Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Bah!
Dinsdag begon het met keelpijn, langzaam aan kreeg ik hoofdpijn en begon ik te snotteren en vrijdagmorgen werd ik wakker met hoge koorts. Alles, alles heb ik eraan gedaan om weer helemaal fris en fruitig te zijn maar helaas tevergeefs...
 
Ik ben ziek!
Puberteit
Wanneer doe je het als ouders goed? Ramon en ik zitten momenteel met onze handen in het haar. Hoezeer we ons ook inleven in Raquel en hoeveel we haar ook gunnen, we doen het in haar én onze ogen niet goed. Heel logisch natuurlijk, ze zit in de puberteit en wij moeten hier ook mee leren omgaan...
 
Aan de ene kant willen we haar de vrijheid geven om zichzelf te ontwikkelen, lekker van haar jeugd laten genieten en dingen laten ontdekken maar natuurlijk willen we er ook nog grip op hebben, dat is onze verantwoordelijkheid!
Zusterlijk weekendje
vbno Zuster Catharina, zuster Cornelia en zuster MariaZaterdagmiddag had ik met Marijke en Kelly lekker vroeg afgesproken. We moesten namelijk nog wat verkleedkleren halen voor ons avondje carnaval. Al meerdere malen was ik op pad geweest maar in die winkel mocht ik niet ruilen en durfde ik de gok dus niet te wagen.
 
Na de nodige knuffels en even wat gedronken te hebben zijn we richting die carnavalswinkel gegaan. Ongelofelijk druk was het daar maar ook ontzettend leuk. Ze hadden nog gigantisch veel dingen, dus keuze zat. Iedereen ging zo zijn gangetje en op een gegeven moment hoor ik mijn naam roepen en dat ze het gevonden hadden. Ben tussen de menigte gauw op zoek gegaan naar de dames en ja hoor, dat was zeker leuk. Echt iets voor ons toch!?
Spontane etentjes
MosselenBen dol op lekker eten, misschien wel iets té dol...
 
Zaterdag kwam het zomaar spontaan in me op om weer eens lekker mosselen te gaan halen. Het was net volle maan geweest en dan zijn ze altijd groter. Alleen mosselen vind ik saai dus aten we het als voorgerecht. Als hoofdgerecht hadden we kabeljauwfilet, gekookte aardappeltjes, botersaus en een frisse salade met o.a. tomaat en ei. Wij zijn niet zo'n toetjesmensen maar koffie met een lekker likeurtje erbij is altijd wel feest. Heerlijk genoten dus!
Co, Ro en Na
Ook zij hebben het reuze naar hun zin gehad vandaag!
 
Wat een heerlijk dagje hè!? Tenminste voor mij wel. Het was mijn vrije donderdag, ik heb heerlijk lang in bed gelegen en toen ik de gordijntjes opzij schoof zag ik dat alles zo mooi wit was, geweldig!
 
Ik had zoveel energie, heb de hele bovenverdieping opgeruimd en gepoetst, daarna ben ik boodschappen gaan doen bij de nieuwe supermarkt hier om de hoek. Heb een heerlijk soepje getrokken, lekker met veel groente, vermicelli en ballen niet te vergeten. Heb heel veel wasjes al weggewerkt. Ik voel me opgeruimd, heerlijk is dat!
 
Morgen lekker werken en daarna alweer weekend! I feel good!!
Feestje
Gisteren feestje gehad bij Nathalie omdat ze haar 38ste verjaardag vierde. Het was ontzettend gezellig en superleuk om iedereen weer gezien te hebben. Ik heb me de hele avond netjes ingehouden totdat de karaoke begon... toen ging ik los! Helaas was ik niet zo'n held met het zingen omdat ik de liedjes niet zo goed kende maar het dansen erbij ging me toch wel goed af vond ik hahaha!
Achterstand...
Kiki heeft het nooit druk! Wat een hondenleven... ;-)Waarom zitten er niet meer uren in een dag? Ik kan het momenteel bijna niet meer bijbenen allemaal, wil zoveel doen! Nee, verveel me totaal niet hahaha! Mijn mailbox puilt uit, hoewel ik de spam al heb verwijderd. Zag dat er heel veel updates op logjes zijn, kom ze vandaag nog lezen! Heb 5 tijdschriften liggen, een heel mooi boek waar ik een tijdje terug aan begonnen ben, het boek van Sonja Bakker heb ik één keer heel vluchtig doorgebladerd, het fotoboek van Marco heb ik gezien maar nog steeds niet gelezen en niet te vergeten moet ik die prachtige nieuwe Tifosi nog lezen. Over de achterstand in strijkgoed ga ik het maar niet hebben want daar heb ik een hekel aan. Gelukkig ben ik vandaag vrij. Heb daarstraks genoten van een heerlijke massage en nu vond ik het eerst eens tijd om eindelijk opnieuw aan het logje te beginnen. Afgelopen maandag was hij namelijk zo goed als klaar maar kreeg ik een stoute en foute mail die zomaar heel mijn logje liet verdwijnen. Pfff, perfecte virusscan maar weet nog steeds niet wat het precies was.
 
De telefoon gaat over, 0000000000 staat er op het schermpje, ik neem niet op! Na een rinkeltje of 6-7 zal het stoppen, ik heb geen zin en tijd voor de KPN, ESSENT of wat dan ook, nooit niet en nu vooral niet want het is logtijd!!
"Koud kan de nacht zijn
En de dag zonder kleur"