Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Dag lieve Kiki...

Vanavond om 19.40 uur is onze Kiki vredig ingeslapen. Het ging niet meer, ze heeft haar strijd gestreden en wij hebben ons best gedaan....


Rust zacht lieve schat!Verzin eens wat....


Ben benieuwd
Foto's van een leuke verjaardag
Pepijn mag versierd worden, hij wordt immers 40 jaar!Eigenlijk mag Pepijn zich dinsdag pas veertiger noemen maar vandaag was het gewoon al feest in IJsselstein. Met ons hele gezinnetje zijn we hem dus gezellig even gaan feliciteren.

Pepijn is getrouwd met Gaby, de dochter van mijn zus. Hij is cameraman, heeft zo goed als de hele wereld al afgereisd, hoogtepunt is denk ik wel het filmen van de documentaire van Prins Willem Alexander geweest waardoor hij hem jaren gevolgd heeft en ook bijvoorbeeld bij Willem Alexander en Maxima thuis heeft mogen filmen. Toch wel bijzonder en iets om trots op te zijn.

Maar goed, we hadden dus feest en namen gezellig de camera mee....
Angelique's zoete en foute feestje!
Angelique is jarig!!!Zaterdagmorgen stond er iets heel leuks op de agenda, Angelique vierde haar verjaardag en wel op een hele leuke manier. Om half 12 werden we verwacht in Den Bosch. Ik was met de trein gegaan en had met Marijke afgesproken. Had een grote doos voor haar bij welke eerst in haar auto gelegd moest worden. Hierdoor waren we helaas wat later dan afgesproken aanwezig.

We zouden eerst een Bossche bol gaan eten en daarna deelnemen aan een workshop bonbons maken. Helemaal leuk dus! Iedereen was uiteraard al aanwezig toen wij binnenkwamen en al gauw werden de Bossche bollen en koffie/thee en chocolademelk geserveerd. Helaas moesten we wel
Annemarie missen die er wegens omstandigheden niet bij kon zijn. Heel veel sterkte lieverd!  Marlies bleef maar tegen me aan schoppen met haar laarzen maar dat mocht want ze was ook pas jarig geweest hahaha. De sfeer zat er al meteen in, we hadden gewoon lol en het is altijd weer gezellig zoveel kakelende vrouwen bij elkaar. Angelique wilde geen kadootjes maar Nathalie kwam met een geweldig idee om iedereen een kartonnen cd te laten maken en daar iets persoonlijks voor Angelique op te schrijven. Iedereen heeft zich zo op haar manier uitgeleefd. Angelique was duidelijk ontroerd en ontzettend blij met dit leuke gebaar.
IZI
Simpel, gemakkelijk en goedkoop: een absoluut must-have accessoire voor elke vrouw die regelmatig van handtas wisselt en daarbij iedere keer tegen het feit aanloopt dat haar spulletjes van de ene in de andere tas moeten worden overgeheveld.

Oplossing? IZI van Simple!

Nu denk je misschien, waar heeft Ine het over!? Nu, over haar nichtje Jody waar ze trots op is. Die in die onderneming zit welke is opgericht met een paar medestudenten.

Kijk even naar het filmpje uit Life and Cooking en hun site (klik op de foto), dan wordt alles duidelijk.

Ik vind het een super uitvinding, hoop dat het aanslaat, ze bekend worden en dat het super gaat verkopen!
Ik ben geslaagd!!
Hoeraaaaaaa!
Vanmorgen examen gedaan voor mijn werk; Financiële Dienstverlening. De stof was pittig, dacht even dat ik het niet gehaald had maar jawel, op het einde stond er gewoon; GESLAAGD!

Ik ben blij, heel blij!!
Dit is ook wel leuk...
In Rio lopen ze er tijdens de carnaval ietsie anders bij dan wij hier in Brabant maar goed daar kan volgend jaar wel verandering in gebracht worden, toch!?

Moet dan wel flink lijnen en een zonnebankkuurtje nemen.... die veren zie ik wel hélemaal zitten

Rio de Janeiro, Rio
land of sun
samba and wine... *zucht*...

Het is bedtijd geloof ik...
Lichtpuntje!
Gisterenmorgen kon en wilde ik mijn bed niet uit. Lag al uren wakker en er spookte van alles door mijn hoofd. Het idee dat we met Kiki naar de dierenarts moesten en de onzekerheid van wat haar en ons eventueel te wachten stond....

Ben uiteindelijk toch maar opgestaan en ik zag een wat opgewekter hondje wat mij heel erg blij maakte! Heb de dierenarts gebeld, kreeg de assistente aan de telefoon en gaf aan hoe het ervoor stond. Bij het geven van haar tabletjes, wat we dus met een stukje ham doen, vrat ze mijn vingers bijna op, dus ze moest nu toch wel echt trek hebben! Samen met de assistente afgesproken dat we niet met haar langs zouden komen maar een paar blikjes licht verteerbaar eten zouden komen halen.
Wil je lachen?
Zoals ik in mijn vorig logje al schreef heeft Nicole een filmpje gemaakt gisterenavond. Ed en ik zijn echt een vreselijk 'goed' duo

Kijk maar eens mee....

Het was gezellig!
Prachtig paar!Het was méér dan gezellig!

Nicole en Ed zijn ook meer dan maatjes, het zijn super lieve vrienden waar we helemaal onszelf bij kunnen zijn. We delen lief en leed, hebben diepgaande gesprekken en we kunnen ook samen heerlijk uit ons dak gaan.

Gisterenavond hadden we weer na lange tijd afgesproken en zijn ze bij ons een hapje komen eten. Dit keer hadden Ramon en ik ons niet zo heel erg uitgesloofd maar het was toch weer een geslaagd avondmaal. Een vissalade vooraf met toast, fideua (verschillende soorten vis met vermicelli) met allioli (knoflookmayonaise) en als toetje kaneelijs met slagroom en appel.

"Je laat me hele dagen zweven
Je bent voor mij het hele leven"