Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Soms....
War Child Peace Concert
Rond half 5 parkeerde ik de auto, ging de uitrijdkaart halen en liep richting Het Vredespaleis. Onderweg belde ik naar Sonja om te vragen hoever dat ongeveer was en waar ze stond. Ze zei dat ik het geluid maar moest volgen dan kwam het zeker goed. Zo gehoorzaam als ik ben deed ik dat natuurlijk.

Het geluid kwam dichterbij, zag een tv ploeg Jeroen van Koningsbrugge interviewen, knipoogde nog naar hem en keek rond, zoekende naar Sonja. Op een gegeven moment zie ik wat bandleden van Marco, alle kandidaten van X Factor, Trijntje Oosterhuis, de ene na de andere bekende maar geen Son. Aan het hek van het podium was ook niemand te bekennen. Ik bel Sonja dus nog een keer met de vraag waar ze dan toch stonden?
Opfrissen

Het is lente!†Lichtgroene blaadjes, lentebloesem in allerlei kleuren,†zo prachtig mooi!†We kunnen weer†lekker de tuin in en genieten van het zonnetje!

Reden†ook voor mij de layout van†mijn†weblog†van dat†donkere naar wat fleurigers om te zetten. Ben er nog niet helemaal uit maar word hier toch al heel wat blijer van.

Als je dan ook nog een heerlijke foto in je mailbox ontvangt...Kyra, super bedankt!!!

Opening Nationale Sportweek Arnhem
Gisteren was het dan eindelijk zover dat we Marco na hele lange tijd weer eens konden zien. Samen met Ramon vertrok ik†met heel veel zin richting Arnhem voor de opening van de Nationale Sportweek waarbij Marco als ambassadeur aanwezig zou zijn.

Het zag er allemaal zeer sportief en feestelijk uit, een enorme gezellige sfeer hing er, iedereen was blij, het zonnetje strak aan de hemel. Ramon leefde zich uit met de camera en ik kon gezellig bijkletsen, had natuurlijk velen ook al lang niet meer gezien. Helaas niet iedereen kunnen spreken of soms te weinig, gelukkig komen er weer veel leuke uitjes aan, halen we die schade wel weer in.
Hoogtepunt was uiteraard voor ons het moment dat we heel eventjes Marco konden zien en een foto konden maken. De reactie van Marco op Ramon doet†ons steeds weer enorm veel, hij gaf hem weer zo'n heerlijke knuffel, een heus smeltmoment. Prachtig om die mannen zo samen te zien! Ik ben overigens ook niets tekort gekomen hoor, drie heerlijke kussen en een knuffel maken mij dat ik weer helemaal straal!

†††

Tijdens het maken van de foto had Ramon zijn camera nog in zijn hand die per ongeluk op de filmstand stond, hij was er zo druk mee bezig dat ie gewoon niet in de lens van de camera van Marianne keek. Achteraf wel hilarische foto's maar ook het filmpje waar Marco weer in de camera van Ramon kijkt en wij dan net weer in de lens van Marianne.


Ga mijn log niet al te lang maken, wil genieten van het heerlijke weer. Jij ook toch!?Als je op bovenstaande foto klikt zie je de†alle foto's.†Veel plezier ermee!

Ziekenhuis

Ramon gaat goed, hij voelt zich prima. Als je hem ziet zou je niet zeggen dat hij zo ernstig ziek is, en gelukkig maar!

Begin deze week kregen we het kwartaalblad van CKP (Contactgroep Kahler en WaldenstrŲm PatiŽnten)†weer in de bus. Ramon leest het liever niet maar ik hou het wel allemaal bij. Dit keer stond er o.a. een stuk in over het belangrijkste hematologiecongres van het jaar, de American Society of Hematology, met veel nieuws.
Partytime!
Enige tijd terug ontving ik in mijn mailbox een uitnodiging van Marijke vanwege haar 40ste verjaardag. Ze wilde het groots vieren met twee andere meiden in Glitter & Glamour stijl.

Al gauw daarna kwamen er plannen om ook maar te overnachten in Utrecht. Bianca vond een zeer gezellige Bed & Breakfast, Martine en Angelique hadden er ook wel oren naar dus boekten we deze. Zo hoefden we allemaal niet te haasten, konden we lekker een hapje eten van tevoren, 's avonds proosten op en met de jarige en de volgende dag uitslapen.

Het was een gezellig feest, er was ontzettend veel werk van gemaakt, de jarige dames zagen er prachtig uit net als velen die ook geweldig hun best hadden gedaan. Ik ging in een zeer foute ouderwetse glitterjurk, zo'n eentje met een knipoog. Veel te strak van boven maar goed, dat kon de pret niet drukken.

Helaas was ik niet helemaal fit, bij het avondeten kwam weer een hoofdpijn opzetten maar heb de avond toch enorm genoten. Het feest dan wel niet mee afgesloten waar ik normaal gezien heel erg goed in ben.... Word ook een dagje ouder, ahum 13-12-13...


Morgen!
De prachtige Tifosi heb ik nu al heerlijk van A tot Z kunnen lezen en†met†de Linda ben ik ook flink opgeschoten,†dat wel, maar... kwakkel al een ruim een week. Erg moe, verhoging, mijn hele lichaam doet zeer en mijn hoofd knalt bij tijd en wijl zowat uit elkaar.

Gisteren, na een paar uurtjes werk, heb ik me toch maar ziek gemeld. Het ging gewoon niet. Vanmorgen wilde ik alweer aan de slag maar het mocht nog niet zo zijn. Ik richt me nu weer op morgen, ben dat kwakkelen meer dan zat. Ik wil een terrasje opzoeken, van het zonnetje genieten, weer lekker de dagelijkse dingen doen!

Morgen? Morgen!

Marco 20 jaar in het vak!
Heerlijk!
Ook zo lekker aan het genieten van dit lange paasweekend? Morgen nog een dagje. Geen haast, niets hoeft, gezellig saampjes, familie, lekker eten, bankhangen, boekje, tv, wandelen en naar mooie muziek luisteren.

Bijvoorbeeld†dit nummer, prachtig!

Ine's grote favoriet


"En ook al lijkt de weg soms nergens naar toe te gaan
Hij leidt ergens heen"