Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Uitnodiging Meeting
Woorden zijn niet nodig, als je hier naar kijkt dan geniet je al

Kobus
Op 7 mei 2005 zal onze kat Kobus 20 jaar worden. Maar of hij het gaat halen is een grote vraag. Hij is ontzettend dun en uitgeleefd. Eet en drinkt nog wel goed.
 
Ik heb hem al sinds kitten, hij is samen met me die 8 jaar naar Spanje gegaan en weer gezellig mee teruggekomen. Hij heeft een supergeweldig leven gehad. Die poes ken ik nog langer dan mijn eigen man en Raquel is er helemaal mee opgegroeid. Maar nu wordt het toch wel steeds moeilijker... sinds een paar weken plast hij in zijn mandje en blijft er nog lekker in liggen ook. Je begrijpt wel dat ik die stinkende kat (er stinkt niets zo als kattepis) niet gezellig bij me op schoot kan laten liggen. Dus ik verschoon zijn mandje telkens, heb er zo'n speciale dekjes voor gehaald wat absorbeert, maar laat hem sinds ik zag dat hij ook op mat bij de voordeur ging zitten plassen, niet meer in de rest van het huis. Nu zit ie dan daar in de bijkeuken te mauwen of hij binnen mag. Is toch ook zielig, zo zou hij nog dood gaan van ellende...
 
Dit is zo ontzettend moeilijk voor ons. We weten niet wat te doen. Vanmorgen toen ik beneden kwam was Ramon het ook over eens dat we wat moeten doen, maar wat...

 
Ik kan die poes niet missen, is mijn halve leven.. maar dit kan ook echt niet. Ook zal Raquel het niet accepteren als we hem in zouden laten slapen en ik kan dat ook echt niet over mijn hart verkrijgen. Ik weet even niet wat ik moet doen. Heeft iemand hier ervaring mee, tips of zo.
 
Dit zelfde bericht had ik ook op het prikbord gezet. Na veel lieve reacties, tips en naslagwerk in boeken heb ik besloten om maandag een afspraak te maken bij de dierenarts. We hopen dat het een onschuldige blaasontsteking is maar blijven ook reëel....
Vakantie is geboekt!!!
We gaan naar Turkije, Bodrum!
 
Geen appartement zoals ik hoopte maar toch een All Inclusive hotel. Ja, ze hebben me over kunnen halen die twee. Uiteraard wel onder wat voorwaarden; excursies doen, terrasjes pikken, ook een keer naar een leuk restaurantje elders, shoppen... is toch niet veel gevraagd!?
 
We hebben er heel veel zin in en zijn reuzebenieuwd hoe ons dit gaat bevallen!!
 
Raquel gaat als we terugkomen nog een paar weekjes naar haar Oma in Spanje, de kans is groot dat mijn moeder ook meegaat. Zo hoeft Raquel niet alleen te reizen en mijn moeder is er ook weer eens lekker een paar weekjes tussenuit. Raquel en beiden oma's vonden het een heel goed idee! Volgens mij ga ik heel binnenkort twee retourtjes Barcelona boeken.... ;-)
Borsato meeting.... :-)
Vannacht goed geslapen, zo goed als geen verhoging meer gehad, dus het uitstapje naar Haarlem kon gelukkig doorgang vinden ;-)
 
Mooi verslag staat op het logje van Marijke....
 
Klik op onderstaande foto en je weet meer ;-)

Marijke, kids en Kelly het was erg gezellig. Kelly, jij ontzettend bedankt voor je gastvrijheid. Het eten en drinken was supergoed, meis ben trots op jullie Grand Café!!! Het wordt een gezellige meeting, daar twijfel ik geen moment over!!
Ziek...
Na zo'n heerlijk weekend wordt ik zondagnacht 'spontaan' ziek De halve nacht wakker gelegen, alles deed pijn. Zwemmend in mijn bed van de koorts pffffff echt balen dus. Gisterenmorgen heb ik me dan ook ziek moeten melden op mijn werk
 
Vooral veel geslapen, fruit en vitamines genomen want ik wil snel weer opknappen. In de loop van de middag ging het wel weer maar 's avonds kon ik alweer niet meer op mijn benen blijven staan en ben maar weer vroeg mijn bedje ingedoken. Vannacht hetzelfde als zondagnacht dus vandaag maar weer thuisgebleven....
 
Momenteel heb ik nog koorts en het duizelt een beetje voor mijn ogen. Ik baal als een stekker, vind het helemaal niet leuk om ziek te zijn, wil lekker naar mijn werk en alles doen wat ik normaal ook doe, pffff
 
Maar ja, één geluk dat ik het nu heb en niet afgelopen maandag of vrijdag dan zou ik helemaal balen. Nu maar hopen dat ik morgen opgeknapt ben, ik heb namelijk een afspraakje staan met Marijke en Kelly wat ik ook niet wil missen. De tijd zal het hem doen, ik duik weer vlug mijn bedje in!!
Heerlijk weekend!
Ja echt super! Afgelopen vrijdag was al geweldig en gisteren hebben we ook een hele fijne dag gehad!
 
Gisterenmiddag zijn Ramon en ik naar het hockeyveld gegaan omdat de competities voor Raquel weer beginnen. Het was een oefenwedstrijd tegen een ander team van de club. Helaas was het erg slecht weer en hebben ze de wedstrijd net iets na de 2e helft moeten staken. Maar ze hebben met 3-0 gewonnen en dat is natuurlijk weer geweldig!!
 
Wij moeders waren al voor de bui gezellig de kantine in gedoken (bloos) maar de vaders zijn netjes naar hun kinderen blijven kijken ;-)
 
We hebben vorige maand afgesproken dat we voortaan 1x in de maand uit gaan eten met z'n drietjes. Gisteren was het weer zover en zijn we naar de Italiaan geweest. We hebben heel veel lol gehad en herinneringen op zitten halen. Het eten was heerlijk alom een echt geslaagd uitje!
 
Bij thuiskomst ging Raquel op zoek naar video's van vroeger en hebben we een band zitten kijken van toen ik nog zwanger was van Raquel totdat ze een maand of vier was. Echt heerlijk om weer terug te zien. Op sommige momenten liepen er wel eventjes wat tranen over mijn wangen.... ja echt mooi!!
 
Vandaag lekker wat luieren, puteren, wasje draaien, vanmiddag gaan we op visite bij mijn moeder. Heerlijk zo'n zondag!
Memories
Gisterenmiddag eerst ons Dianneke opgehaald en daar lekker een kopje thee gedronken. Op weg naar Hilversum zijn we toch maar even bij een tankstation gestopt voor een lekker tussendoortje. Ze hadden voor dit konijn heerlijke worteltjes dus ik heb lekker zitten knagen ;-) Ook een kroketje uit de muur getrokken, ik dacht dat het een gewoon kroketje was maar het was een satékroketje, was lekker! Dian koos voor een grote zak paprika chips. Zo hebben we lekker zitten knabbelen saampjes in de auto, uiteraard onder het genot van de muziek van Marco ;-)
 
We zijn (hoe is het mogelijk!) meteen goed gereden en waren ruim op tijd op de plaats van bestemming. We kregen een hartelijk welkom en de broodjes stonden al naar ons te gluren. Marijke sms-te me een berichtje dat ze weer in de file stond. Het zal eens een keer niet zo zijn! Gerarda was er al. En even daarna kwamen Marijke, Lady, Elmo, Benjamin, Esther en Petra ook binnendruppelen. Met z'n allen een lekker broodje gegeten, wat gedronken en uiteraard wat foto's geschoten!!
  
Eventjes daarna mochten we de studio in en hadden mooie plekken met goed uitzicht op de band alswel Anita. Jemig wat is het daar heet, dacht even tijdens de opname dat ik van mijn stokje ging, maar gelukkig is dat niet gebeurd. Marijke had me hier al voor gewaarschuwd, maar zelfs een dun 't shirtjes is er teveel... De Memoriesband heeft alle liedjes (helaas!) in één keer goed gezongen dus er hoefde helemaal niets over...
 
Na de pauze hadden we wederom een goede zitplek, nu aan de andere kant. Tja je moet het van alle kanten bekijken hè! Benjamin is even cameraman geweest wat ik ook maar op de gevoelige plaat hebt vastgelegd.
 
Vooral het eerste programma wat opgenomen werd was erg mooi, ja daar zit een heel mooi verhaal in. Als ik me niet vergis wordt dat 28 maart uitgezonden, allemaal kijken hoor!!
 
Ja, en toen na afloop hihihi, heb er nog lol in. Kom op Marijke, naar Rob, we gaan kietelen. Vond wel dat Marijke erg stil was, dus heb ik het woord maar genomen. Rob kon zich inderdaad nog herinneren dat hij dit gezegd had in de chat. Ik hoopte eigenlijk dat hij op de bank zou gaan liggen voor de kietelsessie  maar hij deed het toch liever staand. Ook geen probleem!!
Helaas is deze foto wazig, maar klik erop en je ziet het filmpje wat Benjamin daarvan gemaakt heeft!
 
Ook nog even met Lodewijk op de foto geweest (big smile) en wat leuke plaatjes geschoten van de band die even lekker naast elkaar de opnames van de liedjes terugkeken. Dit was erg leuk om te zien!
  
We zijn niet zo lang meer blijven hangen, riepen doeiiii en Ferry gilde heel enthousiast ook doeiiiii terug. Leuk stel is dat bij elkaar hoor!!
 
We zijn nog even Hilversum ingedoken. Na enkele rondjes gereden te hebben vonden we een parkeerplaats en laat daar nou toevallig net aan de overkant een eetcafé zitten ;-) Helaas was de keuken dicht..noem het dan anders!! Maar we hebben toch nog wat chineese nootjes gekregen en lekker wat gedronken en gekletst daar. Toen we buitenkwamen kon ik niet meer op mijn benen staan. Jemig wat zat er in dat water hihihi.
 
Het was weer gezellig!!!
Voor Linda!

Edison Awards 2005
Wat is er nou mooier dan dat jouw idool 3 Edison Awards mee naar huis sleept?????
 
Ben trots op Marco, hij heeft ze terecht gewonnen!!
 
Gisterenavond zijn Jannie en ik richting Amsterdam gereden, uiteraard moesten we nog even een hapje nuttigen en tja, als je dan onderweg ergens de M van Marco ziet staan..... nou dan stop je daar toch gewoon ;-)
 
Na een heerlijke salade en wat frietjes (tja je moet niet altijd aan de calorietjes denken) zijn we verder gereden en waren net iets voor zevenen bij de Pepsi Stage. Daar zagen we al veel bekenden staan. Onder andere Linda, een hele lieve meid waar ik zojuist een berichtje over lees op het prikbord waar mijn haren recht van overeind gaan staan. Linda, ook van hieruit nog heel veel sterkte!!
 
Na eventjes wat kou geleden te hebben mochten we dan naar binnen. Zit er leuk uit die Pepsi stage, was er nog nooit geweest! Jannie moest natuurlijk weer plassen dus die was ik al meteen weer kwijt en ik ben de jassen maar ergens gaan bergen.
 
Ben maar bij de toiletten gaan zoeken naar Jannie en ja hoor daar stond ze voor de spiegel. Ze was erg weg van de inrichting daar, volgens mij keek ze of het allemaal in haar tasje pastte..... ;-) Helaas Jans, volgende keer grotere tas meenemen hahaha
 
Na eventjes wachten bij de ingang kwam ook Anneke eraan. We hadden min of meer afgesproken, vond het erg leuk dat ze toch gekomen was!!
 
De deuren gingen open en tot onze verrassing mochten we trappen beklimmen. Echt vreemd als je zo'n zaal helemaal niet kent. Omdat we redelijk vooraan stonden in de rij waren we ook als één van de eerste in de zaal. Eigenlijk weet je niet waar je moet lopen maar mijn gevoel zei naar beneden en achteraf was dat een hele goede keuze. We stonden erg ruim en tussen het podium en de achterkant van de uitreiking van de Edisons.
 
Jannie was helemaal in haar element omdat ze daar dus alle kontjes van al die Bnn-ers heeft mogen bezichtigen!!
 
Mocht er iemand tussen de opnames door iemand hebben horen gillen Biertjuhhhh, nou die persoon ken ik niet, ze stond wel naast me..... hahaha
 
Alle gekheid op een stokje, we hebben ontzettend genoten van alle artiesten. Vooral Ilse de Lange, jemig wat een gezellige tante is dat zeg, die hield de zaal even lekker bezig toen er een klein probleempje was, vond dat echt super.
 
En ja, waar heb ik het meeste, allermeeste van genoten???
 
Van Marco natuurlijk! Toen hij de derde Edison van Ronald Koeman uitgereikt kreeg had ik hem het liefste om de nek gevlogen, heb me echt in moeten houden hoor! Hij zou maar 1 nummer doen en "helaas" ging dat bijna op het eind een beetje mis, dus mochten we lekker nog een keertje en dus ook langer van hem genieten, super! Daarbij ook nog een geluk bij een ongeluk want ik had Marijke beloofd te bellen als Marco optrad en herinnerde me dat bij de herhaling pas, zucht en bloos hihihi maar toch nog gelukt. Vandaag hoorde ik van haar dat ze Marco niet heeft horen zingen maar dat ik ook een goede stem heb )
 
 
 
Anneke heeft Marco nog net kunnen zien want die moest als een speer weer richting het station anders zou ze de laatste trein niet halen. Omdat ik zo in trans was van Marco heb ik haar niet eens weg zien gaan
 
Tja en toen was het weer voorbij. Nog even een watertje gedronken en eindelijk konden we Susan en Erik in de armen sluiten die we de hele avond alleen op een afstandje hebben kunnen zien. We zijn nog even naar de artiestenuitgang gelopen, maar werden daar weggestuurd. Toen we weggingen kwamen we Eric van de Bovenkamp tegen, die wilde wel even met me op de foto )Echt een hele aardige man!! Daarna zijn we in een barretje nog even wat gaan drinken met z'n viertjes.
 
Thuis aangekomen ben ik zonder mijn e-mail te checken naar bed gegaan, ongelofelijk maar waar hahaha, ik was moe maar ontzettend voldaan!
Echte meiden!
Gisternavond is Marlies, het vriendinnetje van Raquel, komen logeren. De meiden hebben zich weer heerlijk uitgeleefd. Ik vind ze erg creatief en ze maken leuke foto's!
"Zijn jouw dagen zonder mij
Beter dan ons leven samen"