Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Nog maar 5 nachtjes...
*ZUCHT*
 
Hoe lang kijk ik hier al naar uit!!!
Als ik al de verhalen hoor van alle fans die al geweest zijn, dan gaat het alleen nog maar harder bij me kriebelen!!!!
 
Het moet zo ontzettend geweldig zijn. Uiteraard had ik niets anders verwacht van Marco en Band. Nog even volhouden en dan mag ik..... *zucht*
 
Foto: bron www.borsato.nl
Links....!?
Probeer al dagen de 'Links' die ik op mijn weblog had staan terug te krijgen. Het lukt me gewoonweg niet!
 
Ik zag in het menu ergens 'Favorieten' staan. Ik dacht dat dat een vervanging daarvan was of zo. Ik begrijp er helemaal niets meer van. De nummering klopt bij menu instellen, dus wie kan mij helpen??? Ik wil graag van die "Favorieten' bovenin mijn weblog af en gewoon mijn links weer terug!!!
 
Hellup!!!
Vanalles en nog wat..
Het eten was overheerlijk gisteren, we zijn bij een Wok Paradijs geweest. Je kunt je eten zelf samenstellen. De meesterkoks maken er dan een heerlijk wokgerechtje van! Het was dus weer smullen geblazen.
 
 
Het drama wat zich gisteren in Berghem heeft afgespeeld heeft heel veel indruk op me gemaakt. Je hoort of leest elke dag wel iets verschrikkelijks, maar dit is zo dichtbij. Ik werk in Berghem, wellicht ken ik die familie. Ik moet steeds aan die grootouders denken die hun vermoorde kleinkinderen gevonden hebben. En niet te vergeten de vader. Ik heb hier geen woorden voor.
 
Vandaag heb ik 6 vuilniszakken kleding, schoenen, handdoeken etc. naar de container gedaan. Fijn gevoel dat daar heel veel mensen weer ontzettend blij mee zullen zijn. Ook ik ben blij, alle kasten zijn weer netjes. Over een paar weken begint de opruiming alweer. Ik zal daar eens lekker wat dagen voor uit gaan trekken. Ik ben wel weer aan wat nieuwe dingen toe.
 
Helaas is het er niet meer van gekomen om te gaan fietsen. Ik ging om 15.30 uur pas douchen en toen begon het een beetje te regenen. Raquel is naar Sibel. Ramon zit beneden achter de PC. En ik dacht, och ik ga ook lekker even loggen. Heb een voldaan gevoel en ga nu nog lekker genieten van mijn vrije zondag!
Heerlijk genieten!
Vandaag ben ik al lekker vroeg opgestaan om naar de markt te gaan. Ik heb weer twee prachtige bossen bloemen gekocht. Eentje voor mijn neef en nicht en eentje voor mezelf. Tja, mag wel na het resultaat van gisteren!
 
In de stad liep ik tegen heel veel leuke dingen aan, en laat me nou net vandaag een gat in mijn hand hebben.... Dus weer lekker wat hebbedingetjes aangeschaft, wat leuke plantjes voor in de woonkamer en tuin. Raquel ook weer blij gemaakt met een mooie nachtpon en heel mooi ondergoed.
 
Al enige tijd wil ik ons huis van beneden tot boven opruimen en grondig schoonmaken. Gisteren is Ramon al begonnen met wat kasten en vandaag hebben we ook weer het nodige de vuilnisbak in gegooid. Jeetje wat spaar je in al die jaren toch een hoop rotzooi bij elkaar.
 
Ik moet stoppen want ga zometeen naar de schoonheidsspecialiste en daarna moet ik opschieten want we hebben vanavond een etentje. Morgen lekker uitslapen en misschien als ik zin heb weer wat kasten opruimen. Maar als het zo'n weer blijft zou het ook wel eens kunnen dat we lekker de fiets pakken en ergens bij de Maas gaan picknicken.
Yahoooooooo

Ik ben geslaagd!!!!
 
Het examen viel behoorlijk tegen, het leek totaal niet op de oefenexamens die ik gemaakt heb. Ik was zo blij dat ik een vreugdedansje heb gedaan en daarbij heb ik ook nog een gat in de lucht gesprongen hihihi
 
Het lekkere lange weekend mag beginnen, en nu zonder boeken en verplichtingen!
Leuk stelletje!
Jeroen Rietbergen, keyboardspeler van Marco Borsato en ook bekend van Soulvation, heeft sinds enkele maanden verkering met Lieke van Lexmond welke weer bekend is als Charlie uit GTST.
 
Dat is toch leuk nieuws! Mooi stel vind ik het. Ik wens Jeroen en Lieke ontzettend veel liefde, geluk, gezondheid en alles wat wensbaar is toe!
 
 
Foto bron  www.borsato.nl
Nog 10 nachtjes!!
En dan is het eindelijk zover dat we naar Antwerpen gaan! Het concert moet zo ontzettend geweldig zijn. Ik kan nu eigenlijk niet meer wachten.
 
Vandaag de laatste dag van de workshop gehad. Vrijdag het examen, pffff ik hoop ontzettend dat ik het ga halen. Gisteren heb ik twee oefenexamens gedaan en dat ging goed!
 
Nog een paar dagen doorbijten en daarna wil ik alleen nog maar gaan genieten van alle voorpret voor de concerten!
2e dag workshop
Deze ging al een stuk beter! Gisterenavond ben ik weer niet al te laat naar bed gegaan, en vandaag kon ik het gelukkig weer een beetje bijbenen.
 
Nu zit ik boven te studeren maar word een beetje afgeleid. Mijn allergrootste idool is te zien bij de Staatsloterij! Nou, dan moet de studie maar even wachten hihihi
 
Ben weer weg, het begint weer, doeiiiiii
Workshop
Gisterenavond lag ik om 21.00 uur al op bed om vandaag helemaal fit te zijn. Nou, ik kon er vanmorgen nog niet uit...
 
De eerste dag van de workshop Verzekeren zit er alweer op. Pffff, echt slopend zeg. De hele tijd je aandacht erbij houden. Nee, valt niet mee ook omdat het zo'n ingewikkeld onderwerp is.
 
Voor vanavond hebben we nog wat huiswerk meegekregen dus ik ga gauw weer verder!
Het was geweldig!
We zijn weer thuis. We hebben niet veel geslapen vannacht omdat we heerlijk zijn wezen stappen. Uiteraard hebben we de kroeg gesloten. We waren daar weer niet weg te krijgen. Na het stappen ben ik nog met een paar collega's op één van de hotelkamers een laatste wijntje gaan drinken. Vannacht zo rond een uur of vijf rolde ik mijn bed in en vanmorgen om half negen stond ik alweer onder de douche. Gelukkig was het goede wijn en heb er geen kater aan over gehouden.
 
Bij De Arena waren ze bezig met het opbouwen van het podium voor de concerten van René Froger. Helaas konden we vanwege de voorbereidingen verschillende dingen niet doen en werd de rondleiding gewijzigd. We zijn wel in wat skyboxen geweest. Wauw, daar heb je wel een fantastisch uitzicht zeg. Ik zou van daaruit best wel eens een concert mee willen maken.
 
De rondleiding op De Wallen was ook erg leuk. We hebben de rondleiding niet door Rob van Hulst zelf gehad maar van één van zijn medewerkers. Wel hebben we hem gezien en gesproken in één van zijn panden die hij bezit op De Wallen. Hij bood ons daar allerlei heerlijke drankjes aan. Na de rondleiding zijn we dus wat kroegjes op gaan zoeken. Het was echt beregezellig.
 
Vanmorgen die rondvaart gehad, dus we konden daar heerlijk uitrusten. Na de rondvaart nog even lekker gegeten en toen was het alweer afgelopen. Ik vond het echt jammer, had best nog wel wat langer in Amsterdam willen blijven. Echt het was geweldig!
 
Duik vanavond wel heel vroeg mijn bedje in, ben echt kapot. Morgen begint de workshop Verzekeringen. Drie dagen duurt die maar liefst. Ik zal dan toch een beetje fit moeten zijn.
"Onzichtbaar maar zo dichtbij
Hou jij je vast aan mij"