Welkomsttekst


Welkom op mijn plekje op het wereld wijde web, eerder geschreven logjes kan je terug vinden in mijn archief, ook daar mag je rustig in rondsnuffelen..† wil je op de hoogte blijven van mijn reilen en zeilen, vul dan bij email alerts even je adres in en je krijgt een berichtje wanneer ik een nieuwe log geplaatst heb...

Tot kijks, liefs, Gerdje†

Gedichtje

Mooi, zoals de bladeren
aan de bomen verkleuren.
En je tuin een zucht slaat
vol heerlijke geuren.
Wonderlijk, zoals de natuur
zijn eigen gang gaat.
En ik iedere ochtend
bij al dit moois ontwaak.
Marco's filmpje, voor mij ...
E-mail alert
Knuffel foto met Marco
Mijne grootste schat
Agenda


Weekend 1 Nov.
Fanclubdag
Mooie momenten 2007
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail - Gastenboekje

 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Concerten Antwerpen
Foto's...  13 maart

Foto's...  14 maart

Foto's...  17 maart

Foto's...  18 maart

Foto's...  20 maart

Foto's...  21 maart

Foto's...  25 maart

Foto's...  27 maart

Foto's...  28 maart
Foto album
Mijn laatste reacties
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:16
11:30
Je kan me oprapen. Ik lig... 10:32
dit zijn goeie... 22:19
MASSi ? Als u een lening... 13:24
Via deze weg wil ik jou... 21:13
Dag Tine, Nog steeds... 00:50
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:46
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:45
hi Bent u op zoek naar... 11:32
Hahahah ??? 11:47
Helaas is de Flint stones... 08:53
Alle delen van klaprozen... 00:46
Alle delen van klaprozen... 00:45
Lange tijd niets van je... 07:07
Via deze weg wil ik jou... 19:33
Via deze weg wil ik jou... 16:49
Ik kom je hier ook nog... 17:02
Gefeliciteerd met je... 16:47
Via deze weg wil ik jou... 16:39
Deze dag laten wij niet... 12:42
super vet 14:33
Een hele dikke knuffel... 18:33
Een hele dikke knuffel... 18:32
Goedemorgen, fijne zondag... 11:21
Knuffel! 23:11
Můůiii .... Leuk om te zien!!! 18:50
Hee Gerdje. IK heb je... 00:30
Lieve Gerdje,... 22:45
Ook feliciteer je nog... 22:19
gefeliciteerd met je... 22:17
Ik wil jou op de valreep... 22:15
Hoi Scheetje Kom je even... 11:19
Ik ben Andy en kom bij... 02:55
Even een knuffel voor... 16:17
Bedankt voor je lieve... 14:36
Hey Gerdje, Ik wil je... 22:40
heee, je zit ook bij... 11:42
Gefeliciteerd met jou... 10:08
Wat een lieve reactie van... 21:14
Ik mis je Gerdje, ik zag... 17:31
Gewoon omdat ik even... 19:54
Scrol nu naar boven en... 11:26
Hoe is het met jou lieve... 11:24
Namens Frenk bedankt voor... 08:48
UIt het oog maar niet uit... 23:08
Deze woorden zijn zo waar... 22:23
Mooi gedicht, ooit... 22:05
Zie je wel hij is je niet... 13:46
Joehoe Gerdje, wat ben je... 11:46
 
Laatste 100
Archief
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Bubbeltjes Plastic...
Bubbeltjes Plastic ...
Je kent allemaal wel het zogenoemde "bubbeltjesplastic"? het beschermende verpakkingsmateriaal.. bubbeltjesfolie is ook bekend om de stressverlagende werking, het ploppen van bubbeltjesfolie heeft een ontspannend effect op mensen, het kan tevens gebruikt worden om uw vingers licht te trainen, ook kinderen kunnen uren zoet zijn met een stuk noppenfolie. Het ploppen van bubbeltjespapier voelt prettig en het geluid wat vrijkomt werkt positief op de gemoedsrust, voor sommige is het een veelzijdige bron van afleiding en kunnen er niet mee stoppen tot alle bubbeltjes geploft zijn of ze stoppen pas als andere mensen er door geÔrriteerd geraken?
Niet dat ik er aan verslaafd ben hoor, maar als ik het in handen krijg moet ik er toch altijd een paar keer in knijpen, hebben jullie dat nu ook als je het toevallig in handen krijgt ?

Voor de liefhebbers van de bubbeltjes knijper is er nu ook de elektronische versie voor aan je sleutelbos, de sleutelhanger voelt en klinkt als de 'reaal deal' iedere keer wanneer je een bubbeltje indrukt, wordt je bevredigd met het heerlijke geluid.. wat wil je nog meer?
Ook op je pc kan je er tegenwoordig lustig op los bubbelen als je hier klikt....

De sleutelhangers kan je hier bestellen, †en kosten 7.95 euro

x gerdje
.
Mijn irritant I logje
Irriteren of ergeren, het zijn 2 verschillende woorden maar ze komen op hetzelfde neer, en net zoals iedereen heb ik er ook wel eens last van, als je alles zo eens op een rijtje zet zijn het er toch best wel veel..

Grote†irritaties ..
Waar ik me het meest aan erger zijn die telefoontjes met doorkies menu druk toets 1 als u.., toets 2 als u...... toets3 als u.... dan zou ik zo de knop al weer indrukken, wachtrijen in een supermarkt, achter elkaar liggende verkeersdrempels, telkens voor het rood licht staan als je haast hebt, treuzelaars die voor je rijden, stoplichten die nergens toe dienen, zondagrijders op een doordeweekse dag, een tractor op de rijbaan met daarachter een lange file, geen parkeerplaats vinden en als je dan eindelijk een gevonden hebt tot de ontdekking komen dat je geen kleingeld bij hebt, als je een afspraak hebt en je zit maar te wachten zonder dat ze je verwittigen, geflits worden als je net iets te snel reed, parkeerboetes, praten met volle mond zodat er de stukjes eten terug uitvliegen, mensen die smakken met hun kougom, mensen die altijd maar commentaar hebben, roddelen achter je rug, reclames, reclames, reclames ik erger me mateloos aan alle reclame die je ongevraagd moet zien tijdens een film, irritante vliegen die me lastig vallen, mensen die het altijd beter weten, mensen die alleen aan zichzelf denken en die geen oor hebben om te luisteren, mensen die steeds tussen een gesprek komen en je niet laten uit praten, mensen die aandacht trekken, mensen die van een mug een olifant maken, internet dat te traag is, ongegeneerd boeren en scheten laten, jeuk op een plek waar je net niet aan kan, spam, doorstuurmailtjes, kettingbrieven, etiketten die overal opgeplakt zijn en die je er moeilijk af krijgt..

Kleine ergernisjes?
rondslingerende kleding, dopjes die niet op de tandpasta zitten, de badkamerspiegel die vol zit met spatten, dingen kwijt zijn en die je niet meer terug kunnen vinden, hondenpoep op straat, ontevreden mensen die alsmaar blijven klagen, giechelen en babbelen tijdens de film, mensen die tegen je stoel schoppen, neuspeuteren, prijsstijgingen die maar door blijven gaan, formulieren invullen, belastingen die je moet betalen, ik erger me ook aan mensen die hun hond ?s nachts buiten laten zitten die dan de hele buurt wakker houd door het blaffen,†leeg rolletje wc papier, vuile voeten die binnen komen, rommel die blijft op de tafel liggen, tv boekje dat niet op zijn plaats ligt, watjes die pluizen,† en zo kan ik maar blijven door gaan..ach het zijn allemaal maar irritante ergernisjes waar we ons beter niet druk over kunnen maken, want na een paar minuten zijn we het toch alweer vergeten? gelukkig komen ze niet allemaal tegelijk, want dan zou ik me pas echt gaan ergeren?
.
Mijn A kastje eindelijk online...
Ik zag al zoveel A kastjes voorbijkomen dat ook ik, niet kon achter blijven, ik vond het een schitterend idee van Nathalie, en ik heb dan ook al heel wat kastjes zien voorbij komen op de logjes, en toch zijn ze bij iedereen weer anders, van mij mag ze dan ook zo doorgaan met elke letter van de ABC.
Alhoewel er niet zoveel ligt in mijn A kastje, (wegens de ingebouwde vuilbak), de meeste van mijn spullen bewaar ik dan ook in een ander kastje in de bergplaats, dus dat zet ik er dan ook maar even bij..


Na de G nu ook de C-String..
Na de G-String, is er nu ook de C-string en kan je vanaf nu nog met minder stof rond lopen... Want nu is er ook de C-string; een string zonder bandjes, die dankzij een flexibel frame op z'n plaats wordt gehouden. Zeg maar dag tegen die lelijke ondergoedrandjes en oncomfortabele bandjes die in je zij snijden. Je kunt de C-string onopvallend onder strakke jurkjes en doorschijnende broeken dragen, niemand die het ziet!

Je kunt 'm ook gebruiken op het strand om mee te zonnebaden. Want met de C-string heb je nooit meer last van witte bandjes na het zonnen.. De C-string is een soort inlegkruisje dat als string gedragen word, en het verbergt uiteraard heel netjes je intieme delen. Dankzij het flexibele frame blijft de string aan je lichaam hangen, niet alleen als je ligt, maar ook als je beweegt. Geen wonder dat de C-string een grote hit is in Amerika! Zal de hype overwaaien naar Nederland en BelgiŽ ?
De string is dus hier nog niet in de winkels te koop, maar het minuscule ondergoedje kan je al wel te bestellen.. zou die werkelijk wel zo comfortabel zitten en vooral blijft die wel goed hangen/zitten ?

Haha.. stel je voor dat je nietsvermoedend aan het wandelen bent in een rokje, en dat iemand je achterna komt hollen omdat je "iets hebt laten vallen!"
Zouden jullie hem dragen of het uitproberen?†


*Update* Hier snap ik dus niets van...
Hier snap ik dus niets van, ik kreeg het daarstraks in mijn mailbox, snap jij daar iets van?

Update... tja ik heb het filmpje maar is uiteengehaald om er wat pics van te nemen, en zo de glazen naast elkaar te zetten, hoe hij het juist doet weet ik ook niet, maar ik denk ook dat er valse wanden met water inzit of zo..† bij het zien van de glazen voor en na zie je werkelijk dat de inhoud lichter is, moest er toch nog iemand weten hoe de vork†echt in†elkaar steekt mag je het hier neerzetten !

Op de beide foto's het zelfde glas voor en na het 2de glas ziet er toch lichter uit !
† †
††††voor ..
en na ...

Juwelen en pralines...
Juwelen en chocola daar zijn vrouwen dol op dacht chocoladeproducent Debailleul.. toen hij samen met juweelontwerpers Wouters & Hendrix deze box lanceerde met dertig verfijnde pralines en een paar zilveren oorringen met zwarte onyxdruppel in... ze hopen dat het een zeer gegeerd kerstcadeau word... Aan zo'n exclusiviteit hangt wel een prijskaartje... het koffertje kost 195 euro en kan maar op twee plaatsen in BelgiŽ gekocht worden....wel wat duur vind ik....

Dromen mag ook wel eens...

Ik vind de tip eigenlijk wel goed... en is makkelijk zelf te maken, en vooral veel goedkoper...je koopt een doosje pralines.. eet er lekker 2 van op, en legt in de lege vakjes een paar leuke oorbellen of een kettinkje...leuk om te geven en te krijgen toch ??
.
Juf bind kind vast op stoel...
Juf bindt kleuter vast aan stoel? las ik vanmorgen in de HLN..
De ouders van een 3-jarige peuter van de basisschool in Berchem-Antwerpen ondernemen juridische stappen tegen de school.... Tijdens een voorleesmoment werd de kleuter met een sjaal vastgebonden op een stoel, omdat het niet oplette? †Volgens de directeur was er geen sprake van mishandeling?. hij ?vond? het eerder een symbolische straf?†
Stel je nu†eens voor dat jouw kind was? hoe zou je daarop reageren ?
.
"De zeven geitjes en Klein Duimpje
Zij hebben een alibi"