Welkomsttekst


Welkom op mijn plekje op het wereld wijde web, eerder geschreven logjes kan je terug vinden in mijn archief, ook daar mag je rustig in rondsnuffelen..  wil je op de hoogte blijven van mijn reilen en zeilen, vul dan bij email alerts even je adres in en je krijgt een berichtje wanneer ik een nieuwe log geplaatst heb...

Tot kijks, liefs, Gerdje 

Gedichtje

Mooi, zoals de bladeren
aan de bomen verkleuren.
En je tuin een zucht slaat
vol heerlijke geuren.
Wonderlijk, zoals de natuur
zijn eigen gang gaat.
En ik iedere ochtend
bij al dit moois ontwaak.
Marco's filmpje, voor mij ...
E-mail alert
Knuffel foto met Marco
Mijne grootste schat
Agenda


Weekend 1 Nov.
Fanclubdag
Mooie momenten 2007
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
E-mail - Gastenboekje

 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Concerten Antwerpen
Foto's...  13 maart

Foto's...  14 maart

Foto's...  17 maart

Foto's...  18 maart

Foto's...  20 maart

Foto's...  21 maart

Foto's...  25 maart

Foto's...  27 maart

Foto's...  28 maart
Foto album
Mijn laatste reacties
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:16
11:30
Je kan me oprapen. Ik lig... 10:32
dit zijn goeie... 22:19
MASSi ? Als u een lening... 13:24
Via deze weg wil ik jou... 21:13
Dag Tine, Nog steeds... 00:50
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:46
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:45
hi Bent u op zoek naar... 11:32
Hahahah ??? 11:47
Helaas is de Flint stones... 08:53
Alle delen van klaprozen... 00:46
Alle delen van klaprozen... 00:45
Lange tijd niets van je... 07:07
Via deze weg wil ik jou... 19:33
Via deze weg wil ik jou... 16:49
Ik kom je hier ook nog... 17:02
Gefeliciteerd met je... 16:47
Via deze weg wil ik jou... 16:39
Deze dag laten wij niet... 12:42
super vet 14:33
Een hele dikke knuffel... 18:33
Een hele dikke knuffel... 18:32
Goedemorgen, fijne zondag... 11:21
Knuffel! 23:11
Móóiii .... Leuk om te zien!!! 18:50
Hee Gerdje. IK heb je... 00:30
Lieve Gerdje,... 22:45
Ook feliciteer je nog... 22:19
gefeliciteerd met je... 22:17
Ik wil jou op de valreep... 22:15
Hoi Scheetje Kom je even... 11:19
Ik ben Andy en kom bij... 02:55
Even een knuffel voor... 16:17
Bedankt voor je lieve... 14:36
Hey Gerdje, Ik wil je... 22:40
heee, je zit ook bij... 11:42
Gefeliciteerd met jou... 10:08
Wat een lieve reactie van... 21:14
Ik mis je Gerdje, ik zag... 17:31
Gewoon omdat ik even... 19:54
Scrol nu naar boven en... 11:26
Hoe is het met jou lieve... 11:24
Namens Frenk bedankt voor... 08:48
UIt het oog maar niet uit... 23:08
Deze woorden zijn zo waar... 22:23
Mooi gedicht, ooit... 22:05
Zie je wel hij is je niet... 13:46
Joehoe Gerdje, wat ben je... 11:46
 
Laatste 100
Archief
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Record geflits worden...
Drie keer geflitst worden in vier minuten? hoe hij het deed weet ik niet..
Maar een 55-jarige inwoner uit Wechelderzande speelde het toch maar klaar, en heeft daarmee het record geflits worden op zijn naam.. De man werd op vier minuten tijd drie keer geflitst, de drie boetes belopen 580 euro. Ik vraag me af hoe hij dit gedaan heeft, ofwel stonden die flitspalen kort na elkaar of wel reed die 3 x achter elkaar door rode licht, want anders is het bijna onmogelijk om op 4 minuten 3 x geflits te worden.. Het vorige "flitsrecord" was in handen van een 28-jarige vrouw, die vier keer in drie uren werd geflitst. Ik vind dat toch echt niet iets waar ge trots op moet zijn als je zo een record kunt behalen..
Zelf heb ik het ook al wel eens klaargespeeld om 2 x op een dag geflits te worden, op de zelfde plaats dan nog wel, maar daar zaten dan wel een paar uurtjes tussen, en elke keer als ik daar weer voorbij rij, denk ik er toch weer aan en minder mijn snelheid automatisch.. 
Wie van jullie heeft er ook al is zo?n vervelende, nare, ongewenste politiebrief in de bus gehad, omdat zijn/haar voet iets te zwaar was..
.
Hier is Superbomma....

Hier is Superbomma ?. Zij is 84 en hij 25...

En neenee, dit heeft niets met sex te maken ..

Geweldig? dit moet je helemaal uitzien !

Ach... wat jammer....
Ach? wat jammer?. wat er gebeurd is weet ik, maar vandaag zag ik deze 2 mini eitjes liggen in mijn tuin zomaar op de grond, net aan de kant waar mijn tortelduifjes een nestje gemaakt hadden, een tijd geleden maakte ik er nog een logje over, dat je hier kan lezen? vind het wel jammer, want ik keek er naar uit tegen de tijd dat hun gezinnetje zou vergroot worden, wat er gebeurd is weet ik niet, zijn ze uit het nest gevallen? hebben ze zelf hun eitjes er uitgeduwd of heeft een andere vogel het gedaan.. het nest is te hoog en de om te zien of er nog iets in ligt, de bladeren te dicht om er door te kijken, maar ik zie nog steeds één tortelduif op en aan vliegen, dus kan het zijn dat er nog eentje in ligt, laat ons hopen.. ik hou ze alvast int oog..

8ste concert staat online...
En ja hoor het 8 ste concert staat online bij tickt service, 21 oktober is erbij gekomen, daarstraks stond het nog niet op de site, en net mailde Anne Marie dat er een nieuwe datum bijgekomen is...  ik moet zeggen het kriebelt wel heel hard hier...
Jumpen bestaat al lang...
Jumpen bestaat al lang?Jumpen op Jumpmuziek ? iedereen kent het wel? Jumpmuziek zijn vrolijke melodieën waarin een redelijk harde bass in voorkomt..  De Jumpmuziek werd eigenlijk al ontdekt in de eind jaren '90.. maar pas in 2006 is het een echte rage geworden.. Ik kreeg van de week dit filmpje in mijn mail dat bewijst dat Jumpen eigenlijk al veel langer bestaat, want zelfs Laurel & Hardy Jumpten er in hun tijd al aardig op los..

 

 

Iemand een idee hoeveel...
Heeft iemand een idee ... ...hoeveel concerten er in totaal in de verkoop komen?
Op het moment staan er 7 concerten op de site van ticketservice, ben benieuwd of er nog bij komen...volgens de laatste nieuwsberichten was "Marco Borsato nog steeds 'hot'  en gaat het razensnel met de verkoop, de bijgekomen concerten binnen het uur bijna uitverkocht...!

Een tussendoortje...
Wat een gestress,
Tussen al die drukte door hier ff een paar goei moppen om te ontstressen...

Ooievaar,
Jantje zeurt al maanden dat hij een broertje wil. Zijn vader is het zat en zegt: "Kijk Jantje, dit is een zakje zaad. Als je dit in de vensterbank legt komt de ooievaar er vanzelf aan!" Nou Jantje doet dat natuurlijk. Twee dagen later wordt er een buurjongetje geboren. Jantje zegt woedend tegen de buurman: "Als u maar wel weet, dat het niet uw zaad was, maar dat van mn vader!!"

Feestje,
Een meisje mag bij haar thuis een schoolfeest geven. Ze waarschuwt alle genodigden dat haar vader erg streng is, en dat ze dus geen gekkigheid mogen uithalen. Ook de drie belhamels van de klas krijgen te horen dat ze zich moeten gedragen, anders is het feest meteen afgelopen. 's Avonds begint het feest en de vader staat al bij de deur. De drie belhamels bellen aan en de vader doet open. "Ja?!" vraagt de vader. De eerste jongen zegt: "Goedenavond mijnheer, mijn naam is Jansen, en ik kom hier om te dansen." De vader laat de jongen binnen. De tweede jongen zegt: "Goedenavond mijnheer, mijn naam is Van Dingen, en ik kom hier om te swingen." Ook deze jongen wordt binnengelaten. De derde jongen aarzelt, zegt dan: "Goedenavond mijnheer, mijn naam is Beuken: ik mag er zeker niet in?"

Aanrecht,
Jantje loopt met zijn vader langs een weiland, zien ze een stier op een koe zitten. Vraagt jantje aan zijn vader: "Wat doen die twee daar zo?" Antwoord zijn vader: "De stier duwt de koe naar de stal om samen gemolken te worden." Lopen ze verder zien ze een hengst op een merrie. Vraagt jantje aan zijn vader: "Wat doet die hengst op die merrie?" Zegt z'n vader: "Die hengst duwt de merrie naar de stal om samen haver te eten." Ze lopen zwijgend verder dan zegt jantje ineens: "Het is maar goed dat mama tegen het aanrecht stond anders had de postbode haar helemaal naar het post kantoor geduwd."
.
Geen War Child concert dit jaar...
Dit jaar geen War Child concert, misschien wisten jullie het al en heeft het ter sprake geweest terwijl ik op verlof was, maar het volgende leesde ik dit op de site van War Child
De afgelopen 5 jaar heeft War Child met de hulp van vele honderden sponsoren, artiesten en vrijwilligers het Friends for War Child Concert in Ahoy kunnen organiseren. Een fantastische en noodzakelijke bijdrage voor de hulp aan oorlogskinderen.
Door middel van de concerten heeft War Child vele nieuwe Friends gemaakt waarmee wij onze hulp aan oorlogskinderen hebben kunnen voortzetten en uitbreiden.
Na 5 jaar is het tijd voor bezinning. Daarom zal er in 2008 geen concert plaatsvinden. Met alle sponsors en vrijwilligers gaan we nadenken met wat voor vernieuwende versie we volgend jaar verder gaan?

Ik vind het best wel jammer eigenlijk, hopelijk komt er iets even moois uit de bus voor 2009...
.


Hoera... mijn logje is jarig...
Hoera mijn logje is jarig, en dat is een feestje waard.. 
Vandaag is het precies één jaar geleden dat ik met mijn weblogje van start ging, en ik kan je zeggen dat ik er nog geen minuut spijt van gehad heb, want dank zij deze logjes heb het afgelopen jaar heel wat lieve vrienden gemaakt, sommige heb ik meermaals live ontmoet en ook leuke uitstapjes mee gedaan, lief en leed mee gedeeld? andere loggertjes leerde ik dan weer beter kennen via het lezen van hun weblogje, wat ook een speciale band schept, want ook al heb je elkaar nooit ontmoet, je leeft met hun mee in hun blije maar ook trieste momenten.. Ik log nog steeds met heel veel plezier en al mijn vrije tijd spendeer ik dan ook aan de weblogjes, hopelijk kan ik hier zo nog lang mee door te gaan?
Marco bedankt voor deze weblogjes? bedankt dat jij je fans op deze manier de kans geeft om elkaar beter te leren kennen, met elkaar mee te leven.. en vooral om samen te kunnen genieten van jou muziek? Al mijn bezoekertjes wil ik ook bedanken voor al hun reacties van het afgelopen jaar... zonder jullie had dit logje haar eerste jubileum niet kunnen vieren?. Dank jullie wel...
.
Kans op Meet & Greet met Marco !
Super actie rondom single download!

Natuurlijk heb jij de single Wit Licht al in huis, maar wellicht wil je overwegen aan de download actie mee te doen! Wanneer jij deze week Wit Licht download via onderstaande link, dan kom je in aanmerking voor twee kaartjes voor de Golden Circle van maandag 13 oktober, inclusief twee keer post van Marco in aanloop naar de show en als klap op de vuurpijl een Meet & Greet met Marco!

Bestel hier 'Wit Licht' en ontmoet Marco Borsato op maandag 13 oktober!

Hebben jullie het al gedaan,... ik wil wel maar het lukt me niet....
ik krijg geen verbinding, kan het zijn dat die nr. alleen maar werken in Nedeland...

"Je zit op rozen
Gewoon omdat je hier geboren bent"