Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Ik sport ook!
Met de auto naar de supermarkt 150 meter verderop, avond aan avond achter mijn pc of liggend op de bank, zittend werk en eigenlijk liever lui dan moe. Daarnaast snoepen, hartige dingen het liefst en daarbij een lekker glas wijn. Dat laatste doe ik nog steeds overigens maar met mate want ik ben om, ik ben veranderd, een ander...

Ik werd dikker en dikker en luier en luier. Heb natuurlijk de nodige bagage en om mezelf te troosten ging ik alleen nog maar vaker in de (koel)kast kijken voor wat lekkers. Ramon is niet flauw maar op een gegeven moment zei hij ook wat over mijn uiterlijk en al vaker had hij aangegeven dat sporten echt zo fijn en ook voor mij zo goed zou zijn.

Er kwam een open dag op zijn sportschool en ja hoor, hij had me om, ik ging wel mee. Op de fiets nog wel! Eenmaal binnen werd ik al meteen welkom geheten en geënthousiasmeerd door een medewerkster. Ik was terughoudend en zou me echt geen contract onder mijn neus laten duwen.

Ze zou me even een rondleiding geven. Of ik even mee naar boven ging. Ik grapte of ze geen  lift hadden. Stiekem, vond ik het toch allemaal wel leuk en wist ik van binnen dat ik ook echt iets moest gaan doen maar ineens toegeven, zowel aan mezelf als aan Ramon, dat kon ik eigenlijk niet.
Dinnen!

We houden de traditie erin. Angelique, Mieke, Marja en ik willen elkaar minimaal één keer per jaar zien. Dat gaat onder het genot van een goed gesprek, veel lachen, huilen, lief en leed delen en culinair genieten want ook daar zijn wij heel erg goed in!

Dit keer was Limburg weer aan de beurt. We hadden bij Angelque afgesproken, Mieke zou later aansluiten. Angelique had een overheerlijk lunch voor ons gemaakt, het was gewoon een hele feestmaal! Zo lief en zo lekker!

Sitges!
Het is alweer eventjes terug, met de carnaval zijn we een week in Spanje geweest. Kwam wel op een heel fijn moment, even er tussenuit!

Het was prachtig weer, onze twee prachtige neefjes waren nog liever dan we gedacht hadden. Met mijn schoonmoeder, de familie en onze vrienden ging het goed en de carnaval was fantastisch!

We hebben terrasjes gepikt, restaurantjes bezocht, hele lange (strand)wandelingen gemaakt en dus op en top genoten!

Een vriendin van Raquel  was ook nog een paar dagen overgekomen. Blijft zo leuk om 'jouw' dorp aan vrienden en bekenden voor te stellen. Telkens weer als ik er ben heb ik ook dat gevoel dat ik dit iedereen wil laten zien en wil laten meemaken. De tradities, de sfeer, gewoon het prachtige dorp en het leven daar.

Het was er zo heerlijk!!

Kwak!

Piep!
Ik leef nog! Sterker, ik leef heerlijker dan ooit. Voel me heel goed, lekker in mijn vel. Heel veel gedaan, gebeurd, meegemaakt maar van loggen kwam maar niets. Vandaag een hele lange log gemaakt, maar niet voor hier. Die komt later deze dag online bij de Moderators.

Maar ik weet dus nog hoe het moet, joehoeeee! Kom dus gewoon hier even PIEP zeggen en beloof dat ik heel gauw lekker bij kom loggen.

Tot PIEP (het zal wel aan de pasen liggen), tot logs!!"Kijk niet achterom
Maar volg de zon"