Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Neerlands trots!
Vanavond heb ik pc en alles opzij gegooid, ik zou en moest naar de Tros kijken, het feestje voor de Koningin!
 
Begin al aardig op mijn moeder te lijken want heb vanavond menig keer kippenvel gehad en traantje weggepinkt... Ja ik schiet soms best wel vol van alles....
 
Ach, ben gewoon trots!
 
 

 
Koninginnedag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fijne Koninginnedag allemaal!!!
                                    
Feestweek
Sta al helemaal te popelen voor aankomende maand. Natuurlijk eerst nog genieten van Koninginnedag! Hier in Oss begint dan tevens een feestweek. Ja, en wie houdt er van feestjes....... ikkuh!!!
 
De hele week zijn er allerllei optredens en activiteiten. Woensdagavond treedt mijn neef Ziya op. Ik kijk daar ontzettend naar uit. Ziya is een ongekend talent die sfeer kan maken, entertainen en helemaal in de muziek opgaat. Onlangs is hij met een rugzakje naar Cuba geweest, prachtige herinneringen, lp's en foto's heeft hij mee teruggebracht!
 
Donderdag komen Marijke, Ries en kids de boel hier ook onveilig maken. Ries wil graag foto's maken, we gaan lekker paella eten en uiteraard de stad in. Voor de kids is er een kinderprogramma en wat later op de dag muziek uit de jaren 60 - 70 - 80 en 90. Dat wordt dus jeugdsentimenten en swingen!!!
 
Guus Meewis met band treden 's avonds op en daarna is er nog een afterparty...... Kedeng kedeng.... nou, we zien wel hoever we komen die dag hahaha! 
 
De volgende dag moet ik gewoon weer werken maar 's avonds mag ik weer doorfeesten want dan trouwt er een collega van me!
 
En een weekje daarna, ja dan *zucht* yahooooooo!!!
Ja jaaaaa, daar gaan we weer!!!!!
  Yesssss, de tour is begonnen..... Marco Borsato met Band én Symphonica in het Sportpaleis te Antwerpen!!!
   
Plantjes...
Sinds we verbouwd hebben staan er steeds leuke plantjes bij ons op de vensterbank. Nu is dat op het zuiden, dus lekker warm en groeit het eigenlijk net iets te hard allemaal...
 
Enkele maanden geleden wilde ik andere plantjes, ze mocht niet te hard groeien maar wel tegen zon en verwarming kunnen. Nou, daar wisten ze in het tuincentrum wel raad mee!
 
Niet dus........
Wintertijd.... heerlijk lenteweekend!
Kom vrijdagmiddag thuis van mijn werk en daar ligt een heerlijke verrassing op me te wachten, nl. het fanclubblad, Tifosi di Marco Borsato!! Heb hem meteen doorgebladerd en het viel me dat hij anders was dan anders. Er staan ontzettend veel leuke stukjes in die we nog nooit ergens gezien of gelezen hebben, hij is echt super!!!
 
Ik heb het de laatste tijd nogal druk gehad maar hier toch nog even wat snapshotjes van die prachtige uitzending van Wintertijd met Marco. Die avond dat het uitgezonden werd (vorige week zondag) lag ik dat programma met een big smile in bed te kijken. Helemaal voldaan nog van die heerlijke meeting in Haarlem ;-)


 
Gisterenmiddag zijn Ramon en ik naar de hockeywedstrijd van Raquel wezen kijken. Supertrots was Raquel, en wij uiteraard ook, toen ze een doelpunt maakte!!! Ze stonden lange tijd met 1-0 voor, helaas hebben ze uiteindelijk verloren met 2-3 maar ze speelden echt supergoed!!

 
Gisterenavond is Raquel uit wezen logeren bij een klasgenootje en ik ben lekker wat gaan puteren en chatten. Ik had beloofd om met Ramon de film Troy te kijken..... helaas zie ik nooit zo heel veel film, houd het uiterlijk 3 kwartier vol en lig dan te slapen op de bank. Werkelijk, ik doe echt mijn best, maakt ook niet uit of het een lach- romantische of wat dan ook film is, ik val in slaap..... Wie was die goddelijk man vannacht toch in mijn dromen hahaha.....
 
Vanmorgen heerlijk uitgeslapen en lekker samen met Ramon in de tuin ontbeten. Daarna zijn we toch maar eens wat gaan poetsen in huis, het zag er echt niet meer uit... Sinds ik andere werktijden heb valt het me moeilijk te combineren allemaal. Gelukkig is Ramon niet te lui en helpt me heerlijk een handje.
 
Raquel belde toen ik net klaar was en op het punt stond onder de douche te kruipen. Na het douchen ben ik haar op gaan halen. Onderweg kwamen we langs een huisje waar ze asperges verkopen, kon het niet weerstaan. Morgen dus heerlijk aan de asperges!!
 
Het weekend is nog niet voorbij. Ga zometeen aan het eten beginnen en daarna proberen om Troy af te kijken, ben benieuwd of het gaat lukken....
Super cadeau!!
Bij de meeting afgelopen zondag kregen de operators van Borsato een zeer grote verrassing. Nathalie kondigde aan dat we allemaal een mobile telefoon cadeau kregen! Ik was ontzettend verrast en kreeg ik het accuut héél erg warm. Ze riep ons naar voren en we kregen zowaar een supergave Samsung D500 (simlockvrij). Jeetje, hoe krijg je iemand verlegen en sprakeloos..... ;-)
 
Waarom kregen we deze telefoon nu eigenlijk, ik leg het even uit:
 
Binnenkort komt er op de site van Marco Borsato een nieuw onderdeel bij. Je kunt dan voortaan mms-jes naar zijn site sturen, ongelofelijk gaaf natuurlijk als je bijvoorbeeld net zo'n prachtig plaatje hebt geschoten bij een concert, kom je daarna thuis en dan staat jouw foto op de site van Marco!!!
 
Je kunt je voorstellen dat bijvoorbeeld blote billen, borsten en andere lichaamsdelen die op 18+ sites thuishoren, geweld, religieuze uitingen, kwetsende en/of discriminerende symbolen, provocerende houdingen en andere foto's die als beledigend kunnen worden ervaren niet op de site thuishoren. En nu heeft Marco ons gevraagd hem een handje te helpen om dit in goede banen te lijden. Wij gaan de foto's hierop beoordelen en als ze niet voldoen aan eerdergemelde mogen ze doorgezet worden naar de site.
 
Een paar weken geleden kregen we een mailtje met dit verzoek en konden we al beginnen te oefenen. Nu kwamen er niet zoveel foto's door van de ops omdat velen geen mms-jes met hun telefoon konden verzenden. Dat vond Marco niet kunnen en heeft daar verandering in gebracht;-) Er wordt nu flink geoefend en het gaat super!!
 
Jannie kon helaas niet bij de meeting aanwezig zijn en daarom had ik haar telefoon meegenomen. Gisterenavond is ze die gezellig met Han op komen halen. De mannen hebben er alvast een mooie ringtone van Marco opgezet en hebben alle mogelijkheden doorlopen. Nou, dat zijn er nogal wat, het is echt een superding! Marco bedankt!!!!!
Super geslaagde meeting!!
Ben al 10 keer begonnen aan een verslag over de meeting maar het lukt me niet om het weg te schrijven in verband met een beetje tijdgebrek..
 
Zondagavond waren we rond 21.00 uur thuis, gisteren en eergisteren heb ik de hele dag gewerkt, en morgen mag ik weer de hele dag...  Alle vrije tijd die ik had heb ik rondgehangen op het prikbord, mijn mailbox, de chat en msn. Met heel veel mensen heb ik al ontzettend nagestuiterd!!!
 
Marijke heeft naar mijn werk ook regelmatig wat mailtjes en berichten van het prikbord doorgestuurd zodat ik heerlijk kon blijven nagenieten. Nu is het dinsdagavond, ben gebroken, ga al dagen veel te laat naar bed, heb wallen onder mijn ogen, maar de smile op mijn gezicht staat er nog steeds en die blijft er ook!!
 
Wat heb ik genoten, wat was dit heerlijk om te doen! Het liefste wat ik in mijn doe is geven maar kreeg er alleen maar meer en meer voor terug! Cadeautjes, tekeningen, bloemen, lieve woordjes, kaartjes, mailtjes, alles, alles wat ik heb mogen meemaken doen mij ontzettend stralen, super!!
 
In het bijzonder wil ik Guido en Bjorn bedanken. Deze kanjers hebben Café 1900 met personeel beschikbaar gesteld en niet te vergeten de champagne en die overheerlijke luxe hapjes!
 
Mies, Daniëlle, Tessa, Richard, Bennie, Nathalie, Benjamin, Esther, Laura, Ramon en Raquel ontzettend bedankt voor jullie hulp. Zonder jullie was dit nooit gelukt, jullie zijn hele lieve superkanjers!!!
 
En dan Kelly en Marijke. Het begon min of meer als een grapje, het is uitgegroeid naar iets geweldigs, meiden het is al vaker gezegd maar we mogen trots zijn! Ik hou van jullie!! 
 
Borsatomensen, dit vergeet ik nooit meer, dank jullie wel!!
 
Krijg zojuist een telefoontje van Marijke, de foto's staan online, dus ik ga nu als een speer naar www.marijkemeijer.nl en genieten, gaan jullie mee?!?!
 
XXX Ine
Pre-concert-meeting!!

Morgen is het eindelijk zover!! Vandaag hebben we alles nog eens doorgenomen. Het draaiboek is klaar, de inventarisatie-checklist is af. We hebben allemaal onze spulletjes klaarliggen.
 
Check check, dubbelcheck ;-)
 
We zijn er klaar voor!!!!!!!
Gezellig? Reuzegezellig!
Gisterenmiddag was Jannie rond 12.00 uur bij mij. De lieverd had een prachtig bosje tulpen voor me meegbracht. We zijn na flink geknuffeld en eventjes wat gekletst te hebben meteen de stad ingedoken. We hebben daar een gezellig tentje uitgezocht om wat te eten. Jannie had een lekkere salade en ik een club sandwich de luxe. Oh, wat was dat weer smullen! Na onze maagjes gevuld te hebben zijn we wat gaan shoppen, tja dat etentje moest er weer afgelopen worden hè ;-)
 
Ramon, Raquel en ik hadden nog een afspraak bij de tandarts staan en hebben Jannie eventjes alleen hier in huis gelaten. Ze heeft die tijd benut om lekker effe de chat op te duiken. Nou mooi, we hadden alledrie geen gaatjes of zo en waren dus zo weer thuis!
 
Jannie en ik zijn de keuken ingedoken. Saampjes hebben we een heerlijke maaltijd op tafel gezet. Jaaaa ze vond het heerlijk, ze heeft geloof ik drie keer opgeschept en op ten duur zat ze hier gewoon uit de schaal te eten hahaha!
 
Toen alles opgeruimd was belde Angelique van Oriflame al aan. We hebben zowat mijn hele huiskamer verbouwd. Ramon heeft een deur van zolder gehaald, wat schragen eronder gezet en zo hadden we een superlange tafel waar we met z'n allen aan konden zitten. Angelique had het heel gezellig gemaakt met haar spulletjes en wij hebben het wat verder aangekleed met koffie/thee en een lekker stukje cake. Bijna iedereen was netjes op tijd en rond 20.15 uur begon het dan. Angelique gaf een welkomstwoordje en begon vanalles uit te leggen.
 
Ramon was ober, hij heeft echt genoten van al die vrouwen om hem heen!!!
 
Ik was proefkonijn, wat ze mij allemaal deed konden de andere nadoen. Ik zat dus heerlijk te genieten terwijl de anderen hard moesten werken. En dat ze het konden zie je hier op de foto's wel!
 
Na enige tijd hebben we de koffie verruild voor fris, tomatensap voor Dian en wijn voor de rest van de bende. Speciaal voor Dymphna met aanhang witte Lambrusco bij de Appie Heijn gehaald. Had nog geluk dat er nog was want volgens mij was ze er zelf net geweest om wat in te slaan :P En ja Dian met haar tomatensap hè, aan 1 zo'n pak zou ik wel genoeg hebben als er niet nog meer mensen van dat spul zouden houden, maar goed ik zal de volgende keer wat meer in huis halen. Onze Jans begon in de winkel toen ook maar haar voorkeur aan te geven dus daarvoor hadden we Pepsi Max of zoiets. De fles moest zelfs ook nog in de koelkast gelegd worden. Jaja, je geeft ze één vinger..... ;-)
 
Iedereen bleef lekker smeren en uitproberen en daarna mochten ze uitzoeken wat ze dan wel of niet aan zouden willen schaffen. Als gastvrouw mag je een cadeau uitzoeken maar als je boven een bepaald bedrag komt mag je zelfs voor 45 euro uit de collectie uitkiezen. Ik had het geluk dat het boven dat bedrag was en heb wat lekkere dingetjes uitgezocht. Bedankt gasten dat jullie zo goed besteld hebben!
 
Ja, en dan gaan er wat mensen naar huis en sommige blijven hangen :P Met die hangers heb je vaak de meeste lol.. ;-) Dymphna had alle foto's van haar trouwdag bij dus zijn nog even bekeken en tja met een wijntje erbij wordt het dan wel erg gezellig.... Er heeft iemand nog het e.e.a. gefilmd, ik heb op de gitaar van Raquel een heel mooi stuk gespeeld en Jannie heeft verslag uitgebracht.....
 
Ach, de foto's spreken weer boekdelen ;-)
 
Rond 1.00 uur dook ik mijn nestje in, vanmorgen was ik om 6.30 uur alweer klaarwakker en heb de hele dag gewerkt. Ben brak, maar we hebben het oh zo gezellig gehad!!!
 
"In een wereld zonder woorden
Ontwijk ik de laatste dans"