Welkomsttekst


Hallo mede Marco fans leuk dat jullie een duikje komen nemen in mijn weblog.
Veel leesplezier en laat een berichtje achter wel zo leuk !!

Liefs Imke
Gastenboek


Gezellig dat je er bent, nog gezelliger als je een berichtje achter laat.

Liefs Imke
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Marco's favorieten
marco op bezoek
 erg leuk zo;n bezoekje, MARCO BEDANKT
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Profiel
Naam: Imke
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 marco's fans ;
en 1 gast marco's fans .
weblog van de maand
Foto album
Fandag 2009
Fandag 2010
Fandag 2015


 
Fandag 2016
Tilburg
Oostende
Leukste moment!
Vrijwilligersfeestje
Klokje
Marco kiekjes
Zomer
Wat hebben we een heerlijke zomer gehad. Althans dat vind ik, want ik besef ook heel goed dat er mensen zijn die deze zomer echt veel te warm vonden. Ik kan er goed tegen en heb dan ook echt genoten van de warmte. Mijn lijf houdt er ook van, geen rugpijn, geen koude voeten, hoe heerlijk is dat. Doordat mijn werk altijd in de avond en nacht uren zijn kan ik overdag echt genieten van het mooie weer.Ik ben dan ook echt bijna elke dag op het strand geweest. Een groot voordeel van het werken op een huisartsenpost. Mensen denken wel dat ik hele dagen vrij ben, hahaha omdat ik elke dag naar het strand kan, maar de mensen zien niet dat ik om half vijf vlug van het strand ga om snel te douchen op het werk en dan om vijf uur aan de slag ga tot vaak midden in de nacht aan het werk ben. Het is namelijk erg druk op het werk. In de zomer zit de mooie Zeeuwse kust altijd bomvol toeristen en je begrijpt dan gebeuren er ook een keer zoveel ongelukjes. Ongelukjes op de camping, denk hierbij aan struikelen over de haringen van de tent, trampoline ongelukjes want je broertje of je zusje duwde je eraf. Valpartijen met je electrische fiets, want jongens jongens die gaan echt wel hard hoor. Brandwonden van de bbq want ook dat komt vaak voor, kwallenbeet, wespensteek, zonnesteek, medicijnen vergeten op je vakantieadres, de pil vergeten en je bent helemaal verliefd op je vakantieliefde (OEPS), katers zijn ook volop aanwezig (kotsbakken niet aan te slepen). Dat maakt mijn werk zo leuk. Het is elke dienst anders en je weet nooit wat er komt. Saai is het in elk geval nooit. Wat mij deze zomer wel heeft verbaasd is dat Duitse toeristen wel heel makkelijk aan de bel trekken en zeer dringend een arts nodig hebben en volgens hun kan het echt niet wachten. Als je ze dan met alle liefde hebt geholpen...oke ik geef toe ik ben dan niet altijd even lief want ze roepen wel vaak en hard, ARTZ ANRUFEN. De eerste keer dacht ik echt dat er iemand dood zou gaan. Het bleek een schrammetje te zijn op een knie. 
Maar na afloop zijn ze zo tevreden en geven dus gewoon fooi aan de doktersassistente. De eerste keer stond ik echt met een mond vol tanden te kijken toen de patiënt mij geld in mijn hand duwde. Maar na een bomvolle zomer ben ik er inmiddels aan gewend en heb ik een leuk fooienpotje gemaakt op het werk en gaan we binnenkort met alle collega's maar eens flinke borrel drinken op al onze duitse slachtoffers die gelukkig allemaal met een pleister weer terug naar de camping konden (nouja bijna allemaal..)

Jullie ook zo genoten van deze zomer?Zonnige groetjes,
Imke
x
 
Moeilijke keuze....

Hiep Hiep Hoera!
Wat hebben we met z;n allen een mooi jaar gehad he, met zoveel mooie momenten. Marco zijn nieuwste album Thuis is echt een juweeltje geworden en de tour die er aan komt dat verbreekt toch alle records! Groningen, Eindhoven, Utrecht, Tilburg, Enschede, Antwerpen stuk voor stuk plekken waar Marco onwijs gaat knallen samen met zijn bandje. Ik hoop dat het iedereen is gelukt om een kaartje te bemachtigen. Marco gaat het extra druk krijgen de komende tijd maar vandaag mag hij even niks anders doen dan genieten van weer een nieuw levensjaar.Marco wordt gewoon 51 jaar jong, want zeg nu eerlijk hij ziet er echt nog uit als een jonge god! Lieve Marco, van harte gefeliciteerd ik wil je een hele fijne verjaardag wensen en natuurlijk nog onwijs veel mooie jaren erbij. Maak er net als elke dag een feestje van met lieve vrienden en familie om je heen op de plek waar jij je zo “thuis” voelt.

Liefs,
Imke
 
 
Niks te klagen...
Iedereen heeft wel een rugzakje in zijn leven, sommige meerdere rugzakken en sommige hele zeecontainers die ze mee moeten dragen. Zo noemen mijn vriendin en ik het altijd namelijk. Zo heeft iedereen zijn eigen zorgen, zijn eigen verdriet maar ook zijn eigen geluk en rijkdom. Oordeel dus nooit over iemand want je weet nooit wat hij of zij mee moet dragen en hoe zwaar die rugzak is. Het valt mij op dat mensen vaak hun eigen ellende nog erger vinden dan die van een ander… Maar moet je hier verschil in maken? Nee toch…?! Elk mens gaat anders om met tegenslag en verdriet en daar kan en mag je nooit over oordelen, althans dat is mijn mening. 

Nu is de laatste tijd mijn zeecontainer aardig vol maar ik sta elke morgen op met een lach op mijn gezicht en ga weer voor een nieuwe dag. Want wees nu eerlijk hoe rijk ben je als je elke dag het leven mag vieren, en dat je een jaartje ouder mag worden!
Mijn vriendin ( 43 jaar jong ) weet sinds april dat ze ongeneeslijk ziek is en dat hakt er behoorlijk in en het past eigenlijk niet in onze zeecontainer. Maar samen knokken we ons er door heen en genieten van elk moment dat we samen nog mooie herinneringen kunnen maken. Er worden veel foto’s gemaakt, er wordt gelachen, er wordt gehuild en we hebben een bucketlist gemaakt waar een optreden van Marco natuurlijk niet mag ontbreken. Ik hoop dat Marco opschiet met zijn nieuwe album, haha. Ik maak haar huisje schoon en ik hou niet eens van poetsen, ik doe leuke uitjes met haar dochtertje van negen jaar, ik rijd met alle liefde mee naar het ziekenhuis en we spotten over de lelijke dokters die haar de chemo’s inspuiten. Dat moeten toch gewoon knappe dokters zijn!!!

Als ik haar zo zie knokken vol goede moed en vol positieve kracht dan heb ik toch niks te klagen! Ik hoop dat we haar bucketlist kunnen afmaken en dat we nog lang het leven samen mogen vieren.Liefs Imke
x
 
Nooit te oud...
Eigenlijk schaam ik mij een beetje, het is namelijk al te lang geleden dat ik een logje heb geschreven. Maar vandaag ben ik er weer eens voor gaan zitten. Na het lezen van mijn logje zullen jullie wel begrijpen waarom ik niet zoveel tijd over had om een logje te maken.

In december zag ik een hele leuke advertentie online staan. Een huisartsenpost in het ziekenhuis was op zoek naar een baliemedewerkster. Ik trok de stoute schoenen en schreef een solliciatie brief. Tot mijn grote verbazing mocht ik op gesprek komen. Het was een heel fijn gesprek en al snel kwam ter sprake dat ze op zoek waren naar een triage assistente. Dit houdt in dat je de telefoon beantwoord in het weekend en in de avond en nachtdiensten als je een dokter nodig hebt. Wauw dat klonk wel allemaal super gaaf! De baan zou voor 16 uur per week zijn. Maarja ik heb geen diploma voor deze functie dus ik verliet het gesprek met het gevoel dat ik het niet zou worden want er zijn vast veel mensen met een diploma die deze baan wel zouden kunnen. Tot mijn grote verbazing mocht ik op een tweede gesprek komen en ze vroegen of ik eens een dienst mee wilde draaien. Nou dat liet ik mij geen twee keer zeggen en dezelfde avond liep ik mee! Daarna heb ik twee maanden een proeftijd gehad zo konden beide partijen kijken of de baan wel iets voor mij was. Je moet natuurlijk tegen bloed kunnen maar ook tegen de werkdruk. Het is super druk en je weet nooit hoe je dienst zal verlopen want een ongelukje zit in een klein hoekje. Twee maanden was het behoorlijk hard werken want ik had in die tijd drie banen, mijn pedicure salon, mijn werk als begeleiding van een gehandicapte jongen, de huisartsenpost en natuurlijk nog mijn allerleukste vrijwilligersbaan en mijn gezin! Eigenlijk dus gewoon vijf banen, hahaha. Maar per april kreeg ik een jaar contract en de mogelijkheid om de studie doktersassistente te gaan volgen. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt en ben nu volop aan de studie! Ik kan inmiddels al best veel op de huisartsenpost en heb al veel urine kweekjes gedaan, veel kots opgeruimd en natuurlijk al veel kindjes getroost, wondjes schoongemaakt, en verbandjes aangelegd. Zo werken in de praktijk is erg leuk en je leert er ontzettend veel van. Mijn baan in de gehandicaptenzorg heb ik opgezegd, wat mij ook zwaar viel maarja ik kan mezelf niet in vieren delen.
Over twee jaar hoop ik mijn diploma te halen maar zover ben ik nog lang niet. Maar tot nu toe gaan we goed en mijn motto is je bent nooit te oud om te leren! Dus zit ik samen met mijn dochters weer achter de studieboeken.


Liefs,
Imke
x
 
Mijn header in Italiaanse sferen
Als je zoveel leuke creaties voorbij ziet komen, kan je natuurlijk niet achter blijven.
Dus ook mijn header aangepast in de stijl van Italië. 
Afgelopen zomer was ik met heel het gezin op vakantie in Italië en ik moet eerlijk zeggen, ik was blij verrast.
Marja had mij al veel verteld over dit land maar nu ik er eenmaal zelf ben geweest staat het bij mij ook hoog op het lijstje. Het heerlijke zonnetje, de mooie bezienswaardigheden, de lekkerste ijsjes en de vriendelijke gast vrijheid van de mens. Je hebt het allemaal in het mooie Italië.
Hoe leuk is het dan om dit sfeertje ook op de fanclubdag mee te gaan maken.
Ik heb er onwijs veel zin dus kom maar op met dat feestje. Want een feestje wordt het in Egmond aan Zee a la Italië!


Liefs Imke
x
Marco 50 jaar!
Feest!!!


Ja vandaag is de grote dag dat Marco 50 worden mag! Geniet van deze mooie dag lieve Marco!

Laat je vooral verrassen  wat er allemaal komen gaat vandaag. Je kinderen en Leontine zullen vast heel het huis hebben versierd en HELP er staat vast ook een grote pop in jullie tuin!

Van harte gefeliciteerd lieve Marco, ik wens je natuurlijk nog vele gezonde jaren toe waarin je kan genieten van je prachtige gezin, je hobby’s fotograferen, duiken en natuurlijk ook dat we je nog lang mogen zien schitteren op het podium!


Liefs Imke
x
 
Eindejaarsstokje MB 2016
Wat leuk Carina om het stokje van jou te mogen ontvangen. Ik heb hem met veel liefde gevangen!

Afgelopen zomer was Marco te bewonderen tijdens vele zomer festivals. Ben jij erbij geweest en zo ja welke festivals heb jij bezocht en natuurlijk hoe gaaf was het?!
Natuurlijk wilde ik een mooi feestje in Lokeren tijdens de Lokerse Feesten niet missen dus kocht ik voor dat festival een kaartje. Helaas was ik op de dag van het festival zo ziek als een hond, de wc was die dag mijn beste vriend dus geen goede combi voor een festival helaas. Dus moest ik met pijn in mijn hart overslaan. 

Ook in het nieuwe jaar gaat Marco wat festivals verblijden met een spetterend optreden, dit keer is hij te zien in onder andere Valkenburg, Hoorn en Dordrecht. Heb jij plannen om ook dit jaar te gaan en zo ja welk festival wil jij dan niet missen?
Jaaaa al plannen gemaakt samen met Marja gaan we in Dordrecht genieten van Marco en zijn bandje! En of we daar zin in hebben! Natuurlijk, dat wordt een mooi feestje!

Marco heeft ons ingefluisterd dat er een nieuw album aan zit te komen. Op wat voor soort album hoop jij? Meer ballads of meer duetten of hou je meer van een swing nummer?
Moeilijke vraag ik kan genieten van een mooie ballad maar ook een duet vind ik prachtig zoals die met Matt Simons bijvoorbeeld! Maar een nummer om even helemaal uit je dak te gaan zoals 'Ik Leef Niet Meer Voor Jou' is toch ook wel fijn. Kortom doe maar een combi hahaha altijd goed!

Het fanclubweekend in Egmond aan Zee was natuurlijk helemaal geweldig! Ben jij erbij geweest en zo ja wat was jouw mooiste fanclubdag moment?
Het was een geweldig weekend en ik was dan ook zeer blij dat ik er een heel weekend bij bent geweest. Samen met mijn lieve vriendin en collega Marja heb ik van alles genoten dat weekend. Voor mij was het mooiste moment dat Anja en Asley op het podium geroepen werden. Toen heb ik toch echt een traantje moeten laten, zo mooi! 

Stel je voor, je wint een diner voor twee met Marco, wat zou je dan met hem willen eten en vooral wat zou je willen vragen en wat zou je aan doen?!  
Dat zou toch wel heel bijzonder zijn, ik vrees alleen dat ik geen hap door mijn keel zou krijgen als Marco echt tegenover mij zou zitten. Een avondje gourmetten zou wel heel leuk zijn en duurt lekker lang, hahahah. Ik zou mijn spijkerbroek aantrekken daar voel ik mij toch het veiligst in. En wat ik zou vragen... of hij volgende keer weer met mij wil eten en dan trakteer ik, hahahahha

Heb jij al meegedaan aan de Photohunt via de vernieuwde app? Hoe vind je die?
Tuurlijk al meegedaan maar ik ben niet zo snel, het is nog een hele kunst om de foto te maken en ik moet zeggen dat ik er niet altijd fraai op sta. Vanwege mijn werk kom ik er niet veel aan toe. Maar zeker geweldig deze Photohunt!

Marco wordt dit jaar 50 jaar en we willen hem een mooi cadeau geven met z’n allen, heb jij een leuk idee welk cadeau je zou willen geven (als geld geen rol zou spelen)?
Lastige vraag vind het altijd al moeilijk om een mooi cadeau te verzinnen voor iemand zijn verjaardag laat staan voor Marco. Een mooie duikvakantie misschien of iets leuks voor zijn hobby fotograveren. Ik denk dat Marco blij is met alles en dat hij het niet eens nodig vindt dat hij een cadeau krijgt.

Hoop jij ook op een theater tour in 2017 en in welke woonplaats zou jij Marco graag eens zien optreden?
Het zou natuurlijk helemaal eens super zijn als Marco Zeeuws Vlaanderen eens aan doet! Een klein theater heeft mijn voorkeur, Terneuzen zou meer dan geweldig zijn! 

Welk nummer draai jij toch wel het meest van Marco, welke cd is je favoriet?
Als ik even uit mijn dak wil draai ik keihard, 'Ik Leef Niet Meer Voor Jou' dat is toch wel mijn favoriete nummer hiervoor. Ook 'Mooi' zet ik vaak op repeat maar ook 'Als Rennen Geen Zin Meer Heeft' . Tjonge ik kan toch niet kiezen, onmogelijk!

Heb jij een vast maatje om naar de concerten van Marco te gaan? Zo ja met wie en ga je meestal zitten of sta je het liefst vooraan?
Samen met de collega's van de Tifosi natuurlijk en mochten we vrij zijn dan ga ik lekker met Marja genieten. We staan natuurlijk het liefst vooraan maar een zitplekje met een mooi uitzicht vind ik ook niet verkeerd. Het heeft allebei wel wat, als je zit zie je toch ook weer andere elementen die je niet altijd ziet als je staat. Maar staan tjaaa dat lekkere kontje van Marco zie je het liefst zo dichtbij mogelijk, toch?

Dit was mijn stokje en ik geef hem graag door aan Pukjem en December1980, succes dames maak er wat moois van!

Liefs Imke
x
 
Model voor een dag!
Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje onder mijn weblog van een freelance journaliste genaamd, Tessa. Ze vroeg of ik contact met haar op wilde nemen. Dat klonk al spannend. Natuurlijk heb ik haar gemaild en al snel kwam er antwoord. Ze had enkele weblogjes van mij gelezen en had gezien dat ik een ontzettende fan ben van de zomer!

Het tijdschrift Margriet was op zoek naar mensen die sterk de voorkeur hebben voor een jaargetijde, daar ben ik er dus ook eentje van!

Er volgde een interview waarin van alles werd gevraagd waarom ik zo van de zon hou en hoe vaak ik het strand bezocht. Ook moesten er foto’s gemaakt worden. Best spannend hoor kan ik jullie vertellen.
Gisteren was het dan zover, samen met Nancy vertrokken we naar Amsterdam. De reis verliep heel goed en omdat Nancy haar mond niet stil stond, hahaha waren we er zo! Aangekomen op de locatie werd ik gelijk in de make up gezet. Voor mij al best een dingetje want ik draag bijna nooit make up! Mijn haren werden ook nog even netjes gemaakt, wat een luxe! Daarna volgde de kleding keuze. Dat was ook nog even een dingetje want ik draag bijna altijd een spijkerbroek maar dat was natuurlijk niet de bedoeling. De kleding die uitgekozen waren, waren niet mijn keuze maar moet zeggen, het stond best goed!

Wat onwennig werden de eerste plaatjes geschoten. Nancy maakte ook wat foto’s en filmpjes dus altijd leuk om later nog eens terug te kijken. Na een tijdje was de spanning er wat af en ging het best goed. Het was heel leuk om eens mee te maken hoe zoiets gaat. Na twee uurtjes waren we klaar en waren ze tevreden met het resultaat. In januari lig ik dus in de winkel, ben erg benieuwd naar het eind resultaat.

Samen met Nancy gingen wij weer terug naar Zeeland, eerst nog even langs Schiphol want mijn dochter was eerder klaar met school dus kon gezellig met ons meerijden, toch altijd fijner dan alleen met de trein. Rond vijf uur waren wij weer thuis, het was een heerlijke dag en ik voelde mij voor 1 dag echt een model!
 
Liefs Imke
x
Drie jaar getrouwd
Vandaag alweer drie jaar geleden dat ik ben getrouwd met mijn steun en toeverlaat! We hebben allebei een behoorlijke rugzak, wij noemen het altijd een zeecontainer omdat het anders niet past. Maar sinds we samen zijn kunnen we alles eigenlijk heel goed aan! Het is natuurlijk niet altijd koek en ei, en het gras is bij de buren ook wel eens groener, bij ons staat er meer onkruid in de tuin namelijk, maar man o man wat ben ik blij met hem!

Als ik hem nodig heb is hij er gewoon, niet omdat het moet maar gewoon omdat hij het doet! Als ik weer eens in mijn maandelijkse bui zit dan laat hij mij met rust, niet omdat het moet maar gewoon omdat hij mij snapt! Als ik een schouder nodig heb om uit te huilen dan geeft hij zijn schouder, niet omdat het moet maar gewoon omdat hij zo breed is (in zijn dromen natuurlijk)
Als ik weer eens op pad ben omdat ik alle uitjes zo leuk vindt, laat hij mij gewoon lekker genieten en doen, niet omdat dat moet maar omdat hij mij dat gunt! Als mijn kinderen hulp, raad, een knuffel nodig hebben ook dan is hij er, niet omdat het moet maar omdat hij voor hun een vader is zoals een vader hoort te zijn! 

Ik had nooit gedacht dat ik nog eens zou kunnen zeggen dat ik gelukkig getrouwd ben! Maar vandaag zeg ik het lekker heel vaak, JA ik ben drie jaar gelukkig getrouwd en ik hoop nog op vele jaren meer


We hadden het geluk dat we een paar maanden geleden de kans hebben gekregen om nieuwe trouwfoto's te laten maken. Het bewijs dat hij mij steunt door dik en dunLiefs Imke
x
"Op vrijdag de 13e stap ik lachend op de fiets
En ik kan niet verder kijken dan vandaag"