Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Druk, druk, druk
Veel gedaan, veel te doen, veel om goed over na te denken en al heel veel nagedacht. Drukke tijden maar ik werk me er goed doorheen en voel me ondanks de druk en drukte heel goed.Ramon heeft zijn laatste vaccinaties gehad en had gelukkig, op wat hoofdpijn na, geen nare bijwerkingen. Morgen krijgt hij zijn APD (botbeschermingsmiddel) en daarna gaan ze in zijn rug 4 prikken geven. Hiervoor moet hij woensdag weer terugkomen, dan gaan ze kijken of hij er een allergische reactie op heeft en biopsie doen om dat weer te onderzoeken. Op 17 maart krijgt hij weer een beenmergpunctie en gaan ze zijn M-proteine weer bepalen. Dat laatste is het meest belangrijke, daaraan kunnen ze zien hoe het ervoor staat. Heeft deze behandeling iets gedaan, zou die M-proteine dan echt nu op 0 staan!? We wachten in spanning af.

Het bevalt Raquel prima in Tilburg, gisteren zijn we nog even naar haar kamer geweest om wat dingen te brengen en op te halen. We zijn ook het centrum nog even ingegaan om haar Macbook in de Applestore op te halen en wat te winkelen.

Veel nieuws van Marco, een extra concert in Antwerpen, genomineerd voor een Rembrandt Award met het nummer 'Kerstmis', graag stemmen allemaal! Ook voor 3FM Awards, hij verdient het zo! Stem
 hier en hier. Deze week is zijn nieuwe clip bij het nummer 'Dichtbij' uitgekomen, prachtig gedaan! En dan het fantastische nieuws dat hij coach wordt bij The Voice of Holland, ik ben zo blij voor en met hem, dat wordt GENIETEN! 

Vandaag is mijn allerliefste zus jarig en omdat ze deze week ook 40 jaar getrouwd zijn, hebben we straks een etentje met de hele familie. Heel veel zin in! Ik ga maar eens opschieten...

Hele fijne zondag allemaal.

Lin, Tien, Juud & Ien
Je zet ze bij elkaar, doet er wat eten bij en je bent verzekerd van een zeer gezellig avondje....

Mam, mag ik jouw haar....

.... stylen!?!?

    

    

Ben dol op mijn krullen maar dit mag Raquel best vaker doen!

#loopdeheleavondaltezwierenmetmijnhoofdvoelmehierookheelerglekkerbij ;-)


 

Dichtbij me
Even terugbladeren in mijn agenda...

Ramon heeft zijn tweede vaccinaties gehad. De arts gaf aan dat de reactie toch wel heftiger kon worden maar ook nu was het minimaal, verloopt het prima allemaal en merkt hij er dus nog weinig van. Morgen krijgt hij de derde en tevens laatste, we zijn benieuwd of dat weer zo verloopt en nog meer natuurlijk wat het uiteindelijk met hem doet.

Had een intiem samenzijn bij Judith waar we gelachen hebben maar ook gehuild. Ik voel haar grote verdriet en gemis en daarbij mijn machteloosheid. Het was heel bijzonder wat we daar met z'n allen deelden, vond het heel fijn dat we er voor haar konden zijn. We hebben er op Juud's manier samen iets heel moois van gemaakt.
Lief!

    
Verwend en verrast deze week,
super lief!

Personal Styleguide
Een paar weken geleden hadden we een event op Raquel haar school (lees hier) en daarvan zouden we nog een persoonlijk boekje krijgen. Vrijdag, toen ze eindelijk weer thuiskwam na welgeteld drie hele lange, stille en vreemde dagen hier in huis, had ze de boekjes voor Ramon en mij meegebracht.

      

    

Het is zo mooi gemaakt en er staan o.a. ontzettende leuke en goede tips in. De school waardeerde hun totale aanpak enorm, ze hebben voor het event een 9 gekregen en van mij een 10 natuurlijk!

"Kijk me eens aan
Had jij gedacht dat we hier samen zouden staan"