Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Met Marco Borsato in het Westerpark

Artiest
Vanaf het moment dat hij geboren†werd is hij al bijzonder voor me, mijn†eerste neefje. Ik werd op hele jonge leeftijd†al tante van Ziya.

Heb al vaker over hem gelogd. Hij is lief, bijzonder, heel goed in zijn vak, veelzijdig, een perfectionist, uitdagend, weet wat genieten is, houdt van avontuur en is zo verrassend.

Vanavond vertelde Rian dat ze een weblogvan hem ontdekt had. Hij zit momenteel in New Orleans en schrijft†over zijn avonturen daar.†Ik ging op zoek, vond die weblog en stond weer versteld van zijn geweldige schrijfkunst en belevenissen.


(c) Foto's Jan van de Ven

Volgende week is de release van zijn nieuwe†cd "Congo Jazz" in Rotterdam. Uiteraard ben ik daarbij en ga ik gewoon weer zo enorm trots op hem zijn.

Dit wordt uiteraard nog vervolgd.

2 jaar verkering


Samen bakken ze er iets moois van

Smulweekend!
Vrijdagavond hadden we spontaan een etentje met vrienden, zaterdag stond er een date met Angelique, Marja en Mieke gepland en†zondag zou Ramon lekker koken.†Daarvoor hadden we†nog een afspraakje†met Hans en Marina, die ook allemaal lekkernijen op tafel toverden.†

Met Gerti had ik contact om eens†gezellig wat te gaan theeŽn. Dat is uiteindelijk een etentje met de mannen erbij geworden maar Sonja en Renť kunnen pas begin april dus gingen wij alvast lekker voorgenieten. Het was erg lang geleden, op mijn verjaardag waren ze er wel maar van echt bijkletsen komt dan weinig. Vrijdag is dat heel goed gelukt. Was erg leuk, lekker en gezellig.

Date
Date graag, heb graag lieve mensen om me heen. Gisterenavond stond er dan ook weer een hele leuke date†op de planning.

Het spande er nog even om of ik wel†kon gaan want ?s morgens begon het ineens erg hard te sneeuwen en om nu met zulk weer over berg en dal te schuiven, leek me niet zo verstandig. Gelukkig klaarde het ?s middags helemaal op, sterker nog, het zonnetje stond strak aan een mooie heldere hemel.

Linda en ik hadden afgesproken gezellig te carpoolen, we troffen elkaar op de afgesproken plek. De tomtom stuurde me anders dan ik gewend was, we hadden geen haast en genoten van de prachtige route. Alle wegen leiden naar Judith, hele mooie wegen leiden naar Judith!

We parkeerden de auto onder de carport en belden aan. Normaal hoeven we dat niet maar de poort was bevroren, deze instructie hadden we via sms eerder die dag gekregen. Judith had er zin in, op twitter las ik iets over aangebrand eten. Helemaal niet, er kwam ons een heerlijke geur tegemoet.

Martine was er al, had haar auto gezellig bij de paardjes gezet. Na elkaar geknuffeld te hebben mochten we meteen aan de gezellig gedekte tafel plaatsnemen. Juud heeft echt super haar best gedaan, kan een lasagne maken waar je ?U? tegen zegt. Mijn bord schepte ze wel heel erg vol maar ik laat me uiteraard niet kennen (was ook niet nodig) en heb hem netjes helemaal leeggegeten. We kregen vooraf trouwens heerlijk knapperend stokbrood met salade en kaas en als toetje tiramisu. Daarna was er nog koffie, koekjes, een hele feestmaal was het!

Helemaal voldaan zochten we de bank in de huiskamer op. In het begin zaten we allemaal netjes maar op een gegeven hadden we onze ?uitbuik?posities wel gevonden. Dat Martine over vallen begint bij de schaatssters e.d. daar gaan we het maar niet over hebben. Genoeg gebabbeld,†gezellig gebabbeld. Het was een heerlijke date!

Rhodos
Kan het eigenlijk nog niet geloven, heb kriebels in de buik! We hebben geboekt, Ramon en ik gaan vandaag over precies 4 maanden 8 dagen naar Rhodos!
We gaan volgens de reisorganisator naar een stukje tropen in Griekenland, de kleuren doen Carribisch aan, de sfeer is ontspannen, rustig en gezellig. Het hotel ligt aan zee, ze hebben palmen, rieten parasols en schenken zomerse cocktails.

We zitten Dine Around All Inclusive wat inhoudt dat we voor de lunch en diner terecht kunnen bij†verschillende a la carte restaurants in de buurt van het hotel, dus elke middag†en avond mogen we uit eten gaan. Dat wordt lijnen geblazen vooraf, ruimte maken†hihi!

Even saampjes weg, een heerlijk vooruitzicht!Valentijn

Een vriend is iemand
Die het lied van je hart kent
En het opnieuw kan zingen
Als jij het vergeten bent

Liefs Valentijn -xxx-


Dit kaartje viel deze week hier in de bus, zo mooi en zo bijzonder lief!

Gevoelens en emoties


Als je te maken krijgt met een ernstige ziekte staat je wereld op zijn kop. Logischerwijs draait hij wel door. Jij moet ook verder, krijgt die kracht ook, vaak ben jij zelfs diegene die anderen troost.
My CosmoGIRL
Kom vandaag thuis van mijn werk, begroet mijn gezinnetje en Raquel zegt; 'Kijk dan mam, ik sta in de CosmoGIRL.'

Ik zeg verbaasd; 'Jij staat in de CosmoGIRL?' Begreep er helemaal niks van. Raquel liet me†het†zien en ja hoor.

Een tijdje terug heeft ze meegedaan aan een fotowedstrijd,†waarmee†ze†een Picsio-camera kon winnen.

Helaas†niet gewonnen†maar ze heeft wel een leuk plekje in het†blad gekregen.


Kracht en moed
Lieve Bianca,

Ruim een jaar geleden kregen wij deze woorden van jou,†ik had†ze liever†hier gehouden...

"Geef me ruimte om te leven
Ik heb al zoveel weg gegeven"