Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Een foto uit Barcelona

Barça Barça Barça

Ramon kreeg de gelegenheid met 6 gewonnen cups van FC Barcelona op de foto te gaan. Samen met zijn broer en een stel vrienden stonden ze al vroeg te wachten. Een trotse foto met de overwinningen van zijn dreamteam. Heerlijk!

Nog twee nachtjes!!

Very high
Linda kwam maanden geleden met het idee een high tea te organiseren. Uitnodigingen werden verstuurd, ieder kon aangeven welke datum het beste uitkwam. In de loop der tijd vielen er sommige af omdat ze helaas verhinderd waren en er kwamen ook wat meiden bij die spontaan nog gevraagd werden.

Vandaag was het zover, Oijen was the place to be! Voor mij dit keer een bijna thuiswedstrijd, ook wel eens lekker en ik mocht rijden, er werd uiteindelijk thee geschonken high high high!Bijna iedereen kwam netjes het Brabantse kwartiertje te laat. Een trek dat we hadden maar we wachtten netjes totdat we helemaal compleet waren. Mensenlief wat een hoop lekkernijen kwamen er op tafel!Naast het smullen werd er natuurlijk ook heel veel gepraat. Twaalf vrouwen, dat geeft wel gespreksstof natuurlijk. Een hoop onzin, humor maar ook serieuze zaken kwamen aan de orde.Na vier overheerlijke gangen, drie glazen jus en ik schat zo?n acht kopjes thee zat het erop en besloten we nog even een kleine wandeling te gaan maken. Uiteraard moest er ook een groepsfoto gemaakt worden. Eigenlijk kwam van het één het ander. Kijk, en dat vind ik nou leuk!Ik ben dol op foto's, leuke standjes en plekjes zoeken. Kan er zo van genieten. Mijn dagje was dus helemaal goed. Lekker eten, leuke meiden en heel veel gezelligheid!
Genoten, enorm genoten!

The Full Monty


Een hele leuke afsluiter van de dag gisteren, genoten en enorm gelachen met zusjelief!

Natuur(lijk) genieten
Ramon is alweer een week in Spanje. Hij heeft het erg goed naar zijn zin. Gisteren vertelde hij dat hij naar Camp Nou was geweest met zijn broer en vrijdag gaan ze weer. Dan kunnen ze op de foto met de Copas die Barça gewonnen heeft. Verder vertelde hij dat hij naar de kapper is geweest, hij heeft geen krullen meer en een kuifje. Toen ik vroeg of hij misschien zijn baard had laten staan bracht ik hem alleen nog maar op meer ideeën.. Geen idee wat ik volgende week donderdag dus thuis krijg hahaha. Hopelijk een uitgerust en relaxed mannetje!

Zoals niemand ontgaan is was het vandaag een prachtige lentedag. Voor mij een reden om eens een lange wandeling langs de Maas te gaan maken. Ik ging op zoek naar lammetjes maar volgens mij ben ik er ietwat te vroeg mee er was namelijk geen lammetje te bekennen. Maar verder was het echt fantastisch, wat een rust, wat een prachtige plekjes en zo dichtbij huis.
Microfoon!?


Gisterenavond lieten ze bovenstaand filmpje zien bij Wat vindt Nederland. Raquel en ik kwamen niet meer bij van het lachen... Geweldig dit hahaha!

Van kleins af aan al


Laatste nieuws
Ramon is voor twee weekjes naar Spanje, lekker even naar het zonnetje en de familie Raquel kwam donderdagavond gillend thuis; 'Mam, wat is er hier in de straat aan de hand!?' Ik wist van niks, zat 'Het zesde zintuig' te kijken, dat heb ik dus niet... Een man had zijn vrouw en kind bedreigd met een zwaard, gelukkig is het goed afgelopen. Hoewel, als ie weer vrij komt, wat dan!? Vreselijk wat er met Milly is gebeurd, het laat me niet los, een nachtmerrie is het! Waar gaat het toch heen met deze wereld!? Heb mezelf verwend met een prachtig boeket Bianca, moet zoveel aan je denken De laatste jaren was ik best blij met de Belastingdienst, dit jaar beduidend minder Bankhangen, zo lekker! Dit weekend staat er niks op de planning, afspraakje sauna gaat helaas niet door maar we hebben alweer een nieuwe datum gepland Ben vreselijk aan (een concert van) Marco toe In een deuk gelegen met Raquel, we verdraaien/spelen graag met woorden; lampaarntaal, autometatisch, geslachsroom of verkantekeer. Een geweldig verhaal hadden we ervan gemaakt Als onze auto niet start dan nemen we de paraplu van Interpolis, tikken we daarmee op de startmotor en kunnen we weer rijden. Binnenkort toch maar laten maken, wel zo handig! Boek 'De Verbouwing' van Saskia Noort ligt hier al maanden om gelezen te worden X Factor, nog geen aflevering van gemist, zitten supersterren tussen! Nopjestik, altijd al gehad, twee bekers en twee kussens aangeschaft Mam, heb er ook een leuk stofje van gezien en bolletjesband, zou u er samen met Raquel een mooi tafelkleed van willen maken? Dacht ik afgelopen maandag de chip omgezet te hebben om te gaan lijnen. Nah, dat lukt nog niet zo Ik heb aftellers op mijn logje gezet, aftellers voor hele leuke uitjes. Hoop ik dat er binnenkort twee bij mogen komen Lieve Edwin en Nicole, een heerlijke vakantie op Aruba gewenst, geniet, geniet, geniet!

Nacht van het goede leven
Vannacht was Ziya op de radio bij 'Nacht van het goede leven'. Hij gaf een interview, liet nummers van zijn nieuwe cd Congo Jazz horen en zong zelf twee nummers.

De familie houdt het bij, als er weer een interview is of een recensie dan laten we het elkaar weten. Als je op de foto klikt hoor je de twee nummers die hij vannacht zong. Echt prachtig!

Australia

We hebben sinds een tijdje een nieuwe tv met HD en toestanden. Ramon is daar helemaal dol en gelukkig mee en ik kan ook wel zeggen dat het beeld nog nooit zo mooi en helder is geweest als nu. We, of eigenlijk ik, kijk veel meer tv en films dan vroeger en vandaag keken we een film die ik wel zo fantastisch vind.

Australia met o.a. Nicole Kidman en Hugh Jackman. Dit is een film waar eigenlijk alles in zit, romantiek, drama, avontuur, oorlog. Prachtige landschappen, meeslepend, een prachtige man, mooi verhaal. Ik ben er helemaal enthousiast over. Aanrader als je hem nog niet gezien hebt of herinnering als je hem nog eens een keer wilt zien.


 

Date met Marc & Nancy
Maanden geleden spraken we af en vandaag was het dan eindelijk zover, Marc & Nancy kwamen gezellig vanuit Zeeland naar ons Brabantse land. Bijna 200 kilometer moesten ze ervoor afleggen om ons huisje te bereiken. Wat een afstand! Marc gaf aan dat ze het met alle liefde deden en we zullen het met alle liefde aankomende zomer ook naar hun doen.
"Luister naar de zon                          
Hij roept je naam                             "