Welkomsttekst


Welkom op mijn plekje op het wereld wijde web, eerder geschreven logjes kan je terug vinden in mijn archief, ook daar mag je rustig in rondsnuffelen..  wil je op de hoogte blijven van mijn reilen en zeilen, vul dan bij email alerts even je adres in en je krijgt een berichtje wanneer ik een nieuwe log geplaatst heb...

Tot kijks, liefs, Gerdje 

Gedichtje

Mooi, zoals de bladeren
aan de bomen verkleuren.
En je tuin een zucht slaat
vol heerlijke geuren.
Wonderlijk, zoals de natuur
zijn eigen gang gaat.
En ik iedere ochtend
bij al dit moois ontwaak.
Marco's filmpje, voor mij ...
E-mail alert
Knuffel foto met Marco
Mijne grootste schat
Agenda


Weekend 1 Nov.
Fanclubdag
Mooie momenten 2007
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail - Gastenboekje

 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Concerten Antwerpen
Foto's...  13 maart

Foto's...  14 maart

Foto's...  17 maart

Foto's...  18 maart

Foto's...  20 maart

Foto's...  21 maart

Foto's...  25 maart

Foto's...  27 maart

Foto's...  28 maart
Foto album
Mijn laatste reacties
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:16
11:30
Je kan me oprapen. Ik lig... 10:32
dit zijn goeie... 22:19
MASSi ? Als u een lening... 13:24
Via deze weg wil ik jou... 21:13
Dag Tine, Nog steeds... 00:50
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:46
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:45
hi Bent u op zoek naar... 11:32
Hahahah ??? 11:47
Helaas is de Flint stones... 08:53
Alle delen van klaprozen... 00:46
Alle delen van klaprozen... 00:45
Lange tijd niets van je... 07:07
Via deze weg wil ik jou... 19:33
Via deze weg wil ik jou... 16:49
Ik kom je hier ook nog... 17:02
Gefeliciteerd met je... 16:47
Via deze weg wil ik jou... 16:39
Deze dag laten wij niet... 12:42
super vet 14:33
Een hele dikke knuffel... 18:33
Een hele dikke knuffel... 18:32
Goedemorgen, fijne zondag... 11:21
Knuffel! 23:11
Móóiii .... Leuk om te zien!!! 18:50
Hee Gerdje. IK heb je... 00:30
Lieve Gerdje,... 22:45
Ook feliciteer je nog... 22:19
gefeliciteerd met je... 22:17
Ik wil jou op de valreep... 22:15
Hoi Scheetje Kom je even... 11:19
Ik ben Andy en kom bij... 02:55
Even een knuffel voor... 16:17
Bedankt voor je lieve... 14:36
Hey Gerdje, Ik wil je... 22:40
heee, je zit ook bij... 11:42
Gefeliciteerd met jou... 10:08
Wat een lieve reactie van... 21:14
Ik mis je Gerdje, ik zag... 17:31
Gewoon omdat ik even... 19:54
Scrol nu naar boven en... 11:26
Hoe is het met jou lieve... 11:24
Namens Frenk bedankt voor... 08:48
UIt het oog maar niet uit... 23:08
Deze woorden zijn zo waar... 22:23
Mooi gedicht, ooit... 22:05
Zie je wel hij is je niet... 13:46
Joehoe Gerdje, wat ben je... 11:46
 
Laatste 100
Archief
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Nieuw uiterlijk...
De winter is haast voorbij en de lente is weer bijna in zicht, mijn log zat nog in de sneeuwsfeer en dat moeten we nu niet meer hebben, dus heb ik mijn logje maar aangepast, ander kleurtje, andere header maar met wel dezelfde foto..  Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ..

Vallende druppel...
Vallende druppel, en ik knipte net op tijd.. Toen ik van de week door het raam keek zag ik steeds een druppel vallen en dacht, laat ik die maar is proberen vast te leggen, na een paar mislukte pogingen was het me dan toch gelukt om hem net op tijd voor die naar beneden viel vast te leggen..

Wat muziek kan doen...
Muziek is zo veelzijdig, creatief, inhoudelijk en expressief, het verwoordt je gedachten en gevoelens en neemt je de woorden uit de mond, je kan het zowel actief als passief beleven dus meezingen, luisteren, erop dansen of ermee wegdromen, het maakt allemaal niet uit.. want telkens voel je de muziek je lichaam binnendringen en het doet je bloed sneller stromen en je hart gaat sneller slaan, de ene keer brengt je naar ongekende hoogtes, de andere keer weer tot intens verdriet, het is moeilijk uit te leggen op papier. Veel mensen kunnen dit niet begrijpen kennen het zelfs niet? Hopelijk kunnen ze het op een dag allemaal zelf eens ervaren, wat muziek met een mens kan doen..
.
Soms heb ik het gevoel...
Soms heb ik het gevoel dat een weekend gewoon maar open en toe gaat? Wat gaat het toch snel, het is alweer maandagavond het weekend is weer voorbij gevlogen en ik kwam weer tijd te kort, maar ja, ik ben dan ook niet zoveel thuis geweest? Vinden jullie dat nu ook dat de tijd zo snel gaat tegenwoordig.. uren, dagen, weken, maanden, jaren ze lijken voorbij te vliegen. Vroeger had ik het idee dat een dag langer duurde dan tegenwoordig, het lijkt wel of het steeds sneller gaat, een week een weekend het is zo weer voorbij? Voor je het weet is de winter ook weer voorbij en komt de lente in aantocht. Hè hé.. alweer bijna lente.. dat was toch nog maar net geweest ? Al kan ik er alleen wel blij mee zijn want ik verlang er ook weer naar? Is het nu een illusie of gaat het inderdaad sneller, ik hoor het anderen toch ook zeggen doen we dan gewoon minder in dezelfde tijd, of komt het omdat we ouder worden en dat het besef van tijd dan ook verandert ? Of draait de tijd inderdaad sneller.. Het blijft een aparte gewaarwording, van mij mag een dag wel 28 uur of meer bevatten.. In het leven kunnen we jammer genoeg niet pauzeren.. .er zit nog steeds geen pauzeknop aan die we kunnen uitzetten als het weer eens wat te snel gaat.. jammer. want af en toe zou ik wel eens graag op dat knopke willen duwen om de tijd even stil laten te staan?
.
Leuk om te geven...
Leuk om te geven, maar ook heerlijk om te krijgen.. Gisteren werd ik verwend met deze mooi orchidee, heerlijk, want ik hou van bloemen.. van elke bloemen trouwens, maakt niet uit welke.. rozen, tulpen, trosanjers, lelies, zonnebloemen, paasbloemen, meiklokjes, seringen, fuchsia?s, enz? als het maar snijbloemen zijn, zelfs een boeketje veldbloemen vind ik prachtig, gewoon een bosje bloemen in een vaas op tafel maakt mij al blij, zolang het maar geen groene planten zijn want die leven hier nooit lang.. ik vergeet ze dan ook meestal water te geven? Planten in de tuin, planten op mijn terras heel graag, hoe meer hoe liever.. maar binnen in onze woonkamer zie je er geen.. houden jullie ook zo van bloemen, of gaat je voorkeur toch liever uit naar planten ?
.


De J van...Jij daar...
De letter J van,  " je hoeft niet naar huis vannacht"
Over de J kan ik heel kort of heel lang zijn, ik hou het maar bij de middenweg.... Omdat mijn man elke avond al thuis is, moet ik hem niet zeggen ?Je hoeft niet naar huis vannacht? .. mijn manneke is er en die blijft er.. dus kan ik het niet beter wensen? en dat hou ik ook zo het liefst.. voor altijd aan mijn zijde.. nou ja behalve de avonden dat ik naar een concert ga, want daar krijg ik hem met de beste wil van de wereld niet mee naar toe.. en eerlijk gezegd vind ik dat eigenlijk niet zo erg, nu kan ik immers een keer meer gaan, want als je telkens 2 concertkaartjes moet kopen, word het wel een duur grapje?en zeg nu zelf, als je s morgens opstaat, en de koffie staat klaar, kan je het toch niet beter treffen?

Maar een man die niet naar huis moet vannacht is voor mij is de enige echte Marco Borsato als hij een optreden heeft.. of het een of ander evenement daar kan ik van genieten, daar kan ik uren naar zitten/staan kijken, op die momenten verveel ik me nooit.. en voor mijn part hoeft hij dan niet naar huis te gaan, van mij mag die zelfs de hele nacht door zingen.. ik zou het niet moe worden, Marco misschien wel maar ik in ieder geval niet?


En ja na Marco zijn er nog wel mannen waar ik graag naar kijk, niet om beschuitjes mee te eten, maar gewoon om dat ik er ook zo van kan genieten terwijl ze op het podium staan bij een concert en dat zijn vooral, Giovanni, Ferry, Nick en Lodewijk..


Natuurlijk heb ik ook idolen gehad, vond ik heel wat mannen knap, en kon ik er heerlijk naar kijken, maar dat was niet alleen om de man zelf maar om het geheel, de film waarin ze mee speelden daar kon ik ook meermaals naar kijken, en dat zijn voor mij Mel Gipson, John Travolta en Patrick Swayze, en om het rijtje af te sluiten heb ik er Bon Jovi ook maar bij gezet, omdat het concert dat ik vorige jaar van hem bijwoonde me zo goed bevallen is dat ook hij niet snel naar huis moet en best nog wat langer had mogen blijven..
Bedonderd, int zak gezet...
Ik was er al een tijd geleden voor gewaarschuwd via mijn mail, en toch trapte ik er nog in, gisteren had ik prijs toen ik wat kleingeld terug kreeg bij de bakker, omdat ik wat haastig was stak ik het kleingeld dat ik terug kreeg los in mijn jaszak met het gedacht ?ik zal dat thuis wel in mijn portemonnee steken? (een slechte gewoonte van mij) maar ja ik had er natuurlijk niet meer aan gedacht, tot ik vanmiddag in de winkel wilde betalen, omdat ik 21.15 euro moest betalen leg ik een briefje van 20 euro op te toonbank en grabbel in mijn jaszak, zoek wat tussen mijn kleingeld en onmiddellijk zie ik dat er een vreemd stuk bij lag, ik nam het vast en wat zie ik.. 1 turkse lira .. meteen dacht ik terug aan dat mailtje dat ik een tijd geleden kreeg, ik weet het is stom en mijn eigen schuld, ik neem altijd alles maar klakkeloos aan zonder na te kijken en steek het als het wat kleingeld is los in mijn jaszak ?grrrrrrr.. aan zoiets kan ik me ook mateloos ergeren, want dat Turks geld is natuurlijk geen kl*te waard ook al ziet het er net uit als een 2 euro stuk.. dat word dus opletten int vervolg, want dat lappen ze me geen 2 keer? wat zouden jullie ermee doen, terug mee naar de bakker gaan en het zeggen, of het terug proberen het uit te geven ?
.
Wij hebben een band...
Wij bebben een band..

En vandaag is ze hartstikke jarig.. ik kan dat natuurlijk niet ongemerkt laten voorbij gaan.. want zij zorgt er steeds voor dat ik aan een kaartje geraak met wedstrijden waar ik niet kan aan mee doen vanuit Belgie, zij loopt steeds de longen uit haar lijf om mij dat velbegeerde plaatsje te hebben aan de hekken bij de concerten.. daarom lieve mop, een logje speciaal voor jou...

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag...


3 x dikke birthday knuffels van mij...
   


Ps... natuurlijk heb ik nog andere dinnetjes die me dierbaar zijn en waar ik een band mee heb, en als zij jarig zijn komen ze ook in een band te staan...
.
Geloven jullie dat...
Ik en mijn zus vorig jaar in de dierentuinGeloven jullie dat, als ik zeg dat ik blij ben, blij omdat vandaag mijn zus Hilda jarig is.. blij omdat dokters ook niet alles weten en zich ?soms? kunnen vergissen in hun uitspraken?klinkt voor anderen misschien raar in de oren, maar ik ben er gewoon blij mee.. Vorig jaar durfden we er zelfs nog niet aan te denken, dat we vandaag haar verjaardag zouden vieren, omdat we toen te horen kregen dat mijn zus niet meer kon genezen omdat de kanker volledig uitgezaaid was, ze er toen zelfs zo slecht aan toe was dat de dokters ons verwittigde dat het wel eens heel snel kon gaan, sneller dan we eigenlijk dachten? geloven jullie dat als ik zeg dat zoiets hard aan komt, en het voor haar maar ook voor ons een verschrikkelijke tijd was? en zie, we zijn nu 9 maanden verder en vandaag is ze zelfs hartstikke jarig.. dus snappen jullie nu dat ik daar zo ongelooflijk blij mee ben.. want iedere dag/maand die ze er nog bij krijgt, zijn voor ons goud waard.. Als ik voor iemand bewondering heb is het wel voor haar, want ook al haalt de tijd haar stilaan in, en woekert de kanker genadeloos verder, ze blijft vechten, vechten om te overleven, en daar heb ik een grenzeloze bewondering voor .. Zij verdiende het dan ook om vandaag eens letterlijk en figuurlijk om in de bloemetjes gezet te worden?

Lieve zus van harte gefeliciteerd met je verjaardag,

Restjes, kliekjes, overschotjes...
Restjes, kliekjes, overschotjes...
Het gebeurd bij de meesten wel eens dat je wat teveel gekookt hebt, en dat je nog een kleine portie over houd na de maaltijd, een beetje groente, wat rijst, een handvol aardappels, restjes ze zijn bijna onvermijdelijk?maar wat doe jij ermee, bewaar je het in de koelkast, verwerk je ze de dag nadien in een ander menu, spaar je het op tot je genoeg hebt voor een hele maaltijd op het einde van de week of gooi je het meteen in de kliko? Als ik wat kliekjes over heb waarvan ik denk dat kan morgen nog iemand opeten, bewaar ik het in de ijskast, maar meestal staat het er 3 dagen later nog, en dan beland het toch ook weer in kloko of in het kippenhok bij mijn buurman? Restjes, kliekjes, overschotjes (of hoe jullie het ook noemen), wat doen jullie er eigenlijk ermee ?
.

"Waarom houdt de schaduw van het licht
Waarom kruipt de zee naar het land"