen moet want heb zo ontzettend veel te vertellen hahaha! Ik ga een poging wagen ;-)
 
Vrijdagmorgen had ik een vergadering op mijn werk, om 10.30 uur was die afgelopen en ben toen naar de bakker gereden om het brood wat we voor Bennie en Lotte hebben laten bakken op te halen. Het was een supergroot witbrood met allemaal euromunten erin verwerkt, het zag er superleuk uit! Daarna boodschappen gaan doen want ik zou dit weekend visite krijgen!! Huis wat gepoetst, kleren uitgezocht voor 's avonds en aan het avondeten begonnen. Tijdens het koken belde Jannie, onze eerste logeetje, aan. Niet erg lang daarna kwamen Erik en Marijke met een mooie bos bloemen, de twee andere logeetjes, hihi. We zijn gauw aan tafel gegaan want Dian zou rond 18.30 uur alweer op de stoep staan om samen met ons naar de bruiloft van Bennie en Lotte te gaan.
 
Ik vroeg Dian of ze een routeplanner naar de bruiloft had uitgeprint, en dat had ze dus ook netjes, en of ze nog naar die brief van de ceremoniemeester had gekeken, en dat had ze niet... Ik ben nog even heel gauw gaan kijken waar hij ons tipte om te parkeren. Goed, alles was in orde, we konden vertrekken. Gezellig met z'n vijfjes in de auto bij Dian en karren maar!
 
We hadden het zo gevonden die juiste parkeergarage en als we door zouden lopen ook nog netjes op tijd zijn voor de opening van het feest..... hihi. Maar waar was die zaal nou toch... dan meer even vragen bij de bioscoop, daar weten ze dat zeker. Hahahaha ik voelde het al, we zaten verkeerd, dit was de locatie waar je 's middags moest zijn als je naar de huwelijksvoltrekking wilde gaan.... Tja, dus wel op tijd maar niet op de juiste locatie hahaha! Goed, wij de parkeergarage weer in, brood weer achterin, cadeau van alle fans erbij en karren maar weer... Met Jannie en Dian voorin komt alles goed en ik heb maar wijs mijn mond gehouden want wat ben ik toch een muts hè hahaha!
 
Ietsie later dan gepland waren we dan bij de zaal, Lotte, Bennie, hun nichtje en ouders stonden al klaar om ons welkom te heten. Nou, Lotte stond eigenlijk te springen om ons welkom te heten, we moesten nog wat tassen van het cadeau van de fans halen wat eventjes duurde... En ja, daar staat het prille paartje dan, prachtig zagen ze eruit en beiden gezichtjes glunderden helemaal.
 
We zagen Marina en Rob staan en hebben een plekje vlak bij hun uitgezocht. We kregen wat te drinken aangeboden en hebben lekker wat staan kletsen. Toen zo goed als iedereen binnen was is het bruidspaar naar buiten gelopen en wij zouden in een lange rij met een kaars hun opwachten. Tuurlijk kwamen ze binnen op de muziek van Marco Borsato ;-) Weet het niet meer zeker maar geloof dat het 'Engel van mijn hart' was. Super mooi was dat met al die kaarsjes! Bennie en Lotte gingen helemaal in elkaar op, prachtig!!!
 
Na nog een nummer vroegen ze iedereen op de dansvloer, het bruidspaar had ervoor gekozen om er een sprankelend dansend feest van te maken en dan zijn ze bij mij in ieder geval bij de juiste persoon.. ;-) Ook onze Jannie kan er wat van, kijk, die hoef je maar richting dansvloer te sturen en ze doet echt alles wat je vraagt hoor; wie zat er op ten duur midden op de dansvloer op haar knieën? Jannie.....! Voor Jannie hebben we om 0.00 uur gezongen allemaal, ze werd 40 jaar! Jaaaaaa, heb haar gefeliciteerd en welkom geheten bij de 40-ers, ze voelde
 
We hebben ontzettend veel gedanst en lol gehad. Er waren heerlijke hapjes en de wijn smaakte ook prima ;-) Ben trouwens niet 'ladder'geworden hihi zoals Erik dat zo mooi kan zeggen! Job was er ook, die kwam helemaal uit Alkmaar dus had al een flinke rit achter zich. Ken Job niet zo heel goed, maar lijkt me wel een aardige man, heb hem helaas maar heel eventjes gesproken. Nathalie had diezelfde dag ook nog een bruiloft van een hele goede vriendin en kwam pas veel later. We hebben heerlijk gedanst en prachtige plaatjes geschoten!!
 
Aan alles komt een eind dus ook aan deze superavond. Bennie en Lotte kregen van de zus van Lotte nog een heel mooi koffertje cadeau, mag het niet vragen maar ben zo benieuwd wat daar allemaal in zat hahaha! Het was iets voor de huwelijksnacht, mmmmh..... We hebben afscheid genomen, Bennie vroeg of ik Marco de volgende dag de groeten wilde doen en ik vroeg of er een kus bij moest, maar dat hoefde (helaas) niet... ;-)
 
We zijn naar buiten gegaan, het regende ontzettend en na wat plassen water die Erik niet kon trotseren naar de auto gelopen. Onderweg zijn we minstens 7x geflist en dan niet vanwege het te hard rijden (hè Nathalie ;-) ) maar vanwege een flinke onweersbui.
 
Toen we thuiskwamen stond er een grote verrassing voor Jannie te wachten. Ramon en Raquel hadden de woonkamer met slingers versierd en een lekkere taart gebakken. Marijke, Erik en ik zagen het meteen maar Jannie niet hoor, nee dook op het heerlijke luchtbed en bleef lekker liggen. Marijke, Erik en ik vroegen ons af of ze het uberhaubt gezien had, maar nee hoor whahaha! Na een poosje gaf ik het aan; Jans zie je niets? Huh, wat dan? Ohhhhhh slingers voor mij gilde ze toen hahaha en snoepte lekker van de taart! We vonden het allemaal superlief van Ramon en Raquel dat ze dat gedaan hadden!
 
Niet lang daarna zijn we allemaal naar bed gegaan. Marijke met Jannie beneden in de woonkamer op het hoge luchtbed, Erik op de slaapbank in mijn domeintje (Borsatokamertje) en ik ben lekker naast Ramon gekropen.
 
De volgende morgen moesten we alweer vroeg op, we hadden namelijk voor Jannie een heerlijk ontbijtje als verrassing. Naast Marijke en Erik die hier al sliepen kwamen ook Dymphna en Dian gezellig meedoen. Dymphna had voor heerlijke croissantjes en broodjes gezorgd. Het was heerlijk en ontzettend gezellig! Helaas moest Jannie alweer naar huis, tuurlijk moest ze haar verjaardag met haar gezinnetje en familie vieren... Meis, ik hoop dat je nog een superdag hebt gehad!!
 
Marijke is samen met Erik hier in de buurt nog een fietsje voor Luuk gaan kopen wat ze op de marktplaatst had zien staan, Dian en ik hebben even geluierd want we hadden nog een lange dag voor de boeg!
 
Rond 12.00 uur hebben we Dymphna en haar vriendin Sandra opgehaald bij de ouders van Dymphna en zijn we meteen met twee auto's naar Antwerpen gereden. We dachten even dat we weer fout zaten, maar we zaten hartstikke goed, yesss! Eenmaal daar aangekomen konden we de auto's lekker dichtbij parkeren en zijn naar de ingang gelopen waar al meer fans zaten te wachten. Hebben lekker even met iedereen gekletst en zijn toen met de metro naar Antwerpen gegaan om wat te eten.
 
Eenmaal in het centrum aangekomen moesten we allemaal nodig plassen, we zijn dat bij een soort Mc Donalds even gaan doen, toen we naar buiten liepen dacht ik Marco te zien lopen, maar op hetzelfde moment dat ik het dacht riep ik ook heel verbaasd; Marco..... Hij keek om en was het dus echt!!! Iedereen stond versteld want ze dachten dat ik een geintje maakte. Marco zwaaide, riep iets van doei en dat hij verder moest. Whaaaaaaa dat heb ik weer!!!
 
We zijn een restaurantje op gaan zoeken wat ons direct aansprak vanwege de muziek van Marco en de uitstraling. De prijzen waren superhoog dus de meeste hebben maar een kindermenu genomen (tja we blijven Nederlanders hè..) Ik had een kleine salade, nou en die was echt klein.... grrr
 
We hebben de metro weer teruggenomen en nog even met wat mensen bij de ingang gekletst. Rond 16.45 uur zijn we om ons op te frissen naar de achterkant gelopen waar we Anneke en Annette tegenkwamen. Daarna zijn we allemaal naar de plek gegaan waar we afgesproken hadden voor de Meet and Greet met Marco!
 
We mochten niet naar binnen van de security omdat we geen bewijs hadden, Anneke heeft Nathalie even gebeld en even daarna mochten we wel verder. Nathalie kwam ons al tegemoet lopen, checkte de namen en toen zijn we naar een leuk zaaltje boven in het Sportpaleis gegaan. Dit was een relaxruimte, de bandleden mochten er helaas nu niet even heen omdat het voor ons gereserveerd was. Nou, relaxruimte, het was me even een herrie daar, ze waren nog met het geluid bezig en dat klonk daar ontzettend vreemd hahaha. Er waren niet genoeg stoelen voor iedereen en omdat we even moesten wachten zijn we lekker op de grond gaan zitten. Er waren mensen bij die een Meet and Greet gewonnen hadden bij de fanclubdag en nog bij andere acties en prijsvragen. Het was een leuk clubje zo bijelkaar!
 
En daar kwam Marco dan, hij begroette iedereen en vroeg ons meteen hoe de bruiloft van Bennie en Lotte was. Alle @tjes meteen de duim omhoog, van ja super en ik zei dat ik hem van Bennie de groeten moest doen! (Jammer toch van die kus...) Hij bedankte me daarvoor en zei dat hij Bennie nog een sms gestuurd had maar daar geen reactie op had gehad, waarop ik antwoorde dat dat wel kon kloppen want Bennie is niet van de dansvloer afgeweest ;-)
 
Iedereen mocht op de foto met Marco, was erg leuk hoe dat ging. Ik was aan de beurt, ging er naast staan, Marco meteen die arm om me heen en hetzelfde moment dat ik dacht mmmh ander standje..... zei ik het ook, oeps..... Marco moest er wel om lachen, dacht even na hoe het te doen en sloeg zijn beiden armen om mijn middel. Whaaaaaaaaaaaa ik hield hem lekker bij zijn armen vast en heb daar heerlijk van genoten. Toen de foto geschoten was door Nathalie wreef ik hem even over zijn hand om hem te bedanken! Heerlijk, super, wauw!!
 
We hebben nog een groepsfoto gemaakt en ook nog een foto met de @tjes. Jammer dat Bennie en Jannie er niet bij waren.... Veel mensen hadden spulletjes bij om te laten signeren, Marco nam er alle tijd voor. Nathalie vroeg me eerder deze week het mobiele nummer van Jannie wat ik haar dus ook doorgegeven had. Ik was even bang dat ze het vergeten zou dus vroeg of ik Jannie even kon bellen. Heb daar één of ander lulverhaal staan te vertellen want was helemaal hyper natuurlijk.. Nathalie zei, zeg maar dat ik haar even wil spreken en ze geeft mijn telefoon aan Marco die haar feliciteert met haar 40e verjaardag! Wauw, dat vond ik zo superlief van hem, top, geweldig en wauw!!! Ik kreeg de telefoon van Marco weer terug en sluit zo af zonder Jannie nog gedag te zeggen, ik vond het zo top hahaha!
 
Marco bedankte iedereen, gaf aan dat hij ontzettend veel zin had in de show en hoopte dat wij ook gingen genieten en moest er weer vandoor. Hij liep lang me, wreef me even over mijn arm en zei zo lief; doei doei.... whaaaaaaaaaaaa super!!! Het zijn zo'n kleine dingetjes maar zo ontzettend heerlijk om mee te maken!!
 
Ik heb echt even nagestuiterd, vond het megagaaf om mee te maken! We zijn via de backstage en podium naar de zaal gelopen waar we een prachtig plekje uit konden zoeken. We hebben daar ongeveer twee uurtjes doorgebracht en konden heerlijk relaxed wat eten en naar de wc en zo. Toen de deuren opengingen zag je iedereen naar binnen rennen, zoekend naar een goed plekje, was echt top om te zien! De meeste die al vroeg bij de ingang waren stonden al gauw weer bij ons. Toen was het nog weer even wachten voor het concert begon maar de tijd vliegt als het gezellig is! Mies, Daniëlle, Kelly, Tessa en velen andere kwamen gezellig bij ons staan. Nathalie heeft nog veel foto's geschoten. We hebben gekletst, gegeten, gedronken ik zag nog wat mensen kaartspelen, het was super gezellig!
 
De show begon, het was nog mooier dan de tweede keer, de band was heerlijk relaxed en supergezellig bezig. Marco straalde helemaal, ging uit zijn dak. Ik kan het gewoon niet beschrijven, zit hier nu weer met kippenvel en brandende ogen, zo prachtig, geweldig en gezellig was deze show.
 
Ik heb ontzettend genoten!! Vorig jaar ben ik 1x naar het Sportpaleis en 2x naar de Kuip geweest en vond het toen wel welletjes, maar dit jaar kan ik er geen genoeg van krijgen, ik wil wel elke avond!!!!!
 
We hebben na afloop nog een groepsfoto met fans gemaakt en zijn nog even naar de uitgang gelopen om wat mensen te spreken. Daarna moe maar zeer voldaan zijn we weer naar huis gereden. Eenmaal thuis was ik helemaal op, ben direct mijn bedje ingedoken en heb heerlijk geslapen. Vanmorgen werd ik met een big smile op mijn gezicht wakker.....
 
Marijke en Erik waren ondertussen ook wakker, we zijn allemaal (apart) even gaan douchen en hebben weer van een heerlijk ontbijtje genoten en lekker nagekletst!
 
Jemig, wat een verslag hè!
 
Ik heb ontzettend genoten van dit weekend en wil iedereen die daar aan meegedragen hebben ontzettend bedanken, ik hou van jullie!!!!!!!!!!!!!!
Yahoooooooooooooooooooo!
Gisteren gewoon gewerkt, wel ietsjes eerder naar huis gegaan en eenmaal thuis Rabobankpak verruild voor concertpak. Yesss we mochten weer!!
 
Deze keer zou ik rijden, Jannie kwam ietsjes later dan afgesproken maar dat lag aan de files..... Ze maakte het direct goed met twee flessen rode wijn die ze voor ons uit Frankrijk had meegebracht, echt lief!!!!
 
We zijn zo goed als direct vertrokken en zijn Dian op gaan pikken, die zat er al helemaal klaar voor. De reis kon beginnen, op naar Antwerpen! Onderweg moesten we nog wat eten en zijn bij die grote M gestopt om onze maagjes wat te vullen. Ja, wat ondergrond moet je hebben voor zo'n avond hè, het was weer zwaaien, springen en swingen geblazen!!!
 
Toen we Antwerpen inkwamen hebben we onwijs lang in de file gestaan om bij het Sportpaleis te komen, wel hadden we het geluk dat we de parkeerplaats naast het Sportpaleis nog op konden en de auto dus lekker vlakbij konden parkeren. Het was nog ontzettend druk bij de ingang toen we daar rond 20.00 uur waren, maar dat is logisch op een doordeweekse dag, veel mensen moesten gewoon werken en daardoor kwamen er meerdere wat later.
 
Jannie moest natuurlijk weer plassen, foutje door ons, we namen de verkeerde rij bij de toiletten, sorry dames we hadden het echt niet door dat we aan de herenkant stonden, het liep wel lekker door daar hihi..... We waren dus mooi op tijd in de zaal voor de show begon. Een plekje vooraan wisten we wel dat dat niet ging lukken dus zijn we via de zijkant naar voren gelopen en aan de zijkant gaan staan. Gedurende de avond schoven we steeds iets meer naar het midden toe, perfect dus ;-)
 
Op een gegeven moment dacht ik Ali B te zien staan, nog een keer kijken, nog een keer kijken, ja hoor hij was er ook. Hij heeft heerlijk mee staan swingen, Marco en de bandleden gaven steeds seintjes naar hem, was echt leuk!
 
De show was helemaal geweldig gisteren, we stonden dan ook op een veel betere plek dan afgelopen vrijdag en zagen het gehele podium. Jaaaaaaa het was genieten!!!
 
Na afloop zijn we eventjes naar voren gelopen om Tessa te zoeken, ze zou met ons mee terugrijden en bij Dian blijven slapen, achteraf ging het niet door. Ze kon in Antwerpen blijven, wel net zo lekker, die bofbips gaat vanavond weer ;-)
 
Daarna zijn we naar de merchandize gelopen, even met die man daarvan staan kletsen. Zijn oog viel op Jannie haar 't shirt, dat is er eentje van enkele jaren terug van de operators van Borsato. We vroegen hem of hij niet wat mooie voor de huidige ops kon maken, nou dat wilde hij wel doen maar moesten we eerst maar aan Marco vragen hihi... Jannie en ik hebben de cap gekocht van M|B, die had ik nog niet en is weer een leuke aanwinst voor mijn Borsatokamertje ;-)
 
Tuurlijk moest er voor de terugreis nog even geplast worden en tuurlijk gingen we nog even kijken of er bij de artiestenuitgang nog wat bekenden stonden, en tuurlijk stonden die daar hahahaha. Er stond ook een groepje Belgische fans, die zich later bij ons voegde, leuk kennis gemaakt te hebben!! Het was ontzettend koud, we hebben niet zo heel lang hoeven te wachten tot er iemand van de security naar ons kwam lopen met de mededeling, jullie mogen mee.. yesssssss we mochten mee, Marco had even tijd!!!
 
We zagen Armando al lopen bij de auto en Nathalie kwam naar buiten om te tellen met hoevelen we waren en gaf aan dat we naar binnen konden, Marco zou er zo zijn. Nou, klopte het duurde maar eventjes voor hij er was, ging met iedereen op de foto en een klein babbeltje kon ook even. Ik heb hem persoonlijk nog bedankt voor de telefoon, vond hij wel leuk geloof ik en gaf aan dat hij het leuk vond dat het met het mms-sen zo goed ging!
 
Tja, toen was onze beruchte Borsato billenknijpster aan de beurt, Marco ging er al helemaal voor klaar staan, heerlijk! Jannie heeft dus weer even mogen knijpen, Marco gaf haar een zoen en ze hebben een paar prachtige plaatjes geschoten. Vond dat erg fijn voor haar, zaterdag hebben we een meet and greet en dan kan ze er helaas niet bij zijn omdat ze op die dag zonodig 40 jaar moet worden.... Marco heeft haar lekker even geknuffeld!
 
Oh, ja Jannie schrijft nog een machtiging voor me voor a.s. zaterdag, ik mag dan billenknijpen, geloof trouwens niet dat Marco erin trapt hahaha. Ik zou wel een keer een ander standje willen zei ik nog, durf ik dat zaterdag te vragen???
 
De terugreis liep perfect, geen file meer te bekennen en we hebben heerlijk na zitten te genieten van een superavond!
Marco in Antwerpen!
Vrijdagmiddag zijn we Lotte op gaan halen, helaas stonden we voor we Oss uit waren al in de file maar dachten nog redelijk op tijd te zijn. De weg naar het hotel in Antwerpen viel wel behoorlijk tegen, we konden het niet direct vinden... (wie hier meer over wil weten verwijs ik naar de site van Lotte..  
 
Eenmaal aangekomen in het hotel was er geen sprake van nog effe rustig opfrissen of omkleden, we zijn direct de Mc Donalds ingedoken om wat te eten. We kwamen Mies en Jeroen nog tegen en mijn broer belde om ergens af te spreken. Uiteindelijk zijn met met een 10 persoonskaart de metro ingedoken richting het Sportpaleis! Dat was wel erg gezellig moet ik zeggen!

We zijn netjes in de rij gaan staan met de hoop om toch nog een mooie plek te kunnen veroveren. Op zich waren onze plekken best goed alleen die mensen voor ons waren zo ontzettend lang..... Maar goed, we stonden zo slecht nog niet, maar zijn natuurlijk ontzettend verwend met vaak op de eerste rij te staan...
 
Raquel neem ik voorlopig maar niet meer mee, voordat het zover was begon het gezeur al van; moet ik echt in de rij en zolang wachten; ik heb nu al rugpijn..... aaaaaaaaaaarrrrrgggggggg help, hoelang duurt die pubertijd nog! Tijdens het concert heeft ze ook meer op de grond gezeten dan gestaan en ik mocht ook niet meer meezingen want anders hoorde ze Marco niet.... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10....
 
 
Na afloop zijn we redelijk snel weggegaan, we hebben in een Spaans tentje lekker nog wat gedronken en zijn toen richting hotel gegaan. Zaterdag was het shoppen geblazen in Antwerpen, we hebben nog even met mijn broer en gezin afgesproken en nog wat lekkers gegeten.
 
Maar nu even over het concert zelf, ik vond het super geweldig!!! Toen het doek viel kreeg ik al direct kippenvel!! Ik mag nog drie keer naar Antwerpen en ga er dan nog meer van genieten, jazeker op en top!!!!
Het kriebelt...
... en het jeukt, is onrustig, hyper, stuiterig en heeft al weekend......
 
Ben me helemaal aan het voorbereiden op een heerlijk verrassend concert want a.s. vrijdag is het dan zover en gaan we het beleven!!!
 
Raquel is lekker vroeg uit school, Ramon en ik zijn de hele dag vrij. Pikken we Lotte nog even op en dan richting Antwerpen!
 
Als we aankomen gaan we eerst even inchecken in het hotel, wat opfrissen, eten en dan richting het Sportpaleis.
 
 
 
Yahooooooooooo Marco, here we come!!!
Uitgerust, dankjewel en yessss!
Zo, de eerste feestweek van mei zit erop! Ik heb gisteren en vandaag al flink bijgeslapen, dat was in ieder geval ook wel nodig...
 
Donderdag zijn Marijke, Ries en de kids dus bij ons geweest, in mijn vorige log stonden al wat prachtige foto's. Helaas had ik geen tijd in verband met werk en weer een bruiloft om een uitgebreid verslag te doen maar Marijke heeft dat op haar logje inmiddels gedaan ;-) Het was een hele gezellige dag geweest, en het optreden van Guus Meewis was een zeer leuke bijkomstigheid.
 
Voor mij was het dus de eerste keer dat ik ging poseren, ik moest echt een beetje loskomen, maar na korte tijd kreeg ik er al heel veel lol in!! Ik hoop dat we gauw weer eens wat plaatjes gaan schieten, familiefoto's bij een picknick lijken me ook erg leuk ;-)
 
Ries, ik wil je hier nogmaals hartelijk danken, je hebt er wat uurtjes werk inzitten, en ik weet wel dat het je hobby is maar toch!!! Ik ben ontzettend blij met deze prachtige foto's!!!! Binnenkort zullen er meer te zien zijn in mijn fotoalbum!
 
Vandaag is het moederdag, heb helaas geen ontbijt op bed gehad.... Raquel is op hockeykamp en dat is toch veel leuker! Dat ontbijtje houd ik nog wel tegoed hoor ;-) Vanmiddag gaan we even langs mijn moeder en dan vanavond lekker weer vroeg mijn bedje in. Moet me uiteindelijk weer gaan voorbereiden voor de komende concerten, jaaaaaaaaa nog maar 5 dagen en dan mogen we weer!!!!
Foto's
Gisteren zijn Marijke, Ries en de kids bij ons op visite geweest en hebben we wat plaatjes geschoten. Hier alvast een voorproefje. Binnenkort meer....

 

 

"Ik kwam naar je toe en ving
Jou op wanneer je bijna onderging"