Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Filmweekendje
Weken kan ik doorbrengen zonder maar 1 film te kijken. Als ik er dan weer eentje gezien heb die ik leuk vond krijg ik de kriebels en ben dan zo weer in de dvdclub te vinden. Vaak kan ik dan niet kiezen en kom met meerdere films thuis.
 
Zo ook dit weekend...
 
 
 
 
Linda
Linda, Ine, Marijke en NathalieAl een hele tijd liep ik met een machteloos gevoel. Linda haar man Filip is ongeveer 10 weken geleden ernstig ziek geworden. Als ik Linda haar logjes las vond ik het erg moeilijk om erop te reageren. Ben nu eenmaal iemand die alles heel goed voelt maar het niet altijd zo goed kan verwoorden.
 
Ik had al een keer op de routeplanner gekeken hoever het rijden was. Erg ver... Van mij uit 225 kilometer. Op een gegeven moment vertelde ik Marijke over mijn dwang om er toch naartoe te gaan. Zij voelde eigenlijk hetzelfde als ik, vertelde het ook aan Nathalie en uiteindelijk hebben we samen besloten om die reis te gaan maken.
 
Op de logjes van Linda en Marijke kun je een verslag hierover lezen.
 
Ik vond het heel zwaar maar ben ontzettend blij dit gedaan te hebben.
Lieve Linda, Filip, Delphine en Dieter, héél veel sterkte
Dankjewel Marco!!!
Mijn hele leven kamp ik al met het probleem dat ik niet kan kiezen. En vandaag wist ik het meteen!
 
De rode...
Het is alweer dinsdag...
Wat vliegt de tijd!
 
Afgelopen weekend was zalig! Zaterdagavond een verjaardagsfeestje bij vrienden gehad. Normaal gingen we altijd op de fiets als we allebei een borreltje wilden drinken en nu gingen we fietsen omdat ik wat beweging wil. Het lijnen gaat hartstikke goed, merk aan mijn kleding dat ik slanker ben. Ik kan niet precies zien hoeveel ik nu afgevallen ben omdat mijn weegschaal kuren heeft. Maar goed, de omvang vind ik belangrijker dan de kilo's. Ik zet nog even door want ik heb namelijk een spijkerbroek die ik deze zomer graag weer zou willen dragen. Als die weer lekker zit is het weer welletjes met lijnen.
 
Zondag ben ik met Marijke en Kelly naar de sauna geweest. We hebben er bijna 12 uur doorgebracht en nog viel het moeilijk om daar afscheid te nemen. Het was hartstikke leuk met de meiden, we hebben het er heerlijk van genomen! Ik wil weer!!!!! Op Marijke haar log staat er een heel verslag van!
 
Maandagochtend was ik vrij, lekker uitgeslapen en daarna wat bijgekletst op msn. Ik was eigenlijk nog helemaal lui en relaxed van de vorige dag maar toen ik 's middags eenmaal weer achter mijn bureau zat kwam ik zo weer bij. Ach, werken is ook best lekker. Als je de saunabezoekjes, massages en schoonheidsbehandelingen ook maar goed bijhoudt!
 
Vandaag weer een gewone werkdag. Wel een stralende dag, het zonnetje heeft flink geschenen. Helaas zat ik in mijn nette pak achter de balie onze klanten te helpen die hun zomeroutfit al uit de kast getrokken hadden. Ach, er komen nog genoeg prachtige dagen, we zitten nog maar aan het begin van de lente. Hoewel... het is alweer bijna woensdag!
Rood
Rood is hartstocht!Normaal laat ik mijn wekker 2x afgaan. Het slaat nergens op, ik weet het, maar dat is nu eenmaal mijn ochtendritueel. Vanmorgen ging het dus anders, ik werd wakker, sloeg mijn ogen open en keek direct op de klok, 6.30 uur was het. Ik kon nog even omdraaien want Marco zijn nieuwe nummer zou pas om 7.30 uur op de radio komen. Ben ook meteen weer in slaap gevallen en werd toen wel wakker van de wekker. Ben direct naar de pc gelopen, oh wat was ik er klaar voor!
 
Het Rode HoesjeHet duurde eventjes hè, moest eigenlijk nodig naar de wc maar durfde niet want stel nou dat ik iets zou missen! Gelukkig duurde het niet lang of Marco kwam aan het woord en kondigde terecht heel trots zijn nieuwe single 'Rood' aan.
 
En toen werd ik stil....
 
Het begin vond ik prachtig, middenstukje moest ik even aan wennen en daarna zag ik me met die prachtige klanken alweer in het Gelredome staan.. Jaaaaa, dit is weer helemaal geweldig! Marco jongen, hoe krijg je het weer voor elkaar? Zoveel emotie, wauw!
 
Ja, en dan gaat het leven gewoon weer verder hè, gauw naar de wc, douchen, aankleden en naar het werk. Helaas het nummer daar niet meer kunnen beluisteren maar bij thuiskomst had ik hem alweer gauw te pakken. Ik geniet!!! We staan weer aan het begin van een prachtig Borsato jaar! Rood, rood, rood, ik ben er klaar voor, ik heb er zin in en ik vind 'Rood' prachtig!
Bij de kassa van de AH...
... laad ik al mijn boodschappen uit het wederom te volle mandje en leg ze op band. Haal mijn bonus- en airmilescard uit mijn portemonee en zie dat er een vrouw op me af komt lopen...
Een lekker lang weekend
Woensdagmiddag om 16.30 uur is mijn weekend al begonnen, een lekker lang weekend!
 
 
 
Tja, en dan?
Vanavond zaten Ramon en ik aan tafel wat te babbelen over hoe mensen leven, wat mensen doen of juist laten. Op een gegeven moment kwam Marco aan de orde. Ramon vroeg me hoe ik zou gaan leven als Marco zou besluiten ermee te gaan stoppen. Wat zou ik dan doen? 'Jeetje' zei ik tegen Ramon, 'daar wil ik niet eens over nadenken, ik zie het dan wel hoor!'
 
(C) www.borsato.nl René JanssenHet heeft me nu wel aan het denken gezet grrrr... Geen concerten meer, geen fanclubdagen, geen Tifosi's, geen superdemooiste site en chatbox van Nederland... Nee basta, ik wil daar niet over nadenken, punt!
 
Heb vannacht gedroomd dat Marco een spijkerbroek op de markt gebracht had, tuurlijk had ik hem ook gekocht. Een echte Borsato om mijn billen!!! Ideetje Marco
 
Komt Ramon net naar boven...: 'Ine, eigenlijk zou je er een verzekering voor af moeten kunnen sluiten, bedoel zoiets is toch verschrikkelijk voor de fans!'
 
Ja Ramon, een gat in de markt. Ik ga morgen informeren bij Interpolis of we wat af kunnen sluiten, doeiii!
 
Wanneer kregen we nu te horen wanneer de concerten beginnen?
Voldaan
HerperduinWat een heerlijk dagje vandaag! Vroeg mijn bedje uit, wat achter de pc gehangen, een flinke wandeling in de bossen gemaakt, bij mama op visite geweest, lekker gegeten, gelezen, tv gekeken, gewassen en naar de zonnebank geweest.
 
 
 
Ik heb een voldaan gevoel!
 
Stralen
Sinds ik afgelopen maandag begonnen ben met lijnen loop ik alleen nog maar te stralen. Echt, het klinkt misschien vreemd want de meeste vrouwen worden er helemaal moedeloos van, ik niet, tenminste nog niet. Ik ben er zo ontzettend van overtuigd dat het gaat lukken, ben zo ontzettend gemotiveerd en weet van mezelf dat ik heel veel discipline heb.
 
Dinsdag had ik er gewoon zin in om boodschappen te gaan doen. Anders dan anders natuurlijk. Lekker veel verse groente en fruit. De Martini hebben we maar overgeslagen en in plaats van een groot stuk 48+ kaas (welke altijd met grote stukken tegelijk in mijn mond verdween) nu gesneden 30+ kaas. Na het shoppen reden we langs de bibliotheek en daar zijn we even gestopt om een paar boeken te halen. De boeken die ik wilde waren er helaas niet dus ben ik de volgende dag nog maar eens een poging gaan wagen. En jawel hoor, ik kon alweer stralen! Ik ga me de komende weken (ja zolang doe ik erover) me lekker verdiepen in "De Ontsnapping" van Heleen van Royen. Haar vorige boek, "De Godin van de jacht", was me zo onzettend goed bevallen dat ik meer van haar wil lezen. Ben benieuwd hoe ver ze in dit boek gaat, haar schrijfstijl bevalt me namelijk wel
 
Vanmorgen naar de neuromassage geweest. Sibel (mijn nichtje en tevens masseuse) had de massage-olie dit keer verwarmd. Wat een genot! Mijn hele lichaam voelt nu nog warm aan, ik lijk wel een straalkacheltje! Vanmiddag met Kiki naar de dierenarts geweest. Normaal bromt ze ontzettend naar andere honden en dit keer was er zowaar een mannelijke Westi die haar heel goed beviel, ze jankte gewoon om hem en stond helemaal blij te zijn! Heerlijk dat dit gebeurde, dus ook dit komt goed!
 
Een tijdje terug vroeg een collega me of Raquel misschien zin had om bij hun op te komen passen. Ik had echt geen idee hoe Raquel zou reageren maar gaf bij mijn collega aan dat ik het haar zou vragen. Thuisgekomen was dat natuurlijk het eerste wat ik deed. Nou, Raquel was helemaal enthousiast en stemde direct toe. Vandaag ben ik samen met haar naar mijn collega gegaan zodat ze kennis konden maken. Het klikte prima met de kinderen en het 'contract' werd afgesloten. Aanstaande zaterdag mag ze al beginnen. Jaja, mijn dochter heeft een baantje!
 
Morgen dag 5 van het lijnen, ik heb zin in morgen. Als ik eraan denk dan straal ik al!
"Oh ik droom ervan, om een leven lang
Mijn liefde aan mijn liefde te bewijzen"