Welkomsttekst
Hallo Allemaaal

Welkom op mijn weblog. Ik ga ook proberen om het bij te houden.
Mijn naam is Heleen, getrouwd met een super man en heb een kanjer van een zoon Graeme genaamd.
Woon in Hellevoetsluis.Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Heleen Langezaal
Leeftijd: 53 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Foto album
Mijn laatste reacties
Op naar Ziggo Dome
Yeah we gaan weer naar een van Marco zijn concerten Petra Leonie en ik. Te weten op 24 juni in de Ziggo Dome. Ben benieuwd is wel erg groot volgens mij niet zoals in het theater, maar ja dat mag de pret niet drukken.

Heb er in ieder geval erg veel zin in.


3D Tour
He gelukkig


 Na een 1 uur op mijn werk aan de telefoon te hebben gehangen had ik dan eindelijk kaartjes. Ik zat op de tijd dat je kon bellen precies even in een vergadering. Ik tegen m'n baas gezegd dat ik even moest bellen, maar niet te weten dat het een uur zou duren. Maar goed Ik ga 28 november weer lekker naar Marco!! In Den Haag wel te verstaan.

Veel lees plezier.
Fanclubdag
Hallo allemaal

Hebben jullie ook zo'n geweldige FCD Gehad? Nou ik wel hoor. Ben samen met mijn schoonzus (vriendin) Leonie Lekker vroeg op pad gegaan om er al met de ochtensd sessie van de foto's te zijn. Dit was ook goed gelukt en hebben in de ochtend al de foto gehad. Marco ging net een flesje water drinken toen ik aan de beurt was en zei hem dat hij rustig aan kon doen omdat ik dan langer naast hem kon staan. Het was wel een heel gedoe en zeker voor de fans die 's middags op de foto gingen die hebben de helft van de dag gemist. Ik kan mij ook voorstellen dat ze daar van balen. IK zou ook mijn andere vriendin Petra daar zien. Zij was daar met haar zoon Jason en haar moeder. Deze hebben we ook regelmatig gezien, maar omdat zij bij de middag sessie van de fot's was hebben we niet veel samen kunnen doen. Best jammer vond ik.
Maar voor derest weer een topdag gehad en ben blij dat Marco dit voor zijn fans blijft doen. Ik heb samen met mijn schoonzus nog even een videoboodschap in \gesproken in de hoop dat we een fotoshoot winnen. En als we die winnen is het een eerbetoon aan mijn broer die 7 1/2 jaar geleden plotseling is overleden (39 jaar jong). Hij hield namelijk heel veel van Marco's muziek.
Nou dat was het voorlopig.
Ik hoop alleen dat ie volgend jaar weer een paar nummers gaat zingen tijdens de FCD.

Groetjes Heleen
Ziggo-Dome 24 juni 2012
Op naar  de Ziggo-Dome. Petra en ik waren op tijd vertrokken want je weet nooit als je vanuit Hellevoetsluis moet komen wat je onderweg tegenkomt. Nou dat was al weer erg gezellig in de auto terwijl ik een beetje brak was van de avond daarvoor. We hadden nl de verjaardag van mn zoon Graeme gevierd, maar dat mocht de pret niet drukken.
Nou daar aangekomen was alles  duidelijk aangegeven door de fanclub. Alleen het eerder naar binnen gaan viel een beetje tegen , omdat het nu natuurlijk samen viel met de opneing van de Ziggodome. Er waren al heel veel mensen binnen van allerlei genodigde bedrijven. Volgende keer beter. Maar toch nog een plaatsje bij het podium alleen aan de verkeerde kant. (niet goed opgelet en bij het podium was het al heel druk)

Al met al een WAAAANZINNIG concert weer van Marco.

Met een zeer voldaan gevoel naar huis. Petra bleef deze keer gelukkig lekker praten want terug begon de vermoeidheid op te spelen. Nou op naar de volgende keer.


De fanclubdag

DROMEN DURVEN DELEN
Wat was het weer een geweldig concert.
Ik persoonlijk vond het ondanks dat er veel oude liedjes niet gespeeld zijn 1 van de beste concerten ooit. Ik heb gelukkig ook alweer een kaartje voor 28 november in Den Haag. Dan ga ik weer met Leonie. Marco je bent sterker terug gekomen dan ooit

In één woord SUPER.
EINDELIJK op de FOTO MET MARCO
Na al een aantal jaren lid te zijn van de fanclub en ook naar de fcd dagen te zijn geweest was het vorig jaar eindelijk zover;

                             MET MARCO OP DE FOTO YES!!!!!
"Geluk is mooi als het naar je lacht
Niemand hoeft dat uit te leggen"