Welkomsttekst


Welkom op mijn plekje op het wereld wijde web, eerder geschreven logjes kan je terug vinden in mijn archief, ook daar mag je rustig in rondsnuffelen..† wil je op de hoogte blijven van mijn reilen en zeilen, vul dan bij email alerts even je adres in en je krijgt een berichtje wanneer ik een nieuwe log geplaatst heb...

Tot kijks, liefs, Gerdje†

Gedichtje

Mooi, zoals de bladeren
aan de bomen verkleuren.
En je tuin een zucht slaat
vol heerlijke geuren.
Wonderlijk, zoals de natuur
zijn eigen gang gaat.
En ik iedere ochtend
bij al dit moois ontwaak.
Marco's filmpje, voor mij ...
E-mail alert
Knuffel foto met Marco
Mijne grootste schat
Agenda


Weekend 1 Nov.
Fanclubdag
Mooie momenten 2007
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail - Gastenboekje

 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Concerten Antwerpen
Foto's...  13 maart

Foto's...  14 maart

Foto's...  17 maart

Foto's...  18 maart

Foto's...  20 maart

Foto's...  21 maart

Foto's...  25 maart

Foto's...  27 maart

Foto's...  28 maart
Foto album
Mijn laatste reacties
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:16
11:30
Je kan me oprapen. Ik lig... 10:32
dit zijn goeie... 22:19
MASSi ? Als u een lening... 13:24
Via deze weg wil ik jou... 21:13
Dag Tine, Nog steeds... 00:50
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:46
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:45
hi Bent u op zoek naar... 11:32
Hahahah ??? 11:47
Helaas is de Flint stones... 08:53
Alle delen van klaprozen... 00:46
Alle delen van klaprozen... 00:45
Lange tijd niets van je... 07:07
Via deze weg wil ik jou... 19:33
Via deze weg wil ik jou... 16:49
Ik kom je hier ook nog... 17:02
Gefeliciteerd met je... 16:47
Via deze weg wil ik jou... 16:39
Deze dag laten wij niet... 12:42
super vet 14:33
Een hele dikke knuffel... 18:33
Een hele dikke knuffel... 18:32
Goedemorgen, fijne zondag... 11:21
Knuffel! 23:11
Můůiii .... Leuk om te zien!!! 18:50
Hee Gerdje. IK heb je... 00:30
Lieve Gerdje,... 22:45
Ook feliciteer je nog... 22:19
gefeliciteerd met je... 22:17
Ik wil jou op de valreep... 22:15
Hoi Scheetje Kom je even... 11:19
Ik ben Andy en kom bij... 02:55
Even een knuffel voor... 16:17
Bedankt voor je lieve... 14:36
Hey Gerdje, Ik wil je... 22:40
heee, je zit ook bij... 11:42
Gefeliciteerd met jou... 10:08
Wat een lieve reactie van... 21:14
Ik mis je Gerdje, ik zag... 17:31
Gewoon omdat ik even... 19:54
Scrol nu naar boven en... 11:26
Hoe is het met jou lieve... 11:24
Namens Frenk bedankt voor... 08:48
UIt het oog maar niet uit... 23:08
Deze woorden zijn zo waar... 22:23
Mooi gedicht, ooit... 22:05
Zie je wel hij is je niet... 13:46
Joehoe Gerdje, wat ben je... 11:46
 
Laatste 100
Archief
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Het lijkt een boze droom..
Het lijkt een boze droom, en toch is het werkelijkheid wat ik de laatste dagen mee maak, zoals je al in mijn vorig logje konden lezen was mijn zus vorige week opgenomen, sinds vrijdagavond gaat het helemaal niet goed met mijn zus, mijn schoonbroer bleef er dan ook de hele nacht bij, zaterdag morgen zou ik hem gaan aflossen zodat hij naar huis kon om zich wat te douchen en kleren te halen.. Die nacht had ze alweer een maximum aan morfine gekregen omdat de pijn ondraaglijk was.. ze werd dan ook constant in het oog gehouden door de verpleegsters want die kwamen om het half uur zien, mijn schoonbroer was nog geen half uur weg of ze vroegen me of hij nog lang zou weg blijven want ze hadden besloten om mijn zus op een eenpersoonskamer te leggen omdat ze er niet zo best uitzag? terwijl ze met mijn zus naar de andere kamer reden, begon ik al haar spulletjes in te pakken, ik was er bijna klaar mee toen de verpleegster weer terug kwam en zei of mijn schoonbroer wou opbellen om te zeggen dat die zo snel mogelijk moest weer komen want het zag er echt niet goed uit, die witte kleur rond haar neus betekende niet veel goeds, ondertussen hadden ze ook de dokter opgebeld, wat er dan op zo?n moment door je lijf gaat kan je niet beschrijven, ik was zo geschrokken en kreeg bijna niets gezegd door de telefoon, alleen dat hij zo snel mogelijk moest terug komen.. De dokter was er ook meteen en schudde met zijn hoofd, hij kon niets meer doen, alleen er voor zorgen dat ze zo weinig mogelijk pijn had, morfine alleen hielp niet meer, wat ze er allemaal bij kreeg geen idee, na die middag en ook die volgende nacht sliep ze dan ook veel, vast door de verdoving/medicatie.. gisteren morgen samen met mijn andere zus Marieke stonden we om iets na 9 weer aan haar bed we zouden daar blijven tot de middag tot mijn schoonzus er zou zijn, zo lossen we elkaar af zodat mijn schoonbroer er niet alleen voor staat want voor hem is het ook zwaar.. , gisterenavond ben ik er dan weer geweest tot vannacht 12 uur, mijn schoonzus zou er dan verder de nacht door brengen, vanavond vanaf 8 uur tot ? ga ik er weer naar toe.. De dokter vreest er ook voor dat mijn zus het niet lang meer zal aankunnen om nog 3 x per week 3 a 4 uur aan de nierdialyse te liggen, want ondanks de kl*te ziekte en ze er slecht aan toe is, moet ze daar toch blijven naar toe gaan, vanmorgen was haar bloeddruk te laag en dan hebben ze iets bij in de infuus gedaan om hem te laten stijgen, tijdens de behandeling kreeg ze nog 2 morfinespuiten zodat het vandaag nog gegaan om er een paar uur aan te liggen.. het is dus afwachten hoe lang ze het kan volhouden, want zonder die nierdialyse kan ze gewoon niet?
Aan al mijn lezertjes dankjewel ... ...voor al die lieve reacties op mijn vorig logje, het doet me goed.. tussendoor lees ik wel heel veel van jullie logjes, het geeft me wat afleiding, het reageren zal pas later komen?

Het gaat niet goed...
Het gaat helemaal niet goed met mijn zus, ik kom net van het ziekenhuis, ik zat er al van deze morgend, maar ik ga er zo weer naar toe, ze hebben†mijn zus sinds vanmiddag ook op een aparte kamer gelegd, het is verschrikkelijk om haar zo te zien afzien en haar niet te kunnen helpen..
ik ben bang want het ziet er echt niet goed uit..

Lieve zus
Je moet vechten voor je leven, je moet strijden tegen de dood
Je moet om ons geven, anders is ons verdriet te groot
Je moet blijven vechten tegen de kanker, ook al doet dat soms pijn
je moet je aan de wereld hechten, om nog even bij ons te kunnen zijn?
Maar de tijd haalt je in, de wijzers tikken door,
en je lichaam krimpt sneller dan dat we hadden gehoopt..

Lieve zus ik hou van je en wil je nog lang niet kwijt..
xxx †gerdje
.
Gewapend met mijn camera
Fotosessie in het bos..
Gewapend met mijn camera gingen mijn zus Marieke en ik vrijdag na de middag een wandelingetje maken door het natuurbos, het is er zo prachtig om te wandelen en we hebben weer heerlijk kunnen bijkletsen, natuurlijk hielden we hier en daar een stopmoment om foto?s te nemen..

Fotowedstrijd, zon, zee en strand .
Deze foto?s zijn nog van onze eerste reis naar TunesiŽ/Djerba waar ik nog mooie herinnerinen aan heb, we lagen aan het strand te zonnen toen ze er met kamelen eigenlijk waren het dromedarissen rondliepen waarop je een ritje kon maken, net iets voor mij dacht ik toen ik die beestjes zag.. en dat wilde ik natuurlijk ook proberen, maar het liep wat hilarisch uit, bij het opstijgen ging het al helemaal mis, de dromedaris die ik onder mijn kont kreeg was wat eigenwijs en deed de meest onverwachtste bewegingen, ik zat er nog niet op of ik lag er al bijna langs de achterkant weer af, ik kon me nog net vast grabbelen anders had ik gewoon er achterwaarts weer afgeduikeld, ik schrok en de dromedaris schrok met mij mee en deed maar verwilderde pogingen om recht te staan, waarbij ik dan weer voorover vloog en in zijn nek terecht kwam, jammer genoeg is daar geen foto van, want mijn man had de camera laten vallen om mij ter hulp te springen, gelukkig is het verder ritje vlekkeloos verlopen, nu kan ik er wel mee lachen maar op dat moment eigenlijk niet zo..
Omdat we niet in het hoogseizoen waren (oktober ?98) was het niet zo druk aan het strand en mochten we van de animators regelmatig mee de zee op met hun bootje, er was maar ťťn maar aan, we moesten hem dan ook helpen om dat gevaarte de zee in te krijgen, niet gemakkelijk als dat zo in het zand ligt, we waren nog moe van het duwen als we alweer de kust bereikten.. maar wel heel leuk om mee te maken?

Djerba het kleine eilandje dicht aan TunesiŽ is heerlijk om te vertoeven als je van zon, zee en strand houd..


My lucky sevens...
Het getal 7 is altijd al mijn lievelingsgetal geweest, van zolang ik het me kan herinneren vond ik het nummer 7 iets magisch hebben, ik beschouw de 7 dan ook een beetje als mijn geluksgetal, en vandaag zag ik dat ?my lucky number seven? maar liefs 5 keer achter mijn naam stond te pronken, heel speciaal toch, want dat betekend dat mijn log al 77777 keer is bezocht, en dat vond ik toch wel een vermelding waard .. Ine maakte er eerder ook al eens een logje over en wat keek ik er toen bewonderend naar.. al die zevens op een rij, ik dacht toen nog, jeetje dat magisch getal ga ik nooit halen, alleen was me dat trouwens ook nooit gelukt, maar dank zei mijn trouwe log-bezoekertjes kan ik vandaag ook zo?n 7-logje maken, dus dankjewel bezoekers.. Waarom ik er zo blij mee ben, geen idee, maar het nummer 7 vond ik altijd al speciaals.. ik weet het is maar een nummer, een getal, zelfs nog geen mooi rond getal.. maar hť, het zijn wel 7-ens ..'my lucky sevens'..

Eten als de Flintstones...
Iedereen gaat wel eens graag uit eten, de gewone klassieke restaurantjes vind je dan ook overal en op iedere hoek, toevallig kwam ik bij het surfen op een site terecht met allemaal speciale restaurantjes, eentje ervan vond ik wel heel apart, misschien kennen jullie hem wel, maar ik had er nog nooit van gehoord? ?Eten als de Flintstones.?.

Yabba-dabba-doo? Was jij vroeger ook zo'n fan van Fred & Barney ? Nu kun je terugkeren naar het Stenen Tijdperk bij de ? Flint-Stone's ?:Het gehele restaurant is ingericht in de sfeer van de Flintstones met tijgerprint bekleding en mammoet-slagtanden en ťťn van de mogelijkheden is, heel toepasselijk, steengrillen, met enkel vers gemaakte ingrediŽnten.....en dat proef je ook, eten in een grot met massief stenen gerei, uitgebeitelde menukaarten en met personeel dat gekleed is in 'traditionele' kledij? Restaurant Flintstones is misschien wel het leukste thema restaurant van Nederland, alles is gebaseerd op de beroemde tekenfilmserie uit de steentijd? En als je de serveerster wilt spreken dan roep je natuurlijk gewoon even om WILMAAAAAAAAAH !! Even een kijkje nemen, of wil je er meer van weten, klik dan hier..x gerdje
.
Filmpje van Marco voor mij.. *sjucht*
Whahaha... ik word gek..en zit hier ongelofelijk te stuiteren achter mijn pc... ik kreeg net een mailtje van Nathalie met een filmpje van Marco, ik kon mijn ogen niet geloven en ben hier iedereen (mijn man en zoon) gaan wakker brullen om te komen kijken, om te zien of ik niet droomde.. Marco hartstikke bedankt, je hebt iemand heel gelukkig gemaakt.. Nathalie jij ook bedankt,†om dit heerlijk†fantastisch geweldig mooi filmpje door te sturen..† †I'm Happy ..
"Ik heb bewusteloos naast jou in bed gelegen
Ik heb niet eens een aarzeling gevoeld"