Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Groetjes uit Spanje!
Even een teken van leven vanuit Sitges!
 
We zijn vanuit Brussel vertrokken. Toen we daar met de auto aankwamen startte hij niet meer... We hopen dat als we terugkomen dat hij weer netjes start en ons weer naar Nederland brengt.
 
Maar zover is het natuurlijk nog niet. We gaan eerst nog genieten van de familie, vrienden en carnaval hier!
 
Toen we afgelopen donderdagavond aankwamen stond het tafeltje al gedekt bij mijn zwager. We werden verrast met een typische salade van deze tijd van het jaar "Xato" welke bestaat uit krulsla, verse tonijn, witte vis, anchovis, olijven en een overheerlijke typische pikante knoflook/amandel saus die daar bijhoort. Daarbij vier verschillende omeletten van Artisjokken, witte bonen met butifarra (zwarte worst), doperwten en aardappel. Dit alles onder het genot van een overheerlijke flesje wijn uit de bodega van mijn zwager. Daarna een overheerlijk toetje waar champagne bij geschonken werd...
 
Ja, jullie lezen het alweer, ik kom hier helemaal niets tekort. Sterker, ik kom lekker met wat kilootjes meer naar huis hahaha!
 
We zitten bij mijn schoonmoeder in huis en het gaat best lekker. Het is wel erg koud. De temperatuur ligt hier hoger dan in Nederland, het schommelt zo tussen de 10 en 18 graden maar het voelt soms als 3 graden onder 0! Dat komt omdat we aan zee zitten en het hier erg vochtig is. De eerste twee dagen heb ik het echt gruwelijk koud gehad maar het begint nu te wennen.
 
We hebben al heel veel vrienden en bekenden gezien, heerlijk! Als we hier even door het dorp lopen komen we ook zoveel bekenden tegen en de mensen zijn altijd weer zo enthousiast. We hebben al regelmatig even een barretje aangedaan om even lekker bij te kletsen.
 
Vanmiddag is er een kinderoptocht en vanavond de grote optocht. Dit gaat echt genieten worden. We hebben al wat voorproefjes gehad toen de `Koningin van de Carnaval´ gepresenteerd werd. Ze ziet er prachtig uit. Ben benieuwd hoe ze vanavond gaat stralen. Hier gaat de optocht met heel veel veren, glitter en sambamuziek gepaard dus dat wordt swingen. Ik zal proberen vanavond een mms-je naar de site van Marco te sturen zodat jullie er toch iets van mee krijgen.
 
Zo, en nu ga ik heerlijk genieten van het Spaanse leventje. Ik zit nu in een internetcafé, rond 14.30 uur is het etenstijd dus nu tijd voor een heerlijke aperatiefje. Mijn schoonmoeder heeft vanmiddag gevulde inktvis op het menu staan. Heerlijk, heerlijk, heerlijk!  
 
Proost, alaaf en hasta pronto!!!
 
X Ine
Carnaval in Sitges!
Klik ;-)Moeder komt op ons huisje en huisdieren passen en wij gaan morgen voor 10 dagen naar Sitges (Barcelona). Net als hier in Brabant zal het daar ook carnaval zijn!
 
Het is nu 10 jaar geleden dat we dat niet meer hebben meegemaakt. Ik ben benieuwd of ik die heerlijke danspasjes nog ken....
 
Mocht je het leuk vinden om ook wat van deze héle mooie en in Spanje zéér bekende carnaval te zien klik dan op bijgevoegde foto.
 
Misschien zie je ons wel voorbij komen hihi!
Heerlijk meezingen!
Because we believeKun jij ook al zo goed Italiaans ondertussen?
 
Like stars across the sky
We were born to shine
E per avvincere dovrai vincere
E allora vincerai
 
Ikke wel, en ik kan me toch hoog zingen! Ben helemaal verliefd op dit nummer!!!
Paella
Bijna nooit maak ik dezelfde paella. Die van vandaag was weer oh zo heerlijk! Dit keer met kipfilet, kippenlevertjes, brocolli, doperwten, rode paprika en artisjokken..
 
Ik lijst hem even in!
Verwend
Donderdagavond kwam Marijke al naar Oss om de filestress van de vrijdagochtend te ontwijken. Die avond hebben we onder het genot van o.a. een heerlijke fles champagne, die ik voor mijn verjaardag van Isa had gekregen, doorgebracht. Van drank ga je zingen én laat Ramon nou een ontzettend leuk karaoke-progje op zijn pc hebben staan...
 
De mooiste area's hebben we gezongen en toen de fles leeg was zijn we maar naar bed gegaan want de volgende dag zou zeer intensief zijn!
Kom eens gauw kijken!!!
Zoals velen weten is Marijke een hele lieve vriendin van me. Sinds vandaag heeft ze een website die iedereen gezien moet hebben!
 
Dat ze kan opmaken als de beste heeft ze aan veel mensen al bewezen, nu gaat ze er ook professioneel wat mee doen.
 
Marijke, ik gun je het allerbeste en hoop dat je mede door deze site héél veel mensen bereikt en aantrekt!
 
X Ine
 
 
 
 
 
Klik op de foto om op Marijke haar site te komen.
Zo eerlijk als een kind...
Vanavond waren Ramon en ik naar de verjaardag van mijn schoonzus. Soms is het zo dat je alleen met je buurman/vrouw praat maar vanavond zaten we meer in kringvorm en hadden we het over van alles en nog wat. We hadden al ontzettend veel lol over allerlei dingen en toen mijn schoonzus met het volgende verhaal kwam lag ik helemaal in een deuk!
 
Haar zus ging met haar dochtertje boodschappen doen. Ze zei tegen haar dochtertje dat ze niet meer om snoepjes mocht vragen in die winkel. Haar dochtertje beloofde het niet meer te doen. Op een gegeven moment komt het dochtertje naar haar moeder met een lekker spekje. Haar moeder zegt: "Wat had ik je nou gezegd!?" Waarop haar dochtertje antwoordt: "Mama, ik heb het echt niet gevraagd!"
 
Nee, zonder netjes te vragen heeft ze het gewoon van het schaaltje gepakt!
Wat nu?
Vanmorgen heb ik onze auto naar de garage gebracht voor een kleine beurt en de APK keuring. Als aandachtspunt heb ik aangegeven dat als de auto nog koud is soms een sjirpend geluid maakt maar dat verder alles naar wens is.
 
Toen ik vanmiddag gezellig met mijn zus en nichtje in de stad aan het genieten was van een heerlijke zalmwrap ging mijn telefoon over. Oh, dat moest de garage zijn met de mededeling dat de auto klaar was natuurlijk...
Paaldansen
Ik wist dat ik dit leuk zou gaan vinden!
Tadaaaaa! Vlnr en bno: Ine, Ingewal, Bnn en MiesMet Tessa een superteam!
Volgend feest graag met modderbad!
 
Tralalie tralalaaaaaaaaaa!
De meiden van de organisatie!Word je nu nieuwsgierig?
 
Kijk eens op www.pcm.punt.nl
"Omdat je weet dat je vroeg of laat
De drang weer voelt om terug te gaan"