Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Hoofdstuk knobbeltje is afgesloten!
Feest!Vanmorgen kreeg ik de definitieve uitslag en die was goed! Eigenlijk had ik dat ook wel verwacht, hoewel het toch prettig is bevestigd te krijgen. De wond ziet er prima uit en de pijn is zo goed als weg.
 
I'm totaly back, ik kan weer springen en zwaaien, kom maar op met feestjes en concerten!!!
Boswandeling
Gezellig met Kiki!Heb jij ook zo genoten van deze heerlijke frisse en zonnige dag?
Goh, ik ben ook getagged...
Dit had ik echt niet verwacht, wat een eer hahaha. Gisteren had ik het er dus al met Marijke over. Ik zag dat ze ergens getagged was, zegt ze dat ze dat helemaal niet leuk vindt! Nou ik wel hoor. Maar zo gaat het altijd, mensen die het niet leuk vinden krijgen het en andere moeten maar afwachten ;-) Nu, ik was ook gauw aan de beurt, zag op de log van Marlies mijn naam staan en ook weer die van Marijke. Hahaha, nu kon ze er niet meer onderuit...
Tromgeroffel 2!
Andrea en MarcoVanmorgen hebben jullie natuurlijk allemaal geluisterd!?
 
Ik had speciaal hiervoor mijn wekker gezet, het bedje lag heerlijk maar voor Marco kom ik er wel uit hoor! Heb mijn pc opgestart, msn er gezellig bij en uiteraard Radio 2. Marijke en Wendy (Pluto) waren ook op msn aanwezig en met z'n drietjes hebben we zitten oh-en en ah-en.
 
Jeetje wat een prachtig nummer, Marco met zijn hoge noten, ik heb zitten genieten, had kippenvel over mijn hele lichaam. De stemmen passen perfect bij elkaar. Dit moet wel een nummer 1 hit worden, kan niet missen!!! I love it, because we believe!!!


Tromgeroffel!
Morgenvroeg, donderdag 26 januari, is het dan zover!
 
Om 8.45 uur is de primeur van de nieuwe single "Because we believe", van Marco Borsato en Andrea Bocelli te horen op Radio 2! <---- klik
 
Ik ben zo ontzettend benieuwd!!!
 
 
Lief, lief, lief!
We denken aan je! Heel veel beterschap mop! Dikke kus! Marijke en KellyGisteren heb ik heel veel telefoontjes, sms-jes en lieve berichtjes mogen ontvangen van vrienden en familie die even wilde laten weten dat ze aan me dachten en me sterkte wensten. Moet eerlijk bekennen dat deze (kleine) ingreep me toch wel meer aangegrepen heeft dan ik verwacht had. De tranen zaten best hoog maar ik wilde sterk zijn. Toch zijn ze er uiteindelijk uitgekomen nadat ik eerst verrast werd met een heerlijk zittende nieuwe zwarte lederen bureaustoel en daarna deze prachtige bos bloemen. Ben mijn tranen kwijt, dank jullie wel kanjers!
 
Het gaat best goed vandaag, het zeurt nog een beetje maar de pijn is prima te verdragen. Ik ga genieten van een lekker rustig en lui weekendje!
Weg knobbeltje!

Vanmorgen om 9.10 uur was het dan zover. Een moment waar ik niet naar uitkeek maar toch ook wel gauw achter de rug wilde hebben.
Nog te doen!
Lui, hartstikke lui ben ik aan het worden. Ik rol vanuit mijn bed achter de pc, daarna spring ik onder de douche en haast me naar mijn werk. Bij thuiskomst gaat de pc weer aan want o.a. de mail, site van Marco en logjes moeten bijgehouden worden. Uiteraard ook meteen even bijkletsen en een spelletje patiencen op msn. Dan is het tijd om te gaan koken en eten, samen met Raquel GTST kijken en dan blijf ik soms nog even hangen achter de buis maar anders zoef ik weer naar boven om weer heerlijk verder mail te lezen etc. etc.
 
Vandaag doe ik het anders, het is ook mijn wekelijkse vrije dag. Uiteraard worden er dan tussendoor huishoudelijke taken verricht maar ik merkte dat ik dat steeds sneller kon... Dus ik rolde vanuit mijn bed achter de pc, ga zometeen douchen en een lijstje afwerken met taken die ik mezelf opgelegd heb.
 
* wassen en strijken
* het huis grondig poetsen
* boodschappen doen/cadeautje kopen
* naar neuromassage
* was wegbrengen naar mijn zus
* dierenarts met Kiki
* naar verjaardag schoonzus
* vlucht Barcelona boeken (zonder te patiencen ondertussen Ine!)
* flinke wandeling maken
 
Ook wil ik wat meer gaan bewegen, ik denk dat ik vanaf vandaag eens elke avond een flinke wandeling ga maken.
 
Ik ga maar eens douchen ik loop alweer een half uur achter op mijn schema...
Wat ik nooit vergeet...
Heel veel dingen vergeet je maar sommige dingen sla je op en vergeet je nooit meer. Waarom? Omdat het blijkbaar veel indruk op je heeft gemaakt. Zo heb ik minstens 25 jaar geleden een gedicht mogen lezen uit een dagboek van een goede vriendin.
 
Niemand weet hoeveel ik van je hou
Niemand weet hoeveel ik treur om jou
Alleen de liefdestranen die ik ween
Weten mijn hartje en ik alleen
 
Deze vriendin leest regelmatig mijn logje, ben benieuwd of zij het ook nog weet...
Bijpraten
Er is zo ontzettend veel gebeurd de laatste tijd vandaar een bijpraat logje.
 
Waar zal ik beginnen?
"En waarom wil ik alsmaar verder als ik ergens ben
Wat maakt het onbekende beter dan al hetgene dat ik ken"