Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Herinneringen
Deze foto vind ik zo mooi! Vader en dochter in gesprek..Loop alweer twee dagen te kwakkelen. Het zit me qua gezondheid de laatste tijd niet mee maar gelukkig gaat het alweer†wat beter.

Als je zo de hele dag thuis bent ga je toch wat dingetjes zoeken, je kijkt wat tv, slaapt veel en rommelt wat aan. Zo kwam ik een fotoalbum van Raquel tegen. Toen ik die foto's terugzag kwamen er heel veel herinneringen naar boven. Ik heb het met een traan,†lach†en heel vertederend†door zitten bladeren.
't Is feest tralala!
Vandaag log ik 2 jaar en ik mag wel zeggen dat ik daar best wel trots op ben! Ik vind het heerlijk om te doen, het is een beetje mijn dingetje en dagboekje geworden.

Ik wil al mijn trouwe bezoekers bedanken voor het lezen. Velen van jullie reageren vaak zo spontaan†en ik weet ook dat er stille genieters onder ons zijn hihi...

Wat mij betreft op naar de 3 jaar!
Weekend!
Gisteren ben ik het weekend al heerlijk begonnen. Na de reis geboekt te hebben ben ik met een paar hele gezellige vriendinnen/collega's uit gaan eten.

We hebben ons laten verwennen bij een eet- en drinkcafť waar overheerlijke wereldse gerechten werden geserveerd. Het was de eerste keer dat ik daar kwam†en ik geloof dat ze er nu een hele enthousiaste klant bij hebben!

Vandaag lekker uitgeslapen (dat was wel nodig want ik had wat uurtjes in te halen)†en ik ben nu weer fris en fruitig haha! Ik heb†ontzettend naar vandaag uitgekeken, eigenlijk meer vanavond want dan krijgen we die heerlijke beelden te zien die vorige week zondag geschoten zijn! Dus allemaal kijken hoor vanavond op Nederland 1 om 20.30 uur naar†Het gala van het Nederlandse lied met Marco Borsato!!!

Morgen twee verjaardagen! Eentje van mijn nichtje Elke uit IJsselstein en die andere, die†vertel ik morgen wel....

Fijn weekend allemaal!
Zomervakantie
In our hotel a 90-seat meeting hall is at your disposal. Sauna ,Turkish bath, fitness hall are free of charge Aromatic therapy massage at Carisma Spa centre, anti-stress healing stone massage, ayurveda massage, magic finger tips will impose relaxation on your body. Men and women hairdressers are at your disposal all day


Shoppen en zo...
RaquelEen paar dagen geleden opperde Raquel het idee om weer eens gezellig samen te gaan shoppen. Vandaag had ze haar laatste proefwerk van de proefwerkweek dus ik vond dat ze†dat verzetje wel had verdiend.†Ze kwam uit school en vertelde enthousiast dat het heel goed was gegaan, er was zelfs een vraag bij wiskunde die over Marco ging! Ze moesten uitrekenen hoeveel jeugdige fans in bezit waren van een cd van Nederlands grootste zanger. Dat moeten er heel veel geweest zijn, kan toch niet anders! Na even bijgekletst te hebben stapten we in de auto richting Eindhoven.
Emotie
Trijntje zingt het nummer Margherita

Ricardo komt binnen!

Dit zijn van die dagen waar je het nog over hebt als je in het bejaardenhuis zit, als we er ooit komen..... Dankjewel!!!
Hťt Gala!
Wekenlang heb ik er naar uitgekeken en vandaag was het dan eindelijk zover, het Gala van het Nederlandse Lied!†Inmiddels hadden we al in de media en uiteraard de site van Marco kunnen lezen wie er allemaal een ode aan hem zouden gaan brengen.

Je gaat je dan voorstellingen maken en toch is het net allemaal anders dan je verwachtte. En dat bedoel ik dan wel in positieve zin. Wat een talenten stonden er daar op het podium zeg! Soms vroeg ik me af of het nu echt zo koud in de zaal was, maar nee, dit was kippenvel van emotie!

Tijdens verschillende nummers zat ik me af te vragen hoe Marco zich zou voelen? Dit moet zo ontzettend emotioneel maar ook geweldig voor hem zijn geweest. Toen Trijntje ook nog vertelde hoe moeilijk ze dit vond...

Ik wist al van de verrassing. Nathalie vertelde het me op de verjaardag van Lotte. Dat was overigens ook een hťťl gezellig feestje. En een taarten die Marijke kan bakken, echt heerlijk die walnotenschuimtaart!

Ricardo heeft zojuist het bandje gesigneerd!Thuis vertelde ik dus dat Ricardo Cocciante er als verrassing bij zou zijn. Waarop Ramon heel enthousiast reageerde want†hij kent Ricardo zijn muziek ook al jaren vanuit Spanje. Meteen zei hij: "Oh, als hij dan toch eens mijn cassettebandje zou kunnen signeren!" Dit gaat over een bandje van bijna 25 jaar geleden waar het nummer 'Margherita' ook op staat!

Ik heb Nathalie†gevraagd of ze eventueel een mogelijkheid zag dit te realiseren voor Ramon. Ze gaf aan haar best te gaan doen. En ja hoor, vanmiddag zagen we haar†zwaaien met het gesigneerde bandje in haar hand, het was gelukt! Naat bedankt!!

For Ramon :D

Bennie met harem ;-)Na afloop hebben we eindelijk ook een foto kunnen maken van alle @tjes bij elkaar. Het was heerlijk om iedereen weer eens te zien en te spreken!

Deze middag ga ik inlijsten! Wat ben ik toch blij dat ik fan van Marco ben. Ben zo trots op hem en dat wordt met de dag alleen maar erger....!
Helemaal ontspannen!
Maanden geleden had ik met Jannie afgesproken. De laatste keer kon niet doorgaan omdat ik net geopereerd was. Vandaag ging het bijna weer niet lukken. Loop al 3 dagen met keelpijn en vanmorgen werd ik ook nog eens wakker met een barstende koppijn. Toch wilde ik beslist niet weer afzeggen, heb een paracetamol genomen en ben even terug mijn bedje ingedoken.

Toen ik dus in mijn bed lag, kreeg ik het geweldige idee om Jans maar eens te bellen en te vragen of ze zin had om mee naar Sanadome te gaan. Jannie: "Nou, uh nee, tja ik weet niet, nu eigenlijk liever niet, uh, tja. Nou uhm, ik kan eens kijken of mijn badpak nog past..."† Ik kreeg acuut een glimlach op mijn gezicht, gaf aan dat ik me dan maar eens gauw ging douchen en†scheren en dat ik heel gauw bij haar op de stoep zou staan!
Sorry...
... voor diegene die de emailalers aan hebben staan. Vandaag hebben jullie 2 of 3 mailtjes ontvangen terwijl je niets op mijn log kunt lezen.

Ik had een leuke schuifpuzzel gevonden welke ik hier wilde plaatsen maar helaas is het me na uren puzzelen nog†niet gelukt. Of het aan mij of Punt ligt laat ik even in het midden. Mocht iemand me hier nog raad in kunnen geven, graag! Ik ga nu maar even weer iets anders doen...

Trouwens, nu ik hier toch ben.†Gisteren is Dian op visite geweest. Net zo gezellig om Idols samen te kijken dan alleen toch! Gelukkig was ze ook voor RaffaŽla! Toen de spanning steeg†en ik gewoon mijn tranen liet gaan zat Dian alles weg te slikken. Aahhh, Ramon is echt wel wat gewend hoor lieverd!

We hebben genoten van de hapjes die over waren van Raquel haar verjaardag, hebben†weer lekker†bijgekletst en†nog even op msn en de chat gehangen. Het was een heel gezellig avondje!

Verder weinig nieuws. Het†gebeuren met†Gemma houdt ons ontzettend bezig, we hebben regelmatig contact met Spanje. Onder de reacties van het logje wat ik over haar schreef kun je bijhouden hoe het met haar is.

Raquel
RaquelVandaag is het alweer 15 jaar geleden dat ze geboren werd.†Raquel kwam niet zomaar op de wereld. Na 2 weken overtijd te zijn zou ik ingeleidt worden in het ziekenhuis. Na 8 uur aan een infuus gelegen te hebben om de weeŽn op te wekken voelde ik nog steeds niets met het gevolg dat ze met een keizersnede is gehaald. Goh, 15 jaar geleden alweer...

Toen†ik vannacht †thuiskwam van een heel leuk uitje (zie verslag van Nathalie en Tessa) ben ik direct naar haar bed gelopen. Ze deed direct haar ogen open en straalde helemaal toen ik zong! Ze zei daarna dat ze het warm had en gooide het dekbed van†zich af. Daarna draaide ze zich om en viel in slaap. Vanmorgen, na een paar uurtjes geslapen te hebben, ben ik natuurlijk opgestaan om haar nog eens goed te feliciteren. Ik kwam beneden en begon meteen weer te zingen, dit klonk wel wat minder mooi dan vannacht maar het was goed bedoeld. En weer straalde†haar hele gezichtje. Mijn dochter is echt jarig!

Rond 15.00 uur kwam ze thuis met 3 vriendinnen, inmiddels zijn er alweer 2 bijgekomen. Ik ga maar weer eens naar beneden en me mengen in het feestgedruis!
"Ik gaf je al je vleugels terug
Ik ben het zat, ik wil nu ook die van m"