Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Ik zie de zon weer schijnen
De afgelopen weken is mijn stress-level behoorlijk op de proef gesteld. Af en toe werd het me echt allemaal teveel maar ik heb het overleefd! Zo heb ik bijvoorbeeld een totaal verstrooide vrouw aan de balie gehad wiens ogen op onweer stonden en maar bleef zeggen dat haar man op dat moment op bed dood aan het gaan was en dat haar kindereren hoogstwaarschijnlijk ook niet meer zouden leven. Als dit soort dingen gezegd worden en je een aantal jaren geleden in hetzelfde dorp al een vreselijk drama hebt meegemaakt draait je maag echt even om. Gelukkig was er achteraf niets van waar.
 
Zoals altijd komt er na regen zonneschijn en ik geloof dat het zonnetje vandaag weer is gaan schijnen!
3 jaar!
Vandaag, precies 3 jaar geleden schreef ik hier mijn eerste logje, reden dus voor een feestje! Als ik terugkijk in het archief is er nogal wat gebeurd in die tijd. Zo zie ik een meisje een jonge vrouw worden, mijn grote idool regelmatig met allerlei prachtige foto's en verslagen voorbij komen, gezellige uitstapjes, etentjes, mooie bloemen maar ook serieuze zaken.
 
Vorig jaar schreef ik het ook al; het is een onderdeel van mijn leven geworden, het hoort gewoon bij me, doe het met heel veel plezier en zal nog jaren doorgaan! Vandeweek hoorde ik Petra (ja Peet je wordt genoemd hihi) een collega van me zeggen dat ze mijn logjes altijd zo graag leest. Ze vertelde dat ze weer een andere collega aangestoken had, welkom Carla!
 
Uiteraard log ik omdat ik er lol aan beleef maar zonder reacties en bezoekers is het echt wel saaier hoor. Daarom wil ik iedereen bedanken voor jullie trouw bezoek.
 
Neem een lekker stuk (verantwoorde) taart, ik trakteer!
'Online'
Gewoon goed oppassen ;-)Sinds afgelopen maandag ben ik aan het lijnen. Nee, niet aan het 'Sonja Bakkeren' zoals half Nederland maar gewoon 'Ine Kockeren.' Het boek van Sonja heb ik wel en ik haal er ook wel wat tips en recepten uit maar wil en kan me (nog) niet aan zo'n vast dieet houden. Ik doe het dus op mijn eigen manier en misschien gaat het dan niet zo snel maar het idee dat ik goed oppas en het tot op heden ook heel netjes volhoud geeft me al een goed gevoel.
 
De laatste maanden heb ik werkelijk nergens naar gekeken, had het ene feestje en etentje na het andere en zo niet dan maakte ik er thuis wel een feestje van. We hebben heerlijk gegeten en doen dat nu ook nog wel. Overdag let ik heel goed op, krijg ik tussendoor trek dan pak ik fruit of groente. 's Avonds eet ik 'normaal', schep bijvoorbeeld niet 2x op en neem geen sausjes maar als ik zin heb in lasagna of zo eet ik dat, ik drink ook nog gewoon een glaasje wijn, kijk het moet wel leuk blijven!
 
Ook zal ik (wat meer) moeten gaan bewegen, afgelopen donderdag stond het eigenlijk op de planning om eens wat rond te gaan kijken bij sportscholen e.d. maar is het er helaas niet van gekomen. Vandeweek ga ik nog een poging wagen. Het wordt mooier weer dus ik denk dat ik mijn fietsbanden weer eens op ga pompen. Op de fiets naar mijn werk scheelt ook alweer. Zo'n 5-6 kilo wil ik kwijt, hoe lang ik erover zal doen weet ik nog niet maar het zal me lukken!


 
Uit de week van Ine: Topweek!
Heb je even?
Een topweek in alle opzichten, cultureel, culinair, sociaal, bedrijfsmatig etc. Mijn agenda puilde deze afgelopen week werkelijk uit maar ik heb genoten!
 
Maandag:
's Middags direct na het werk door naar de Lievekamp (theater hier in Oss) waar we door de bank verwacht werden voor een avondje 'Passie, Plezier en Prestatie'. Bij binnenkomst stond ons een geweldig buffet te wachten, Oh, die kipcoctail, heerlijk! Rabobank Oss e.o. heeft verschillende locaties en bestaat uit ongeveer 215 man personeel dus er viel weer voldoende bij te kletsen met collega's die ik bijna nooit zie. Na het eten werd er omgeroepen dat we verwacht werden in de grote zaal en dat de voorstelling zou beginnen. De directie, die bestaat uit een algemene directeur en drie segmentdirecteuren, zat ons al op te wachten op het toneel. Er was nog 1 plekje vrij. Een nieuwe collega (die zich eerder deze maand voorgesteld had in ons personeelsblad en aangaf heel snel directeur te willen worden) werd ook uitgenodigd plaats te nemen op het podium. Hahaha, dat was even slikken natuurlijk, daar zat Bram dan!
16 jaar!
Kado van JessyAfgelopen vrijdag was Raquel jarig, 16 jaar, wat een mijlpaal weer! Precies om 0.00 uur hoorden wij haar in haar bedje 'Lang zal ze leven' zingen. Ramon en ik liepen naar boven met dat kado waar ze heel lang op heeft moeten wachten, namelijk een iPod video. Goh, wat zou er toch in dat mooie papier zitten, hihi. Helemaal gelukkig en stralend heeft ze haar verjaardag doorgebracht. Familie kwam op visite, voor buiten stond het vol met fietsen van allemaal vrienden en vriendinnen, groot feest dus!
Geen Edsilia....
In de lappenmand ;-)maar wel Marijke!!
 
Klik hier voor meer informatie. Ik vind het een hele lieve en mooie log!
 
Ben iemand die graag het positieve uit iets haalt, dus doe dat nu ook. Ondanks dat ik me al zo lang beroerd en ook best zielig voel, onze wasmachine het begeven heeft (wat natuurlijk net even niet uitkomt) ik niet naar die belangrijke vergadering en Edsilia kon waar ik naar uitkeek heb ik toch wat leuke dingen meegemaakt.
Bloemetjes *update*
Zijn ze niet prachtig!?De hint in een eerder logje over dat ik zo dol op bloemen ben heeft helaas niet geholpen. Dacht ik eens even flinke griep te krijgen en overmand met bloemen te worden... niks, niente, nada! Zelfs er nog specifiek om vragen bij Ramon hielp niet, hij trapte er niet in!
 
Ramon denkt heel anders over bloemen dan ik, hij vindt het weggegooid geld. Jeetje, je koopt een duur boeket en een week later; hup, de kliko in zegt ie dan. Nou, zo zie ik het dus niet. Ja, hij heeft wel gelijk dat het doodgaat en dat je er uiteindelijk niets aan over houdt maar ik geniet ondertussen dat die bloemen hier in de vaas staan. Ja, ik blijf ernaar kijken, zie de bloemetjes groeien en opengaan en geniet daarvan.
 
Leuk, mooi, gezellig, knus!
Griep en fotoboek 2006
Vanmorgen had ik een afspraak met de huisarts. Eerlijk gezegd was ik blij dat ik eindelijk terecht kon want het zat me niet zo lekker allemaal. Zo lang ziek en zo moe, zo ontzettend moe... Hij heeft mijn longen nagekeken en gaf aan dat ik gelukkig geen longontsteking heb maar een ordinaire hardnekkige griep. Een hele opluchting dat het niets meer was en daarom vroeg ik hem of ik dan maar die vermoeidheid opzij moest proberen te zetten. Daar had hij geen oren naar, ik moest dit echt wel serieus nemen en dus goed uitzieken. Hij gaf aan dat ik beter deze week nog thuis kon blijven en maandag het weer kon gaan proberen, indien nodig dan maar voor halve dagen maar ik moest zeker naar mijn lichaam luisteren.
"Maar zonder je mantel
Zou niemand meer zien wie je bent"