Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Marco, TV3 en fans

Marco van harte gefeliciteerd met deze koninklijke onderscheiding!
Je bent nu Officier in de Orde van Oranje Nassau. Als er iemand is die dit verdient ben jij het wel kanjer!


Ik, Marco en Raquel

Vanavond was het dan zover, het was weer ontzettend leuk! Raquel en ik hadden†met†de Koffiemuts Marjorie en Ricardo afgesproken. Het was ontzettend leuk om alle fans weer te zien, zoals je ziet zijn er weer wat foto's geschoten!†En Marco......die zag er weer zo geweldig uit *zucht*


Ik hou het kort want moet nu echt mijn bedje induiken, morgen vertrekken we. Tot over een week (als ik het volhoud.. misschien hebben ze daar wel een internetcafť in de buurt hihihi).†Ik mis jullie nu al!Liefs Ine


Laatste voorbereidingen
Geen nachtje meer slapen, vanavond is het dan zover! Heerlijk om iedereen weer even te zien! Had ik al gezegd dat ik er ontzettend veel zin in heb??

Morgen vertrekken we voor een weekje naar Friesland, ben er ontzettend aan toe! Toch zal het studieboek mee moeten anders red ik het allemaal niet. Ik ga het maar lezen alsof het een mooi boek is.

Ik ga weer gauw opschieten, heb het nog druk met alle voorbereidingen voor de vakantie. De wasmachine en droogtrommel draaien, zometeen nog even de kleren klaarleggen, het huis een beetje poetsen, douchen en dan richting Amsterdam!
Joepie!
Morgenavond ga ik met Raquel naar Amsterdam. Er is een live-opname van TV3 met als hoofdgast de enige echte Marco Borsato!

Kijken dus morgen op Nederland 3 van 19.30 uur tot 20.00 uur!

Oh wat heb ik hier zin in zeg, het is alweer een tijdje geleden dat ik Marco gezien heb, uh effe kijken... ja dat was†bij zijn premiŤre van īZienī op 17 maart.

Ik neem mijn camera mee en ga eens een hoop mooie fotoīs maken,†ja hŤ†Benjamin hihihi!†

Zou die droomfoto van eergisteren toch nog uitkomen......
Vandaag 37 jaar geleden...
... ben ik gaan wandelen.†Ik was toen zo'n 3 1/2 jaar oud. Dat wandelingetje liep wat uit, ik was een beetje laat thuis...

De hele familie was in rep en roer, de politie†werd†ingeschakeld, er was nergens een Ine te bekennen.

's Avonds omstreeks 20.00 uur kwam ik op mijn gemak aangewandeld met†de paraplu onder mijn armen en de mededeling dat†het een gezellig avondje was.

Waar ik geweest ben weten we tot nu toe nog niet, mijn ouders zijn nog met me meegelopen om te kijken waar ik al die tijd uitgehangen heb, maar ik wist het echt niet meer en kon alleen maar vertellen dat het gezellig was...

Volgens mij veranderen mensen nooit... hahahaha
De meeste dromen zijn bedrog.....
Marco en Armando.......

Marco en Ine.......

*zucht*
Guppy's
Raquel kwam er gisterenavond achter dat er†vijf ini mini guppy's meer in haar vissenkommetje zwommen. Eindelijk, hier heeft ze dus maanden op gewacht!

We hebben ons laten vertellen dat vaders dol zijn op hun kindjes... ze schijnen ze dus op te eten. Nou dat vinden we echt zielig en hebben daarom vader†even in een ander kommetje geplaatst. Als de kids groot genoeg zijn mag hij er weer bij. Ze zijn zo schattig!

††††††††††††††††††††††††††††††††††
Sardana
Ramon wilde altijd al een keertje kennis maken met andere Catalanen die hier in Nederland wonen. Gisteren had hij op internet gelezen dat er een bijeenkomst was in Amsterdam, dus zijn we vandaag die kant opgereden.

In CataloniŽ was het afgelopen vrijdag Sant Jordi, dat is de dag van de liefde -de roos- en van de cultuur -het boek-. Men schenkt elkaar dan deze symbolen. In verband met Sant Jordi waren er vandaag Sardanas.†Dat is een traditionele dans uit CataloniŽ. Ze dansen in een kring, die eindeloos wordt uigebreid door iedereen die mee wil doen, op de muziek van een "Cobla" (een speciaal orkest bestaande uit 10 blazers en een contrabas). Buiten CataloniŽ heeft Nederland als enig land in de wereld, zo'n orkest: de Cobla La Principal d'Amsterdam.


Geweldig was het voor Ramon, voor het eerst in zijn leven heeft hij dus buiten CataloniŽ de Sardana gedanst! Hij zit eraan te denken om lid te worden van deze vereniging. Op deze manier zien ze elkaar wat vaker en kan Ramon ook hier in Nederland nog van de Catalaanse tradities genieten.

Raquel weet wel al iets meer van de dans, maar ik (Muts) vind het echt te moeilijk, het is†vooral kuitenwerk en op je tenen staan, pfff dat is niks voor mij. Ik vind het wel erg leuk om naar te kijken.

Raquel en ik hebben een tijdje staan kijken en zijn daarna effe lekker de Kalverstraat ingeschoten om ook even wat winkeltjes te bezichtigen. We hebben een shirt voor Ramon gekocht en drie paar oorbellen voor Raquel. Netjes toch!
It Wiid, Eernewoude
Nog even,†en we piepen er weer lekker een weekje tussenuit. Deze keer gaan we naar Eernewoude in Friesland.
Dit is nu†het vijfde†jaar op een rij dat we een weekje in eigen land op vakantie gaan. De eerste keer zijn we naar Texel geweest, daarna Zeeland, Limburg en vorig jaar naar de Veluwe. Als we nu dus in Friesland geweest zijn hebben we alle uithoeken van ons prachtige Nederland gehad.

Nu heb ik een vraag... Ken jij toevallig Eernewoude of de omgeving†en heb je leuke tips, laat het even weten!
Ben kapot...
Vandaag heb ik er een lange dag op zitten. Ben vanmorgen om 8.30 uur begonnen en was om 20.30 uur ook pas weer thuis. Een uur later dan normaal. Het was ontzettend druk, collega's ziek en op vakantie. Ik heb weinig pauze gehad dus ga zometeen maar heerlijk op de bank liggen.

Hier werd ik wel weer even vrolijk van want op de site van Sibel staan prachtige foto's van Raquel!Leuk gedaan Sibel!
Groetjes van een trotse moeder!
Vautje....
Elke donderdagavond moet†Raquel al vroeg naar de hockeytraining. Dat houdt in dat we dan ook vroeg moeten eten. Vanavond had ik Kip Palava op het menu staan. Het is snel, makkelijk en lekker! Eenmaal aan tafel begint Ramon†te klagen dat er zand tussen zit. Na een paar hapjes moet ik het eigenlijk wel toegeven. Ik baal behoorlijk en heb zoiets van: niet zeuren dat beetje zand schuurt de maag...† Tja, dit kan natuurlijk alleen maar van die verse spinazie komen die erin zit. En dat is onmogelijk want die koop ik altijd in een zak en die is dan al gewassen geef ik nog drie keer aan. Uiteindelijk zijn we maar wat anders gaan zoeken in de koelkast en we waren er alledrie van overtuigd om morgen direct de supermarkt aan te gaan klagen! Om nog een keer te bewijzen dat het gewassen spinazie is, ruk ik het zakje nog uit de vuilnisbak en lees hardop: goed wassen!!!


"Ik wou dat ik kon zeggen dat ik jou zo vreselijk mis
Maar bij nader inzien valt het best wel mee"