Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Jubileum

Moet diep graven hoor maar het was in april 1984 dat ik in dienst van Rabobank Oss trad op de afdeling Bedrijven. Samen met drie andere dames verwerkten we de aanvragen voor de hypotheken, beleggingen, we typten op zo'n ouderwetse, maar wel al elektrische, typemachine offertes en aktes uit. We waren de secretaresses van de relatiebeheerders van de zakelijke klanten en hadden ook klantcontact, het was een hele brede en super leuke functie!

Het was in die tijd dat we de asbakken nog naast ons hadden staan en de koffiejuffrouw met een karretje altijd netjes op tijd koffie, thee of chocolademelk kwam brengen. Die koffiejuffrouw was trouwens mijn Tante Agnes, maar op het werk dus gewoon Agnes. We sprongen bij op andere afdelingen en regelmatig in de pauze namen we de telefooncentrale over en verstuurden we telexberichten.Was het druk op de postkamer hielpen we de post verwerken. Oh wat was dat leuk!
Ik...

heb de laatste weken beslist niet stilgezeten†ben niet aan loggen toegekomen
sport gemiddeld drie keer per week en daar voel ik me heerlijk bij†vind yoga helemaal te gek maar ook steps, leuke pasjes en intensief bezigheb weer flink mogen studeren en ben ervoor geslaagdben naar de finale van TVOH geweest, dat was wel zo gaaf, blij voor Iris en Marcovond het zo leuk dat mijn broer en schoonzus ook mee gingenkreeg plots het nieuws dat de verkering tussen Raquel en Simon over isben samen met mijn moeder, Ramon en Raquel naar Tea-Time in Oijen geweestheb daar genoten van mijn moeder die heerlijk zat te smullenben erg geschrokken van iets en dat houdt me enorm bezigben zo blij dat de arts van Ramon ook zo blij is over hoe het gaatging samen met Linda gezellig Judith opzoeken en zijn daarna pizza gaan etenkreeg van Linda prachtige rozen, zo liefvind Judith ook heel erg lief†ken Tilburg inmiddels goed na 3 dagen klussen op Raquel's nieuwe kamer†vind haar kamer zo leuk dat we snel weer teruggaan om het samen verder af te makenga binnenkort samen met Ramon en Raquel naar Spanje op kraamvisitevind het lief en leuk dat ik vorige week als tweede in Marco favorieten lijstje stond†ben samen met mijn zus naar de musical Next To Normal geweest, vond hem goed gespeeld en gezongen maar oh zo zwaar†moest helaas vanwege een knallende koppijn het theeŽn met Marja en de kapper afzeggen, dat moet gauw ingehaald worden†ben blij en opgelucht na een goed gesprek bij het Werkbedrijf, hopelijk kunnen we iets vinden voor Ramon zodat hij weer lekker aan de slag kankan zo genieten van The Voice Kids†heb ook enorm genoten van het programma Nick tegen Simonkan me zo druk maken om niks†BEN OH ZO BLIJ MET MIJN iPHONE!

"Ik ben een dwaas zoals zovelen, gevangen in mijn eigen val
De glazen kooi van mijn gedachten, waar ik dit leven slijten zal"