Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Koningsgezind
Versierde straten, vlaggen, Oranje, Rood, Wit en Blauw. Winkels vol gadgets en merchandise, de gekste dingen waarmee we ons kunnen kleden ofwel versieren op 30 april.  Acties, reclames, Wuppies en ga zo maar door!

Een Koningslied, Ik vind dat John Ewbank iets prachtigs heeft neergezet! Iedere keer weer als ik er naar luister krijg ik weer kippenvel en voel ik trots! En ja, ook tijdens de rap en die heerlijke trommels. Nederland is Oranje, huizen en straten zijn versierd, Nederland is er zichtbaar heel erg mee bezig en pakt goed uit, écht Hollands en daar hou ik dan ook zoveel van!

Koningin Beatrix was een hele fijne Koningin, een echt mensenmens. Ik vind dat ze het  fantastisch gedaan heeft deze afgelopen 33 jaar. Brigitte Kaandorp heeft een prachtige tekst geschreven op de melodie van 'Ne me quitte pas' van Jacques Brel. Een tekst waar ik me helemaal in kan vinden en onderschrijf.Ik ben een Hollands watje... Krijg nu al een brok in mijn keel als ik aan 30 april denk, de dag waarop de troonswisseling zal plaatsvinden. Ramon snapt niet dat ik het persé live op tv wil zien. "Je kunt het toch opnemen!?" Voetbal kijk je toch ook live! Nee, op dat moment zit ik voor de buis (te snotteren). 

Later die dag zullen we in Ahoy Rotterdam bij het meezingconcert 'Samen voor Oranje' met z'n allen hét Koningslied gaan zingen. Mijn manier om mijn trots te laten bijken dat ik een Hollandse ben en ook Koningsgezind. Ik draag net als aan Koningin Beatrix, Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima een heel warm hart toe!


 100 dagen!
Bijna dagelijks hebben we contact met Raquel. Meestal via Whatsapp, steeds vaker via FaceTime en soms via Skype of e-mail. Zo fantastisch dat al deze mogelijkheden tegenwoordig bestaan!

Vorige week lag er een brief op de deurmat, dat was zo'n geweldige verrassing! Echte post!

Hij ruikt lekker, is handgeschreven en met woorden die mijn moederhart enorm raken en ontroeren.

Ben zo blij voor haar en ik ben ook zo trots! Want ze doet het toch maar!
Wat als dieren fastfood zouden eten..

 
Pizza di Marco
Vanavond werden Ramon en ik samen met nog twee prijswinnaars Monique en Rian verwend met een overheerlijk diner met als hoofdgerecht een heuse Pizza di Marco!

Wat een avond! Onvergetelijk! Verslag volgt nog, wil deze foto's graag alvast delen voor het heerlijk slapen gaan... 

"Ik heb de kracht niet meer
om ergens bij te horen"