Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Verkleedpartijtjes

Ahhh lief! Samen met Jaume in een kabouterpak (Carnaval Sitges)Net zoals veel andere kinderen vond Raquel het altijd geweldig om zich te verkleden. Nu had ze ook het geluk dat ze een oma had die het ontzettend leuk vond om de prachtigste creaties te maken. Raquel heeft ook een paar keer meegedaan met de carnavalsoptocht in Sitges waar de peuterschool zich ontfermde over de kleding, en zelfs ik ben een keer aan het naaien gegaan! Ongelofelijk hoe ik dat voor elkaar gekregen heb maar met behulp van een vrieninnetje ging het me heel goed af. Kijk maar eens mee naar de mooie outfits van onze dochter. Oh, en nog 2 nachtjes en dan ga ik me in iets hijsen, kan niet wachten hahaha!!!

Een roddelblad
Ik stond bij een kassa te wachten van een supermarkt waar je uitkijk hebt op alle tijdschriften. Mijn blik viel op een foto van Leontine en al gauw zag ik ook Marco, Xander en Wendy. Grote koppen erbij als; Alle pikante feiten! Liefdesbedrog achtervolgt Borsato's, Xander wil Wendy nóóit meer terug! en Wraak! Lieke daagt Linda uit...
Een joehoe en een snik

Eerst de snik, dan hebben we dat gehad!

Vrijdag geen leuk bezoek gehad bij de tandarts en ik dacht dat de pijn langzaam wel weg zou trekken maar helaas heb ik nog veel last. Mijn gezicht is een beetje dik bij mijn neus, vanavond trok er ook een rotgevoel richting mijn oor en ik ben een beetje bang dat ik een ontsteking heb. Morgen toch maar even bellen als het nog zo voelt... Hellup!!

En dan nu de joehoe!!!

Zondag 6 april ga ik samen met Ramon, een paar collega's en hun partners naar de musical Tarzan!!!! Nog nooit ben ik in het Circustheater geweest en nu mag ik eindelijk zoiets groots en moois gaan bewonderen! Sandra met haar gezinnetje hebben heel hard voor ons gewerkt, ze hebben namelijk heel veel vla van Campina gegeten zodat wij een leuke korting op de kaartjes kregen en dat vinden wij superlief!!!

Het duurt nog even voor het zover is maar ik geniet nu al van dit héérlijke vooruitzicht!

Even naborrelen!
Terugblik op een mooi weekend!Het was een heerlijk weekendje, alles mocht en niks hoefde! Raquel is vooral in het weekend nogal bezet. De vrijdag is haar vaste stapavond en afgelopen zaterdag ging ze met een paar vriendinnen gezellig shoppen in Rotterdam. De avond zou ze vrij houden om te studeren want in de agenda stond dat we zondag naar de WinterEfteling zouden gaan.

De vrijdagavond van Ramon en mij bestond uit o.a. een mooie film kijken, 'The Brave One' met o.a. Jodie Foster. Zeer zeker een aanrader, geweldig gespeeld! Ik ging op tijd naar bed met een hoop paracetamolletjes want de naweeën van het bezoekje aan de tandarts waren nog zeer frequent helaas!
Onderbroekenlol

Dit filmpje ontving ik in mijn mailbox, dank je Gerti, vind hem geweldig en ook dank aan Bennie voor het overzetten naar YT
Kom eens kijken!
Klik op de afbeelding, je komt dat op een site waar je Saskia of Willem in het Nederlands kunt laten zeggen wat jij leuk vindt.

Als je met de muis beweegt volgen ze die ook met hun ogen. 

Laat Fabio in het Italiaans maar eens zeggen; 'Ik vind Marco top!'

Geweldig toch!!!!

Volgens mij kan het maar eenmalig en 5 minuten... Je kunt jezelf zelfs creëren en eventueel zelf inspreken maar dat is niet gratis. Zie daarvoor http://www.sitepal.com/dutch
Update...Op dit moment....
....lig ik in de stoel bij de tandarts, de komende 50 minuten houdt hij zich met me bezig. Leuk hè!

Straks om 11.00 uur mag ik weer in een andere stoel plaatsnemen, die van de schoonheidsspecialiste, dat ontharen en die meeëters weghalen is ook niet echt alles maar gelukkig maakt de massage heel veel goed.

Om 17.00 uur ga ik denk ik maar eens een borrel drinken met wat collega's, heb ik dan wel verdiend, toch!?

Update...
In de stoel bij de tandarts viel het me heel vies tegen. De wortel die er nog zat moest eruit, zelfs met 2 verdovingen lag ik nog te kramperen van de pijn. Toen hij er na veel wringen eindelijk uit was zei de tandarts dat het me een bezoekje aan de kaakchirurg gescheeld had... Ben bibberig, mijn gezicht slaapt half, heb zojuist de schoonheidsspecialiste maar afgebeld. De borrel straks gaat ook niets worden; 'geen alcohol vandaag' stond er op het briefje wat ik meegekregen heb. Als ik me lekker voel ga ik toch gewoon, ik kan ook van jus d'orange genieten. Voor nu ga ik even plat, even bijkomen hoor....
Wakker worden...
AUWHeb er gruwelijk veel moeite mee maar als ik eenmaal wakker ben dan kan ik al gauw zingen of fluiten. Je kunt me beter niet wakker maken hoor, dat de wekker dat mag is al heel wat, minstens 4x moet ie afgaan. Als het mij uitkomt sta ik pas op.

Nu Ramon thuis is gaat het allemaal anders. Hij ligt zo goed als de hele dag op bed dus maakt niet zo'n lange nachten. Zo ook gisterenavond, ik ga dan naar bed, hij komt iets later en gaat dan nog wat lezen. Ik heb eigenlijk wel last van het licht dus vaak trek ik mijn dekbed dan maar over mijn hoofd.
Zin, héél veel zin!!
Gisteren een heerlijk examenfeestje gehad van mijn petekind, gezellig weer eens wat familie gezien. Lekker gegeten en gedronken, nog even een jurkje gepast van mijn nichtje wat ze met de carnaval aan gaat doen. Iets wat me meteen op het idee bracht gauw maar eens voor mijn outfit op pad te gaan. En.. ik ben geslaagd, meer dan geslaagd!

Marijke, Kelly en ik gaan Oss weer onveilig maken, iets wat we vorig jaar al meteen besloten hadden na dat heerlijk avondje. Vorig jaar gingen we samen op pad en kochten alledrie een nonnenpak, dit keer wilde Kelly wat anders. We gaan apart op pad, vertellen niet wat het geworden is en gaan elkaar dus lekker verrassen.
Foto's met Marco
Eerste foto met Marco, gemaakt in Nijmegen na het laatste optreden van de tour 'Onderweg'Ben eindelijk eens gaan zitten voor de muziekfoto's maar dan kom je natuurlijk van alles tegen hè... Vond het wel mooi te zien hoe de eerste foto's met Marco waren en hoe ze nu zijn. In het begin stond ik er steeds hyper de hyper op, mijn ogen wijd open houdend, de laatste foto's zijn toch wel heel wat relaxter en lekkerder hihi....

Ook kwam ik een groepsfoto tegen genomen in het Sportpaleis te Antwerpen, bij de tour 'Zien'. Vind het zo geweldig om terug te zien wie daar allemaal opstaan. Isa, Nath en Kelly staan gewoon naast me, toen hadden we eigenlijk nauwelijks of geen contact en nu zijn we dikke vriendinnen. Toeval bestaat niet, toch!?
"Ik heb bewusteloos naast jou in bed gelegen
Ik heb niet eens een aarzeling gevoeld"