Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
538 voor War Child
De truck van 538 voor War Child tourde de afgelopen week het land door en heeft 8 steden aangedaan. Vanuit iedere stad werd er uitgezonden, konden mensen tegen een vergoeding o.a. hun kunsten op het podium laten zien en waren er allerlei activiteiten en ondernemingen voor en door mensen die War Child een warm hart toedragen. Alles voor een goed doel, namelijk om zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen.

Hieraan draag ik heel graag mijn steentje bij. Ik steun War Child al vele jaren en afgelopen week heb ik dat extra gedaan door naar Alkmaar en 's Hertogenbosch te gaan. 
Samen met Linda, Twan en Martine reisde ik af naar Alkmaar waar Marco die dag ook zou zijn. Bij lunchroom Elhorst was er een specaal broodje Bella Carpaccio Borsato. Naar een recept van Marco dus en waarvan de opbrengst naar War Child ging. Het broodje was verrukkelijk! Het gezelschap ook trouwens want Marco was daar zelf ook een broodje komen eten, samen met de vele fans die zich er ook verzameld hadden. Marco zelf heb ik daar overigens niet gezien. Hoe is het mogelijk hè! Maar had hem niet zien zitten en ben er zo voorbij gelopen...
Hoera, Raquel is jarig!
Lieve lieve Raquel, vanuit een zonnig Oss wensen wij jou een fantastische 22ste verjaardag! Je bent lekker lang jarig dit jaar want in Seoul is het 8 uur vroeger en begint het feest daar nu al!

Veel plezier op jouw party bij de Monkey Beach in Apgujeong, Gangnam. Als je straks thuis komt zul jij als geen ander de Gangnamstyle kunnen dansen haha!

 

We weten hoeveel je in Seoul aan het genieten bent en dat maakt het voor ons stukken makkelijker je hier te moeten missen op je verjaardag, maar we proosten zeker op je!

Geniet ook vandaag lieve schat, laat je maar lekker verwennen!

 축하 해요
 
Papa & Mama
Mooie landing!
En toen kwam het moment dat de klok aangaf de rugzakken in de auto te zetten en naar Schiphol te rijden. Van de poezen en het huis werd afscheid genomen, in de auto werden nog wat belangrijke telefoontjes gepleegd, bespraken we nog wat dingen en vielen er ook wel wat stiltes. 

Op de radio kwamen, wel zo toevallig, achter elkaar allemaal lievelingsliedjes van Raquel voorbij. We zongen mee en lieten onze gedachten en tranen ook maar lekker gaan. Het idee om straks afscheid te moeten nemen voor zo'n lange tijd, dat raakt je ziel, dat doet gewoon pijn. 

"En als je naar me lacht
Komen er nog eens 1000 bij"