Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Helemaal compleet!
Vrijdag na het werk had ik een afscheidsborrel van 4 collega's. Mijn bedoeling was een borrel te pakken, een kleinigheidje te eten en daarna weer op tijd naar huis te gaan. Op tv werd die avond de documentaire van Willem Alexander uitgezonden vanwege zijn veertigste verjaardag en die wilde ik heel graag zien omdat Pepijn, de man van mijn nicht, een jaar lang hier als cameraman aan meegewerkt heeft.
 
Dat ene wijntje werden er wat meer, er werd me gevraagd niet zo ongezellig te doen en het was ook supergezellig dus Ine bleef zitten en deed gezellig mee. Niks documentaire maar een spontaan gezellig avondje uit. Ook leuk natuurlijk! Mijn moeder heeft het vast en zeker opgenomen dus ik zal heel gauw de dvd van haar lenen.
Alleen....
Sinds we hier in Nederland wonen is Ramon nog nooit alleen naar Spanje geweest. Toen ik in Spanje woonde was dat wel anders, regelmatig ging ik even op familie- en vriendenbezoek. Al die jaren heb ik geroepen dat hij gewoon een vlucht moest boeken en lekker een weekje of zo er tussenuit moest knijpen en nu, na bijna 11 jaar is hij er op ingegaan.
Mijn week
De afgelopen week heb ik 3 etentjes/feestjes gehad en als je dan lijnt valt dat niet altijd mee, toch is het me gelukt in die week een halve kilo af te vallen. Uiteraard laat ik er veel voor en moet af en toe best wel doorbijten maar het gaat me goed af.
 
Ben nu bijna 5 weken bezig, hoeveel kilo ik precies kwijt ben weet ik niet want onze weegschaal werkt niet goed. Eigenlijk interesseren de kilo's me ook niet zo veel, het gaat me meer om de centimeters. Als ik naar mijn kleding kijk gaat dat goed, alles zit al stukken ruimer. Toch ga ik nog even door hoor, ben nog niet helemaal waar ik zijn moet maar wel al een aardig eindje in de goede richting.
Mijn lekker ding!
Vrijdagavond kwam ik hem tegen op een personeelsfeestje van Ramon zijn werk en ik kan hem maar niet uit mijn gedachten zetten. Ik deel hem hier met jullie maar wil wel even duidelijk stellen dat ie van mij is, alleen van mij!
Meet & Greet IT event met Marco!
Marcomientjes waren nodig, hoognodig, misschien zelfs nog meer dan dat ik zelf besefte. Wat ik me precies van die avond moest voorstellen wist ik niet, ik ging maar voor 1 ding en dat was samen met Hans genieten van Marco en zijn band. En dat is meer dan gelukt!
 
We waren al lekker op tijd vertrokken omdat we van tevoren nog even een hapje wilden eten. Nadat we de auto geparkeerd hadden in de garage van de Passenger Terminal in Amsterdam hoorden we Marco en band met de soundcheck. We hebben buiten toen eventjes lekker mee staan genieten van dat prachtige nummer 'Binnen.'  Na een paar uurtjes zouden we het echt gaan beleven want dan mochten we naar binnen!
Fietsen
Vandaag was het geel, de kleur van het veldje ;-)
Na gisteren de hele dag een beetje bijgekomen te zijn van de heftige avond en nacht ervoor vonden we het vandaag wel weer tijd voor wat actie. Ramon en ik zijn samen op de fietst gestapt met uiteraard wel een doel namelijk een heerlijk bar/restaurantje in de bossen bij Herperduin.
St(h)appen
Lekker pikken van alle bordjes en schaaltjesHet heerlijk avondje was gekomen. Ons tafeltje was gereserveerd dus we konden de heerlijke tapas gaan proeven. Natuurlijk zijn wij heel kritisch, wij kennen tapas en de Spaanse keuken maar met een Spaanse kok hadden we daar wel vertrouwen in.

De kaart werd aandachtig bestudeerd, een lekker wijntje zochten we uit en we lieten onze hele tafel volzetten met allerlei lekkernijen. Viskroketjes, gevulde mosselen, Spaanse omelet, een kip en een tonijnsalade, gevulde aubergine, gambas, inktvis in een heerlijke saus, gehaktballetjes etc. etc.
Een heel fijn paasweekend!
In mijn vorige log wenst iedereen me al prettige paasdagen, ik was nog niet zover maar ik ben blij met al jullie lieve wensen!
 
De sauna gisteren was weer heerlijk. Uiteraard gingen we op de fiets, Ramon heeft alle deuren en poorten geopend dus dat was lekker makkelijk voor me. Toen we in gingen checken zag ik een bord hangen met daarop een behandeling voor een jongere, strakkere en diepgereinigde huid, dat sprak me wel aan. Ik keek even opzij naar Ramon en die knikte. Er was gelukkig nog een plekje vrij dus ik kreeg die behandeling. Ook moet ik altijd even onder de zonnebank als ik daar ben. Het hoort er gewoon bij voor me dus die boekte we aansluitend aan die pakking.
Weekend!
Ik sta aan het begin van een lekker lang weekend.
Gisterenavond natuurlijk veel te laat naar bed gegaan maar dat geeft niet, vanmorgen kon ik uitslapen. Vanmiddag en vanavond ben ik relaxen, samen met Ramon gaan we genieten van een dagje sauna. Goed begin van zo'n lekker lang weekend!
Marcomientjes!
Nog 9 nachtjes... Kan ik nog wel slapen!? Dankzij mijn lieve broer mag ik volgende week samen met hem naar een optreden van Marco en Trijntje. Eindelijk weer Marcomientjes!! 

Ik hoef denk ik niet te zeggen dat ik er gruwelijk veel zin in heb. 

Marco here we come!!!
"Kijk me eens aan
We hebben samen zo vaak in de storm gestaan"