Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Uitgetrild...
Het moest er natuurlijk een keer van komen, het kon niet anders... Hij stotterde al even en nu werkte de†trilfunctie ook niet meer.

Je zult wel denken waar heeft ze het nu weer over maar vandaag heb ik†afscheid moeten nemen van iets wat me zeer dierbaar is, namelijk†de mobiele telefoon die ik van Marco heb gekregen.

Ruim drie jaar is hij met me op pad geweest, dag en nacht had ik hem bij me. Er zijn heel wat mms-jes, e-mailtjes en sms-jes mee verstuurd en ontvangen.†Uren is er door gepraat, Marco heeft er zelf ook nog mee gebeld. Er zijn onvergetelijke foto's en†filmpjes mee gemaakt, ben erdoor gewekt, de mooiste muziek staat erop en nu is ie echt op. Ik heb afscheid moeten nemen...

Un mosquito!
Ramon kijkt voetbal, ik zit aan de pc (ja alweer). Barcelona speelt tegen Manchester en het is een hele belangrijke wedstrijd. Niet lang na de start van de wedstrijd scoorde Manchester†een doelpunt. Au, dat doet hier al zeer!

Zojuist ging ik naar de toilet en hoorde Ramon klappen, ik maak de deur open en gil; 'Wat, 1-1!?'
Ramon: Nee!
Ik:†Oh, toch geen 2-0!?
Ramon: Nee!
Ik: Ja, maar†wat dan!?
Ramon: †Un mosquito!

Nog 4 minuten.. De vlieg heeft het niet overleefd....
Hey, ik heb de cd!!

Mijn geduld is even behoorlijk op de proef gesteld door de FRS maar vandaag kon de cd Wit Licht dan eindelijk opgehaald worden. Uiteraard heb ik het nummer al heel vaak gehoord en kan zelfs al een paar regeltjes meezingen. De melodie blijft trouwens ook lekker hangen.

Een nummer 1 hit gaat het worden hŤ, ťn terecht! Als je de cd in de computer stopt mag je je eerst†even voorstellen, ik heb voor Marco maar meteen mijn mobiel nummer achtergelaten, je weet maar nooit hihi.

Je komt†heel wat leuks tegen. Marco begint al meteen gezellig te babbelen, er zijn heel veel leuke filmpjes en foto's†te zien en je kunt zelfs een vraag aan Marco stellen. Uiteraard heb ik dat ook gedaan. Ben gewoon heel erg benieuwd hoe zijn dagen er uitzien in Zuid Afrika.

Super leuk gedaan weer en het wordt ook steeds vernieuwd, regelmatig dus even de cd in de pc stoppen, lekkerrrrrr!!!

Heerlijk!


Wat is het toch heerlijk weer en wat hebben we toch prachtige bloemetjes in de tuin staan.†Hier kan ik zo van genieten! We hebben zojuist lekker buiten een aperitiefje genuttigd, ik ga zo even een korte siesta houden en daarna lekker verder niksen en vanallesennogwatten.†Echt een zondag, eentje die wel†drie dagen van me zou mogen†duren.... Heerlijk!
Fanmail
Vandaag vond ik een grote witte enveloppe in de brievenbus met mijn naam erop.†Hij voelde een beetje zacht en ik was uiteraard direct reuze benieuwd naar de inhoud. Het handschrift herken ik niet, op de stempel denk ik 'Nieuwegein' te lezen maar het is onduidelijk. Op de achterkant staat ook geen afzender...

Ik opende de enveloppe en zag iets met 'Wit licht'. Vanalles ging er door me heen. De fanclub, vriendinnetjes, noem maar op. Maar wat, en van wie†zou het dan toch zijn!?
Een heleboel...


Donderdag probeerde ik de cd 'Wit Licht' al in mijn bezit te krijgen maar hij was nog niet gearriveerd en vrijdag had ik geen tijd om hem op te halen
Eigenlijk kan ik niet wachten om hem te zien en te horen maar zal toch echt nog een nachtje daarvoor moeten slapen
Het is heel druk op het werk, ben echt blij dat het weekend is, even bijtanken...
Ben heel dol op bloemen, Ramon weet dat maar ik kreeg ze bijna nooit. Sinds een paar weken is dat ineens veranderd en word ik elke week met een prachtig boeket verrast. Lief hŤ!
We hebben nog steeds geen poesjes gevonden maar de kittenboom is nu wel begonnen dus†zal het niet lang meer†duren†totdat we†Chispa en Montserrat vinden
Jeroen van Koningsbrugge vind ik zo leuk, die kop alleen al spreekt boekdelen, geweldig!

Morgen zijn Isa en Nath jarig. Volgens mij heb ik hun vorig jaar ook al 1 dag te vroeg gefeliciteerd met een super enthousiast sms-je. Foutje...
Mag ik even supertrots zijn op Ziya, met zijn album is hij deze week op nummer 86 binnengekomen in de album top 100!
Voor zover het er nu uitziet gaat het weekendje paardrijden door! Het duurt nog even maar de voorpret is al geweldig

Laatst zat ik online bij de weblogjes en zag dat Marco op mijn logje was. Toch wel heel bijzonder zo uit het verre Zuid Afrika
Ik mis hem!
Vanavond een etentje gehad, lijnen lukt toch nooit zo...
Onze agenda is leeg dit weekend, heerlijk!!!
Het is asperge-tijd, jammie
Astrid, mijn collega, wil heel graag met een foto op mijn logje, hier is ze dan

Ik wil graag†iedereen†bedanken die bezoekjes aan mijn weblog brengen, momenteel sta ik op nummer 3 in de meest†bekeken weblogjes en dat is toch wel heel leuk!
Wil je iemand iets leuks schenken en je weet niet wat? Kijk eens op www.bongo.nl

Wanneer krijg ik nou ooit een ritme!?†Het is alweer bedtijd...
Ps. ik slaap morgen uit

Oh gottegottegottegod!

Afgelopen zondag hadden we een verjaardagsfeestje van Manou, het dochtertje van mijn broer.†Mijn achternichtje, Jasmijn, was er ook en ik vond dat ze zo mooi geschminkt was,†echt een prinsesje! Ik gaf haar een compliment en zei dat ik ook wel zo mooi wilde zijn. Mijn broer hoorde dat en†zei dat hij nog wel wat schminkspul had liggen. Hij haalde een klein doosje waterverf uit de lade en Jasmijn ging aan het schilderen bij mij. Helaas kun je het niet helemaal goed zien maar ik was echt een prinsesje hoor!

Schoonzus Marina kreeg mooie rode wangetjes (oh wat was ze blij) en mijn zus, oma van Jasmijn, werd ook helemaal mooi gemaakt. Die†van:†'Oh gottegottegottegod' is mijn moeder,†ze lag echt in een deuk. Maar, wat waren we mooi hŤ....!
Jeroen van der Boom bij VTM live

Er zat een google-alert vandaag in mijn mailbox en op de Vlaamse site www.showbizzsite.be staat dat Jeroen van der Boom ook naar VTM live 2008 in Gent gaat. Op de officiŽle site www.vtmlive.be staat nog niets, ben reuze benieuwd eigenlijk...

Ben niet zo'n fan van Jeroen maar ik kan er aardig op feesten. We zullen het wel zien, we zullen het wel beleven.

Marco is er en daar ga ik voor maar dat zal wel bekend zijn ondertussen hihi!

Staat net mijn log online, komt er weer een alert binnen. Hier staat het ook al: www.zita.be


Ja, ik wil, ik wil, ik wil!!
Lief kaartje van Daantje
Bijzonder mooi!
In het licht van Rome!Zoals in mijn vorige log te lezen is ging de terugreis vanuit Rome niet helemaal vlekkeloos. Eigenlijk zouden ze rond 20.00 uur bij school aan moeten komen maar nu was dat pas om 0.30 uur.

Ramon en ik kwamen†bij school aan, de bus stond er†en we zagen Raquel al springen en†zwaaien. We wisten niet hoe gauw we uit de auto moesten komen en vlogen recht in haar armen. Een lange en†heerlijke†omhelzing volgde totdat de politie ons stoorde, ze kwamen met de auto naast ons staan, openden het raampje en vroegen of†we misschien†onze auto, die recht voor een uitrit stond, weg†konden zetten. Hahaha, normaal zijn we heel secuur in dat soort dingen maar op dat moment dus even niet.

Thuisgekomen liet Raquel haar aankopen zien en de foto's die ze gemaakt heeft. Wauw, wat is Rome prachtig zeg en wat heeft ze een overgetelijke reis gehad! Ik kreeg echt kippenvel bij het zien deze prachtige foto's. Kijk maar eens mee...
"Ik weet niet hoe of wat er met jou is gebeurd
Je hoort niet meer bij mij"