Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Vrolijk pasen
Kan me niet heugen dat we zulk prachtig weer hadden op eerste paasdag. Vanmorgen de tafel gezellig gedekt en lekker buiten gegeten.Hele fijne dagen lieve allemaal!

Heel erg blij!

Ramon z'n arts gaf vandaag aan erg blij te zijn hoe het allemaal gaat. De M-proteïne was dan wel wat gestegen maar vond dit niet echt verontrustend, die is stabiel te noemen. Het mooiste nieuws was dat na de beenmergpunctie blijkt dat zijn beenmerg momenteel helemaal schoon is! Dat is natuurlijk super goed nieuws, daar zijn we dan ook wel zo enorm blij om!

Ramon voelt zich ook prima, zit goed in zijn vel, gaat 5 tot 6 keer per week naar de sportschool, is heel wat kilo's kwijt en is weer op weg naar de man van vroeger om zo maar te zeggen. Nu zijn 'oude' vrouw nog hahaha... Oh, maar ik fiets tegenwoordig heel veel hoor! Alleen dat eten blijft zo lekker...

Vandaag om half 5 begon ook mijn vakantie, met mooier nieuws dan wat de arts bracht kon ik die niet beginnen. We zijn het dan ook gaan vieren door samen lekker uit te gaan eten en te proosten, op het leven!

3FM Awards en Schiedam

De opening van de Sportweek stond al langer in mijn agenda, samen met Sonja zou ik er een leuke dag van gaan maken. Dat ik donderdag ook nog naar de 3FM Awards zou gaan kwam als zeer leuke verrassing daarbij.

Wat heb ik genoten deze dagen! Natuurlijk vanwege Marco, de momenten dat ik hem even zie en kan spreken, maar ook zeker de momenten er omheen met wel een paar hele lieve vrienden en vriendinnen.

Een verschil van....

....een jaar of 10...
 

Geplukt

Duizenden kleine erecties

Enkele maanden geleden zei Margie, een collega, dat haar vriend me in de Quest had zien staan, iets met Marco, een artikel over muziek en emotie. Uiteraard was ik meteen heel erg nieuwsgierig en ging op zoek naar dat blad maar kon het artikel niet vinden. Zodra haar vriend de Quest uit zou hebben, zou ik hem wel krijgen. Margie had ondertussen wel al de foto naar me gewhatsappt. Die herkende ik wel ja, wie hem gemaakt heeft weet ik dan weer niet.'Aan de voeten van Marco Borsato luisteren geëmotioneerde vrouwen. Alleen Neerlands grootste zanger weet zijn fans tegelijkertijd aan het huilen én lachen te krijgen.'

Een interessant stuk over hoe muziek emoties op kan roepen. Het ook een fysieke reactie oproept, zoals kippenvel! Kippenvel wordt in de medische wereld spasmodermie genoemd. In simpel Nederlands: spieren die zich samentrekken waardoor de huidhaar recht overeind gaat staan. Die openstaande haren hebben weer hun eigen naam: pilo-erectie. Duizenden kleine erecties dus, vooral op de benen en armen omdat daar de meeste huidhaar zit. De samentrekkende spieren die kippenvel veroorzaken, worden bestuurd door het autonome zenuwstelsel. Ze werken onbewust, je kunt ze niet tegenhouden.

Ik hoop dat ik nog miljoenen kleine erecties mag krijgen maar dat lukt Neerlands grootste zanger wel!

Slingers voor Marco!

van harte gefeliciteerdUitgeslapen!

De winter is voor mijn gevoel voorbij gevlogen, het lijkt alsof ik een winterslaap gehouden heb. Er is toch heel veel gebeurd...

Ik hou van de vier jaargetijden hier in Nederland maar de lange dagen, de vogeltjes die weer fluiten, die frisse nieuwe lichtgroene blaadjes en knoppen aan planten en bomen, de bloesem en dat voorjaarszonnetje, die hebben me gewekt, en opgewekt! En natuurlijk dat niet alleen hoor, ik heb hele lieve en zorgzame mensen om me heen.

"Wat wil ik meer
Dan dat ik besta"