Welkomsttekst


Welkom op mijn plekje op het wereld wijde web, eerder geschreven logjes kan je terug vinden in mijn archief, ook daar mag je rustig in rondsnuffelen..  wil je op de hoogte blijven van mijn reilen en zeilen, vul dan bij email alerts even je adres in en je krijgt een berichtje wanneer ik een nieuwe log geplaatst heb...

Tot kijks, liefs, Gerdje 

Gedichtje

Mooi, zoals de bladeren
aan de bomen verkleuren.
En je tuin een zucht slaat
vol heerlijke geuren.
Wonderlijk, zoals de natuur
zijn eigen gang gaat.
En ik iedere ochtend
bij al dit moois ontwaak.
Marco's filmpje, voor mij ...
E-mail alert
Knuffel foto met Marco
Mijne grootste schat
Agenda


Weekend 1 Nov.
Fanclubdag
Mooie momenten 2007
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail - Gastenboekje

 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Concerten Antwerpen
Foto's...  13 maart

Foto's...  14 maart

Foto's...  17 maart

Foto's...  18 maart

Foto's...  20 maart

Foto's...  21 maart

Foto's...  25 maart

Foto's...  27 maart

Foto's...  28 maart
Foto album
Mijn laatste reacties
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:16
11:30
Je kan me oprapen. Ik lig... 10:32
dit zijn goeie... 22:19
MASSi ? Als u een lening... 13:24
Via deze weg wil ik jou... 21:13
Dag Tine, Nog steeds... 00:50
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:46
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:45
hi Bent u op zoek naar... 11:32
Hahahah ??? 11:47
Helaas is de Flint stones... 08:53
Alle delen van klaprozen... 00:46
Alle delen van klaprozen... 00:45
Lange tijd niets van je... 07:07
Via deze weg wil ik jou... 19:33
Via deze weg wil ik jou... 16:49
Ik kom je hier ook nog... 17:02
Gefeliciteerd met je... 16:47
Via deze weg wil ik jou... 16:39
Deze dag laten wij niet... 12:42
super vet 14:33
Een hele dikke knuffel... 18:33
Een hele dikke knuffel... 18:32
Goedemorgen, fijne zondag... 11:21
Knuffel! 23:11
Móóiii .... Leuk om te zien!!! 18:50
Hee Gerdje. IK heb je... 00:30
Lieve Gerdje,... 22:45
Ook feliciteer je nog... 22:19
gefeliciteerd met je... 22:17
Ik wil jou op de valreep... 22:15
Hoi Scheetje Kom je even... 11:19
Ik ben Andy en kom bij... 02:55
Even een knuffel voor... 16:17
Bedankt voor je lieve... 14:36
Hey Gerdje, Ik wil je... 22:40
heee, je zit ook bij... 11:42
Gefeliciteerd met jou... 10:08
Wat een lieve reactie van... 21:14
Ik mis je Gerdje, ik zag... 17:31
Gewoon omdat ik even... 19:54
Scrol nu naar boven en... 11:26
Hoe is het met jou lieve... 11:24
Namens Frenk bedankt voor... 08:48
UIt het oog maar niet uit... 23:08
Deze woorden zijn zo waar... 22:23
Mooi gedicht, ooit... 22:05
Zie je wel hij is je niet... 13:46
Joehoe Gerdje, wat ben je... 11:46
 
Laatste 100
Archief
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Mooie Marco foto's @ Sea

Woorden zijn overbodig, dus kijken maar...

Je kan ook de fotot's bekijken in mijn album *klik hier*

 

En toen kwam Marco...
Concert at Sea.. zeeuws weekend, deel 2

Na het optreden van Racoon, en Van Velzen was er weer een half uurtje pauze, wat op dat moment een eeuwigheid leek.. Maar eindelijk was het zover..  stralend en vol energie kwam Marco het podium op.. Marco en zijn bandje, wat een heerlijk gevoel gaat er dan telkens over mij heen, alle spanningen van de laatste tijd vallen gewoon van mij af, ik zie niets meer om me heen, alleen Marco die het publiek uitzinnig maakt van vreugde, een man die er staat te zingen waar ik kippenvel van krijg tot op mijn bot, ik zie alleen maar Marco en zijn bandje die het beste van zichzelf geven en letterlijk de sterren van de hemel zingen, op dat moment denk ik zelfs niet meer aan die duizenden fans die nog rond mij staan, heerlijk? als ik er aan terug denk, geniet ik nog?.Marco op het podium en mijn avond kan al niet meer stuk..

 
 
Vorige vrijdag kon ik weer een heel vol uur van hem genieten, en wat zag die er toch weer heerlijk lekker uit.. hij zong, sprong, liep van links naar rechts, van achter naar voor, mijn blik bleef hem volgen door de lens van mijn camera, heerlijk vind ik dat als ik een speciaal momentje kan vastleggen, waar ik dan zoveel later nog steeds van kan nagenieten.. Je geloofd me misschien niet, maar ik verzeker je dat een uur dan zo voorbij is, voor je het weet klinkt het laatste lied al door te boxen, en ik geef toe, op dat moment krijg ik altijd eventjes zo?n spijtig gevoel over me heen omdat het weer voorbij is, maar genoten heb ik..net zoals al die andere duizenden aanwezige fans?
 
 
Na de groepsfoto gingen we stilaan naar de uitgang, als je dan over het plein keek zag je pas hoe groot en hoeveel volk er aanwezig was, het was er ontzettend druk en we moesten toch nog even wachten tot de bus er was die ons naar de parking zou brengen, waar we veer verder met de auto naar ons klein pension reden..
 

Het was geen luxe hotelkamer dat we hadden maar wel een erg gezellig pensionnetje met een lieve uitbaadster, alles wat ik graag had was er aanwezig en dat is het voornaamste, ik had geen benul van tijd of hoe laat het toen was, op zo?n momenten vergeet ik het uur meestal, slaap hadden we in ieder geval nog niet, en samen op mijn kamer gingen we met ons 3-tjes nog heerlijk nagenieten van de vele foto?s, het was al goed licht toen ik het bed indook, de slaap wilde echter niet komen, en weer zette ik me aan de pc, om nog enkele logjes te lezen, fotos te bekijken, ik had het geluk dat er op de kamer ook nog is internet aanwezig was en een senseo apparaat, dus daar maakte ik gretig gebruik van, om 7 uur zat ik er nog.. toen heb ik mezelf gedwongen om me toch nog een uurtje neer te leggen, want we hadden afgesproken om samen te ontbijten op de kamer van Petra tegen 9 uur..
 

Het ontbijt dat we kregen zag er goed uit, te veel voor ons 3-en, maar wel overheerlijk, waar we dan ook lekker van gesmuld hadden, de tijd vloog dan ook weer voorbij, en voor we er erg in hadden was het 11 uur en tijd om onze spulletjes in te pakken.. Op dat moment begon ik te twijfelen, ik kon 2 dingen doen, ofwel het 2de concert bijwonen of iets anders doen, ik koos voor de tweede optie, het was al zolang geleden dat ik nog eens en dagje van het strand genoten had, en nu ik er zo dichtbij was trok me dat toch het meeste aan, een druk strand bij het concert hoefde ik zo niet, en na afscheid genomen te hebben, sprong ik tegen de middag mijn auto in, en reed een half uur later het dorpje van Vlissingen binnen...
Wat deed het goed om daar zomaar rond te lopen, haren in de wind en nog heerlijk nagenietend van die onvergetelijke avond liep ik een hele tijd langs de kustlijn, de terugweg liep ik over de boulevard, waar ik nog een restaurantje binnendook om mijn honger te stillen voor ik naar huis reed, mijn dag/weekend zat erop.. maar genoten heb ik met volle teugen, van het concert en van de zee.. ..gelukkig kunnen we nu alweer aftellen naar Delfzijl?

 
Ps.. Al mijn andere foto's komen nog in een online foto album..

Zeeuws weekendje Cas
Mijn Zeeuws weekendje..
De kaartjes van Concert at Sea lagen hier al maanden klaar, en vorige vrijdag was het zover, de dag waar we met velen naar uitkeken, op het laatste nippertje kon ik dank zei Petra nog een kamer vinden in de buurt van Renesse.. We kwamen iets na de middag bijna gelijktijdig bij het pension aan, na ons wat opgefrist te hebben vertrokken we met zijn 3-en richting brouwersdam, het duurde wel even voor we de juiste parking gevonden hadden, maar eens we die gevonden hadden kwamen ook Nancy en Marc er aan, samen hebben we nog een paar uur op de bus moesten voor die ons naar de brouwersdam zou brengen, een parking is nu niet bepaald de gezelligste plaats om te wachten, zeker niet als je weet dat je vrienden al aan de poort zitten en dat die daar volop aan het genieten waren van de soundcheck.. Later bleek dan ook nog eens dat de bus niet zover kon rijden en we het laatste eind nog eens lopend moesten verder zetten.. hier heb ik ook weer geleerd dat ik volgende keer toch maar een taxi bestel zodat ik ook meteen aan de brouwersdam ben.. Aan de hekken gekomen zagen we al snel heel wat bekende koppies, het wachten tot de poorten open gingen kon weer begingen, pas om 7 uur en na een uitvoerige controle van de tassen mochten we verder rennen, dachten we, want als snel werden we weer tegengehouden met voor ons het podium int zicht, lijkt wel of de minuten dan uren duren, ik had het eerst nog niet in de gaten maar ineens begon iedereen te rennen, in het begin spurtte ik nog even mee maar ik wist op voorhand dat ik dat toch nooit zou halen, want eens halfweg zag ik iedereen mij voorbij lopen, ik en lopen gaat echt niet samen, maar dank zei Marc had ik toch een mooi plaatsje aan het hek, en nee niet zomaar een plekje maar een geweldig super plekje helemaal vooraan.. Eens je daar staat gaat de tijd ook veel sneller, het uurtje dat we nog moesten wachten was dan ook zo voorbij terwijl ik wat foto?s nam van bekende loggers, die ons op hun beurt weer terug gespot hadden.. ..

 

Racoon, voor mij totaal onbekend, zou als eerste het podium op komen, ik zeg niet dat hij slecht was, maar als je speciaal voor Marco naar Zeeland reist, duurde zijn optreden toch net iets te lang naar mijn zin, ik keek dan ook met regelmaat naar mijn horloge, en als ik zo rond mij keek zag ik dat ik niet alleen was die er op hoopten dat het uurtje snel voorbij zou gaan.. Voor de fans van Racoon klinkt dit misschien niet zo mooi in de oren, maar eerlijk is eerlijk, ik ben er geen fan van en kende hem en de meeste liedjes die hij zong dan ook helemaal niet, dat zal wel de grootste reden geweest zijn.. na het optreden van Racoon kregen we nog een kleine pauze voor de volgende artiest zich zou aanbieden?


De volgende artiest (Van Velzen) kende ik wel, hem had ik al eens gehoord/gezien toen die ergens bij het een of ander evenement een gastoptreden deed, en wist dan ook dat dit uurtje toch iets sneller zou voorbij gaan.. en werkelijk van hem genoot ik toch ietsje meer, prachtige stem heeft dat kereltje, en hij weet de menigte dan ook goed bezig te houden..je zag ook dat hij ervan genoot om voor zo?n groot publiek mocht zingen, want zijn smile ging van oor tot oor, en hij gaf zich volledig.. Ook na het optreden van Van Velzen kregen we een half uurtje rustpauze..

Tot zover het eerste deel van mijn verslag..

Foto's Marco, Concert at Sea

Foto's van Marco, mijn logje over mijn zeeuws weekend avontuur moet ik nog maken, heb er ook weer heel wat mooie foto's genomen, te veel om hier op mijn log te zetten die komen dus ook later in een online album, maar hier zijn er alvast een paar om van te kwijlen...
Ik ben er klaar voor..

Ik ben er klaar voor? en ga zo vertrekken richting Zeeland. Op het nippertje toch nog een kamer gevonden om te overnachten, dus alles is nu in orde, ik kan gaan genieten, voor diegene die ook gaan veel plezier, want in al die drukte zal je niet zo snel iemand tegen komen.... Mopje, Francien, Marc, Nancy en al de anderen tot straks we gaan er een feestje van maken, word vast super, en vooral ik heb er zin in !
Michael & Farrah overleden
Michael Jackson is vanavond (onze tijd) op 50-jarige leeftijd overleden in Los Angeles. De 'King of Pop' werd vanavond (namiddag in de VS) in allerijl naar een ziekenhuis in Los Angeles overgebracht, na een hartstilstand bij hem thuis in Holmby Hills. Verpleegkundigen probeerden de popster, die niet meer ademde, nog wel te reanimeren maar tevergeefs. Zijn polsslag kwam nooit terug, weet tmz.com. Volgens de showbizz-site was Jackson dus al dood toen de hulpverleners aankwamen. Ook in het UCLA hospitaal, waar hij al in een diepe coma lag, reageerde Jackson totaal niet meer op reanimatiepogingen. Het ziekenhuis ligt op amper zes minuten rijden van Jacksons verblijfplaats.

De Amerikaanse actrice Farrah Fawcett is in het St. John's Health Center in Santa Monica overleden aan de gevolgen van kanker. Fawcett, was in de jaren '70 een heus sekssymbool dankzij de reeks Charlie's Angels, drie jaar geleden werd er kanker aan de dikke darm vastgesteld. Het aangekondigde huwelijk met haar levensgezel en acteur Ryan O'Neal, die vorige week aankondigde dat hij met haar zou trouwen "van zodra ze 'ja' kan zeggen", kon dus niet plaatsvinden?


Jeetje wat een dag, want niet alleen bij deze 2 beroemdheden bleef het, eerder op de dag kregen we ook al het nare bericht  de  Belgische zangeres en presentatrice Yasmine is op 37-jarige leeftijd overleden. Ze maakte zelf een einde aan haar leven.  Ze raakte in Vlaanderen bekend als zangeres en presentatrice. Haar tv-carrière startte ze bij vtm. Ze presenteerde er onder meer 'Tien om te zien'. In 1998 stond ze als VJ mee aan de wieg van TMF Vlaanderen. Nadien ging Yasmine aan de slag bij de VRT, waar ze op één het showbizzprogramma 'De Rode Loper' presenteerde.

Niets doen is moeilijk

Niets doen is ontzettend moeilijk, je weet nooit wanneer je klaar bent...

Opbouw Concert at Sea
Concert at Sea staat in de steigers...
BROUWERSDAM - Driehonderdtachtig ton aan materiaal voor het podium en de twee vip-tribunes, negenhonderd hekken, 239 toiletten en elf barren op een festivalterrein zo groot als vijf voetbalvelden.
Zondag begonnen ze met twintig man, maar tegen het eind van de week werkt een ploeg van honderd man aan de opbouw van Concert at Sea op de Brouwersdam.
In plaats van een tweede podium is er dit jaar een 'entertainmentdorp' met onder meer een voetbalveld en een kapper die gratis knipt.
Milieuminister Jacqueline Cramer opent het tweedaagse evenement, dat klimaatneutraal is. Concert at Sea begint vrijdag met een concert van Marco Borsato.

Je kan er ook een filmpje van bekijken.. Bron * klik *

Ik heb er zin in, jullie ook ?

Vinden jullie dat nu ook ?
Vinden jullie dat nu ook.. dat na een felle regenbui, het buiten altijd frisser ruikt..? Ik wel en dat heb ik vandaag nog maar is ondervonden.. Vanmorgen was het hier nog ferm aan het regenen,  het zag er maar triest en somber uit, oké ik had wel niets in planning, maar eerlijk is eerlijk zelfs als je thuis blijft is er aan regen ook niks gezellig aan? Gelukkig klaarde het hier in de namiddag helemaal op, de donkere wolken verdwenen en het zonnetje kwam vrolijk piepen..  Mijn wandelschoenen die al een tijdje op dezelfde plaats stonden te verstoffen keken mij met een blik aan van, trek-mij-is-aan-je-voeten, ik keek meteen met een koele blik terug en wou net hard en heftig nee schudden toen ik zag dat de veters ook nog is smekend begonnen mee te kwispelen, aan die kwispelende smeekbede kon ik echt niet weerstaan, want zowel mijn schoenen als ik konden eigenlijk wel een frisse neus gebruiken.... In mijn eentje en gewapend met camera ging ik op pad en trok de Grootloose bossen in, jammer genoeg kan ik nog geen foto?s plaatsen,.. Dankbaar keek ik af en toe naar mijn schoenen terwijl ik verder langs smalle paadjes wandelde, geen gevroemmmm van auto?s, geen lawaai, ik hoorde alleen maar natuurlijke geluiden en genoot volop van de geur van bomen en bloemen.. heerlijk was het, zowel ik als mijn schoenen hebben ervan genoten?
Hoe stom kan je zijn....
Ik kan mijn eigen wel rond mijn oren slaan, zit ik een half uur geleden een hele log te typen, wil ik er foto?s bij plaatsen en merkt dat het niet meer gaat, wat ik ook probeerde het lukte me niet, ik kijk toevallig naar mijn upload limiet en zie dat ik gewoon op min sta, ik schrok want bij mijn vorig logje had ik nog gezien dat er nog ruimte genoeg was, ik kijk wat verder en zie meteen ook waarom, mijn platina pakket is ondertussen vervallen, ik die er regelmatig naar kijk heb het deze keer gewoon niet gemerkt, ik heb natuurlijk onmiddellijk de betaling gedaan, maar ja het is weekend en het duurt waarschijnlijk nog een paar dagen voor het geld naar Nederland overschreven is, nu weet ik dus niet of je als je min staat nog een log online kunt zetten, maar dat zal ik dan zo wel merken, ik heb al een deel foto?s verwijderd uit vroegere logjes, wat ook tegen mijn zin was, maar ik zit nog steeds op -25.93 MB, ik kan toch niet alles gaan verwijderen..
Jeetje hoe stom kan je nu zijn..

"En dan drijf ik mee, tot aan de zee
Waar jij op mij zal wachten"