Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Ik ben dol op...
Paarse anjersAls ik ergens van kan genieten is het van bloemen. Het liefste zou ik iedere week op verschillende plekken in†ons huis de mooiste†boeketten en takjes†zien.

Zo en af toe verwen ik mezelf, net zoals vandaag! Helaas had ik geen tijd meer om naar de bloemenwinkel te gaan maar bij†een supermarkt hier in de buurt zit ook een bloemist en die heeft meestal ook hele leuke en gezellige bloemen.
Van-alles-en-nog-wat...
Bevroren margrietjes in onze tuin...Sinds mijn laatste log heb ik van alles gedaan en is er van alles gebeurd. Zo zijn Ramon en ik vorige week op die stormachtige donderdag lekker de sauna op gaan zoeken. Terwijl er mensen niet meer naar huis konden, er verschrikkelijke ongelukken gebeurden, bomen omwaaiden, daken van huizen vlogen etc. etc. lagen wij super relaxed te genieten in de sauna, bubbelbaden en alles wat erbij hoort.

Eigenlijk wel heel dubbel toen we thuiskwamen en alle ellende op tv en op het†wereldwijde web†zagen...
Nath
Nath tijdens ons avondje uit in OssEergisteren kreeg ik van Isa†het vreselijke nieuws te horen dat Nath een auto-ongeluk had gehad. Momenteel ligt Nath nog in het ziekenhuis, ze heeft nekletsel, 2 gekneusde ribben, snijwondjes in het gezicht en schrammen.

Ze is misselijk en dat baart nog wel zorgen. Vandaag of morgen mag de nekband eraf en als het meezit mag ze dan ook naar huis.

De hele tijd moet ik eraan denken. Een ongeluk, het gebeurt zomaar ineens en wat voor gevolgen kan het hebben!
Chat, etentje met vrienden en een boswandeling
Afgelopen donderdag vierde de chat van Marco Borsato haar 7e verjaardag. Volgens mij was dit de†5e of†6e die ik mee mocht maken†waarvan de laatste 2†keer†als operator.

Het feestje begon om 10.00 uur en eindigde (eigenlijk) om 0.00 uur. Bijna elk uur speelden we een spel waar prachtige prijzen mee te verdienen waren. Wat ook ontzettend leuk was, was dat we 2x 2 kaartjes weg mochten geven voor†een concert in BelgiŽ mťt meet and greet met Marco! Marco zelf is ook nog een hele tijd online geweest, heel veel chatters kregen antwoord op hun brandende vragen van hem.†Hij gaf zelfs ook nog een†duikcursus weg waarbij hij ook aanwezig zal zijn!
Drie Koningen met Boerenkool

Dit keer gingen we niet voor Sinterklaas, ook niet voor de Kerstman maar volgens Spaanse traditie helemaal voor Drie Koningen!

Kinderen in Spanje geloven in Drie Koningen net zoals de kinderen hier in Sinterklaas. Het komt eigenlijk precies op hetzelfde neer. De Drie Koningen komen ook aan, dan wel met een trein, boot of op de kamelen.†Karren vol pakketjes brengen ze mee en ze gooien snoepjes naar iedereen. In de nacht van 5 op 6 januari zorgen ze ervoor dat de kadootjes, welke op een†verlanglijstje†en via†de post†naar hun is verstuurd, ook werkelijk gebracht worden.
De echte oudejaarsavond
Net als vorig jaar hebben we bij mijn broer Hans en†zijn vrouw Marina†oud op nieuw gevierd. Mijn zus Rian en ik zouden zorgen voor het eten en hapjes en†zij voor de drankjes. Toen we eraan kwamen rijden zag ik iets op de achterdeur hangen,†wat†een ontzettend leuk ontvangst! 'Welkom zusjes en aanhang!' stond er en eronder hing een foto van Rian en mij. Het eerste wat Rian zei was: 'Jeetje dat ben ik met mijn spleetoogjes!' Waarop ik zei: 'Nee, ik dan met mijn blauwe tanden ohoh.' Duidelijk was dat dit een hele late foto van ons feestgedruis van vorig jaar was!


"Wat is jouw hart
Als het stopt, niet meer klopt, als het niet meer is toegewijd"