Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Meeting Moderators

Op 23 november werd bekend gemaakt dat Bianca, Bernadette, Yaiza en Martine ook Borsato Moderator zouden worden en ging de Moderator weblog online. Zij wisten dit natuurlijk al wat langer, sinds die tijd hebben we ook heel veel contact. 

Nu werkt dat prima tegenwoordig. We hebben daar allerlei virtuele mogelijkheden voor maar elkaar dingen laten zien en delen, is toch veel handiger en ook leuker als je dan bij elkaar komt. Als je dan zoŽn meeting regelt, dan moet dat natuurlijk goed voorbereid worden. Een goede basis oftewel bodem en daar hoort natuurlijk lekker eten bij!

Omdat we ver van elkaar vandaan wonen, spraken we af op een beetje centraal punt, dat werd het huis van Martine in het prachtige gat Giessen. 

FeestDAGen

De feestdagen zitten erop. Kerstavond met z'n drietjes gevierd, Raquel had alles tot in puntjes geregeld. De tafel zeer feestelijk gedekt, een menukaart en heerlijk eten.

Ook had Raquel nog een lief cadeautje voor ons. Een vogelhuisje waar we onze sleutels in kunnen hangen en waar een handige fluit op zit.

Kerstbrunch met de hele familie was dit jaar voor de eerste keer niet bij mijn moeder thuis maar bij mijn broer. Mama is 84 en trekt dat niet meer maar ze zorgde nog wel voor het eten. Zoals zij de traditionele niertjes maakt, kan dat geen ander.

's Middags zijn we weer naar huis gegaan en daar zijn Ramon en ik voor de rest van de Kerst ook gebleven.

De dag na kerst had ik een examen en daar ben ik gelukkig ook met een prachtige 9,7 voor geslaagd. Was het niet voor niets tenminste. Volgende week nog een examen. Dus even weer in de boeken.Nieuwjaar"Ik zal niet in je weg gaan staan
De deur staat open, jij mag gaan"