Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Hiep hoera Marco!
Lieve Marco,

Ook via deze weg wil ik je van harte feliciteren met je 50ste verjaardag.Geniet ervan, hele fijne dag

 Ine
Van harte gefeliciteerd!!

Lieve Marco,

Vandaag 25 jaar geleden zat ik op het puntje van mijn stoel te wensen en te duimen dat jij de Soundmixshow zou winnen. Wat was je goed en wat wilde ik graag nog meer van je zien!

Nou dat is gelukt, en hoe!

Door jou zoveel lieve mensen leren kennen, veel van Nederland en België gezien en het allermooiste en wat me zeer dierbaar is, is de band die wij samen hebben.

Van harte gefeliciteerd lieve vriend!
Op naar nog vele mooie jaren

Veel liefs,
Ine
Duizend Spiegels
De tour zit er helaas op... Maar oh oh oh, wat was het bijzonder, wat hebben we enorm mogen genieten van Marco en zijn bandje! 

Ik ben in totaal 6x keer geweest, voor mijn doen best weinig, de omstandigheden lieten het niet toe. Die 6x keer waren daarom extra bijzonder, het was opsnuiven van energie, genieten, dansen, zingen en springen en dit ging gepaard met veel lachen en ook wat tranen. Soms van verdriet maar ook heel veel van geluk!

Mijn eerste concert was in Utrecht. Voorafgaand aan het concert werd ik bij Marco geroepen omdat hij me graag wilde bedanken voor mijn inzet als moderator. Dat was natuurlijk ontzettend lief en fijn maar je zult begrijpen dat het ook ontzettend moeilijk voor me was. Deze avond was heel bijzonder, de liedjes die hij zong kwamen des te meer bij me binnen net zoals de lieve en welgemeende woorden die eerder die avond voor mij bestemd waren. 

          
          
Stop de tijd!
De tijd heeft echt niet stilgestaan maar mijn log wel... Dat laatste vind ik eigenlijk best jammer!

Prachtig mooie momenten ook moeilijke momenten en sommige logjes en foto's waarvan ik nu denk, hoe-heb-ik dit-ooit-online-kunnen-zetten... Ik kijk nog regelmatig terug. Vooral als ik even niet meer weet wanneer iets was of hoe het ook alweer precies zat. Of momenten dat je even behoefte hebt, net als het doorbladeren van fotoalbums of bijvoorbeeld surfen over Youtube, om mooie herinneringen terug te halen.

Het ontbreekt me aan tijd maar ook aan energie om al die momenten van mijn achterstand (om het zo maar te noemen) nog bij te loggen. Daarom een Instagram foto overzichtje van mijn momenten van de laatste maanden dat ik niet meer heb gelogd...
Dierbare foto's
Ik knipte zelf nogal graag mijn haar erg kort..Hier met Debby, mijn maatje die me altijd weer thuisbracht.Vorige week was ik aan het wandelen toen mijn telefoon overging met een onbekend nummer. Op zondag en onbekend, dat zullen geen verkooppraatjes zijn, ik nam op. 

Het was Nic, een soort van broer van me en dat zal ik even uitleggen. 

Ik ben 's avonds rond 20.00 uur in de Hermanus Parlevlietstraat op nummer 20 in Oss geboren. Diezelfde dag hadden onze buren, op nummer 18, net de sleutel gekregen en waren flink aan het klussen geweest. Twee dagen later kwamen ze excuses aanbieden voor de overlast, ze wisten niet dat mijn moeder net bevallen was.

Net als bij ons was het een groot gezin, zes kinderen. En wij waren sinds die dag met zevenen. Nic was één van de kinderen. We kregen al meteen een hele goede band met dat gezin. Zo stond diezelfde kerst mijn wieg al bij hun onder kerstboom en werd de buurvrouw tante Berthie genoemd en de buurman ome Hans. Ome Hans kan ik me niet herinnen, hij overleed toen ik twee jaar was.
Wauw!
Totaal verrast was ik vanmiddag toen ik in mijn pauze op Borsato Weblog keek en zag dat ik in de schijnwerper sta!

Dit had ik echt niet aan zien komen. Wat vind ik dit leuk, en vooral lief! 

Je was er zo toch een beetje bij 
Mijn feestje
Zo, daar ben ik dan eindelijk! Het is geen onwil om niet te loggen, het is puur tijdgebrek. Heb een druk leventje, een bijna fulltime baan, daarnaast heb ik nog het moderatorwerk, het sporten, bezigheden en uiteraard mijn gezin. Maar ik heb een gaatje gevonden of eigenlijk wel wat meer gaatjes want ik ben nu lekker een weekje vrij en kan er dan eens even mooi voor gaan zitten.


Mijn laatste log ging erover dat ik jarig was en daar wil ik het nog even heel graag hier over hebben. Jaren heb ik naar mijn 50ste verjaardag uitgekeken. Ik riep altijd al dat ik dan een echt feestje zou gaan bouwen. Dit vanwege meerdere redenen. Om maar meteen de belangrijkste te noemen... Mijn vader heeft deze leeftijd helaas niet mogen halen. Op zijn 49ste stierf hij aan een hartinfarct. Ik besef me dan ook heel goed dat alles niet vanzelfsprekend is. Tweede reden is natuurlijk dat ik best een feestbeest ben haha!
Ja ja... Sarah!
Op vrijdag 13 december 1963 werd ik geboren en vandaag, vrijdag 13 december 2013, zijn we precies 50 jaar verder.

Juist ja, het is echt zo, ik ben de Sarah! 
Voel me soms nog echt pas 18 jaar hoor!!

Heb enorm naar deze dag uitgekeken, we gaan dan ook een leuk feestje bouwen...

Let's party, celebrate and have a good time! 


 

 
Surprise
Mijn surprise met de groetjes van Jadey namens Sint & Piet  


Heerlijk weekje!
Eerst de luistersessie, daarna bij RTL Late Night geweest, vrijdag de kaartverkoop voor de tour, 's avonds op de bank genoten van een supergave live show van The Voice Of Holland en als afsluiter gisteren het nieuwe album Duizend Spiegels door Marco laten signeren.Ik geniet hier zo van! 
"Je bent zo jong en klein, het doet enorm pijn
Het hartje van een kind is zo breekbaar als porselein"