Welkomsttekst


Welkom op mijn plekje op het wereld wijde web, eerder geschreven logjes kan je terug vinden in mijn archief, ook daar mag je rustig in rondsnuffelen..† wil je op de hoogte blijven van mijn reilen en zeilen, vul dan bij email alerts even je adres in en je krijgt een berichtje wanneer ik een nieuwe log geplaatst heb...

Tot kijks, liefs, Gerdje†

Gedichtje

Mooi, zoals de bladeren
aan de bomen verkleuren.
En je tuin een zucht slaat
vol heerlijke geuren.
Wonderlijk, zoals de natuur
zijn eigen gang gaat.
En ik iedere ochtend
bij al dit moois ontwaak.
Marco's filmpje, voor mij ...
E-mail alert
Knuffel foto met Marco
Mijne grootste schat
Agenda


Weekend 1 Nov.
Fanclubdag
Mooie momenten 2007
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
E-mail - Gastenboekje

 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Concerten Antwerpen
Foto's...  13 maart

Foto's...  14 maart

Foto's...  17 maart

Foto's...  18 maart

Foto's...  20 maart

Foto's...  21 maart

Foto's...  25 maart

Foto's...  27 maart

Foto's...  28 maart
Foto album
Mijn laatste reacties
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:16
11:30
Je kan me oprapen. Ik lig... 10:32
dit zijn goeie... 22:19
MASSi ? Als u een lening... 13:24
Via deze weg wil ik jou... 21:13
Dag Tine, Nog steeds... 00:50
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:46
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:45
hi Bent u op zoek naar... 11:32
Hahahah ??? 11:47
Helaas is de Flint stones... 08:53
Alle delen van klaprozen... 00:46
Alle delen van klaprozen... 00:45
Lange tijd niets van je... 07:07
Via deze weg wil ik jou... 19:33
Via deze weg wil ik jou... 16:49
Ik kom je hier ook nog... 17:02
Gefeliciteerd met je... 16:47
Via deze weg wil ik jou... 16:39
Deze dag laten wij niet... 12:42
super vet 14:33
Een hele dikke knuffel... 18:33
Een hele dikke knuffel... 18:32
Goedemorgen, fijne zondag... 11:21
Knuffel! 23:11
Můůiii .... Leuk om te zien!!! 18:50
Hee Gerdje. IK heb je... 00:30
Lieve Gerdje,... 22:45
Ook feliciteer je nog... 22:19
gefeliciteerd met je... 22:17
Ik wil jou op de valreep... 22:15
Hoi Scheetje Kom je even... 11:19
Ik ben Andy en kom bij... 02:55
Even een knuffel voor... 16:17
Bedankt voor je lieve... 14:36
Hey Gerdje, Ik wil je... 22:40
heee, je zit ook bij... 11:42
Gefeliciteerd met jou... 10:08
Wat een lieve reactie van... 21:14
Ik mis je Gerdje, ik zag... 17:31
Gewoon omdat ik even... 19:54
Scrol nu naar boven en... 11:26
Hoe is het met jou lieve... 11:24
Namens Frenk bedankt voor... 08:48
UIt het oog maar niet uit... 23:08
Deze woorden zijn zo waar... 22:23
Mooi gedicht, ooit... 22:05
Zie je wel hij is je niet... 13:46
Joehoe Gerdje, wat ben je... 11:46
 
Laatste 100
Archief
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Ik ben bang...* Update*
Ik ben zo bang, ze hebben†net†mijn zus komen halen met de ambulance, het gaat helemaal niet goed met haar, zaterdag was ze ondanks die klote K ziekte nog redelijk goed, ik was zelfs nog met haar een stukje gaan wandelen en vannacht belde mijn schoonbroer dat ze ineens hoge koorts kreeg en ze kon niet meer drinken, ik zit nu op nieuws te wachten want van slapen komt toch niets meer..†

Ik kreeg net een foontje, de koorts is gezakt en ze ligt nu op een kamer, ze moeten nog wel onderzoeken van waar die plotse koorts vandaan kwam, we zijn nu weer wat opgelucht, maar het was wel schrikken vannacht..† ze is en blijft een vechter en ook al weet ze zelf dat ze ongeneeslijk ziek is, (de kanker sloeg dit jaar voor de 4de keer toe, ze heeft ook diabetes en ze is daarbij nog nierpatiŽnte en moet 3 x per week naar de nierdialyse) maar ze vecht als een leeuw en daarom bewonder ik haar zo?†


.
Ik vond een stukje geluk !
Toen ik gisteren naar het tuinhuis liep zag ik een hele plek klavertjes in mijn gazon, het trok mijn aandacht dus ik bukte mij om het wat van korter bij te bekijken, en meteen alsof het stond te wachten op mij, vond ik zomaar een klavertje vier, als dat geen stukje geluk is, zomaar gratis en voor niks. Ik hoor je al denken, dat is allemaal bijgeloof, maar ik was er toch zomaar eventjes gelukkig mee dat ik het had zien staan, het brengt dus wel degelijk geluk, anders was ik er niet gelukkig mee geweest, het is maar te bezien hoe je het geluk bekijkt...
Een klavertjevier is een zeldzame klaver die uit 4 deelblaadjes bestaat, het vinden of het krijgen van een klavertjevier wordt sinds vroeger al beschouwd als een geluksbrenger, volgens de legende stelt elk blaadje iets voor? hoop, vertrouwen, liefde en geluk. En dat stukje geluk stond zomaar een paar stappen van mijn achterdeur, ik heb het voorzichtig geplukt en tussen het dikke telefoonboek gestopt zodat het kan drogen..
.
Kermis-attracties...
Kermisattracties,
Vinden jullie die kermisattracties ook zo duur geworden ? Het viel mij vorige zondag ineens op dat de meeste attracties op de kermis bijna leeg rond toerden? niet te verwonderen eigenlijk want toen ik zag wat het tegenwoordig kost om in een paar minuten door te brengen in een van deze attracties? voor 2 korte ritjes vroegen ze gewoon 5 euro.. en sommige waren nog duurder, ik heb er even staan op kijken, en zo?n ritje duurt echt niet lang, amper een kort liedje en ze stoppen al, dat is gewoon om achterover te vallen als je met 2 of 3 kinderen naar de kermis moet gaan, een fortuin ben je kwijt eer het avond is.. Ik denk dat het nog goedkoper uitkomt als je met je hele gezin een dagje pretpark aan doet, in plaats van 3 dagen naar de kermis te gaan, en daar heeft iedereen van het gezin iets aan, of hoe denken jullie daarover ?

Verdwenen..

Bericht van verdwijning :


VERDWENEN !!!


GEEL ROND DING.. DAT GEWOONLIJK AL
†DRAAIEND IN DE LUCHT ZWEEFT !!!
HET LUISTERT NAAR DE NAAM


''ZON''

Beschrijving.. zie onderstaande††foto !†Als je haar ziet zeg haar dan, dat†het
Potjandorie al JULI is..!!!††
.

Hiep hiep hoera !
Hieperdepiep hoera..
Vandaag is mijn kleinzoon Yordi jarig,
En dat kan ik niet ongemerkt laten voorbij gaan,
Lieve Yordi, van harte gefeliciteerd met je verjaardag ..
3 x dikke verjaardagsknuffels van ons allemaal..

Op de foto zie je hem druk bezig met zijn geliefkoosd speelgoed, de ?diabolo?
Vorig jaar wou hij dat volledig onder de knie hebben en ging er tijdens de vakantie zelfs een midweekje voor naar het circuskamp, na die 5 daagse werd de familie uitgenodigd op het afscheidsfeestje waar ze op hun eerste kunstjes ten beste gaven?

Van waar blijven ze komen?
Papieren en paperassen van waar blijven ze komen? ondanks dat ik voor ?bijna? alles een domicilieringen heb, blijven er toch nog genoeg brieven, papieren en paperassen binnen stromen, alle onzin en reclame post gaan hier meteen de grote kartonnen doos in voor het containerpark, maar de papieren waarvan ik denk dat ik ze nog nodig kan hebben gaan in een speciaal bestemde lade, ook betaalde rekeningen, brieven enz.. gaan daar in, maar af en toe moet die lade ook wel eens opgeruimd en gesorteerd worden, normaal doe ik dat regelmatig, maar nu was het toch al wel een jaar geleden denk ik, dan schrik je toch als je merkt wat een hoop rompslomp er inzit.. Alles wat belangrijk is ligt nu weer netjes opgeborgen in de kast, en de hoop onzin is door de papiersnipperaar gegaan.. Mijn lade is weer leeg en wat mij betreft mag de postbode weer langs komen?Om dat ik soms twijfel hoelang je eigenlijk ?iets? moet bijhouden was ik ff gaan googlen, tjonge zeg, sommige dingen moet je wel erg lang bewaren, op deze site vind je er alles over !
Hoe doen jullie het eigenlijk, hebben jullie ook een doos/ lade waar alles ingaat of sorteren jullie het direct als er post binnen komt?

Zow, deze papierberg is weer netjes weggewerkt, alles is weer mooi gesorteerd !

Armoede is er overal..
Doorstuurmailtjes.. ik hou er eigenlijk niet zo van..
Maar deze vond ik toch wel grappig..toen ik het in mijn mailbox kreeg..

Armoede is er overal?

Deze foto werd het voorbije weekend in Amsterdam genomen...
Het is onroerend om te zien, hoe deze vrouw met een haar hele hebben en houden in een plastiekzak, en in gescheurde kleren langs de straten moet lopen.
Blijf niet onverschillig ten opzichte van zo veel leed?Stuur deze foto naar zoveel mogelijk mensen, zodat we leren beseffen hoe goed we het eigenlijk wel hebben?

Fris en fruitig de dag door ...
Heb je het ?s avonds te laat gemaakt of kon je de slaap niet vatten, maar moet je de volgende dag wel weer vroeg op, dan zit je natuurlijk niet te wachten op dikke vermoeide ogen, vermoeidheid is vaak een herkenbaar probleem, als je dan geen voorraad maskers in de diepvries hebt liggen, maar toch de volgende dag graag weer fris en fruitig voor de dag wil komen: niet getreurd, er is een goede oplossing voor opgezwollen ogen, grootmoeders tip thee! Bijna iedereen heeft wel thee in huis, en anders is het zo aangeschaft en net zo makkelijk te gebruiken, in zwarte thee zit tannine, wat bekend staat om zijn kalmerende en ontzwellende werking, thee is niet alleen lekker om te drinken, maar ook nog eens goed voor de ogen! Dus kijkt je in de spiegel tegen een paar opgezwollen en vermoeide ogen aan, neem dan snel twee theezakjes uit de kast, maak ze met warm water nat en leg ze vervolgens een paar minuten op je oogleden, zo je kan weer fris en fruitig de dag door !
.
Noemen ze dit afhaalchinees ??
Zonder woorden ...

Spelen met dollars ...
Dat de Amerikaanse dollar de wettelijke munteenheid van de Verenigde Staten is, weet iedereen wel.. maar wisten jullie, dat je er ook nog†leuke kunstwerkjes mee kan mee maken? Sommige mensen zijn toch echt wel creatief..†zelfs met†dollars !

"Maar ik zie nog steeds de vormen van jouw lippen op mijn glas
En jouw lichaam staat nog steeds in het matras"