Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Mijn feestje
Zo, daar ben ik dan eindelijk! Het is geen onwil om niet te loggen, het is puur tijdgebrek. Heb een druk leventje, een bijna fulltime baan, daarnaast heb ik nog het moderatorwerk, het sporten, bezigheden en uiteraard mijn gezin. Maar ik heb een gaatje gevonden of eigenlijk wel wat meer gaatjes want ik ben nu lekker een weekje vrij en kan er dan eens even mooi voor gaan zitten.


Mijn laatste log ging erover dat ik jarig was en daar wil ik het nog even heel graag hier over hebben. Jaren heb ik naar mijn 50ste verjaardag uitgekeken. Ik riep altijd al dat ik dan een echt feestje zou gaan bouwen. Dit vanwege meerdere redenen. Om maar meteen de belangrijkste te noemen... Mijn vader heeft deze leeftijd helaas niet mogen halen. Op zijn 49ste stierf hij aan een hartinfarct. Ik besef me dan ook heel goed dat alles niet vanzelfsprekend is. Tweede reden is natuurlijk dat ik best een feestbeest ben haha!
De voorbereidingen waren al dikke pret. Nu kan ik Marco en Band voor de muziek natuurlijk niet betalen maar mijn neef Ziya was onbetaalbaar!  Toen ik hem vroeg, gaf hij direct enthousiast aan deze avond voor mij te reserveren en zette met dikke vette letters “Tante Ine, 50 jaar!!” in zijn agenda. Zo super lief!!


Naar een leuke locatie heb ik best lang gezocht maar na een gesprek, eerst met Jurgen en daarna met Loes van ’t Vunderke in Macharen, was ik er meteen uit! Loes is een oud collega van me, ze ken mij en ik ken haar. Ik had al mijn wensen met haar doorgenomen en had er alle vertrouwen in dat de verzorging van mijn avondje bij hun in prima handen was.

Dan natuurlijk de uitnodiging. De meesten wisten het onderhand wel dat ik een feestje gaf maar uiteraard hoort er een leuke uitnodiging bij. Samen met Raquel ben ik er een avondje voor gaan zitten en in plaats van een kaartje hebben we er website van gemaakt. Daarin stond de uitnodiging en alle nodige informatie. Was ontzettend leuk om te doen en de reacties op de uitnodiging waren dan ook erg leuk.Uiteraard moest ik ook nieuwe kleren. Mijn lieve schoonzus Marina had me daarbij geholpen. Bij hun in de winkel hing een jurk waarvan zij vond dat deze perfect bij mij en de gelegenheid zo passen. Nou, dat was zo! Ben hem gaan passen en zowel ik als de jurk waren zo verkocht! Een paar deuren verder nog mooie hoge pumps erbij en klaar was Ine. Nu was het wachten op de dag zelf.

Eindelijk was het dan zover, vrijdag 13 december 2013! Ik werd op allerlei manieren van harte gefeliciteerd, zo leuk! Voelde me echt jarig! Ben die dag lekker naar de schoonheidsspecialiste geweest en heb ook de kapper nog een bezoekje gebracht. Voor mij kon de avond niet gauw genoeg beginnen, ik stond echt te popelen!


Rond half 8 waren we al bij ’t Vunderke, ik wilde toch wel de eerste zijn! Bij de ingang stond een groot bord  met mijn naam erop en welke naar het zaaltje verwees waar mijn feestje zou plaatsvinden. Ziya was al aan het opbouwen en het zaaltje was prachtig ingericht. We hadden ervoor gekozen dat de gasten ook zelf drankjes zouden kunnen inschenken en dat er de hele avond op de daarvoor speciaal neergezette grote boerenkarren overheerlijke hapjes stonden.

Ziya was klaar met opbouwen, pakte zijn gitaar en zong speciaal voor mij Wonderful Tonight. Dat was zo mooi en lief!! Een prachtige opening van mijn avondje!De eerste gasten kwamen binnen. Ziya ging verder met zijn gitaar en zong bij ieder groepje mensen een mooi nummer. Mijn collega’s van de bank verrasten me met een heuse bank vol enveloppen erop gespeld en de mededeling dat ze het geld alvast voor me vast gezet hadden op de bank! Echt geweldig! Ik mocht de bank ook houden maar heb toch maar bedankt  hiervoor.  De meeste gasten waren er, ik werd mega verwend met cadeautjes en het feest kon beginnen!


Ziya opende de avond met de mededeling dat het op mijn verzoek een lekkere dansavond moest worden met veel gezelligheid, lekkere drankjes en hapjes en zo barste mijn feestje los! Het ene lekkere nummer na het andere, ik had gewoon geen tijd om een sanitaire stop te maken.


Op een gegeven moment werd er door collega’s een afscheiding met lint gemaakt op de dansvloer. Ik moest achter het lint bij de vijftigers en aan de andere kant stonden de jongere collega’s. Een confronterend  liedje op de wijze Glory, glory halleluja over dat ik nu toch echt bij de middelbaren hoor, dat de jeugd nu echt is afgedaan, de VUT al in zicht komt maar gelukkig ook dat ik nu bij de club der wijzen hoor en dat ik maar een voorbeeld moet nemen aan Imca en Tatjana, die doen ook nog volop mee.


Ook was er nog een grote verrassing, een filmpje van Marco, speciaal voor mij ingesproken. Zo ontzettend lief! Het is zo fijn om op zo’n dag dit te mogen ontvangen. Hij is erg belangrijk voor mij en zo was hij er toch een beetje bij.Ramon en ik werden op de dansvloer gevraagd en samen genoten we van een nummer van Marco. De tekst was misschien niet helemaal van toepassing maar vind het zo’n prachtig nummer “Zeg me wie je ziet”, het was een bijzonder mooi moment, ook dat Raquel er op het laatst ook bij kwam. Na dit intense moment gingen we nog even flink los en was zo goed als iedereen op de dansvloer.


De laatste nummers kwamen eraan en toen heeft Ziya zijn gitaar weer gepakt en zong Halleluja, dit was wel zo mooi maar het kwam ook binnen. Ik hield het echt niet meer droog en dat was niet van verdriet maar van pure blijdschap en uit dankbaarheid. Ook heeft mijn andere neef Ferdi nog een lied gezongen, erg leuk zo’n muzikale familie! Het allerlaatste nummer was het Afrikaanse slaapliedje Kilimanjaro, nou daar werden we allemaal wel stil van, zo mooi!


Ik kijk terug naar een fantastische 50ste verjaardag, het is nog zoveel mooier en leuker geworden dan dat ik had mogen hopen. Heb echt op en top genoten!Ik wil iedereen bedanken die hierbij aanwezig was maar ook diegenen die niet konden komen of die me op andere manieren hebben gefeliciteerd.

In het bijzonder wil ik graag mijn neef Ziya ontzettend bedanken. Hij heeft deze avond met heel zijn hart voor mij met de mooiste muziek en zijn prachtige zang gevuld. Ik wilde graag een dansfeest, het ene nummer was nog mooier dan het andere. De afsluiting was ook zo prachtig, jij kon iedereen met een klein prachtig Afrikaans slaapliedje ontroeren. Jij had al een grote plek in mijn hart en die is nog veel groter geworden! Dank je wel!Loes en Jurgen, jullie vroegen mij naar mijn wensen en die hebben jullie meer dan overtroffen!En dan als laatste Ramon en Raquel, ik hou zoveel van jullie!!


1. Door: Tineke op 31-12-2013 13:32:35
Wauw! Wat prachtig! Ben het zo aan het lezen en de foto´s aan het kijken, ben er ff stil van! Je kent mij niet, maar ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik toch ff heb genoten van je verhaal over je 50e verjaardag! Zo wil ik ook wel 50 worden, haha!
Ben blij voor je dat het allemaal zo leuk was en dat je er zo van hebt kunnen genieten!!!! Van mij dan ook, alsnog gefeliciteerd!!!!

Veel liefs,
Tineke (Chiquita)
2. Door: Hilda op 31-12-2013 15:44:16
Wat 'n mooie, lieve en warme log.....en hoe heerlijk om weer even terug te mogen gaan naar dat super feestje.
Wij hebben genoten, alleen zijn we vergeten onze foto te maken. Dus van ons mag je dit jaar weer 50 worden en dan maken we alsnog onze foto !!!
Een hele fijne jaarwisseling en 'n super 2014, waarin we snel gaan afspreken.

Hilda
3. Door: Klavertje op 31-12-2013 16:50:31
Ja hoor, daar is hij dan :d!! 
Het feest van partyqueen Sarah Ine!!! 
Wat heb je het heerlijk beschreven, ben weer even terug op de geweldige avond. 
De heerlijke hapjes, de lekkere drankjes, de geweldige muziek, kortom een avond bomvol plezier en gezelligheid. 

Zo lang ben je met de voorbereidingen bezig geweest. Vooraf was je al zo enthousiast en druk bezig om er iets geweldigs van te maken. En als het dan ook uitpakt zoals je voor ogen had dan is de avond echt geslaagd.

Het meest genoot ik toch wel van jou stralende gezicht. Je genoot zo zichtbaar en je bent zo dankbaar voor alles. Je bent een geweldig mens, ben blij dat jij mijn vriendin bent! You know

Een hele dikke knuffel van mij
Jet 
4. Door: marina op 31-12-2013 17:08:12

Wow ...wat een geweldig 50 jaar feest heb je gehad,Die vergeet je niet snel meer, en wat een super leuke en mooie foto's..
geniet nog lekker na.
En tijdgebrek om te loggen komt me heel erg bekend voor hoor...

Groetjes
5. Door: Francien kampschreur op 01-01-2014 23:58:33
Zucht...wat een prachtige woorden als afsluiting van je logje Ine.
Liefde is...alles hé. Meer heb je als mens niet nodig.

Je feest was heerlijk intiem samen met je familie, vrienden en collega's.
Je genoot van top tot teen en dat was goed te zien en te merken aan je. Prachtig om te mogen ervaren.
Je neef was goud op deze avond....zo mooi zong hij het Afrikaans slaapliedje. Ik was ontroerd.
Lieve Ine..dank je wel voor deze avond en bedankt dat ik er bij mocht zijn.
Kusss
Francien
6. Door: Annemarie op 02-01-2014 15:39:03

Oh wauw, wat een geweldig feest heb je gehad lieve Ine!
En wat ben ik blij dat je zo intens genoen hebt, dat is je namelijk ZO gegund!
Heb met een grote glimlach je verslag gelezen, prachtig!
Wat bijzonder dat je neef heeft gezongen, dat geeft net dat beetje extra aan de avond..!

Liefs,
Annemarie


7. Door: Titia op 02-01-2014 17:50:36
Wat een geweldig mooi verslag met hele mooie foto's. Nu op naar de 55.
8. Door: Ris op 02-01-2014 18:52:06
Super dat je zo intens hebt Genoten van je familie, vrienden & collega's! Mooi mens ben je! X Maris
9. Door: Bernadette op 02-01-2014 22:03:34
Oh oh ohwww, wat een prachtige feest heb je gegeven!
Dit klinkt als een heel fijn en bijzonder avondje.
Nu had ik al het 1 en ander op social media voorbij zien komen, maar nu alles compleet, het verhaal, de foto's, dat maakt het helemaal af.

Wat een orgineel en leuk cadeau van je collega's met die bank hihi.
Echt leuk bedacht!

De liefde/vriendschap spat van de foto's af
Heel, heel fijn


Liefs,
Bernadette
10. Door: Annemiek op 03-01-2014 02:04:09

Ziet er gezellig uit, maar dat zal het ook vast wel geweest zijn!

De beste wensen voor 2014!

Groetjes.
11. Door: Alina Huijskens op 04-01-2014 20:40:59

Lieve Ine,

Wat een schitterend feest voor een bijzondere Sara
Prachtige foto's zijn er gemaakt,

Alina
12. Door: Patries op 05-01-2014 09:29:09
Ooooow wat was het leuheuk!!
De avond waar je al zo lang naar uit keek. Het was ge-wel-dig! Alles top geregeld maar het allerbelangrijkste was de sfeer. Zo gezellig, zo lekker los en bovenal heel "warm", net zoals jij bent eigenlijk. 
Ik weet dat je een zware periode achter de rug hebt en dat je juist ook daarom het leven wilde vieren vind ik zo mooi en krachtig!
Je logje brengt me weer helemaal terug naar die bijzondere avond in Brabant en ik denk dat je deze nog vaak terug zal lezen met een big smile.
Je wilde niets liever dan je 50e verjaardag op een onvergetelijke manier vieren en ik zeg: missie geslaagd!!

xxx
13. Door: Simone op 05-01-2014 13:53:51
wat leuk !!!!
ik ben blij dat je een superfeestje had !
helemaal leuk meis xxx
14. Door: Martine op 08-01-2014 12:46:43
Het was een heel leuk feestje! Niet wachten tot je 100 wordt met het volgende hoor
15. Door: Marja op 10-01-2014 16:50:38
Het was echt een GEWELDIG feest Ine! Heb zo genoten!
Precies het feest zoals jij het wilde, zo super voor je!
Zo fijn dat ik hierbij aanwezig mocht zijn

Liefs,
Marja xxx
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Ik heb de kracht niet meer
om ergens bij te horen"