Welkomsttekst


Welkom op mijn plekje op het wereld wijde web, eerder geschreven logjes kan je terug vinden in mijn archief, ook daar mag je rustig in rondsnuffelen..  wil je op de hoogte blijven van mijn reilen en zeilen, vul dan bij email alerts even je adres in en je krijgt een berichtje wanneer ik een nieuwe log geplaatst heb...

Tot kijks, liefs, Gerdje 

Gedichtje

Mooi, zoals de bladeren
aan de bomen verkleuren.
En je tuin een zucht slaat
vol heerlijke geuren.
Wonderlijk, zoals de natuur
zijn eigen gang gaat.
En ik iedere ochtend
bij al dit moois ontwaak.
Marco's filmpje, voor mij ...
E-mail alert
Knuffel foto met Marco
Mijne grootste schat
Agenda


Weekend 1 Nov.
Fanclubdag
Mooie momenten 2007
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail - Gastenboekje

 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Concerten Antwerpen
Foto's...  13 maart

Foto's...  14 maart

Foto's...  17 maart

Foto's...  18 maart

Foto's...  20 maart

Foto's...  21 maart

Foto's...  25 maart

Foto's...  27 maart

Foto's...  28 maart
Foto album
Mijn laatste reacties
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:16
11:30
Je kan me oprapen. Ik lig... 10:32
dit zijn goeie... 22:19
MASSi ? Als u een lening... 13:24
Via deze weg wil ik jou... 21:13
Dag Tine, Nog steeds... 00:50
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:46
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:45
hi Bent u op zoek naar... 11:32
Hahahah ??? 11:47
Helaas is de Flint stones... 08:53
Alle delen van klaprozen... 00:46
Alle delen van klaprozen... 00:45
Lange tijd niets van je... 07:07
Via deze weg wil ik jou... 19:33
Via deze weg wil ik jou... 16:49
Ik kom je hier ook nog... 17:02
Gefeliciteerd met je... 16:47
Via deze weg wil ik jou... 16:39
Deze dag laten wij niet... 12:42
super vet 14:33
Een hele dikke knuffel... 18:33
Een hele dikke knuffel... 18:32
Goedemorgen, fijne zondag... 11:21
Knuffel! 23:11
Móóiii .... Leuk om te zien!!! 18:50
Hee Gerdje. IK heb je... 00:30
Lieve Gerdje,... 22:45
Ook feliciteer je nog... 22:19
gefeliciteerd met je... 22:17
Ik wil jou op de valreep... 22:15
Hoi Scheetje Kom je even... 11:19
Ik ben Andy en kom bij... 02:55
Even een knuffel voor... 16:17
Bedankt voor je lieve... 14:36
Hey Gerdje, Ik wil je... 22:40
heee, je zit ook bij... 11:42
Gefeliciteerd met jou... 10:08
Wat een lieve reactie van... 21:14
Ik mis je Gerdje, ik zag... 17:31
Gewoon omdat ik even... 19:54
Scrol nu naar boven en... 11:26
Hoe is het met jou lieve... 11:24
Namens Frenk bedankt voor... 08:48
UIt het oog maar niet uit... 23:08
Deze woorden zijn zo waar... 22:23
Mooi gedicht, ooit... 22:05
Zie je wel hij is je niet... 13:46
Joehoe Gerdje, wat ben je... 11:46
 
Laatste 100
Archief
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
My lucky sevens...
Het getal 7 is altijd al mijn lievelingsgetal geweest, van zolang ik het me kan herinneren vond ik het nummer 7 iets magisch hebben, ik beschouw de 7 dan ook een beetje als mijn geluksgetal, en vandaag zag ik dat ?my lucky number seven? maar liefs 5 keer achter mijn naam stond te pronken, heel speciaal toch, want dat betekend dat mijn log al 77777 keer is bezocht, en dat vond ik toch wel een vermelding waard .. Ine maakte er eerder ook al eens een logje over en wat keek ik er toen bewonderend naar.. al die zevens op een rij, ik dacht toen nog, jeetje dat magisch getal ga ik nooit halen, alleen was me dat trouwens ook nooit gelukt, maar dank zei mijn trouwe log-bezoekertjes kan ik vandaag ook zo?n 7-logje maken, dus dankjewel bezoekers.. Waarom ik er zo blij mee ben, geen idee, maar het nummer 7 vond ik altijd al speciaals.. ik weet het is maar een nummer, een getal, zelfs nog geen mooi rond getal.. maar hé, het zijn wel 7-ens ..'my lucky sevens'..

Twitter, twitteren...
Het kon niet anders dan dat ik ook overstag zou gaan, bijna iedereen twittert, dus ga ik vrolijk mee twitteren, eerst nog wat uitdokteren hoe alles werk en, dan aan de slag, vanaf vandaag ben ik dan ook officiel een twitteraar.. Je kan me vinden onder de naam gerdje !

En dan maar beweren...
En dan maar beweren dat ik niet verslaafd ben aan de weblogjes, deze voormiddag is het tegendeel weer al is bewezen dat ik gewoon de tijd uit het oog verlies als ik aan mijn pc zit... Gisteren had ik naar de dokter gebeld voor een afspraak (hier bij onze dokter werkt het nu eenmaal zo, voor niet dringende gevallen eerst bellen) en vandaag mocht ik dan om 10.45 uur langs komen,.. Na een frisse douche vanmorgen had ik nog ruim een dik uurtje de tijd voor ik moest vertrekken, en wat doe je dan? Juist ja de pc opzetten en beginnen loggen, wat lezen, nog wat lezen en maar blijven lezen.. Tot ik er ineens weer aan dacht en op de klok keek, oeps.. ik had nog 5 min. het is nu wel niet ver, maar ik wist dat ik het nooit zou halen, zoals verwacht kwam ik daar dan ook 5 min. te laat aan.. gelukkig voor mij was er tijdens het spreekuur vertraging geweest en moest ik zelfs nog wachten eer ik binnen mocht, niemand heeft iets gemerkt.. en dan maar beweren dat ik niet verslaafd ben.. waar ik met mijn gedachten zat.. in elk geval niet bij de dokter..
.
Nieuw uiterlijk...
De winter is haast voorbij en de lente is weer bijna in zicht, mijn log zat nog in de sneeuwsfeer en dat moeten we nu niet meer hebben, dus heb ik mijn logje maar aangepast, ander kleurtje, andere header maar met wel dezelfde foto..  Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ..

Nieuwe header en items ...
Omdat Nieuwjaar al een tijd voorbij is ben ik aan het knutselen geweest aan een nieuwe header, ook heb ik wat items toegevoegd aan mijn menu aan de zijkant, daar komen er vast nog wel bij, maar dat zal voor later zijn.. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ..

Nieuwjaars look !

De kerstdagen zijn voorbij, dus heb ik mijn logje maar even aangepast !


Een blik op mij C-tje
Achter dit muurtje staat mijn C-tje
Ik weet het , ik loop achter.. iedereen is al druk bezig met zijn D-logje, en wees gerust, mijn D komt er vast ook nog wel aan, maar eerst mijn C-logje nog.. Mijn C-tje.. mijn geliefkoosd plekje, mijn heiligdom en waar ik ook het meest te vinden ben .. Uren kan ik slijten op dat bakje, de hele wereld ben ik al rond gesurft, maar het liefs vertoef ik toch op de Borsatologjes, het is daar ook zo gezellig, de laatste tijd laten ze me zelfs mee kijken in hun huisje, zo zag ik al vele A kastjes, B-logjes en C-plekjes voorbij komen, op het moment gaan zelfs de deuren open in de D-logjes, heel interessant ..  Toen ik mijn eerste C-tje kreeg had ik er eigenlijk geen echte plaats ervoor, alles stond dan maar op de tafel in de woonkamer, na een tijdje begint dat toch irritant te worden al die draden die door het huis lagen, want een tafel staat natuurlijk niet tegen een muur.. omdat ik ook niet graag apart in de slaapkamer ging zitten, kwam mijn man op het idee om het raam van de buitenmuur er uit te doen en er dan maar een stukje bij aan te bouwen, een klein muurtje bleef staan zodat alles wat met de pc te maken had toch wat van de woonkamer gescheiden bleef.. op de foto hierboven kan je ook zien waar eerst de buitenmuur gestaan heeft.. achter het halfhoge muurtje staat mij pc-tje? met veel bergruimte, .wat ben ik blij met mijn eigen plekje...

Een blik op mijn pc plekje....
 
Naast het bureaublad staat nog een kastje waar alles in opgeborgen is...
 


Ik heb ook nog een L, maar die word niet zoveel gebruikt hier !
 
Nieuwe look !

Ik ben wat aan het knutselen geweest...  wat vinden jullie er van !

Ongewenste reacties...
Help, ongewenste reacties...wat doe ik er aan ..
Ik kreeg al een paar keer een ongewenste reactie op mijn logje, nu ging het weer over mijn foto in mijn header, dat ik die beter kon weglaten plus wat lelijke woorden erbij, dus heb ik mijn header maar wat aangepast en de foto verwijderd, ik was toch al van plan om binnenkort een andere lay-out te maken, want de zomer is ondertussen toch al wel voorbij, de reacties heb ik verwijderd en ook de personen geblokt.. hij/zij durven dan ook nog te ondertekenen met de naam ?van een Marcofan?.. Op het Borsato prikbord zie je ook regelmatig van die onzinnige toppics verschijnen, waarom doen ze dat toch, hebben ze er dan zoveel plezier in logjes te bekladderen of doen ze het uit verveling..
Zijn er nog loggers die last hebben van zo?n ongewenste reacties ?
.
Bijna niet te geloven...
Het is bijna niet te geloven dat, dat zo?n klein ijzeren plaatje vol met topjes en draadjes, de grote boosdoener was van mijn pc problemen, een stom plaatje dat me bijna 3 dagen van de logjes weg hield en mij alleen maar een zwart scherm liet zien, er was niks, noppes, geen beeld, alles bleef gewoon zwart al sinds dinsdagavond, eerst dacht ik dat mijn beeldscherm het begeven had, maar gelukkig was het de videokaart die gesneuveld was, ook wel erg, maar toch minder duur dan een beeldscherm, net op het moment dat ik ook nog zonder laptop zat omdat ik die uitgeleend had aan mijn zoon om mee te nemen naar Limburg omdat die daar verbleef, dan merk je pas hoe saai de avonden zijn.. en je zal zien dat er dan ook nog niks zinnigs op tv is al die tijd? Gelukkig is mijn pc-ke nu weer gemaakt met de nieuwe videokaart die er nu in steekt, en draait die weer op volle toeren.. ik kan weer supersnel over de logjes surfen en reageren.. reageren ja, want op die paar dagen staken er weer liefs over de 100 e-mailalerts in mijn mailbox, waarvan ik er ondertussen al een deel van weg gewerkt heb, de rest zal voor morgen zijn..
Eerlijk gezegd een leven zonder internet zou ik me echt niet meer kunnen voorstellen, voor een paar dagen gaat dat nog, maar echt weken zonder.. nee, dan zou ik pas echt balen..  Vinden jullie dat ook zo erg als je een paar dagen niet kan internetten?  ik wel.. zou ik dan toch verslaafd zijn aan dat pc-schermpje?
.
"Je mag me zien zoals ik ben
Maar bang maakt het me wel"