Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Sportief
Jaaaa, zelfs ik ben sportief hè!!
 
Vanmorgen moest onze auto naar de garage voor de APK en een kleine beurt. Ben netjes rond 7.30 uur opgestaan om de auto omstreeks om 8.30 uur daar af te kunnen leveren. Nu had ik al navraag gedaan of ik weer thuisgebracht kon worden. En ja hoor, ze brengen je netjes thuis met de auto alleen komen ze je niet ophalen als je auto weer klaar is....
 
Zie ik me daar wat leuke gele en rode fietsen staan en zeg tegen die man achter de balie: "Mag ik er ook zo eentje ook meenemen?" En ja hoor dat mocht!! Ben ik dus netjes sportief naar huis gefietst en das een eind hoor, minstens 4 kilometer!! Maar ik heb ontzettend genoten!
 
Eenmaal thuis natuurlijk weer een andere sport beoefend. Vingersport, kijk dat gaat me pas goed af. En maar kletsen op msn, prikbord en ga zo maar door hahaha! Ja, de sociale contacten moet je ook bijhouden hoor!!
 
Vanmiddag ook nog met de fiets naar de stad geweest, heb daar zo'n twee uur rondgelopen omdat ik niet kon vinden wat ik zocht, pffff! Maar goed, ook dat is sportief hè ;-)
 
Nou, en toen mocht ik de auto weer op gaan halen, want die was klaar... hoewel, ik mag nog een keer terug, hij kon niet goedgekeurd worden vanwege een schakelaar die niet werkte voor de mistlamp of zoiets. Maakt niet uit, ik fiets wel weer want ik ben sportief!
Snif....
Kom vanmiddag thuis van mijn werk, open de brievenbus en vind dit kaartje. Wat een prachtig gebaar, moest wel weer een beetje huilen...

De tekst aan de binnenkant:
 
                               De vriendschap die je SAMEN deelde,
                                         neemt niemand je nog af.
 
Sterkte met het overlijden van uw kat namens het hele team DAP Berghem.
Memories
Een tijdje terug zijn Marijke, Dian en ik naar de opnames van Memories geweest, weet je nog wel, die bewuste avond dat we Rob Winter hebben gekieteld ;-) Hieronder een snapshotje, drie @tjes op een rijtje ;-)

Lui
Heerlijk zo'n lang weekend, ik geniet op en top van het luieren, niets doen en nog minder uitvoeren ;-)
 
Vanmiddag wel even langs mijn moeder en morgen naar de verjaardag van Elke. Dus lekker relaxed. Vanavond gaan we ook nog uit eten dus koken hoeft ook al niet. Oh wat ben ik lui, heerlijk!!!
 
Vrolijk pasen!
Hoeraaaaaa 1 jaar
't Is feest tralala 't is feest tralala. Deze log bestaat vandaag 1 jaar, hieperdepiep hoeraaaaaaaaa hahaha
 
Ik hoop nog jaren door te gaan want ik vind het super om te doen!
Vrijgezellenavondje!
Na wekenlang stiekem doen maar vooral ontzettend veel voorpret was het gisteren dan eindelijk zover. Ik mag concluderen dat Dymphna dit niet verwacht had, super verrast was en we met z'n allen ontzettend genoten hebben!
 
Hier wat kiekjes van die avond!
   
 
 
   
  
   
  
 
Klik op de laatste foto voor de topic ;-)
Chatten met live medewerker
Gisterenavond heb ik dan uiteindelijk een hotelletje geboekt voor ons drietjes in Antwerpen. Alles ging goed, kreeg meteen een bevestigingsmail etc. etc. Vanmiddag werd ik gebeld door één van de medewerkers met de mededeling dat het 25 euro duurder is dan aangegeven. Mmmh daar had ik dus geen rekening mee gehouden en heb aangegeven dat ik daar even over na wilde denken.
 
Zo gezegd zo gedaan, ben dus eens verder op internet gaan snuffelen. Kwam bij nachtjeweg.nl hetzelfde hotel tegen voor een betere prijs. Maar ja, daar stond dus dat er voor een extra bed op de kamer ook kosten in rekening werden gebracht, maar ja hoeveel dan?!
 
Nou, dat kun je zo navragen. Op hun site staat namelijk   Kijk das nog eens leuk, en het mooie van alles is dat het ook echt werkt!!
 
Ik logde in, kreeg na enkele seconden ene Saskia online, die netjes vraagt: "Waar kan ik u mee van dienst zijn?" Ik stel mijn vraag, zij kijkt het na, belt het hotel en bevestigt ook die 25 euro extra, maar zoals ik al zei, hun aanbieding was dus stukken beter.
 
Andere reservering is gecancelled. Deze geboekt, en op wat voor manier. Echt leuk hoor! Tuurlijk heb ik Saskia daar ook attent op gemaakt, dat vond ze ontzettend leuk om te horen ;-)
Belastingaangifte
Al jaren vul ik het zelf in, en dit jaar wilde het gewoon niet lukken grrrrr! Twee dagen heb ik mijn nek erover zitten breken. Ben uiteindelijk maar om raad gaan vragen bij een collega. Wat deed ik toch verkeerd!? Die zag het ook niet één-twee-drie. Hij bood me aan om het bij hem thuis nog eens opnieuw in te vullen. Kreeg zojuist een telefoontje, het is gelukt en we krijgen een leuk centje terug ;-)
 
Wat er nu mis is gegaan weten we nog niet, misschien iets met het downloaden of zo, het programma deed in ieder geval erg vreemd. Elke keer kreeg ik andere vreemde uitslagen. Maar goed, het is nu de deur uit. Meneer van de Belastingdienst: 'Kom maar met mijn centjes'.
Gezellige dingen allemaal!!
Gisteren zijn Dian en Jannie op visite geweest, we hadden elkaar al zo lang niet meer gezien hahaha. Nee, we kunnen elkaar gewoon niet missen, dat is het! We hebben eerst hier een lekker tomatensoepje en boterhammetje gegeten en zijn toen de stad eens ingedoken ;-) Het was zo'n prachtig weer dat we een terrasje gepikt hebben waar we van een heerlijk ijsje hebben genoten. Hoewel Jannie vond het softijs... is het niet Jans, is het niet hahaha.
 
Volgende week donderdag heb ik hier thuis een Oriflame avondje, jaaa weer een leuk vooruitzicht! Marijke, Dian, Jannie, Dymphna en Susan komen o.a. ook. We gaan spiegelen die avond wat inhoudt dat wij met hun producten mogen experimenteren, wordt weer lachen, gieren en brullen hahaha!
 
Ik heb de dames ook uitgenodigd om hier van tevoren een hapje mee te eten, vind ik altijd zo gezellig hè, moet nog wel even bedenken wat ik ze zal voorschotelen. Uh, voor Dymphna is het nogal makkelijk, die is dol op kroepoek ;-)
 
Dan de 1e april, dé dag voor Dymphna en Matthijs, spannend hoor! Ben zo ontzettend benieuwd naar de bruid en bruidegom. Wij @tjes gaan ons daar weer super vermaken. Heerlijk, wéér allemaal samen!
 
Nou, en dan onze meeting. Vandaag over een maandje is het zover! De aanmeldingen blijven maar binnenkomen, mensen zijn super enthousiast wat ons ook nog enthousiaster maakt. We zijn druk bezig met de voorbereidingen, dat het leuk gaat worden is zeker, ja dat is zeker!!
 
Tja en daarna is het dan zover, de concerten in Antwerpen!!! Gisteren hebben Ramon en ik besloten dat we met z'n drietjes de 13e lekker een hotelletje in Antwerpen pakken, leuk, leuk, leuk!! Zometeen eens even boeken ;-)
Leuk!!!

Gisterenavond samen met Kelly naar Marijke geweest om alles te bespreken voor de meeting op de 17e april in Haarlem.
 
Ries, heeft weer een hele leuke foto in elkaar gezet vinden jullie ook niet :-))
 
Op Marijke haar logje staat een verslag! Het gaat echt héél leuk worden, gezelligheid maak je zelf, aan ons zal het niet liggen, we hebben er mega veel zin in!!
"Als het doek voor altijd sluiten zou
Het slotakkoord gespeeld"