Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Slaapverwekkende...


Op kamers
We hebben er maar eentje zeg ik wel eens en ieder moment, elke gebeurtenis in het leven van je kind is dan zo definitief!

Raquel gaat voor een half jaar op kamers, voorlopig dus en wie weet het begin van echt het huis uit. In de weekenden komt ze nog naar huis, daar houden we ons dan aan vast want afscheid nemen, dat kennen we toch niet.
Een hele mooie dinsdag


Sonja en ik wonen niet zo dicht bij elkaar en zien elkaar helaas minder dan we zouden willen. Aan de andere kant heeft het ook wel wat. Iedere keer als we elkaar zien is het weer feest. Ons laatste "feestje" was wel heel erg gaaf!
Wo Do Vrij
Afgelopen woensdag had ik een bomvolle agenda. 's Morgens om 8.00 uur had ik vanuit mijn werk een ontbijtsessie, daarna heb ik de ochtend gewerkt. Vanuit mijn werk ben ik thuis Ramon op gaan halen om naar het event van Raquel haar school in Tilburg te gaan.

In de stand van Raquel kon je advies op het gebied van je uiterlijk krijgen. Heb me dus op laten meten en maken, samen gekeken wat voor bouw ik heb, huid- en kleurtype etc. Krijg nog een persoonlijk boekje mét foto (van een professionele fotograaf) waarin mijn advies staat. Hartstikke leuk én handig.
Bijloggen

Ik verwaarloos mijn log, mijn weblogje waar ik al bijna 7 jaar minstens wekelijks wel iets van me liet weten. Het kwam er niet gewoon niet van en het kwam er ook niet zo uit. Ik heb heel veel leuke dingen meegemaakt, een dagje Utrecht met Sonja, Guido en Ramon waarbij we 's avonds een optreden van Jurk! hadden en Marco als verrassing in het voorprogramma stond. Ook een gezellig spontaan uitje met Martine en Linda aan het Glazen Huis waar Marco te gast was en waar we ook weer een heel leuk moment met hem hadden.

      

     

    

Het is wat mij betreft alweer veel te lang geleden. Gelukkig hebben we straks de tour in Antwerpen en Arnhem, iets waar ik dan ook ontzettend naar uit kijk. Marco staat overigens niet stil. Na Waterkant is zijn album Dromen Durven Delen ook uitgekomen waar prachtige nummers op staan. Las op Jan zijn log dat Dichtbij zijn volgende single gaat worden, fantastisch nummer! Ik betrap mezelf erop dat ik Niemand weet nogal vaak herhaal en dat dit nummer wel één van mijn favorieten is op dit album. Duizend scherven blijft maar in mijn hoofd hangen, pakkend nummer!

Appearance Experience
In september is Raquel gestart met een geheel nieuwe opleiding aan het Fontys in Tilburg. De opleiding heet International Lifestyle Studies. Afgelopen periode is ze samen met haar studiegenoten druk aan het werk geweest een Event te organiseren. Dit zal aankomende woensdag, 19 januari, plaatsvinden. Op verzoek van Raquel en haar projectgroep plaats ik ook hier de uitnodiging. Op bijgevoegde flyer zie je wat het inhoudt. Lijkt het je leuk dit bij te wonen ben je van harte welkom! Laat het Raquel dan wel even weten. Klik HIER om haar te e-mailen.Enne, Ramon en ik zijn er ook ;-)

We zijn er nog niet
Er moest "geopereerd" worden want ik had hele nare klachten. Tijdens die gecompliceerde "operatie" was ik volledig verdoofd. Heel langzaam raakt die verdoving nu uitgewerkt en voel ik de pijn maar ook een stukje opluchting. Het was helaas niet mijn eerste "operatie" en ik denk dat er nog een paar zullen volgen.

Maakt niet uit, als we er maar komen!

Update;
Ik stond onder de douche toen Ramon naar boven kwam gerend. 'Ine, Nicole belt net en vraagt naar je operatie! Welke operatie!?' Ook las hij de reacties hier. Ik heb voor de duidelijkheid het woord operatie tussen aanhalingstekens gezet. Wat er staat klopt, het is alleen fictief bedoeld. Mijn excuses voor de verwarring

 

"Omdat jij net zo kwetsbaar bent
Leg ik mijn wapens neer"